Γκρουπάκια Αδειών (Πάσχα 2015)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά είμαι σε πρώτο γραφείο σε μονάδα πυροβολικού. Το παραπάνω χαρτί που αναφέρετε αφορά τα στελέχη, όχι τους φαντάρους. Ακόμα περιμένουμε ενημέρωση για την άδεια των οπλιτών.
Τωρα ηρθε το χαρτι για τους οπλιτες.8 μερες εδωσε 6-13 και 15-22
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ρε φίλε ειλικρινά μας δουλεύεις; Οι ίδιες ακριβώς ημερομηνίες είναι με το επίσημο έγγραφο που παρετάθη πιο πάνω. Ποιους οπλίτες και ποια στελέχη αφού οι ημερομηνίες είναι ακριβώς ίδιες.

Παιδες αυτο που σας ανεφερα απο προχθες ειναι. Ειμαι σε ΚΕΠΙΚ κ το διαβασα απο το επισημο σημα που σταλθηκε.
Απλα μερικες μοναδες αυτονομα καθαρα αλλαξαν τις μερες η τις εκαναν 10 αλλα αυτο καθαρα με ευθυνη του διοικητη τους. ΓΕΝΙΚΑ ισχυουν οι μερες 6-13 και 15-22 τελος!
Απλα μερικες μοναδες αυτονομα καθαρα αλλαξαν τις μερες η τις εκαναν 10 αλλα αυτο καθαρα με ευθυνη του διοικητη τους. ΓΕΝΙΚΑ ισχυουν οι μερες 6-13 και 15-22 τελος!
Kαλημερα! Η ωρα εξοδου στο στρατο ποτε αλλαζει; Τωρα που αλλαζει και η ωρα; Θα βγαινουμε απο 5.30, στις 7.30;
Καλησπέρα έχω μια απορία (που ελπίζω να λυθεί) Ο γιος μου υπηρετεί στην Κρήτη (ΥΕΑ) και θα πάρουν αδεια για το πασχα
ειναι 2 γκρουπ απο 10 ημερες (το καθενα) . Εμεις μενουμε Θεσσαλονικη, δικαιούται παραπανω μερες λογω απόστασης;
η θα πάρουν ολοι απο 10 ανεξαρτητα αν μενουν διπλα στο στρατοπαιδο η 800 χιλιομετρα μακριά;
δεν ενημερωσαν για κατι τετοιο και αν ναι ποια ειναι η διαδικασια;
Το μονο που ειπαν ειναι οτι μπορει να παρει ενα πουλμαν απο Ηρακλειο για Θεσ/κη με 45 ευρω και θα κανει 15 ωρες (ελπιζω να μην το παει ολο οδικως
)
ειναι 2 γκρουπ απο 10 ημερες (το καθενα) . Εμεις μενουμε Θεσσαλονικη, δικαιούται παραπανω μερες λογω απόστασης;
η θα πάρουν ολοι απο 10 ανεξαρτητα αν μενουν διπλα στο στρατοπαιδο η 800 χιλιομετρα μακριά;
δεν ενημερωσαν για κατι τετοιο και αν ναι ποια ειναι η διαδικασια;
Το μονο που ειπαν ειναι οτι μπορει να παρει ενα πουλμαν απο Ηρακλειο για Θεσ/κη με 45 ευρω και θα κανει 15 ωρες (ελπιζω να μην το παει ολο οδικως

Στην ερταστικη αδεια του Πασχα, το χαρτι εγραφε "12 κανονικη".
ποσες μερες ηταν η αδεια για το Πασχα του 2015 για τις μοναδες του Εβρου;
χρεωθηκαν κανονικες μερες;
ποσες μερες ηταν η αδεια για το Πασχα του 2015 για τις μοναδες του Εβρου;
χρεωθηκαν κανονικες μερες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες