Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο
Οντως, τον απριλη του 16 εγω θα γινω κελευστης γιατι εχω κανει φανταρος αλιως θα γινομουνα το 17. τωρα φιλε μου γατοπαρδε που με βριζεις, τη διαφημηση του jumbo την εχεις δει; με κραζεις με θαυμαζεις!
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Καλισπερα Ειμαι στρατιωτης και εχω μπει με τιν σειρα του μαρτιου Μπορω να δηλωσω για εποπ εφοσον ειμαι ειδη στρατιωτης χωρις να εχω απολυθει ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
αν βγει πρωτα ο θεος κ εισαι μεσα φυσικα κ μπορειςgiannis έγραψε:Καλισπερα Ειμαι στρατιωτης και εχω μπει με τιν σειρα του μαρτιου Μπορω να δηλωσω για εποπ εφοσον ειμαι ειδη στρατιωτης χωρις να εχω απολυθει ;
Δηλαδη Ειμαι φανταρος και μετατρεπομαι σε εποπ ενω ειμαι μεσα αμα με δεχτουν ; Περνω δηλαδη βαθμο δεκανεα και συνεχιζω κανονικα
stokairo όχι πρώτα ο θεός, πρώτα ο καμμένος 

στρατιωτηης έγραψε:Θα βγει παιδια προκυτηξη πως το βλεπετε;
Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα για να πάρεις απαντήσεις.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Θα ξαναπας σε κεν και μετα οπου σε στειλουβν για ενα περιπου θα εισαι εποπ στρατιωτης και θα εχεις ωραριο στελεχους.
- Iceman
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Άντε να δούμε...
Ας δουμε τελικα τι θα γινει ακουσα μετα το πασχα θα το τρεξουν λιγο το θεμα τωρα βλεποντας και κανοντας...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Φιλε σπυρο απο που το ακουσες αν επιτρεπεται; Μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας;
Από έναν που πήρε σύνταξη από πολεμικό ναυτικό... έτσι μου είπε ότι είναι μέσα στα σχέδια έχουν πει κάποιοι μεγάλη...
george777 έγραψε:pame_pali είσαι διπρόσωπος αδελφε;πρίν 4 σελίδες μου γράφεις:
pame_pali: Οσο για τα χιλια κυματα μην τρεφετε φρουδες ελπιδες τσαμπα και παιρνουν τα μυαλα σας αερα... Δειτε και ειδησεις λιγακι...
σου γράφω:
pame pali αν ξέρεις κάτι επίσημο να μας το πείς να το αφήσουμε και εμείς για φέτος, δε θα πεθάνουμε κιόλας... Οι ειδήσεις τι είπανε φίλε;
και μετά μου γράφεις: Οχι δε εχω καποια πηγη αδερφε οτι ειναι τρεχω να το δημοσιοπιησω και εγω οπως ολοι εδω μεσα.
συμπέρασμα : Αφού δεν ήξερες τι το πετάς το ρημάδι το πόστ... Καλημέρα σου + παιδιά... (φιλικά !)
με μπερδεψες. Εννω οτι τα πραγματα ειναι χλωμα και ειμαστε με το ενα ποδι στον αερα σαν χωρα...
και βαση αυτων που λενε και απο τα προηγουμενα χρονια πυ εβλεπα που καναμε χατηρια στην εε παλι δεν εγινε κατι. Αυτο λεω δε πιστευω να αλλαξει και φετος τπτ...

- cocoblogger
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Καλημέρες σε όλους! Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με ΔΜΣ στην όλη διαδικασία και τι χρονικό περιθώριο υπάρχει απ´ τη στιγμή που θα βγεις η προκήρυξη μέχρι τα αθλήματα και τις υγειονομικές εξετάσεις;
Την σημαια που αγαπω Εχει εναν λευκο σταυρο Και θα την υπηρετω Μεχρι να με βρουν νεκρο...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημερα φιλε περιπου στις 30 με 40 μερες διοριααν θυμαμαι καλα απο τη δικια μου προκυρηξη για να καταθεσεις τα χαρτια σου κ μετα απο κανα δεκαημερο αρχιζει το παρτυ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης