Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Γι αυτο αλλωστε παιρνει επιπλεον μοριοδοτηση απ οτι ο φανταρος!
Κανένας θεσμός δεν είναι για χλέυασμα για εμένα, σίγουρα όμως χωράει μια κουβέντα για τα κριτήρια σε κάθε προκήρυξη και σίγουρα σε κάθε προκήρυξη μένουν αρκετοί απ`έξω που θα έπρεπε να είναι μέσα ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν για να μπούν... Τώρα συγνώμη αλλά δεν θα σταθούμε σε μία λεπτομέρεια γιατί μπορώ να σου πώ και εγώ το άλλο, γιατί πέρνεις τον έφεδρο που είναι μέσα και δεν βγάζεις ΟΒΑ προκήρυξη για όλους (εντός και εκτός στρατοπέδων) και ας είναι μόνο για έφεδρους; Αρα τι λέμε το να είσαι ΟΒΑ το οφείλεις στην θεά τύχη... Βλέπεις ήχνος λογικής; Γιαυτό σου λέω μη κολλάς στις λεπτομέρειες και δες όλο το πράγμα...
Ρε φιλε αυτο λεω κι εγω ενα διαγωνισμο γ ολους εφεδρους και μη με κριτηρια σαν του εξωτερικου!
Συμφωνούμε τότε... 

Καποτε ο σημερινος ΥΠΕΘΑ μιλησε γ 10000 ΕΠΟΠ, και ημασταν βαθια στην κριση, τωρα τι γινετε τουλαχιστον να μαθαιναμε ευθεως ναι η οχι και αν ναι ποτε; Ακουμε 2 χρονια τωρα ολο ραδιο αρβυλα.
DEAP2GEO είναι γνωστό οτι το να είσαι αντιπολίτευση (εύκολα λόγια) με το να είσαι κυβέρνηση (πράξεις) η απόσταση είναι τεράστια, ακόμα όμως δέν έκανε κάτι το οποίο δείχνει ότι δεν θα κάνει αυτά που είπε, προφανώς έχει θέσει τα θέματα με προτεραιότητα και αυτό δεν είναι απο τα πρώτα, όπως διάβασα κάπου λέει ότι πρώτα θα μετακινήσει μονάδες απο το κέντρο σε σύνορα και νησιά και μετά θα δεί τι θα κάνει με την θητεία διότι μόνο τότε θα μπορεί να δεί τι ελλείψεις έχει ο στρατός οπότε και εκεί θα δούμε τι πραγματικά θα κάνει με το θέμα προκήρυξη... Εκεί θα μπεί τέλος στις απορίες χιλιάδων ανέργων ανθρώπων που περιμένουν την συγκεκριμένη προκήρυξη...
Αυτο το τελευταιο πρεπει να προσεξει, αν πριν ενα ποσοστο ηταν αυτοι π εμπαιναν γ την σιγουρια τ δημοσιου φαντασου τι θα γινει τωρα πολλα ατομα π αγαπανε το επαγγελμα θα μεινουν απ εξω δυστυχως!
Χαχαχα! Αποφοιτος τι εν τι γιου ες τι γιουνιβερσιτι οφ μποστον οπως ελεγε και ο μανθος!
papali έγραψε:Χαχαχα! Αποφοιτος τι εν τι γιου ες τι γιουνιβερσιτι οφ μποστον οπως ελεγε και ο μανθος!
χοαχαχχα α γεια σου κατι τετοιο.

DEAPZGEO έγραψε:Ως προς την εμπειρια γ να γινει αργοτερα στελεχος αν το θελει απ οτι ενας απλος οπλιτης, εγω δεν ειπα τπτ ειπα απλως οτι ειναι αδικο ενας εφ. Ανθυπολοχαγος αν το θελει να μπορει να γινει ΟΒΑ, ο φιλος pame_pali χλευασε τον θεσμο.
κανεις αδερφε δε χλευαζει κανεναν. Αλλα το οτι παιρνεις ενα βαθμο ετσω εφεδρικα που καποιος παλευει 4χρ σε μια σχολη και αλλος μπορει αν βγει απο σμυ να παλευει 20χρ να γινει ανθλος και κλαιγεσαι επειδη θα πας φανταρος αν μπεις εποπ η οβα; Ε οχι δλδ.
Κινεζικα μιλαω; Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ουτε αν ειμαι μονιμα με τον βαθμο τ υποδεκανεα απλως λεω οτι ενας εφ. Αξιωματικος εχει περισσοτερη εμπειρια απο ενα απλο φανταρο.
DEAPZGEO pame_pali εντάξει να ξεφεύγουμε αλλά να μην το κουράζουμε μεταξύ μας, το κάνω και εγώ δεν λέω, αλλά το θέμα μας είναι ότι ακούμε να το συζητάμε σχετικό με την προκήρυξη εποπ 2015. Καλημέρα παίδες...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 78
Σήμερα στο εθνος-εργασια γραφει για προσλήψεις 6.940 ενστολων, σε αναλογία 1-1 λογω αποχωρησεων.250 λιμενικο,300 ειδικοι φρουροι,+οτι βγει για πυροσβεστικη
Υπολογίζεις και ποσοι θα βγουν φέτος απο παραγωγικες σχολες, και έτοιμη η προκήρυξη ΕΠΟΠ.
Υπολογίζεις και ποσοι θα βγουν φέτος απο παραγωγικες σχολες, και έτοιμη η προκήρυξη ΕΠΟΠ.
Διασωστης31 έγραψε:Σήμερα στο εθνος-εργασια γραφει για προσλήψεις 6.940 ενστολων, σε αναλογία 1-1 λογω αποχωρησεων.250 λιμενικο,300 ειδικοι φρουροι,+οτι βγει για πυροσβεστικη
σε ποια χωρα; Γιατι και ολο το 2014 τα ιδια λεγανε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Εποπ προκυρηξη θα βγει και θελω να δω λους αυτους που λενε οτι δε θα βγει που θα που θα πανε να κρυφτουνε... γατακια που τα ξερετε ολα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: legendary και 4 επισκέπτες