Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές; (2015)

Κλειδωμένο

Ποιο κόμμα επιλέγετε;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τρί Φεβ 24, 2015 7:08 pm

Νέα Δημοκρατία
44
18%
ΣΥΡΙΖΑ
84
35%
Ποτάμι
6
2%
ΠΑΣΟΚ
1
0%
ΚΚΕ
3
1%
ΑΝΕΛ
11
5%
Χρυσή Αυγή
83
34%
ΔΗΜΑΡ
2
1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
5
2%
Αποχή / Άκυρο
2
1%

Σύνολο ψήφων: 241

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 33
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

ziaba έγραψε:Παιδια στεναχωρηθηκα τωρα πολυΕικόνα που δεν ειδα στο γκαλοπ μας το κινημα αλλαγης του γιωργακη εμενα αυτο μου εβγαλε το συστημα στο λινκ στην πισω σελιδα για τους αναποφασιστους!

[FLASH WIDTH=250 HEIGHT=250]http://scoops.gr/wp-content/uploads/2015/01/satita-papandreou.jpg[/FLASH]

ωχχΕικόναΕικόνα . Καταλαβα τη θες να πεις συμφωνω αλλα ειναι τοσοι λιγοι που δε γινεται να μην τους παρει η μπαλαΕικόνα
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Δεν ειναι καθολου λιγοι απλα δεν δινουν δικαιωματα δεν κοπροσκυλιαζουν μεσα στους δρομους γιαυτο και δεν τους βλεπεις
Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Παντως λυπαμαι τη χωρα με το Συριζα θα τη καταστρεψει τελειως απο οτι ειναιΕικόνα
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλο ειναι οποιος ψηφιζει εδω να λεει και το λογο που ψηφιζει το κομμα να κανουμε ενα ντιμπειτΕικόνα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 310LELE »

Συγνώμη ρε παιδιά, δηλαδή ο σαμαράς, ο χοντρός ή η χ. Α θα τη φτιάξουν τη χώρα; Δηλαδή για να καταλάβω στις 25 ψηφίζουμε για το πόσους πόντους θα είναι η πούτσ@ που θα φάμε;
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

310LELE έγραψε:Συγνώμη ρε παιδιά, δηλαδή ο σαμαράς, ο χοντρός ή η χ. Α θα τη φτιάξουν τη χώρα; Δηλαδή για να καταλάβω στις 25 ψηφίζουμε για το πόσους πόντους θα είναι η πούτσ@ που θα φάμε;
H N. Δ με τη χρυση αυγη καμια σχεση. Αλλα κοντος ψαλμος αληλουια θα δεις τη θα κανει ο Συριζα και μετα μου λες. Θα τα κανει αχταρμα απ τη κριση οποιος και να βγει λευτα δεν υπαρχουν αλλα στο μεταναστευτικο στο θεμα θρησκειας κλπ εκει θα τα κανει σαλατα θα ειδωμεν υπομονη
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

yandr έγραψε:Δηλαδη από αυτό το διάγραμμα, εκτός από το 4 σε τι διαφωνείς; Έτσι για να κάνουμε και συζήτηση δηλαδή.

1. Είναι τόσο τραγικό; Σε δωμάτιο 100 ευρώ η επιβάρνση να είναι 7 ευρώ;

2 &3. Να μην εξοφλούνται τα χρέη στο δημόσιο; Μπαταχτσήδες όλοι;

5. Εκτός της άγονης γραμμής, να μην ισχύσει αυτό; Μύκονος, Σαντορίνη, Κρήτη, Κως κλπ κλπ γιατί να έχουν μειωμένο συντελεστή;

6. Δεν ξέρω τις ακριβείς ρυθμίσεις για να κρίνω

7 &8 &9. Αμφιβάλλει κανείς ότι έχουν καταρρεύσει τα ταμεία και δεν βγαίνουν οι συντάξεις; Ποιος θα τα πληρώσει αυτά; Εγώ; Στο συγγενικό μου περιβάλλον, μόνο ο πατέρας μου πήρε σύνταξη στα 65 και με 45 χρόνια προϋπηρεσία. Όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι βγήκαν κατά μέσο όρο στα 55 χρόνια. Αυτό είναι ΟΚ κατά τη γνώμη σου;

10 &11. Διαφωνείς και με αυτά;

1) Υποτίθεται ο Τουρισμός είναι η "βαριά βιομηχανία". Οι μεγάλοι δεν έχουν πρόβλημα, οι μεσαίοι και κυρίως οι μικροί δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν το κόστος. Εκτός και αν νομίζετε ότι τουρισμός είναι μόνο τα 5άστερα all inclusive και η κρουαζιέρα.

2&3) Να εξοφλούνται, αλλά όχι να απαιτούν άμεση εξόφληση του 50% από άνεργο ή να του παίρνουν το σπίτι. Έλεος δηλαδή. Και κυρίως, να κυνηγήσουν τους "μεγάλους".

5) Υποτίθεται τα Ελληνικά νησιά τόοοοοσα χρόνια και από πίεση των εκάστοτε Ελληνικών κυβερνήσεων είναι "ειδική περίπτωση" εξ'όυ και ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ, το οποίο φυσικά αποδέχτηκε η τότε ΕΟΚ, νυν Ε. Ε. Υποτίθεται είναι κίνητρο για να μην εγκαταλείψουν οι ντόπιοι το τόπο γέννησης τους και να αναπτυχθεί ο τουρισμός και η τοπική βιοτεχνία/αγροτική παραγωγή. Αλλά μάλλον πρόκειται να φτιάξουν υποθαλλάσιες σύραγγες και να ενώνουν όλα τα νησιά μεταξύ τους, άρα ούτε "απαγορευτικά λόγω μποφόρ" και οπωσδήποτε πολύ λίγα μεταφορικά.

6) Και άλλη επεναξέταση; Τόσες και τόσες έκαναν, τι έγινε πάλι, τους ξέφυγαν σαν τις κατσαρίδες;

7,8,9) Ας είναι καλά το PSI του ΠΡΟΔΟΤΗ Βενιζέλου που "κούρεψε" τα αποθεματικά των Ταμείων. Όσο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους που έβγαιναν νωρίτερα, γιατί έβγαιναν; Γιατί δεν επέβαλλαν αυστηρά κριτήρια, πλην όσων ήταν σε (πραγματική, όχι εικονική) βαρέα και ανθυγιεινή εργασία; Γιατί τους βόλευε. Ε, λοιπόν, όχι να μου κάνουν τον τιμητή αυτοί που κατέστρεψαν τα Ταμεία.

10) Τι δεν άνοιξαν ακόμη τα επαγγέλματα; Μα, αφού είπαν ότι "τα άνοιξαν". Α, ξέχασα, τα άνοιξαν και τα "έκλεισαν" ξανά. Τόσα Μνημόνια και εφαρμοστικοί νόμοι πέρασαν, ακόμη να ανοίξουν.

11) Ιδιωτικοποιήσεις τύπου "ΟΠΑΠ", "Ελληνικού" ή "μικρής ΔΕΗ" και "ασυλία στελεχών ΤΑΙΠΕΔ" να μου λείπουν. Σοβαρή τιμολόγηση/κοστολόγηση, ανοικτός διεθνης διαγωνισμός, και επιλογή της καλύτερης προσφοράς. Φυσικά κάτι τέτοιο προϋποθέτει σοβαρούς τεχνοκράτες και κράτος, όχι *****. Και οι επενδυτές να είναι επενδυτές, όχι λαθρέμποροι-φίλοι πρωθυπουργού.

Με φορομπηχτική πολιτική όταν το ΑΕΠ μειώνεται δεν έχεις ανάπτυξη. Να φτάνει στο σημείο να το παραδέχεται και ο Σαμαράς που αύξησε τη φορολογία, καταλαβαίνεις τι *****@ς είναι.

Α, και να μην ξεχάσουμε τα "18 Σημεία" του 2012. Τα μισά να έκανε θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί πρώτος. Αλλά επέλεξε τη "τρομοκρατία του Grexit" και της "φυγής καταθέσεων" αν έρθουν οι "κομμουνιστές" του ΣΥΡΙΖΑ.
Mixalis4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mixalis4 »

Επίσης με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα κατέβουν οι εξωγήινοι.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Signaller »

Nassos έγραψε: Ας είναι καλά το PSI του ΠΡΟΔΟΤΗ Βενιζέλου που "κούρεψε" τα αποθεματικά των Ταμείων.
Δεν είναι προδότης ο Βενιζέλος. Δεν τον συμπαθώ, αλλά δεν είναι προδότης. Αμάν πια με την καραμέλα της καημένης πατρίδας που την ξεπουλάνε οι κακοί πολιτικοί! Χρεωκοπήσαμε και πήγαμε γονυπετείς στους ξένους, για να ελαφρυνθεί το χρέος μας. Μας το κούρεψαν κατά 110 δις. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα σου βάλουν αυτοί τους όρους για να στο κουρέψουν. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πρώτα θα κοιτάξουν τα δικά τους συμφέροντα και μετά τα ταμεία σου. Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το "λαβείν". Υπάρχει και το "δούναι". Και όταν μια χώρα χρεωκοπεί, τότε το τίμημα θα είναι βαρύ.
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Χρεοκοπήσαμε; Ο Σαμαράς λέει ότι δεν χρεοκοπήσαμε, "αν και κάποιοι θα το ήθελαν". Κουρεύτηκε; Τότε γιατί αυξάνεται; Επίσης γιατί πρέπει μέχρι το 2030 να πληρώσουμε 291 δις. Ευρώ τοκοχρεολύσια;

Το χρέος δεν είναι βιώσιμο, αλλά Μπένυ-Σαμαράς μας λένε είναι "βιώσιμο". Ο δε Μπένυ με θράσος 1000 Καρδιναλίων μας λέει ότι το χρέος δεν είναι στο 180%, αλλά στο 60% με 70%. Και ναι, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Είχε το θράσος να παραδεχτεί στη Βουλή ότι παίρνει σπίτι του τα σχέδια Άμυνας της χώρας και δεν κουνήθηκε φύλλο. Για να μη μιλήσω για το επαίσχυντο "χαράτσι", ή αλλιώς "ασφάλιστρο κινδύνου".
Άβαταρ μέλους
James P
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Μηχανικός Ασφαλείας

Δημοσίευση από James P »

Από το ευρώ και να θέλαμε δε πρόκειται να βγούμε δε θα μας αφήσουν έτσι και αλλιώς. Εγώ μόνο θέλω να δω τι θα γίνει εφόσον αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με ΝΔ λόγω έλλειψης αυτοδυναμίας
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ziaba »

aris 1943 έγραψε: H N. Δ με τη χρυση αυγη καμια σχεση. Αλλα κοντος ψαλμος αληλουια θα δεις τη θα κανει ο Συριζα και μετα μου λες. Θα τα κανει αχταρμα απ τη κριση οποιος και να βγει λευτα δεν υπαρχουν αλλα στο μεταναστευτικο στο θεμα θρησκειας κλπ εκει θα τα κανει σαλατα θα ειδωμεν υπομονη

Με μια εικόνα, χίλιες λέξεις

[FLASH WIDTH=250 HEIGHT=250]/forum/uploads/1671/mixaloliakos-ntora1.png[/FLASH]

Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μια απλη χειραωψεια ειναι. Εγω θελω να μου πεις τη γνωμη σου ziaba για το συριζα που εχει μεσα βουλευτες του πασοκ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Η ΝΔ δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή; Μπαλτάκος σου λέει κάτι; Φιλαράκια με τον Μιχαλολιάκο από τη δεκαετία του 1970.

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "καταφύγιο" ΠΑΣΟΚων δεν είναι καινούργιο. Σύμβουλοι του Τσίπρα ήταν και σύμβουλοι του Παπανδρέου, οι συνδικαλιστές που ήταν στη ΠΑΣΚΕ κατέφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, επόμενο ήταν να πάνε και βουλευτές του (πρώην) ΠΑΣΟΚ για να σώσουν το τομάρι τους.

Μάλλον με βλέπω να ψηφίζω ΚΚΕ.Εικόνα
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ziaba »

aris 1943 έγραψε:Μια απλη χειραωψεια ειναι. Εγω θελω να μου πεις τη γνωμη σου ziaba για το συριζα που εχει μεσα βουλευτες του πασοκ

1) Χαμογελο μεχρι τα αυτια και υποκλιση οσο επιτρεπει η κοιλια δεν το λες μια απλη χειραψιαΕικόνα

2) Πως νομιζεις ο συριζα εφτασε 38%

Πολίτης !!!336 !!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης