Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

george777 έγραψε:
cuervo έγραψε:Κλείστο βρε ΔΥΚ, ρωτάνε για μορια ενω τίποτα επίσημα δεν έχει ακουστεί, έχει γίνει το μυαλό τους μαρμελάδα, για το θεο.

cuervo άμα σε κουράζει που το μυαλό μας έγινε μαρμελάδα όπως λές, γιατί διαβάζεις το θέμα; Ξέρεις μπορείς και να μήν το διαβάζεις καθόλου το θέμα δέν είναι κακό, απο το να κλείσει ο ΔΥΚ το θέμα την στιγμή που δε βγήκε κάτι αρνητικό επίσημα... Και άσε τα υπονοούμενα για τα μυαλά μας να μίλας ευθέως μικρέ, παίξε κανένα dota τώρα να πούμε...

Όλα τα θέματα τα διαβάζω εσένα πιο είναι το πρόβλημα σου; Και δε νομίζω να έριξα υπονοούμενα στα ίσα το είπα, δεν υπάρχει επίσημο έγγραφο για προκήρυξη εποπ και έχετε βγάλει τα μόρια και τα μετράτε, αυτό το dota δεν ξέρω τι είναι, μάλλον φανερώθηκε ποιος είναι ο μικρός της υπόθεσης.

stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

Θελει κανεις να ρωτησει κατι για το ναυτικο?
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά για απορίες που σχετίζονται με το Ναυτικό υπάρχει το Επαγγελματίας Οπλίτης στο Ναυτικό

Ας μην συγχέουμε όλα τα θέματα μαζί και δημιουργείται σύγχυση.

Ευχαριστώ!

οβα-Ε.Δ

Δημοσίευση από οβα-Ε.Δ »

Σπύρο δεν σε ξέρω τελικά! Εσύ όμως σίγουρα ξέρεις τον αδερφό μου είναι δεκανέας κάτω και ήταν τότε που ήσουνα εσύ και είναι ακόμα τεσπα... Φιλιώ και ζίου τσιτσου να έχεις μόρια δεν παίρνεις χιουμωράκι! Κατά 99 τς εκατό η προκήρυξη θα είναι ίδια όπως του 9! Τώρα για την προκήρυξη πως γίνεται να ξέρετε ορισμένοι εδώ ότι θα Βγει μάιο η που έχετε ακούσει μετά το πάσχα ένας θεός ξέρει! Είμαι μέσα ως οβα ειδικές δυνάμεις το μόνο που ξέρω είναι ότι όντως ακούγεται και μέσα για προκήρυξη εποπ το καλοκαίρι... Ούτε μήνας ακούγεται ούτε μετά το πάσχα αυτά από μένα! Πάντως όσο ποιο γρήγορα βγει τόσο ποιο γρήγορα θα γίνω εποπαρος γιατί οβα λιώνω και δεν παλιώνω! Εικόνα
Π.Μ.

Δημοσίευση από Π.Μ. »

Διασωστης31 έγραψε:
Π. Μ. έγραψε:Παιδιά μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, στο λιμενικό μιλάμε για 155 προσλήψεις... Δηλαδή με το σταγονόμετρο. Που προφανώς θα ήταν απαραίτητες και αυτές οι προσλήψεις ήταν να γίνουν το 2014.

http://www.e-theseis.gr/2015/04/155.html

Δεν είναι 155, αλλά 355 γιατί θέλει να παρει επιλαχοντες παλαιοτερου διαγωνισμου και τους 49 λιμενοφυλακες (που λογικα θα αυξηθεί ο αριθμός αυτός).

Και δε καταλαβα, τι λογικη είναι αυτή;

Ας πάρει και 300 εποπ σε κάθε σώμα!

Μακάρι να πάρει, όλοι το θέλουμε. Αλλά μάλλον άλλου έχουν μεγαλύτερες ανάγκες... Όπως στον τομέα της υγείας και της παιδείας όπου Είναι και πιο σημαντικό. Ίσως να προσπαθούν Να βολευτούν με τους στρατεύσιμους. Εξάλλου Παίρνουν άτομα και από τις παραγωγικές σχόλες. Και ξαναλέω μακάρι να βγει προκήρυξη γιατί είμαι ένας από τους πολλούς που θέλουν να μπούνε στις ένοπλες δυνάμεις. Αλλά πρώτα υγεία και παιδεία και μετά όλα τα άλλα...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Παιδεία μην τρελένεστε εδώ είμαστε στην τελική και φέτος άκυρο ούτε το 2016 δεν μπορεί τότε θα βγάλει σίγουρα πάντως αυτή η κυβέρνηση βλέπω ότι προσπαθεί για τους νέους...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

george777 έγραψε:
cuervo έγραψε:Κλείστο βρε ΔΥΚ, ρωτάνε για μορια ενω τίποτα επίσημα δεν έχει ακουστεί, έχει γίνει το μυαλό τους μαρμελάδα, για το θεο.

cuervo άμα σε κουράζει που το μυαλό μας έγινε μαρμελάδα όπως λές, γιατί διαβάζεις το θέμα; Ξέρεις μπορείς και να μήν το διαβάζεις καθόλου το θέμα δέν είναι κακό, απο το να κλείσει ο ΔΥΚ το θέμα την στιγμή που δε βγήκε κάτι αρνητικό επίσημα... Και άσε τα υπονοούμενα για τα μυαλά μας να μίλας ευθέως μικρέ, παίξε κανένα dota τώρα να πούμε...

ειναι τρολας wonna be Μην του απαντας.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

abck έγραψε:4.500 ατομα στη υγεια,1.800 στα ασφαλιστικα ταμεια,2.500 ατομα επαναπροσληψη απο την ερτ. Μεχρι στιγμης εχουνε καλυφθει 8.800 θεσεις... Ο Καμμενος γιατι δεν κανει καποιο αιτημα;
σιγα μη δε βαζαν τα λαμογια της ερτ

δεα

Δημοσίευση από δεα »

Παιδια εγω πιστεθω οτι κατι θα βγει
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

δεα έγραψε:Παιδια εγω πιστεθω οτι κατι θα βγει

καλό είναι να είμαστε θετικοί φίλτατε, αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι επίσημο ακόμα, οπότε για το άν θα βγεί είναι μία άλλη ιστορία... Ας ελπίσουμε όλοι σε κάτι καλό...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Και εγώ καλά τα βλέπω τα πράγματα χρειάζονται άτομα και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δείξει κάτι για να καθίσει σαν κυβέρνηση
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σπύρος1μαλ έγραψε:Και εγώ καλά τα βλέπω τα πράγματα χρειάζονται άτομα και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δείξει κάτι για να καθίσει σαν κυβέρνηση

αδερφε χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αλλα νομιζω πως εχει περασει πια προ πολλου ο διορισμος στο δημοσιο να τρωνε ολοι απο εκει και να τους πληρωνουμε να καθονται μονο και μονο επειδη το καθε κυβερνητικο κομμα θελει να ξαναβγει. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

pame_pali έγραψε:
Σπύρος1μαλ έγραψε:Και εγώ καλά τα βλέπω τα πράγματα χρειάζονται άτομα και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δείξει κάτι για να καθίσει σαν κυβέρνηση

αδερφε χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αλλα νομιζω πως εχει περασει πια προ πολλου ο διορισμος στο δημοσιο να τρωνε ολοι απο εκει και να τους πληρωνουμε να καθονται μονο και μονο επειδη το καθε κυβερνητικο κομμα θελει να ξαναβγει.Εικόνα

φίλε pame pali στην περίπτωση που ο σύριζα βγάλει προκήρυξη ΕΠΟΠ δεν συμένει πώς θα είναι για το βόλεμα και για το πολιτικό κέρδος αλλά για την συμπλήρωση τών κενών πολλών χρόνων όπως ακριβός πάει να κάνει τώρα στην ΥΓΕΙΑ, εκεί είναι βόλεμα δηλαδή για να ξανά βγεί; Μήν τα ισοπεδώνουμε όλα... Όταν θα κάνει υπεράριθμες προσλήψεις σε κάποιους τομείς και πραγματικά δεν χρειάζονται εκεί άτομα τότε ναί να το λέμε αυτό, δηλαδή έχουμε καταντήσει να λέμε όταν βγαίνει κάποια προκήρυξη πώς είναι κίνηση για να κάνει τα καλά μάτια η κυβέρνηση στους πολίτες ούτω σώστε να ξανά βγεί; Η άποψη μου είναι ΟΧΙ ότι δεν στέκει κάτι τέτοιο εκεί που υπάρχουν ανάγκες και βγαίνουν προκηρύξεις είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να το κάνει... Δηλαδή μόνο όταν διώχνουν κόσμο απο το δημόσιο τα πάνε καλά; Για να τους γλύφουμε τα τέτοια και να μήν μας πετάξουν απο την κολο ένωση τους; Άντε γιατί τα έχουμε μπερδέψει μου φαίνεται τα πράγματα και θα χαιρόμαστε όταν μας ΜΑΜΆΝΕ και όχι όταν μας κάνουν καλά... (φιλικά).
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Οταν βγαζει 4500 θεσεις για νοσοκομεια ναι ειναι για ψηφοθυρικους σκοπους! Οχι για να βολεψει κοσμο αλλα και καλα για να δειξει οτι η προτεραιοτητα του ειναι ο (πολιτης).
Π.Μ

Δημοσίευση από Π.Μ »

dimitris mak έγραψε:Οταν βγαζει 4500 θεσεις για νοσοκομεια ναι ειναι για ψηφοθυρικους σκοπους! Οχι για να βολεψει κοσμο αλλα και καλα για να δειξει οτι η προτεραιοτητα του ειναι ο (πολιτης).

Δηλαδή δεν υπάρχει ανάγκη για προσωπικό στην υγεία αυτο λες;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης