Ειναι έμπιστο φιλαράκι?Σπύρος1μαλ έγραψε:Έως Μάιο έμαθα από έναν φίλο μ ιρθαν χαρτιά για υπογραφές κτλ τέλι Μαΐου ειπε θα βγει
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Φίλος σού από μέσα είναι από το υπουργείο. Απλά δεν πιστεύω να είναι αερολογία. Μακάρι να ισχύει.
Σπύρος1μαλ έγραψε:Έως Μάιο έμαθα από έναν φίλο μ ιρθαν χαρτιά για υπογραφές κτλ τέλι Μαΐου ειπε θα βγει
Σπύρο τα έχουμε πεί δεκάδες φορές, κάνεις ζημιά σε όλους μας εδώ... Άν έχεις κάτι μέσα απο το υπουργείο και είναι 100% απο δικό σου άτομο να το μοιραστείς μαζί μας τώρα άν σου το είπε φαντάρος ή εποπ ή αξιωματικός που είναι σε κάποια μονάδα πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρει γιατί το να στέκει είναι πολύ δύσκολο απο την ώρα που δεν βγήκε κάτι επίσημο απο το υπουργείο να βγένει Π. Χ απο μία μονάδα ή απο ένα καφενείο... (φιλικά το λέω λόγο αγανάκτησης δική μου και των παιδιών εδώ μέσα)
Ότι έμαθα το είπα έτσι μ είπαν είδαν χαρτί να δούμε αν υπογραφτεί θα βγει και η προκηρυξη και εγώ το θέλω και το περιμένω φίλε μ
Ειναι μπέσα το παιδι?Σπύρος1μαλ έγραψε:99%αν δεν το σπάσουν πήγε χαρτί για εποπ μ ειπε...
- ΔΕΥ ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Σπύρος1μαλ έγραψε:Έως Μάιο έμαθα από έναν φίλο μ ιρθαν χαρτιά για υπογραφές κτλ τέλι Μαΐου ειπε θα βγει
Κάτι πιο συγκεκριμένο; Ή ετσι κουβέντα να γίνεται; Γιατί παίζει πολλή ραδιοαρβύλα...

- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Μάγκες κι εγώ έμαθα το ίδιο πράγμα. Βασικά με πήρε τηλ. Φίλος, που είναι ΕΠΟΠ. Τώρα το τι θα γίνει δεν ξέρω... Μακάρι να είναι αλήθεια! Αλλά ρε παιδιά για να βουίζει ο τόπος δεν νομίζω να είναι τόσο ράδιο αρβύλα. Πάντος οκ βλέπουμε στο μέλλον τι θα παιχτεί.
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
iron και Σπύρο τι χαρτιά ακριβός είναι αυτά παιδιά και που ακριβός τα έστειλαν και ποιός... Αφού φτάσατε να ξέρετε τέτοιες λεπτομέρειες θα ξέρετε και τα πάντα περί αυτής της κίνησης... Οπότε πείτε και σε εμάς για να μήν έχουμε τόση αγωνία... (καλημέρα)
Φιλε αυτος μου ειπε ενα μεσα σε ενα γραφειο δεν λεω πολλα οτι μαθαινω το λεω μακαρι να βγει και εγω το θελω... Σιμασια εχει οτι εχει γινει ντορος σχετικα με αυτο το θεμα πυστευω να γινει κατι με λιγα λογια...
Για πες μας λεπτομέρειες!Iron_Skinhead έγραψε:Μάγκες κι εγώ έμαθα το ίδιο πράγμα. Βασικά με πήρε τηλ. Φίλος, που είναι ΕΠΟΠ. Τώρα το τι θα γίνει δεν ξέρω... Μακάρι να είναι αλήθεια! Αλλά ρε παιδιά για να βουίζει ο τόπος δεν νομίζω να είναι τόσο ράδιο αρβύλα. Πάντος οκ βλέπουμε στο μέλλον τι θα παιχτεί.
Εγώ πάντως κανένα "τόπο" δεν έχω δεί να βουίζει... Είμαι απαισιόδοξος η απλά ρεαλιστής;
310LELE έγραψε:Εγώ πάντως κανένα "τόπο" δεν έχω δεί να βουίζει... Είμαι απαισιόδοξος η απλά ρεαλιστής;
το δευτερο σιγουρα...
pame_pali έγραψε:310LELE έγραψε:Εγώ πάντως κανένα "τόπο" δεν έχω δεί να βουίζει... Είμαι απαισιόδοξος η απλά ρεαλιστής;
το δευτερο σιγουρα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες