Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΛΟΚ-ΜΑΛ
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Συμφωνώ μακάρι να βγει τίποτα που χλομό το βλέπω, αλλά κρίμα για εμάς τους 87αριδες που την πατάμε αν δεν βγει τίποτα φέτος μακάρι να γίνει κάτι. Άλλα δεν υπάρχει κανένα νέο για προκήρυξη ΕΠΟΠ και ούτε στο υπουργείο ξέρουν κάτι.

- ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΛΟΚ-ΜΑΛ
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Επίσης το άρθρο περί προκηρύξει ΕΠΟΠ είναι το ίδιο με του 2008 με αλλαγή ημερομηνίας.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Εσεις οι 87ρηδες πετυχατε 20 προκηρυξεις, ας προσεχατε. Εμεις που μπηκαμε απο τα 18 στρατο και περιμενουμε 4 χρονια τωρα και δεν εχει βγει πουθενα τπτ, εμεις ναι να μιλαμε. Μην διαβαζω οτι εμεις ειμαστε τυχεροι... Εμεις ειμαστε η πιο ατυχη γεμια.
- ΔΕΥ ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Σπύρος1μαλ έγραψε:Ότι και να γίνει εγώ ειμαι 22 ακόμα επίσης ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει δεν έχουμε μάθει ακόμα τπτ για καμία προκηρυξη... Υπομονή
Σπύρο, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... Επίσης εσύ ήσουν που έλεγες οτι Σου είπαν γνωστοί και φίλοι οτι θα έβγαινε η προκύρηξη. Απ´ ότι φαίνεται μας έλεγες ραδιοαρβύλα...
Συμφωνω μαζι σου dimitri mak εμεις απτο 92 και μετα ειμαστε η πιο ατυχη γενια κλεισαν ολα απο παντου και οσον αφορα τους 87αρηδες τωρα που δεν βρισκετε δουλεια θελετε να μπειτε δημοσιο?
σιγα μη σκισετε κανα καλσον. Και προσεχε μη δαγκωθεις θα παθεις δηλιτηριαση. Σε πληροφορω πολυ απο μας εχουν δουλεια και δε τρεξαμε τελευταια στιγμη λογω ανεργιας να γινουμε δημοσιοι. Αντε με τον καθενα εδω που πεταει μια βλακεια για να ερχοντε ρηξεις.DEAPZGEO έγραψε:Συμφωνω μαζι σου dimitri mak εμεις απτο 92 και μετα ειμαστε η πιο ατυχη γενια κλεισαν ολα απο παντου και οσον αφορα τους 87αρηδες τωρα που δεν βρισκετε δουλεια θελετε να μπειτε δημοσιο;
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Πολλοί απο εμάς έχουμε μέσα γνωστούς μας και όλοι ακούμε διάφορα. Κι εμένα με παίρνουν τηλ κ μου λενε εμαθα αυτο έμαθα τ άλλο, θα βγει κλπ... Αλλα δεν πιστεύω τίποτα, και αυτό είναι μάγκες το θέμα! Βέβαια, δεν είμαι και τέρμα αρνητικός οτι δεν θα βγει με τίποτα. Αλλά δεν πιστεύω και ότι ***** ακούω...ΔΕΥ ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε:Σπύρος1μαλ έγραψε:Ότι και να γίνει εγώ ειμαι 22 ακόμα επίσης ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει δεν έχουμε μάθει ακόμα τπτ για καμία προκηρυξη... Υπομονή
Σπύρο, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... Επίσης εσύ ήσουν που έλεγες οτι Σου είπαν γνωστοί και φίλοι οτι θα έβγαινε η προκύρηξη. Απ´ ότι φαίνεται μας έλεγες ραδιοαρβύλα...
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Εσύ αν ησουνα 21-22 και έπαιρνες 1000 ευρώ τον μήνα σε μια Νορμάλ δουλεια θα ήθελες σαν τρελός να γίνεις ΕΠΟΠ?; Γεμισαμε ηθικολόγους εδώ μέσα και για μην βιαστεις δεν ενδιαφέρονται να μπω ΕΠΟΠ αλλά μην λέτε και χαζομαρες, αν δεν υπήρχε η ανεργία θα σου έλεγα, εξω απο τον χορό όλοι χορευευτε.DEAPZGEO έγραψε:Συμφωνω μαζι σου dimitri mak εμεις απτο 92 και μετα ειμαστε η πιο ατυχη γενια κλεισαν ολα απο παντου και οσον αφορα τους 87αρηδες τωρα που δεν βρισκετε δουλεια θελετε να μπειτε δημοσιο?
Είστε τουλάχιστον ανώριμοι όσοι ασχολείστε με τι ευκαιρίες είχε ο καθένας στο παρελθόν, διότι δεν ξέρετε τι ατυχία είχε ή τι κακές επιλογές (σφάλματα) έκανε ο καθένας διότι πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και αυτό που σίγουρα κάνουμε στη ζωή μας είναι λάθος ή ατυχής επιλογές και αυτοί που δεν συμφωνούν με αυτό είναι απλά μικροί... Και θα το ανακαλύψουν στο μέλλον... Επιτέλους σκεφτείτε τον εαυτό σας μερικοί εκτός άν θέλετε να μπει κριτήριο για να έχουν δικαίωμα αυτοί που δεν έκαναν καθόλου χαρτιά μόνο, και να καταργήσουμε την ηλικία.(φιλικά)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αν δεν ειναι ατυχια το οτι δεν βγαινει καμια προκηρυξη 4 χρονια τωρα σε στρατο και σωματα ασφαλειας τι αλλο ειναι ατυχια; Οσο για ποιον λογο θελετε να μπειτε ειναι δικο σας προβλημα οχι δικο μου. Αν βλεπετε τον στρατο και τα σωματα ασφαλειας σαν δημοσιο θα ειστε σαν αυτους που ειναι ειδη μεσα και ολη μερα ειναι με κατεβασμενα μουτρα, οποτε προβλημα σας ειναι. Οταν γυρναει ο χ και λεει οτι οσοι ειμαστε 22 εχουμε μπροστα μας χρονια οχι δεν το δεχομαι. Ετσι φενοντε ποσο παρταλια ηταν μερικοι μικροι και δεν σκεφτονταν τις προκηρυξεις. Μεσα σε αυτο το θεμα του φορουμ ειμαστε ειδη δυο ατομα απο τμημα βιοιατρικης τεχνολογιας, το μοναδικο τμημα στην ελλαδα που αν παμε εξωτερικο θα χεστουμε στο ταλιρο και στην ελλαδα βρησκουμε δουλεια για πλακα. Καλος η κακος ανετη ζωη εχουμε απο θεμα οικονομικων οποτε μην ακουω τις χαζομαρες για τα λεφτα και τις δουλειες... Κουερβο χωρις παρεξηγηση. Οσο για τα 1000 ευρω καποιοι εδω μεσα σιγουρα τα χαλανε και χωρις να δουλευουν και δεν μιλαω για εμενα. Το θεμα ομως ειναι οτι αν καποιος ενδοιαφερεται δεν παιζει ρολο η ηλικια.
ΜΗτσο εχεις καποια σχετικη ειδηκοτητα στον στρατο με την σχολη σου;
Δεν ξανααπανταω σε κανενα 22χρ με ψυχολογικα που βιαζεται και λεει επιπολεους οσους τους λενε εχεις χρονο μπροστα σου. Αν εχουν προβλημα ας ερθουν μαζι με τους 27-28χρ να αλλαξουμε ηλικιες να δουμε τι θα πουνε... ; Τελος το θεμα
cuervo αν δεν ξερεις δε θα μιλας, εξω μπορω να βγαλω πιο πολλα χρηματα απτα 800 που θα δινουν στους εποπ, και 2ον πηγαινω εθελοντικα με τους εθνοφυλακες σε διαφορες δραστηριοτητες οι οποιες ουτε μοριοδοτουντε ουτε πληρωνοντε και δεν εχω δει κανενα αλλο εφεδρο στην ηλικια μου να κανει παρομοια πραγματα μονο λιγους, οταν ομως βγει καμια προκηρυξη αμεσως εκει ολοι και 3ον και τελευταιο ενδιαφερομαι μονο γ στρατο γ καμια αλλη προκυρηξη!
Και το θεμα μας ειναι αλλο οχι να μαλωνουμε εδω μεσα η να κλαιμε την μοιρα μας!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Παμε παλι εχω μιλησει με πολλους εδω μεσα κατακαιρους, που λενε αυτο το πραγμα. Δεν ειναι ομως ετσι, γιατι πολλα παιδια εδω μεσα μπορει να μην τα καταφεραν απο πανελληνιες και απο τα 18 να περιμενουν. Πιο πολλα ψυχολογικα πιστευω εχει ενας 27 χρονος, γιατι αν δεν βγει προκηρυξη, καληνυχτα... ! Εγω δεν θελω να υπαρχει αντιμαχια με κανεναν εδω μεσα. Αλλα δεν γινεται να γραφει ο καθενας το μακρι του και το κοντο του για το τι θα κανουμε και γενικα συμβουλες οσοι ειμαστε κατω απο μια χ ηλικια. Καλος η κακος καποιοι το θελουμε απο παλια. Ουτε χρονια εχουμε μπροστα μας ουτε τπτ. Γιατι αν βγουν τωρα προκηρυξεις δεν μπουμε και ξαναβγουν σε 5 χρονια, παει χαθηκε το παραμυθι... Τωρα το αν θα δουλευουμε η αν θα σπουδαζουμε η δεν ξερω εγω τι αλλο, ειναι δικαιωμα μας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες