Καλησπερα! μηπως γνωριζει κανεις για την προκυριξη εποπ αν μετραει μεταλειο αναγνωρισμενο για καποια επιπλεον μορια; Η μπαινει σε καποια ειδικη κατηγορια; ευχαριστω.
christina94 έγραψε:Stokairo 1) δεν ξέρω για τι τίγρη και μπουλντογκ λες και σ ξανά λέω είπα κάτι που έμαθα άλλωστε δεν νομίζω όλοι να είναι 100% σίγουροι ότι αυτά που ακούνε όντως θα γίνουν 2) έχεις δίκιο τελικά για αυτό σ απάντησα και εγώ και εμένα δεν μ άρεσε αυτό που είπες θα μπορούσες να μιλήσεις και καλύτερα 3) Οκ πες το πάρα πληροφόρηση. Εσύ για πες μας ο τρόπος που μιλάς πως λέγεται αγένεια; Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί στ τέλος θα βγούμε εκτός θέματος και δεν υπάρχει λόγος
και γω παραδεχομαι οτι ημουν λιγο αγενης. Ολα καλα
ΦΙΛΙΩ έγραψε:Καλησπερα! μηπως γνωριζει κανεις για την προκυριξη εποπ αν μετραει μεταλειο αναγνωρισμενο για καποια επιπλεον μορια; Η μπαινει σε καποια ειδικη κατηγορια; ευχαριστω.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του 2009 δεν παίρνεις μόρια ούτε υπάγεσαι σε ειδική κατηγορία.
Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε την προκήρυξη του 2009.
δημητρης έγραψε:Εχω γεννηθει 20/9/1987 εαν βγει μεχρι το καλοκαιρη με πιανη το οριο ηλικιας η οχι; Ευχαριστω και καλο μηνα.