Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
vaggelis Αν βγεί και άν είναι η ίδια προκήρυξη όπως πάντα... Τότε θα χάσεις πολλά μόρια αν βάλεις άλλη ειδικότητα εκτός της ειδικότητας που έχεις τώρα ως φαντάρος... Διότι η μοριοδότιση της προϋπηρεσίας είναι τεράστια, οπότε και θα έχεις λιγοστές πιθανότητες να μπείς, αλλά στην ουσία ναι μπορείς να βάλεις όποια ειδικότητα θέλεις...
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 56
Καταρχας Δ. Υ. Κ ξερω τι ειναι ΟΒΑ μιας και ειχα κανει και εγω τα χαρτια μου το 2010 πριν απολυθω και η απαντηση απο το υπουργειο κλπ ητανε οτι δεν παιρνουνε ΟΒΑ και οτι τα εκοψαν και ημουνα και ΔΕΥ... Τωρα ακουω οτι εδω και κανα 2-3 χρονια το ξαναεπανεφεραν και μαλιστα πολλα παιδια κανουνε τα χαρτια τους... Εγω απλα καταλαβαινω οτι παιζουνε αλλα συμφεροντα εδω οπως το οτι το 2009 ητανε εκλογες αν θυμασε καλα και ειχε βγει ο Παπανδρεου και τα εκοψαν ολα επιτιδες και οταν ξαναβγηκε η ΝΔ τα ξαναεπανεφεραν... Να δουμε τι θα κανει και ο Καμμενος... Εγω αυτο θελω και θα τα κανω παλι τα χαρτια μου για ΕΠΟΠ αμα βγει η προκυρηξη και θα δουμε μετα ποιοι θα βολευτουνε...
Άμα σε έτρωγε τόσο πολύ να μπεις στο στρατό να έδινες πανελλήνιες 2-3 φορές, τώρα αυτά με τους εποπ βόλεμα είναι όπως και να το δεις, περιμένεις να βγεις προκήρυξη έχεις μαζέψει κάποια μόρια και τέλος, για αυτό και ο θεσμός έχει ουσιαστικά καταργηθεί, μην μπαίνετε εδώ μέσα μερικοί για να το παίζετε δήθεν προσανατολισμένοι.
cuervo σεβαστεί η άποψη σου, αλλά να σου θυμίσω πώς τα θέματα σε αυτό το φόρουμ είναι συγκεκριμένα για το άν θα βγεί ή όχι προκήρυξη εποπ το 2015 είναι εδώ που εσύ λές άσχετα και προσπαθείς να την πείς χωρίς λόγο σε κάθε έναν απο εμάς, αυτό που κάνεις εσύ αυτή την στιγμή είναι που δεν πρέπει να κάνεις και όχι αυτά που λέμε εμείς... Που άσχετα αν το θέλει ο καθενας να μπεί ή οχι πραγματικά και άσχετα αν θα βγεί ή όχι παραμένει το θέμα που μπορεί ο καθένας να αναφέρετε ότι ώρα θέλει και όπως θέλει εδώ, αλλά μόνο για αυτό το θέμα... Και φιλικά μήν βγάζεις συμπεράσματα για άλλους βγάλε για τον εαυτό σου... Καλησπέρα...
Φιλε κουερβο εδω ειναι αλλη συζητηση. Εκτος αυτου εσυ μαλλον εισαι βολεμενος και μιλας εκ του ασφαλους.
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 56
Εσυ Cuervo καλυτερα να κλεισεις το στοματακι σου και να λες αλλα πραγματα... Μαλλον εχεις βολευτει γιαυτο μιλας... Κλειστο λειπον και πεστα σε κανενα φιλαρακι σου αυτα
Μας ευχομαι οτι καλητερο να βγει η προκυρηξη και να πανε ολα καλα! Οντος ακουγετε πολυ για μαιο και ιουνιο τωρα θα διξει !
Γεια σας. Ειδα την προκυρηξη που σρχεται και θελω να ρωτησω αν μπορω να καταταγω ως εποπ τωρα. Ειμαι 32... Και θελω να μαθω αν γινεται...
Οι προηγουμενες αναστασιε μεχρι 28 χρονων ηταν το οριο.
καλα μη παιρνεις και ορκο μεγαλε.Λ. Ο. Κ έγραψε:Μας ευχομαι οτι καλητερο να βγει η προκυρηξη και να πανε ολα καλα! Οντος ακουγετε πολυ για μαιο και ιουνιο τωρα θα διξει !
Νατάσα δε θα σου πώ εγώ αν θα βγεί ή όχι και άν ναι το πότε αλλά θα σου πώ σε καμία περίπτωση να μην βασιστείς σε αυτό... Διότι αυτά που είπε ο καμμένος εχθές είναι τα εξής:
1) δημιουργία στρατιωτικού σώματος οικονομικών ελεγκτών
2) συγκρότηση στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας
3) υποχρεωτική επτάμηνη θητεία στα σύνορα
4) κατάργηση ή υποβάθμιση της λειτουργίας στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στην Κεντρική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο
5) παράταση της θητείας όσων θελήσουν να ακολουθήσουν επαγγελματική θητεία
6) ανασυγκρότηση των στρατιωτικών σχηματισμών
7) εξάλειψη της γραφειοκρατίας και του ρουσφετιού
8) αναβάθμιση των στρατιωτικών παρελάσεων
9) αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών για τις Ένοπλες δυνάμεις
10) κατάργηση των δεξιώσεων, του. γρηγορόσημου, καθώς και της Γενικής Διεύθυνσης εξοπλισμών
Είπε 10 πράγματα και απο ότι φαίνεται δεν είναι κάν στην λίστα προκήρυξη εποπ και απο ότι εγώ καταλαβαίνω στα σχέδια είναι ένα μοντέλο επαγγελματικής θητείας... Φυσικά το μέλλον θα δείξει απλα λέω τι καταλαβαίνω απο αυτά που είπε εχθές, καλά θα μου πεί κανείς το 2012 είπε 12μηνη θητεία και 10 000 εποπ :) Καλημέρα...
1) δημιουργία στρατιωτικού σώματος οικονομικών ελεγκτών
2) συγκρότηση στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας
3) υποχρεωτική επτάμηνη θητεία στα σύνορα
4) κατάργηση ή υποβάθμιση της λειτουργίας στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στην Κεντρική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο
5) παράταση της θητείας όσων θελήσουν να ακολουθήσουν επαγγελματική θητεία
6) ανασυγκρότηση των στρατιωτικών σχηματισμών
7) εξάλειψη της γραφειοκρατίας και του ρουσφετιού
8) αναβάθμιση των στρατιωτικών παρελάσεων
9) αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών για τις Ένοπλες δυνάμεις
10) κατάργηση των δεξιώσεων, του. γρηγορόσημου, καθώς και της Γενικής Διεύθυνσης εξοπλισμών
Είπε 10 πράγματα και απο ότι φαίνεται δεν είναι κάν στην λίστα προκήρυξη εποπ και απο ότι εγώ καταλαβαίνω στα σχέδια είναι ένα μοντέλο επαγγελματικής θητείας... Φυσικά το μέλλον θα δείξει απλα λέω τι καταλαβαίνω απο αυτά που είπε εχθές, καλά θα μου πεί κανείς το 2012 είπε 12μηνη θητεία και 10 000 εποπ :) Καλημέρα...
Εσυ την προκυρηξη περιμενεις γ να πιασεις δουλεια?
DEAPZGEO γιατί γίνεσαι κακός το κορίτσι μπορεί να της αρέσει ο στρατός και να μην μπορεί να βρεί κάτι τώρα έξω γιατί να μην το περιμένει κάποια στιγμή αν βγεί να δοκιμάσει;

Αναλυτικά, ο πίνακας με τις προσλήψεις Προεδρία της Δημοκρατίας:
Βουλή:10
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων:118
Υπουργείο Ανάπτυξης &Ανταγωνιστικότητας:189
Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών &Δικτύων:182
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης &Προστασίας του Πολίτη:1.120
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας &Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:939
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης &Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης:0
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας:1.119
Υπουργείο Εξωτερικών:10
Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης &Πρόνοιας:1.493