IRON τέλει Μαρτίου είχε βγεί την προηγούμενη φορά η προκήρυξη ΣΞ και απο αύγουστο έως οκτώμβριο έγιναν και οι 3 διαδικασίες (Υγειονομική, ψυχοτεχνική, αθλητική δοκιμασία)
Ξέρει κανένας αν απο τους 6000 αδιόριστους του ΑΣΕΠ που θα προσλάβουν είναι μέσα επιτυχόντες του τομέα ΥΓΕΙΑΣ / ΠΑΙΔΙΑΣ / ΕΦΟΡΙΑΣ; Σχετικό είναι αυτό που ρωτάω για τους εποπ για να δώ αν θα μείνει καμία θέση και για το ΥΠΕΘΑ... Καλά απο τις 3900 επαναπροσλήψεις νομίζω δεν είναι κανένας σε αυτούς τους 3 τομείς...
george777 έγραψε:IRON τέλει Μαρτίου είχε βγεί την προηγούμενη φορά η προκήρυξη ΣΞ και απο αύγουστο έως οκτώμβριο έγιναν και οι 3 διαδικασίες (Υγειονομική, ψυχοτεχνική, αθλητική δοκιμασία)
ελα ρε; Τοσο καιρο μετα γιναν; Προλαβαινεις δλδ και να μην εχεις τρεξει καθολου σε 3-4 μηνες να βγαλεις και χιλιαρι...
Καλησπερα και απο μενα παιδια! Μια ερωτηση θα ηθελα να σας κανω! Εαν βγει προκηρυξη για ΣΞ και ζητουν ατομα στα (ΤΘ) και επειδη ημουν δοκιμος στα (ΤΘ) και μαλιστα εχω περασει και σχολειο ολμων εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μπω στο συγκεκριμενο οπλο;
KΑλησπέρα και από μένα, περιμένω και εγώ με αγωνια να ακουστεί κάτι επίσημο για προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών καθώς και εγώ κοντά στο όριο ηλικίας είμαι, η αλήθεια είναι ότι συμμετείχα και στην προηγουμενη προκήρυξη αλλα δεν είχα περάσει λόγο των μορίων που είχα τότε (πολύ λίγα) μετά από τόσα χρονια κατάφερα και τετραπλασίασα τα μόρια μου και ελπίζω να βγει τίποτα στα επόμενα 2 χρονια. Όνειρο ζωής επίσης και για μένα ο στρατός!