Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
abck
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από abck »

Μας έκαψε και ο Καμμένος. Πάντως εαν ήταν να κάνει κάτι για ΕΠΟΠ θα το έλεγε έστω πχ προσπάθεια για πρόσληψη ΕΠΟΠ. Όλογ για τη ΜΟΜΑ λέει και για τα βύσματα.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

ΔΥΚ θέλω σχόλιο σου για αυτή την εξέλιξη σε σχέση με την προκήρυξη που περιμένουμε...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δύσκολα τα πράγματα παιδιά δυστυχώς για φέτος τουλάχιστον. Αν θυμάστε είχα πει πως προσωπική μου άποψη στην οικονομική φάση που είναι η χώρα και με πολλά θέματα ακόμη να εκκρεμούν (μέχρι και το αν θα καταβληθούν μισθοί και συντάξεις τον επόμενο μήνα συζητιέται έντονα) για φέτος ήταν και είναι από πολύ έως εξαιρετικά δύσκολο.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο αυτή την στιγμή.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στήν ουσία θα παίξει μεγάλο ρόλο η εξέλιξη τών διαπραγματεύσεων απλά οι ελπίδες είναι λιγοστές εκ τών προτέρων...

παρόλα αυτά ανακοινώνει το προσωπικό της ΜΟΜΑ ότι θα παίρνει 800ρικο το μήνα... Που δεν ήταν και στο πρόγραμμα και θεωρείτε ΕΞΤΡΑ, για εκεί έχουν λεφτά...
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DaMon »

Μεταξυ μας τωρα οσο και να θελουμε να βγει προκυρηξη, ξερουμε οτι το μοντελο που πανε να ακολουθησουν (Συμβαση λιγων χρονων και μετα δρομο) ειναι καλυτερο απο τον θεσμο των εποπ οπως τον ξεραμε εως σημερα. Καλυτερο για τον στρατο εννοω... Για οσους ψαχνουν μονιμοτητα οχι φυσικα.
Π.Μ.

Δημοσίευση από Π.Μ. »

DaMon έγραψε:Μεταξυ μας τωρα οσο και να θελουμε να βγει προκυρηξη, ξερουμε οτι το μοντελο που πανε να ακολουθησουν (Συμβαση λιγων χρονων και μετα δρομο) ειναι καλυτερο απο τον θεσμο των εποπ οπως τον ξεραμε εως σημερα. Καλυτερο για τον στρατο εννοω... Για οσους ψαχνουν μονιμοτητα οχι φυσικα.

Μπορείς να το δικαιολογήσεις;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μάλλον εννοεί ο φίλος πώς απο τα 5μηνα που δουλεύει ο κόσμος έξω... Τα 2 και τα 3 χρόνια είναι παράδεισος...

*Και όλοι μας ψάχνουμε μονιμότητα/σταθερή έστω δουλειά φίλε ανεξαιρέτως σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και όχι εμείς μόνο που ενδιαφερόμαστε να κάνουμε τα χαρτιά μας σε μία προκήρυξη εποπ...
Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική

Δημοσίευση από Iron_Skinhead »

Παιδιά εγώ σήμερα βρήκα τυχαία τον λοχαγό που είχα όταν υπηρετούσα και μιλήσαμε. Φυσικά τον ρώτησα για τη προκήρυξη και μου είπε πως για φέτος πολύ δύσκολο έως απίθανο. Από το 16 και μετά... Κι εγώ πάντος το ίδιο πιστεύω! Τώρα το τι θα γίνει το βλέπουμε στη πορεία.
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Kourtembeu »

D.Y.K έγραψε:Δύσκολα τα πράγματα παιδιά δυστυχώς για φέτος τουλάχιστον.Αν θυμάστε είχα πει πως προσωπική μου άποψη στην οικονομική φάση που είναι η χώρα και με πολλά θέματα ακόμη να εκκρεμούν (μέχρι και το αν θα καταβληθούν μισθοί και συντάξεις τον επόμενο μήνα συζητιέται έντονα) για φέτος ήταν και είναι από πολύ έως εξαιρετικά δύσκολο.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο αυτή την στιγμή.

Οι συντάξεις αυτού του μήνα πληρώθηκαν με τις αλχημείες των 80 εκατ ευρώ της Περιφέρειας Αττικής. Και τον δανεισμό του ΟΑΕΔ με 120εκατ ευρώ. Για το τέλος του επόμενου... Θα πληρωθούν με τάλαντα, να τα χουν έτοιμα, αφού εκεί θα οδηγήσουν την κοινωνία.

Επόπ... Ναι οκ!

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Για εμένα είναι θετικό που αρχίζουν και μιλάνε γενικά για πολλά πράγματα για τον στρατό ας κάνουμε υπομονή ο καμένος προσπαθεί να κάνει αρκετά αν διαβάσετε λέει ότι προσπαθεί να δώσει χρήματα περισσότερα στους μόνιμους και για της συντάξεις μίλησε είμαι 22 χρόνων και θα περιμένω δεν έχω πρόβλημα το θέμα είναι να γίνει κάτι σωστό τότε θα είναι ακόμα καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μισθό για ΜΟΜΑ έχει ομως...Να μειωσουν τους δοκιμους δε το σκεφτηκε; Από 50 άτομα, παιρνουν 200 καθε ΕΣΣΟ πλέον... Αλλα οπου υπάρχει εκμετάλλευση, αυξανουν τα άτομα (χρεωνουν αποθηκες οπλισμου, κανουν δουλειά ανθυπασπιστη-ανθυπολοχαγου για 500 ευρώ).

Μονο απο κει να μειώσει άτομα, βγαίνει να παρει 1000 εποπ στο στρατό ξηρας

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα... Πώς μπορείς να λές απο την μία πώς χρειάζονται προσλήψεις ΕΠΟΠ και απο την άλλη να δείνεις χρήματα αλλού που στο κάτω κάτω δεν ήταν ανάγκη αλλά ένα ΒΙΤΣΙΟ (ΜΟΜΑ), δεν είπα είναι άχρηστη, χρήσιμη θα είναι αλλά σε καμία περίπτωση όσο η ανάγκη για νέες προσλήψεις ΕΠΟΠ...

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μπορει να το πηγαινουν σιγα σιγα. Να θελουν πρωτα να φτιαξουν καποια πραγματα και στην συνεχεια να κοιταξουν τις προσληψεις. Δεν ειναι πολυ περιεργο ομως. Οταν εχεις να κανεις με συστημα μεταθεσεων, μισθολογικα προσωπικου, πιστευω οτι αυτα προεχουν για να ξεκαθαρησει το τοπιο.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πραγματικά έχω κενό στο μυαλό μου δεν έχω να πώ τίποτα, δέν τους καταλαβαίνω... Πώς υπερισχύει στο μυαλό του καμμένου οι 1000 της ΜΟΜΑ και όχι 1000 εποπ... Που όπως λέγετε θα έχουν ίσο μισθό με υπαξιωματικό... Άν ήταν 400-500 ευρώ θα καταλάβαινα, τώρα όμως ΜΕ Τίποτα! ...

*Μήτσο σιγά σιγά να το πάει για ΜΟΜΑ όχι για τους εποπ που ο ίδιος έλεγε ΑΜΕΣΑ 10 000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...

αυτό λέγετε διπροσωπία...
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από sword »

george777 έγραψε:Πραγματικά έχω κενό στο μυαλό μου δεν έχω να πώ τίποτα, δέν τους καταλαβαίνω... Πώς υπερισχύει στο μυαλό του καμμένου οι 1000 της ΜΟΜΑ και όχι 1000 εποπ... Που όπως λέγετε θα έχουν ίσο μισθό με υπαξιωματικό... Άν ήταν 400-500 ευρώ θα καταλάβαινα, τώρα όμως ΜΕ Τίποτα! ...

*Μήτσο σιγά σιγά να το πάει για ΜΟΜΑ όχι για τους εποπ που ο ίδιος έλεγε ΑΜΕΣΑ 10 000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...

αυτό λέγετε διπροσωπία...
Και το περίεργο ξέρεις πιο είναι; Ότι από τότε που ανέλαβε το υπουργείο άμυνας δεν εχει πει λέξη για προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών. Και παρακαλώ μην μου Πει κανένας δεν υπάρχουν λεφτά, γιατί για τις 15000 που έχει εξαγγείλει ο κατρούγκαλος έχουν, φαίνεται στο άμυνας τα δίνουν με το σταγονόμετρο!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες