Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
loxias pz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από loxias pz »

Με αυτην την κυβερνηση τωρα γνωριζει κανεις αν βγει προκυριξη για Ε. Φ; Απο οσο ξερω ο συριζα ειναι κατα τον προκυρηξεων κ θελουν μονο απο πανελληνιες... Πολυ φοβαμαι οσες βγηκαν βγηκαν κ οσοι μπηκαν σαν Ε. Φ μπηκαν... Τουλαχιστον μεχρι να αλλαξει η κυβερνηση κ βγει δεξια παλι... ΔΥΚ και Γρεεκ Αρμυ γνωριζετε τιποτα; Κριμα για οσους απο το 2011 μαζευουν μορια να μην ξαναβγει κ ειμαι κ εγω μεσα σε αυτους
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από pame_pali »

loxias pz έγραψε:Με αυτην την κυβερνηση τωρα γνωριζει κανεις αν βγει προκυριξη για Ε. Φ; Απο οσο ξερω ο συριζα ειναι κατα τον προκυρηξεων κ θελουν μονο απο πανελληνιες... Πολυ φοβαμαι οσες βγηκαν βγηκαν κ οσοι μπηκαν σαν Ε. Φ μπηκαν... Τουλαχιστον μεχρι να αλλαξει η κυβερνηση κ βγει δεξια παλι... ΔΥΚ και Γρεεκ Αρμυ γνωριζετε τιποτα; Κριμα για οσους απο το 2011 μαζευουν μορια να μην ξαναβγει κ ειμαι κ εγω μεσα σε αυτους

μην ανχωνεσαι. Το σεφεαα εκανε τα ραντεβου του με την κυβερνηση πριν αναλαβει βεβαια και μιλησαν. Δεν ειναι πια-κατα-του θεσμου. Για προσληψεις μαλλον πρεπει να πΟουν οκ οι Βρυξελλες. Αλλα χλωμο... Μετα το 2016-2017 πιστευω. Οποιος ξερει κατι αλλο ας πει.

Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

pame_pali έγραψε:
loxias pz έγραψε:Με αυτην την κυβερνηση τωρα γνωριζει κανεις αν βγει προκυριξη για Ε. Φ; Απο οσο ξερω ο συριζα ειναι κατα τον προκυρηξεων κ θελουν μονο απο πανελληνιες... Πολυ φοβαμαι οσες βγηκαν βγηκαν κ οσοι μπηκαν σαν Ε. Φ μπηκαν... Τουλαχιστον μεχρι να αλλαξει η κυβερνηση κ βγει δεξια παλι... ΔΥΚ και Γρεεκ Αρμυ γνωριζετε τιποτα; Κριμα για οσους απο το 2011 μαζευουν μορια να μην ξαναβγει κ ειμαι κ εγω μεσα σε αυτους

μην ανχωνεσαι. Το σεφεαα εκανε τα ραντεβου του με την κυβερνηση πριν αναλαβει βεβαια και μιλησαν. Δεν ειναι πια-κατα-του θεσμου. Για προσληψεις μαλλον πρεπει να πΟουν οκ οι Βρυξελλες. Αλλα χλωμο... Μετα το 2016-2017 πιστευω. Οποιος ξερει κατι αλλο ας πει.

ο φιλος εχει δικιο... Ανακοινωση για να ειναι μονο μεσω πανελληνιων η αστυνομια και τα λοιπα σωματα δεν εχει υπαρξει... Δε βγηκε το συριζα να πει και τετοιο επισημο και πιστεψτε με ουτε προκειτε! Παντα θα υπαρχουν οι προκηρυξεις αρκει να δινετε και το οκ... Οπως περιμενατε ολοι σας απο την τροικα... Ευχομαι να βγει παιδια... Τωρα που θα γινε η αναδιαρθρωση ισως εχετε και καποιο νεο!Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

loxias pz έγραψε: ΔΥΚ Γνωριζετε τιποτα; Κριμα για οσους απο το 2011 μαζευουν μορια να μην ξαναβγει κ ειμαι κ εγω μεσα σε αυτους

Σε καταλαβαίνω απόλυτα κομάντο, όμως δεν διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα προς το παρόν για κάποια προκήρυξη.

Για να τοποθετηθώ πάντως και εγώ ως καθαρά προσωπική γνώμη πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση και να προβεί σε κάποιες προσλήψεις σίγουρα λόγω ιδεολογίας η ΕΛΑΣ και τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας (αλλά κυρίως η ΕΛΑΣ) δεν είναι στις (τουλάχιστον άμεσες) προτεραιότητες της για να καλύψει κάποια κενά.

Με βάση δικές τους εξαγγελίες θα ξεκινήσουν καλύπτοντας κενά σε Υγεία / Παιδεία για αρχή και αν.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dimitris mak »

Γνωριζει κανεις για τα 7000 ατομα που ειχε γραψει το εθνος για το δημοσιας λεπτομεριες; Τα 65 ατομα εχουν βγει σε φεκ;
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

dimitris mak έγραψε:Γνωριζει κανεις για τα 7000 ατομα που ειχε γραψει το εθνος για το δημοσιας λεπτομεριες; Τα 65 ατομα εχουν βγει σε φεκ;
προτεινω να μη δινουμε σημασια σε κιτρινες φυλλαδες οπως το εθνς που θελουν μονο να πουλησουν και ολο το 2014 αναμασουσαν τα ιδια...

Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

Μη τα βαζουμε με τις φυλλαδες παιδια... Δεν φταινε πιστεψτε με! Ο εθνος οντως ανεφερε την προσληψη ειδικων φρουρων και ειχε δικιο γιατι ο κικιλιας ο τοτε υπουργος ειχε αναφερει οτι θελει ατομα και αυτο το ειδαμε και επισημα σε χαρτι απο το υπουργειο αλλα και στα λογια του ιδιου! Οι φυλλαδες αναφερουν αυτα που τους λενε... Τωρα αν οι προκηρυξεις βγαινουν καποια αλλη χρονικη στιγμη για αλλους λογους δεν ευθυνονται! Ειδαμε το εθνος να αναφερει τις προσληψεις σε αλλους τομεις και εχουν βγει... Υπομονη σε ολους σας... Ο χρονος θα δειξει... Φετος ειναι κρισιμη χρονια μιας και το συριζα ειναι η κυβερνηση σημερα!
giota26.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από giota26. »

Ελλάδα ειναι αυτη! ουτε με τις προκυρηξεις πια δεν ξερεις τι σου ξημερωνει!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

kailas έγραψε:Μη τα βαζουμε με τις φυλλαδες παιδια... Δεν φταινε πιστεψτε με! Ο εθνος οντως ανεφερε την προσληψη ειδικων φρουρων και ειχε δικιο γιατι ο κικιλιας ο τοτε υπουργος ειχε αναφερει οτι θελει ατομα και αυτο το ειδαμε και επισημα σε χαρτι απο το υπουργειο αλλα και στα λογια του ιδιου! Οι φυλλαδες αναφερουν αυτα που τους λενε... Τωρα αν οι προκηρυξεις βγαινουν καποια αλλη χρονικη στιγμη για αλλους λογους δεν ευθυνονται! Ειδαμε το εθνος να αναφερει τις προσληψεις σε αλλους τομεις και εχουν βγει... Υπομονη σε ολους σας... Ο χρονος θα δειξει... Φετος ειναι κρισιμη χρονια μιας και το συριζα ειναι η κυβερνηση σημερα!

αν παρακολουθησεις αδερφε τ περσυνο θεμα θα καταλαβεις τι εννοω... Δεν ειπα ηταν ψευτες απλα καναν ανακυκλωση για πολιτικους λογους...

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

giota26. έγραψε:Ελλάδα ειναι αυτη! Ουτε με τις προκυρηξεις πια δεν ξερεις τι σου ξημερωνει!
αποψη μου ειναι μετα το 2017 θα βγει κατι... Διοτι ως τοτε θα εχει βγει το 1/3 του σωματος σε συνταξη.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αν αρχησουμε παλι να λεμε αποψεις καλα κρασια, χωρις παρεξηγηση!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 310LELE »

Πάλι θα φτάσουμε τις 100+ σελίδες με αερολογίες μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παιδια το θεμα ειναι απλο! Αυτο θα επρεπε να μας προβληματιζει πιο πολυ! Εχετε δει τοσο καιρο το σωματιο να ζηταει ατομα η να κανει καποια ανακοινωση; Ο κυριος Ντουμας πιστευετε οτι δεν ξερει για το ενδοιαφερων που υπαρχει για καποια ενδεχομενη προκηρυξη ετσι ωστε να γραψει-πει κατι σε σχεση με αυτο;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από toro »

Εγω θα σας δωσω μια πρωσοπικη συμβουλη επειδη τα ονειρα μας κρεμονται απο καποια χερια πολιτικων μην περιμενετε με σταυρωμενα τα χερια! συνεχιστε την ζωη σας κανονικα και βρειτε μια δουλεια γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι! για εμας τους τους 86 τελειωσε το θεμα. . αλλα ευτηχως επαγγελματικα ειμαι καλα τουλαχιστον εγω! χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν με αγγιξε που δεν βγηκε προκηρυξη! Και κατι ακομα μην ακουτε φυλλαδες!!! Κανανε τρελους τζιρους το 14 με τα παραμυθια τους! καλη δυναμη σε ολους!
giota26.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από giota26. »

Καλημερα σε ολους. δεν θα πω αποψη ουτε ερωτηση (για να μην μπερδευω και τον κοσμο οπως καποιος μου ειπε μια μερα) γνωμη μου ειναι να συνεχιζουμε οσο μπορουμε να μαζευουμε μορια και αν βγει βγηκε. και γω κατι λιγα που ξερω περι στρατου ετυχε να ειναι ο αντρας μου στρατιωτικος κ ετσι τα εμαθα. στο στρατο τουλαχιστον δεν παιρνουν τωρα, ακουστηκε οτι θα βγαλουν και τις στρατιωτικες για φετος τουλαχιστον απτο μηχανογραφικο! πηραν αβερτα κοσμο και τωρα δεν υπαρχουν θεσεις! και το καθε παιδακι που σκιστηκε ολη τη χρονια να διαβαζει να μπει κ εφαγε και ενα σορο λεφτα φετος να του στερησουν την εισαγωγη. αυτα δυστυχως συμβαινουν το 2015. στη σελιδα γραφτηκα να μαθω ακομα περισςοτερα και φυσικα για το πως να μπω ειδικους. οπως ειπε κ το παλικαρι πιο πανω ας βρουμε μια δουλεια και παραλληλα μαζευοντας τα μορια. και στο κατω κατω αν δεν βγει δεν θα κλαψουμε κιολας! αυτα ειχα να πω δεν ξερω αν κουρασα καποιον. καλημερα και καλη εβδομαδα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες