Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Ναί θα είναι φαντάζομαι 100-200 ευρώ κάτω τον μήνα το + για το κράτος και το μεγάλο μείον για τον εργαζόμενο να κάνει μία δουλειά με κανένα απολύτως μέλλον και να είναι το παιδί για όλες τις δουλειές... Και εκεί που έχει μάθει τα πάντα για τον στρατό πολύ απλά να βλέπει την πόρτα της εξόδου... Και συν της άλλης ο νεαρός που θα μπένει σαν συμβασιούχος και μελλοντικός άνεργος απλά τυχένει και μπένει, θεωρείτε δίκαιο για όλους; Όλα αυτά την στιγμή που δε θα πάρει ποτέ ΕΠΟΠ και θα λειτουργεί μόνο με συμβασιούχους, για εμένα προσωπικά δέν έχει καμία ουσία και αξιοκρατία άν εφαρμόσουν κάτι τέτοιο...

Damon υπάρχουν και έξω νέοι άνθρωποι...
Άβαταρ μέλους
papali
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από papali »

Εγω πιστευω αν βγει, θα βγει για εποπ η κατι αντιστοιχο, απλα με αλλη ονομασια. Καθαρα δηλαδη για μονιμη εργασια στο Ε. Σ.
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DaMon »

Λοιπον νεος λοχιας που μιλις βγηκε απο σμυ 780 ευρω το μηνα. ΔΕΑ 520 ευρω.

Εγω λεω θα δινουν κατι εκει αναμεσα 500-700 ευρω το πολυ ανα μηνα και τελος. Παραπανω δε πιστευω. Αποψη μου βεβαια.

george777 οι νεοι ανθρωποι οταν ειναι μονιμοι και κατσουν μεσα 20 χρονια δεν ειναι πια νεοι... Ο εποπ λοχιας που ειναι 40 χρονων δεν ειναι νεος, οταν ομως τους αλλαζεις το πολυ ανα 2-3-5 χρονια δε ξερω ποσο θα το κανουν, τοτε κρατας μονο νεο αιμα μεσα.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ok, άν εσύ έχεις δίκαιο ας το κάνουν παντού αυτό τότε αστυνομία, λιμενικό, πυροσβεστική κτλπ κτλπ για να υπάρχει νέο αίμα, αφού προνόμιο να έχουν οικογένεια είναι οι άλλες δουλειές εκτός από το στρατό (συμβασιούχους) ... Διότι αν φάς τα καλύτερα χρόνια απο κάποιον 2-3-5 που λές εσύ και φτάνει κάποιος στα 30 έχοντας ενα απολυτήριο λυκείου και μία άχρηστη προϋπηρεσία στρατού καλύτερα να μήν κάνει τον κόπο να περιμένει κάτι...

Εγώ φίλτατε συμφωνώ με συμβασιούχους αλλά και με προκηρύξεις κατά καιρούς εκεί που πραγματικά όμως πρέπει να μπει εποπ...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

george777 έγραψε:Ok, άν εσύ έχεις δίκαιο ας το κάνουν παντού αυτό τότε αστυνομία, λιμενικό, πυροσβεστική κτλπ κτλπ για να υπάρχει νέο αίμα, αφού προνόμιο να έχουν οικογένεια είναι οι άλλες δουλειές εκτός από το στρατό (συμβασιούχους) ... Διότι αν φάς τα καλύτερα χρόνια απο κάποιον 2-3-5 που λές εσύ και φτάνει κάποιος στα 30 έχοντας ενα απολυτήριο λυκείου και μία άχρηστη προϋπηρεσία στρατού καλύτερα να μήν κάνει τον κόπο να περιμένει κάτι...

Εγώ φίλτατε συμφωνώ με συμβασιούχους αλλά και με προκηρύξεις κατά καιρούς εκεί που πραγματικά όμως πρέπει να μπει εποπ...

Έχει τελειώσει το μοντέλο, μονιμοποίηση με προκηρύξεις πάρτε το χαμπάρι, το λιμενικό και η πυροσβεστική μπαίνουν στις πανελλήνιες άρα νέο αίμα θα εισέρχεται στα σώματα ασφαλείας, θα παίρνουν συμβασιούχος αναλώσιμους μέχρι 3 χρόνια και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, όταν ο άλλος είναι στην επαρχία και δεν έχει άλλη λύση θα συμβιβάζεται και με αυτό, τσάμπα ασχολείστε με ενδεχόμενη προκήρυξη.

Kαι επειδή κάποιοι γράψανε πως έχω βολευτεί καμία σχέση, έδωσα 3 φορές στο Λιμενικό για να τα καταφέρω φέτος και περίμενα διαγωνισμούς γιατί το λιμενικό μέχρι και σήμερα μόνο έτσι έκανες προσλήψεις αλλιώς θα έδινα πανελλήνιες, μην στραβώνετε επειδή κάποιος σας γράφει μερικά πράγματα ντόμπρα, το καλύτερο είναι να κάνετε λογαριασμό και να δείτε ποιος φταίει που έχετε καταλήξει να περιμένετε μια προκήρυξη για να μπείτε στο στρατό, στα 20 σας τι κάνατε;

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Cuervo με όλο το συμπάθιο αφού δεν είσαι βολεμένος πάνε να βολευτείς και άσε εμείς εδώ να λέμε ότι θέλουμε περί του θέματος, όπως και εσύ πολύ καλά κάνεις και μιλάς για το θέμα αλλά το χαλάς στο τέλος χαρακτηρίζοντας τον κάθε έναν απο εμάς, ποιος; Εσύ... Οπότε σε παρακαλώ μην μιλάς για εμάς όπως δεν μιλάμε εμείς για εσένα στο ξεκάρφωτο χωρίς λόγο... Και στο ξανά λέω μήν τρως κολλήματα γενικά...

Πρώτον επαρχία ειδικά σε οικονομική κρίση ο κόσμος περνάει καλύτερα απο ότι στην προτεύουσα σκέψου λίγο γιατί... Πρωτογενής τομέας σου λέει κάτι; Δε φαντάζεσαι πχ. Πόσοι εποπ φύγανε να έρθουν στα χωράφια τους... , στην Αθήνα τι θα βρούν; Έναν ΟΑΕΔ που τους περιμένει θα βρούν τα παιδιά εκεί...

Δέυτερον δεν υποστιρίζω ότι θα βγεί ντέ και καλά προκήρυξη και άν ναι το πότε... Κάνω απλά κουβέντα και λέω μόνο την άποψη μου

Τρίτων άν εσύ είσαι τόσο σίγουρος για όλα αυτα που μάς λές... Μάντεψε σου βρήκα δουλειά δε θα είσαι ποια άνεργος το ΕΘΝΟΣ Εργασία ζητά γκουρού με προβλέψεις 100%.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PANIC »

cuervo έγραψε:
george777 έγραψε:Ok, άν εσύ έχεις δίκαιο ας το κάνουν παντού αυτό τότε αστυνομία, λιμενικό, πυροσβεστική κτλπ κτλπ για να υπάρχει νέο αίμα, αφού προνόμιο να έχουν οικογένεια είναι οι άλλες δουλειές εκτός από το στρατό (συμβασιούχους) ... Διότι αν φάς τα καλύτερα χρόνια απο κάποιον 2-3-5 που λές εσύ και φτάνει κάποιος στα 30 έχοντας ενα απολυτήριο λυκείου και μία άχρηστη προϋπηρεσία στρατού καλύτερα να μήν κάνει τον κόπο να περιμένει κάτι...

Έχει τελειώσει το μοντέλο, μονιμοποίηση με προκηρύξεις πάρτε το χαμπάρι, το λιμενικό και η πυροσβεστική μπαίνουν στις πανελλήνιες άρα νέο αίμα θα εισέρχεται στα σώματα ασφαλείας, θα παίρνουν συμβασιούχος αναλώσιμους μέχρι 3 χρόνια και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, όταν ο άλλος είναι στην επαρχία και δεν έχει άλλη λύση θα συμβιβάζεται και με αυτό, τσάμπα ασχολείστε με ενδεχόμενη προκήρυξη.

Kαι επειδή κάποιοι γράψανε πως έχω βολευτεί καμία σχέση, έδωσα 3 φορές στο Λιμενικό για να τα καταφέρω φέτος και περίμενα διαγωνισμούς γιατί το λιμενικό μέχρι και σήμερα μόνο έτσι έκανες προσλήψεις αλλιώς θα έδινα πανελλήνιες, μην στραβώνετε επειδή κάποιος σας γράφει μερικά πράγματα ντόμπρα, το καλύτερο είναι να κάνετε λογαριασμό και να δείτε ποιος φταίει που έχετε καταλήξει να περιμένετε μια προκήρυξη για να μπείτε στο στρατό, στα 20 σας τι κάνατε;

Ναι, θα μπούνε στις πανελλήνιες η πυροσβεστική και το λιμενικό και σε δύο χρόνια με την κατάργηση των πανελληνίων θα ξανά βγούν.. αυτή η δουλεία θα γίνεται.. αυτές είναι δηλώσεις βουλευτών του σύριζα.. θα κρατήσουν το νέο μοντέλο των πανελληνίων απ το 16 εώς το 17 και μετά ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

Λοιπον νεος λοχιας που μιλις βγηκε απο σμυ 780 ευρω το μηνα. ΔΕΑ 520 ευρω.

Εγω λεω θα δινουν κατι εκει αναμεσα 500-700 ευρω το πολυ ανα μηνα και τελος. Παραπανω δε πιστευω. Αποψη μου βεβαια.

george777 οι νεοι ανθρωποι οταν ειναι μονιμοι και κατσουν μεσα 20 χρονια δεν ειναι πια νεοι... Ο εποπ λοχιας που ειναι 40 χρονων δεν ειναι νεος, οταν ομως τους αλλαζεις το πολυ ανα 2-3-5 χρονια δε ξερω ποσο θα το κανουν, τοτε κρατας μονο νεο αιμα μεσα.

[/QUOTE

520 παιενουν πια οι ΔΕΑ; Πω πω... Ευτυχως προλαβα τις καλες εποχες.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οτι να ναι, αποκλείεται να μπουν λιμενικο -πυροσβεστικη στις πανελληνιες.. Αυτα τα λεγε η προηγούμενη κυβέρνηση!Και η μονινοποιηση με προκήρυξεις δε γίνεται να σταματησει, οταν σε όλα τα κράτη του εξωτερικού, ξυπνάς και καταταγεσαι σαν επαγγελματίας οπλιτης μέχρι τα 30 σου.

Η τώρα θα γίνει επαγγελματικός ο στρατός η ποτέ.. Ας κατσουν με τα φανταρια, και ασε τους γείτονες να χτιζουν λεγεωνες!

Προκήρυξη θα βγει, εποπ, οβα, επυ.. μπορεί να τους βαφτισουν κ αλλιώς

Και οι οβα, οποιος διαβασε τη προκήρυξη του καλοκαιριού, ειναι μέχρι 13 χρόνια υπηρεσιας! Οχι 3, ελεος με την παραπληροφορηση

Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lionslaw »

PANIC έγραψε:
cuervo έγραψε:

Ναι, θα μπούνε στις πανελλήνιες η πυροσβεστική και το λιμενικό και σε δύο χρόνια με την κατάργηση των πανελληνίων θα ξανά βγούν. Αυτή η δουλεία θα γίνεται. Αυτές είναι δηλώσεις βουλευτών του σύριζα. Θα κρατήσουν το νέο μοντέλο των πανελληνίων απ το 16 εώς το 17 και μετά ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση...

Πως θα γίνεται δηλαδή η ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση;

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PANIC »

lionslaw έγραψε:
PANIC έγραψε:
cuervo έγραψε:

Ναι, θα μπούνε στις πανελλήνιες η πυροσβεστική και το λιμενικό και σε δύο χρόνια με την κατάργηση των πανελληνίων θα ξανά βγούν. Αυτή η δουλεία θα γίνεται. Αυτές είναι δηλώσεις βουλευτών του σύριζα. Θα κρατήσουν το νέο μοντέλο των πανελληνίων απ το 16 εώς το 17 και μετά ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση...

Με εξετάσεις στην σχολή που ενδιαφέρεται ο κάθε υποψήφιος.. μόνο μέσω πανελληνίων δηλαδή, μπορεί να πραγματοποιείται η εισαγωγή; .. στα υπόλοιπα κράτη πως λειτουργεί το σύστημα; ... είμαστε εκτός θέματος όμως και καλύτερα ας μην το συνεχίσουμε..
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lionslaw »

Με εξετάσεις στην σχολή που ενδιαφέρεται ο κάθε υποψήφιος. Μόνο μέσω πανελληνίων δηλαδή, μπορεί να πραγματοποιείται η εισαγωγή; Στα υπόλοιπα κράτη πως λειτουργεί το σύστημα; ... Είμαστε εκτός θέματος όμως και καλύτερα ας μην το συνεχίσουμε.
Επειδή το γνωρίζω ότι είμαστε εκτός θέματος ένα τελευταίο σχόλιο από μένα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό το είδος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το επικροτώ κι όλας. Ο Σύριζα όμως αποκήρυξε αυτό τον τρόπο εισαγωγής για τις στρατιωτικές σχολές.

Άβαταρ μέλους
papali
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από papali »

Ρε παιδια δεν μπορουν ολοι να μπουνε μεσω πανελληνιων. Ομως μπορει να αγαπανε καποιο σωμα. Ειτε στρατο ειτε αστυνομια ειτε λιμενικο ειτε πυροσβεστικη. Γιατι να μην μπουνε δηλαδη σε σωμα της αρεσκειας τους εστω και με προκυρηξη; Και αυτοι που μπαινουν απο πανελληνιες (οι 8 στους 10) μπαινουν για το βολεμα. Δεν βολευονται μονο αυτοι απο τους διαγωνισμους.
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

papali έγραψε:Ρε παιδια δεν μπορουν ολοι να μπουνε μεσω πανελληνιων. Ομως μπορει να αγαπανε καποιο σωμα. Ειτε στρατο ειτε αστυνομια ειτε λιμενικο ειτε πυροσβεστικη. Γιατι να μην μπουνε δηλαδη σε σωμα της αρεσκειας τους εστω και με προκυρηξη; Και αυτοι που μπαινουν απο πανελληνιες (οι 8 στους 10) μπαινουν για το βολεμα. Δεν βολευονται μονο αυτοι απο τους διαγωνισμους.

Οπως τα λες... Υπαρχουνε ατομα που αγαπανε το επαγγελμα και απλα δεν εχουνε την δυνατοτητα να μπουνε μεσω πανελληνιων... Μπορει να μην τους κοβει το κεφαλι να διαβασουνε για να μπουνε απο πανελληνιες αλλα εχω δει κ πολλα εξυπνα κεφαλια που ειναι εξω και δουλευουνε... Για μενα προσωπικα θα πρεπει το κρατος να κανει 2 κατευθυνσης στο θεμα τον ειδικων δυναμεων, πυροσβεστικη, λιμενικο, αστυνομια κλπ... Η 1 να παιρνει ατομα απο πανελληνιες οι οποιοι εχουνε κ καποια μορφωση και μπορουνε να μπουνε σε γραφειακια και η 2 ειναι μεσω ΕΠΟΠ, Ε. Φ. Κλπ και γενικα μεσω προκυρηξεως γιατι οπως εχω πει ειναι καποια ατομα που ειναι δουλευτεραδες και τους αρεσει το επαγγελμα και θελουνε να γινουνε κατι στην ζωη τους μεσω μια προκυρηξεις...

Άβαταρ μέλους
panagiotis23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panagiotis23 »

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο forum. Έχω να θέσω 2 ερωτήματα. Το ένα είναι αν όντως ξέρουμε από έγκυρη πηγή αν θα βγει η προκήρυξη για ΕΠΟΠ και πότε, και το δεύτερο είναι αν κάποιος υπηρετεί εκείνη την στιγμή που βγει η προκήρυξη θα μπορεί να πάρει μέρος; Σας ευχαριστώ πολυ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες