Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Ουδέν νεότερον κύριοι.Πιστέψτε με αν υπάρξει το οτιδήποτε θα μαθευτεί άμεσα.
Είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν.
Είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν.
Το καλό είναι πως δεν είναι τόσο απαισιόδοξα τα πράγματα όσο τα προηγούμενα έτη (2011 και μετά) για μία προκήρυξη ΕΠΟΠ 2015 ίσως κάτι να γίνει... Αλλά θα πρέπει να έχουμε υπομονή παιδιά γιατί το μυαλό τους είναι αλλού τώρα αλλά είμαι σίγουρος πώς θα έρθει και η στιγμή φέτος που θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τα κενά του στρατού...
ΣΤΟΠ σε επαναπροσληψεις λεει ο Σοιμπλε, ονειρο ητανε... !
Επαναπρόσληψη σημαίνει παίρνω πίσω στην Εργασία του κάποιον/α ο οποίος για τον Χ-Ψ λόγο απολύθηκε / απομακρύνθηκε από την δουλειά του. Ο Σόιμπλε (αν και προσωπικά δεν γνωρίζω να ειπώθηκε τέτοια δήλωση) προφανώς αναφέρεται στους δημόσιους υπαλλήλους που θέλει να επαναπροσλάβει η κυβέρνηση και όχι σε ενδεχόμενες προσλήψεις για ΕΠΟΠ στο μέλλον αν και εφόσον εγκριθούν να γίνουν αυτές.
Ρε παιδια! Δεν γινετε με τοσες ελειψεις πραγματικα να μην παρει κοσμο στον στρατο! Επρεπε ειδη να ειχε παρει! Γινετε ενας χαμος και ελπιζουμε να παρει επιτελους μεσα στο 2015! Απλα θερμη παρακλησει αν ειναι δυνατον και αν θελετε φυσικα τα παιδια που ειναι ειδη μεσα αν εχουν κατι νεοτερο εστω και τ παραμικρο να μας ενημερωνουν! Γιατι αυτα γραφοντε στα site εινα καθαρα θεμα επισκεψης και παπατζας! Σας ευχαρηστω πολυ! Ναστε καλα!
- Kourtembeu
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
DEAPZGEO έγραψε:ΣΤΟΠ σε επαναπροσληψεις λεει ο Σοιμπλε, ονειρο ητανε... !
Για καθαρίστριες κτλ αναφέρεται ο Γερμανός. ΟΧΙ για ΕΠΟΠ.
Αν δεν ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Μην περιμένετε προκήρυξη... Έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα (ποιο στραβά δεν γίνεται) υπομονή μέχρι να κλείσει η οριστική συμφωνία με τους εταίρους μας, δλδ σε 4 μήνες, εκτός και αν πέσει μετεωρίτης και πάρουν άτομα!
Καλημέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις παλαιότερες προκηρύξεις αν και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό τόπικ. Όταν σε κάποια ειδικότητα ζητούσε πτυχίο ΤΕΙ κάποιος με πτυχίο ΑΕΙ δεν μπορούσε να συμμετάσχει;
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 56
Εγω παντως παιδια πριν απο λιγο πληροφορηθηκα για προκυρηξη 10.000 ατομων σε Στρατο Ξηρας, Αεροπορια και Ναυτικο... Μου ειπανε οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχει βγει...
petros αφού μας λές την πληροφορία φίλε μου πές και απο ποιο χώρο την έχεις αν θέλεις, για να δούμε και εμείς πόσο σοβαρά πρέπει να την πάρουμε. Δεύτερον προσωπική μου άποψη είναι πάνω σε αυτό που λές ότι άν και εφόσον βγεί προκήρυξη οι 10 000 που λές είναι τρομερά πολλές βάση του προϋπολογισμού του 2015 απορώ πώς θα βγει κιόλας αυτο το νούμερο.
Τρίτων δεν πιστευώ να στέκει η πληροφορία σου διότι ακόμα δέν κλείσανε τα στρατόπεδα βγάλανε και ακριβή αριθμό προσλήψεων; Όπως τόνισε ο τόσκας πρόσφατα πάλι είπε πρώτα θα κλείσουν στρατόπεδα μετά θα κοιτάξουν θητεία και άν ναί ή όχι προσλήψεις εποπ.
Μακάρι να βγείς αληθινός και αυτό που είπες αυτό ακριβός να γίνει αλλά θα παρακαλούσα όλοι μάς όταν έχουμε κάποια πληροφορία να είναι διασταυρωμένη και έγκυρη απο επίσημο στόμα, διότι είναι κρίμα να δείνουμε και να παίρνουμε πίσω απο τον κάθε ένα άνεργο με πολλά όνειρα συνάνθρωπό μας... (φιλικά)
Τρίτων δεν πιστευώ να στέκει η πληροφορία σου διότι ακόμα δέν κλείσανε τα στρατόπεδα βγάλανε και ακριβή αριθμό προσλήψεων; Όπως τόνισε ο τόσκας πρόσφατα πάλι είπε πρώτα θα κλείσουν στρατόπεδα μετά θα κοιτάξουν θητεία και άν ναί ή όχι προσλήψεις εποπ.
Μακάρι να βγείς αληθινός και αυτό που είπες αυτό ακριβός να γίνει αλλά θα παρακαλούσα όλοι μάς όταν έχουμε κάποια πληροφορία να είναι διασταυρωμένη και έγκυρη απο επίσημο στόμα, διότι είναι κρίμα να δείνουμε και να παίρνουμε πίσω απο τον κάθε ένα άνεργο με πολλά όνειρα συνάνθρωπό μας... (φιλικά)
Καλησπέρα κύριοι. Φίλε Πέτρο, χλωμό το βλέπω. Σίγουρο είναι αν πατήσεις στην αναζήτηση ΕΠ. ΟΠ και 2015 θα σου βγάλει κάποια σάιτ που θα λένε για προσλήψεις. Το σίγουρο θα είναι όταν θα το λέει και στο σάιτ του άρμ. Προς το παρών λέει μόνο για εκπαιδευτικό προσωπικό σε διάφορες σχολές του στρατού και όχι μόνιμα. Και μη γελιόμαστε, αν δούμε το τι συμβαίνει γύρω μας, θα δεις και κάτι ανακοινώσεις για επαναπροσλήψεις απολυμένων του δημοσίου που θα συμπεριλαμβάνονται στις προσλήψεις του 2015, άρα μειώνεται ο αριθμός προσλήψεων του τρέχοντος έτους. Συνεπώς, αποκλείεται να γίνουν 10.000 προσλήψεις ΕΠ. ΟΠ.
PetrosGn έγραψε:Εγω παντως παιδια πριν απο λιγο πληροφορηθηκα για προκυρηξη 10.000 ατομων σε Στρατο Ξηρας, Αεροπορια και Ναυτικο... Μου ειπανε οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχει βγει...
Χαχαχαχαχα πραγματικά τώρα, αυτό το πιστεύεις στα σοβαρά;Eίσαι πάνω από 18 και τα πιστεύεις αυτά; Ζεις στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια;
cuervo εσύ πάντως πάνω απο 18 δέν είσαι με την συμπεριφορά σου εδώ μέσα... Για χαλάρωσε λίγο, άντε κάθε φορά με την ειρωνεία σου...
george777 έγραψε:cuervo εσύ πάντως πάνω απο 18 δέν είσαι με την συμπεριφορά σου εδώ μέσα... Για χαλάρωσε λίγο, άντε κάθε φορά με την ειρωνεία σου...
μη το βλεπεις και συ αδερφε σαν ειρωνια...

- Kourtembeu
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
PetrosGn έγραψε:Εγω παντως παιδια πριν απο λιγο πληροφορηθηκα για προκυρηξη 10.000 ατομων σε Στρατο Ξηρας, Αεροπορια και Ναυτικο... Μου ειπανε οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχει βγει...
10.000;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες