Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Πάντα ειδικότητες προκηρύσσονταν φίλε μου. Μόνο οι της 1ης σειράς επέλεγαν Όπλο ή Σώμα και τους έριχναν όπου γούσταραν αυτοί.
Αν με το καλό βγει κάποτε προκήρυξη τότε θα υπάρχουν κριτήρια και ειδικότητες κανονικά.
Αν με το καλό βγει κάποτε προκήρυξη τότε θα υπάρχουν κριτήρια και ειδικότητες κανονικά.
Ψάχνοντας βρήκα αυτό...http://www.haf.gr/el/news.asp?id=4158
Εδώ αναφέρεται καθαρά η ειδικότητα Αναλυτής Προγραμματιστής H/Y,που απ'ότι κατάλαβα ήταν καινούργια ειδικότητα, γιατί και στο φόρουμ που έψαξα βρήκα πολύ λίγα και όλοι λέγανε ότι δεν έχουν πληροφορίες γιατί πρώτη φορά πήραν το 2010... Είναι διαφορετικού είδους προκήρυξη αυτή; Έχω μπερδευτεί. Σε ευχαριστώ D.Y.K για την απάντηση σου
Εδώ αναφέρεται καθαρά η ειδικότητα Αναλυτής Προγραμματιστής H/Y,που απ'ότι κατάλαβα ήταν καινούργια ειδικότητα, γιατί και στο φόρουμ που έψαξα βρήκα πολύ λίγα και όλοι λέγανε ότι δεν έχουν πληροφορίες γιατί πρώτη φορά πήραν το 2010... Είναι διαφορετικού είδους προκήρυξη αυτή; Έχω μπερδευτεί. Σε ευχαριστώ D.Y.K για την απάντηση σου
Οι ειδικότητες που σου παρέθεσα παραπάνω είναι παρεμφερείς με αυτήν που αναφέρει το site της Πολεμικής Αεροπορίας.
Όπως και να χει για την ιστορία υπάρχει η ειδικότητα αυτούσια σαν τίτλος στον Στρατό Ξηράς και όχι στην Πολεμική Αεροπορία και υπάγεται στο Υγειονομικό.
Όπως και να χει για την ιστορία υπάρχει η ειδικότητα αυτούσια σαν τίτλος στον Στρατό Ξηράς και όχι στην Πολεμική Αεροπορία και υπάγεται στο Υγειονομικό.
D.Y.K έγραψε:υπάρχει η ειδικότητα αυτούσια σαν τίτλος στον Στρατό Ξηράς και όχι στην Πολεμική Αεροπορία και υπάγεται στο Υγειονομικό.
Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό D.Y.K; Ότι υπάγεται στο Υγειονομικό;
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
Ποιός γνωρίζει να μας απαντήσει, εάν προκηρυχθεί και για τα 3 σώματα, και έχω τελειώσει εγώ, παραδείγματος χάρη, καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής του Σ. Ξ, ύστερα μπορώ να συμμετάσχω και στο ναυτικό ή στην αεροπορία; Θυμάμαι στη ΣΧ. ΑΛ είχαμε συμμαθητή ένα βατράχο ΕΠ. ΟΠ Ναύτη, ο οποίος είχε κάνει τη θητεία του στο Σ. Ξ ως Πεζοναύτης. Αν γνωρίζει κάποιος, ας μου απαντήσει! Σίγουρα θα την έχουν και άλλοι αυτή την απορία! Και εάν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους, εφ'όσων βγουν την ίδια χρονική περίοδο, και για τα 3 σώματα ταυτόχρονα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 78
Tasos2aMAL έγραψε:Ποιός γνωρίζει να μας απαντήσει, εάν προκηρυχθεί και για τα 3 σώματα, και έχω τελειώσει εγώ, παραδείγματος χάρη, καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής του Σ. Ξ, ύστερα μπορώ να συμμετάσχω και στο ναυτικό ή στην αεροπορία; Θυμάμαι στη ΣΧ. ΑΛ είχαμε συμμαθητή ένα βατράχο ΕΠ. ΟΠ Ναύτη, ο οποίος είχε κάνει τη θητεία του στο Σ. Ξ ως Πεζοναύτης. Αν γνωρίζει κάποιος, ας μου απαντήσει! Σίγουρα θα την έχουν και άλλοι αυτή την απορία! Και εάν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους, εφ'όσων βγουν την ίδια χρονική περίοδο, και για τα 3 σώματα ταυτόχρονα.
Κανεις και για τα 3 σωματα τα χαρτια σου κανονικα, και δηλωνεις οπου θες, δεν εχει σημασια που υπηρετησες
Αφου μπαινουν και ατομα 18 χρονων που δεν εχουν κανει θητεια
vely έγραψε:
Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό D.Y.K; Ότι υπάγεται στο Υγειονομικό;
Ότι ανήκει στο Σώμα του Υγειονομικού του Στρατού Ξηράς.
Ο Στρατός Ξηράς χωρίζεται σε δύο Βασικού Κλάδους : Τα Όπλα και τα Σώματα.
Περί Σύνθεσης ρίξε μία ματιά ΕΔΩ για να καταλάβεις / κατανοήσεις την βασική δομή.
Tasos2aMAL έγραψε:Ποιός γνωρίζει να μας απαντήσει, εάν προκηρυχθεί και για τα 3 σώματα, και έχω τελειώσει εγώ, παραδείγματος χάρη, καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής του Σ. Ξ, ύστερα μπορώ να συμμετάσχω και στο ναυτικό ή στην αεροπορία; Θυμάμαι στη ΣΧ. ΑΛ είχαμε συμμαθητή ένα βατράχο ΕΠ. ΟΠ Ναύτη, ο οποίος είχε κάνει τη θητεία του στο Σ. Ξ ως Πεζοναύτης. Αν γνωρίζει κάποιος, ας μου απαντήσει! Σίγουρα θα την έχουν και άλλοι αυτή την απορία! Και εάν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους, εφ'όσων βγουν την ίδια χρονική περίοδο, και για τα 3 σώματα ταυτόχρονα.
Μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά και στους 3 κλάδους και να επιλέξεις εσύ το που θα καταταχθείς αν και εφόσον επιτύχεις ανάλογα και με τα χρονικά περιθώρια που έχει ορίσει το κάθε επιτελείο για την διεξαγωγή των διαδικασιών υποβολής των δικαιολογητικών και των επιτροπών μέχρι και την ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων.
Το 2009 πολλοί έκαναν τα χαρτιά τους σχεδόν ταυτόχρονα σε Στρατό Ξηράς, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό και Στρατολογία.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Μακάρι ρε φίλε να είναι αλήθεια, αλλά προσωπικά μου φαίνεται περίεργο εν' όψη 2015 να πάρει 6.500 ΕΠΟΠ. Πάνε οι παλιές, καλές εποχές.dimitris mak έγραψε:Υπαρχει στο ΒΗΜΑ φιλε καταδρομεα!
Φιλικά.
Το ΒΗΜΑ; Ανεβασε λινκ
DEAPZGEO έγραψε:Το ΒΗΜΑ; Ανεβασε λινκ
αυτο εννοει ο Δημητρης μακ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=681360
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Ουτε μια σελιδα πισω δεν πηγαινετε... Ελεος! Ψαξτε λιγο, μην τα περιμενετε ολα ετοιμα σε καθε σελιδα που διαβαζετε!
Έρχεται προκήρυξη για 6.500 ΕΠΟΠΠροσκλητήριο» σε 6.500 άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να καταταγούν ως Επαγγελματίες Οπλίτες σε επιχειρησιακές ειδικότητες του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, θα απευθύνει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες τού «Εργασία», η προκήρυξη για την πρόσληψη περίπου 2.500 ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς θα βγει «στον αέρα» μέχρι τα τέλη Μαϊου (καθώς έχει εκδοθεί ΚΥΑ πριν από το Πάσχα), ενώ θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις 2.000 ΕΠΟΠ στο Ναυτικό και 2.000 ΕΠΟΠ στην Αεροπορία περί τα μέσα Ιουνίου.
Στα δύο τελευταία Οπλα (Αεροπορία και Ναυτικό) οι ανάγκες πρόσληψης ΕΠΟΠ εμφανίζονται αυξημένες, αφού έχει περάσει η 4ετία από τις πρώτες προσλήψεις και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα υποβολής παραίτησης όσοι ΕΠΟΠ επιθυμούν να αποστρατευθούν.
Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός των ΕΠΟΠ που υπηρετούν στον Στρατό, στο Ναυτικό και στην Αεροπορία, από 25.000 που είναι σήμερα θα αυξηθεί σε 40.000, όπως προβλέπεται στον Νόμο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή στις 6.3.15
ΠΗΓΗ
Κάποιος να το σβήσει... Φίλε glock Παλιό το δημοσίευμα... Απλά αλλάζουν την ημερομηνία μάλλον για να πάρουν κανένα φράγκο από τις διαφημίσεις χωρίς να νοιάζονται για την ψυχολογία αυτών που το θέλουν τόσο... Τουλάχιστον μήν το κάνουμε αντιγραφή επικόληση και εδώ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες