Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μεχρι τον μαϊο πιστευω θα εχουμε εξεληξεις στο θεμα, φυσικα με καμμενο υπουργο. Θα ηθελα να ζητησω μια χαρη απο ολους σαν παλιος εδω μεσα! Μην αρχησουμε και γραφουμε οτι μας κατεβαινει. Μονο χρησιμες πληροφοριες! Επειδη ολοι ξερουμε οτι μετα απο αυτα τα δημοσιευματα θα γινει ενας μικρος χαμουλης!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

Παρης έγραψε:Ενδιαφερομαι για την αεροπορια. Ειμαι 29 ετων με ενα παιδι, εχω πτυχιο τει τεχνολογιας αεροσκαφων, εχω 3,5 χρονια προυπηρεσια στα F16 στο αεροκατασκευαστικο τμημα της ΕΑB και στο εξωτερικο ALENIA στα ATR 42/72 με ειδικοτητα ελασματουργου. Εαν και εφοσον βγει προκηρυξη εχω δικαιωμα σημμετοχης στους ΕΠΟΠ;

Καποιος απο αεροπορια ισως να γνωριζει, ευχαριστω εκ τον προοτερων!

οχι φιλε ως τα 28 ειναι. Για φετος δηλαδη οπιος ειναι γεννημενος μεχρι και το 1987/ οι 1986 και πισω δε μπορουν.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από pame_pali »

george777 έγραψε:
Καμμένος:

Εστειλε περίπου 1.400 κληρωτούς που υπηρετούσαν σε αστικές μονάδες ή ήταν νεοσύλλεκτοι σε συνοριακές μονάδες και προετοιμάζει νέα εντολή να γίνει το ίδιο και για την επόμενη ΕΣΣΟ που θα καταταγεί. Παράλληλα, για να «διορθώσει κάποιες αδικίες», με νέα διαταγή του φέρνει πίσω τους στρατιώτες που έχουν συμπληρώσει εξάμηνη ή επτάμηνη θητεία στα σύνορα. Θέλει να προσλάβει περί τα 1.000 άτομα για ΕΠΟΠ, άλλους τόσους για να στελεχώσει τη ΜΟΜΑ, ενώ τον Μάρτιο πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον αλλά και στη Μόσχα.

ΤΟ ΒΗΜΑ
Παιδιά τα 6500 εποπ υπήρχαν κάποτε όπως βλέπουμε απο το κείμενο της εφημερίδας το Βήμα οι απαιτήσεις του καμμένου αν εξαιρέσουμε την ΜΟΜΑ είναι 1000 ΕΠΟΠ και όχι 10000 που έλεγε το 2012...

ναι... Πανε οι παλιες... "χρυσες" εποχες...

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και 1000 ατομα να παρει καλα θα ειναι! Απλα γνωριζει κανεις αν αυτα τα χρονια που εχει να βγει προκηρυξη εποπ εχει αλλαξει καποιο φεκ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δημοσίευση από Diasostis31 »

1.000 ΟΒΑ ακούγονται από περυσι, και ήταν σχέδιο της ΝΔ. Αν παρουν τοσους λιγους πιστεύω θα ναι ΜΟΝΟ για ειδικές -ΟΥΚ-ΜΕΕΔ

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αν βγει θα ειναι για εποπ οχι για οβα. Για πολλους και διαφορους λογους.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimitris mak έγραψε:Και 1000 ατομα να παρει καλα θα ειναι! Απλα γνωριζει κανεις αν αυτα τα χρονια που εχει να βγει προκηρυξη εποπ εχει αλλαξει καποιο φεκ;

Τίποτα δεν έχει αλλάξει, ούτε και έχει πάει προς ψήφιση κάτι άλλο.

Άβαταρ μέλους
eldyk324
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από eldyk324 »

Καλησπερα παιδια χαιρετω σαν καινουριος στο φορουμ, εχω υπηρετησει στη κυπρο ως ελδυκαριος, ημουν 324 σειρα και εχω παρει και συστατικη επιστολη απο τη κυπρο, μαρεσει πολυ ο στρατος και θελω σαν τρελος να μπω ως εποπ γιατι ακουγονται και διαφορα για προκηρυξη αυτο το καιρο. Απλως εχω ενα θεμα, εχω ταττου μανικι ενα σπαρτιατη στο αριστερο μπρατσο και φτανει σχεδον μεχρι τον αγκωνα... Παντως με τη θερνη στολη το καλοκαιρι οταν υπηρετουσα δεν φαινεται απολυτως τιποτα... Ξερετε μηπως θα εχω προβλημα αν με παρουν γιατι απο οτι ξερω γδυνεσαι οταν περνας ιατρικα... Αν βγει προκηρυξη και υπαρξει τετοιο προβλημα θα τρελαθω... Προσωπικα θεωρω σιγουρο οτι θα εχουμε προκηρυξη... Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω την απαντηση οσων πραγματικα γνωριζουν για το θεμα ταττου και εποπ

ΥΓ Συγνωμη αν ειμαι off topic

Άβαταρ μέλους
papali
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από papali »

Εγω φιλε ελδυκαριε αυτο που ξερω ειναι οτι επιτρεπονται πλεον αρκει να μην ειναι σε εμφανη σημεια. Δεν εχει σχεση οταν θα περνας ιατρικα. Το θεμα ειναι να μην φαινεται με την στολη η κανει μπαμ.
vel

Δημοσίευση από vel »

Καλησπέρα σας,

μιας και έχει βουίξει ο τόπος για αυτή την λεγόμενη προκήρυξη των εποπ, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Εάν και εφόσον, σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου για κάποια από τις ειδικότητες πληροφορικής της αεροπορίας (είμαι απόφοιτη Μηχανικός Πληροφορικής και Τηλ/νιων ΤΕ) και θα ήθελα να μαθω σχετικά με την βασική εκπαίδευση στην αεροπορία (τι κάνουν, πού και για πόσο καιρό) και σχετικά με τις ειδικότητες που σχετίζονται με τον κλάδο μου (που έχει θέσεις, τι παίζει με μεταθέσεις, τι είναι καλύτερο να επιλέξω) κτλ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη εάν υπάρχει κάπου αλλού ανάλογο θέμα.
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αυτό που διάβασες, για προκήρυξη ΕΠΟΠ είναι αναδημοσίευση από το 2008. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο για ΕΠΟΠ το 2015.

vel

Δημοσίευση από vel »

Καταδρομέα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ναι ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο...
Γι'αυτό έγραψα άλλωστε "Αν και εφ'όσον" υποννοώντας εαν και εφ'όσον ισχύει... Τεσπα.
Το θέμα είναι ότι θα ήθελα τις παραπάνω πληροφορίες που ζήτησα, ανεξάρτητα από το αν ισχύουν τα περί προκήρυξης.(just in case!)
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Υπαρχει στο ΒΗΜΑ φιλε καταδρομεα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

vel έγραψε:Καταδρομέα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ναι ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο...
Γι'αυτό έγραψα άλλωστε "Αν και εφ'όσον" υποννοώντας εαν και εφ'όσον ισχύει... Τεσπα.
Το θέμα είναι ότι θα ήθελα τις παραπάνω πληροφορίες που ζήτησα, ανεξάρτητα από το αν ισχύουν τα περί προκήρυξης.(just in case!)

Στην Αεροπορία αν λάβουμε υπόψη μας τα κριτήρια και τις ειδικότητες που δημοσιεύτηκαν στον διαγωνισμό του 2009 υπάρχουν οι εξής

Τεχνίτης Η/Υ

Τεχνίτης Δικτύων και Συστημάτων Η/Υ

Αν δεν αλλάξει κάτι και προκηρυχθούν οι ίδιες ειδικότητες τότε επιλέγεις μία από τις δύο λαμβάνοντας φυσικά υπόψη τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις της κάθε μίας.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κατα ποσο πιθανο ειναι να προκηρυχθουν παλι ειδικοτητες; Εχει να κανει σχεση με καποιο φεκ; Γιατι αν θυμαμαι καλα σε πιο παλιες προκηρυξεις στις ειδικες δυναμεις πχ δεν διαλεγες ειδικοτητα και στην εδειναν μετα οταν εμπαινες μεσα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Jorge19 και 6 επισκέπτες