Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Καλά όλα αυτά, αλλά εμένα δεν μου απάντησε κανείς όσον αφορά το πως είναι η καθημερινότητα ενός εποπ μηχανικού αεροσκαφών...
george777 έγραψε:DEAPZGEO επειδή αναφέρθηκε στον τσίπρα, φυσικά και τίποτα σίγουρο.
Cuervo φίλε τα τελευταία 3 χρόνια ξέρουμε οτι δεν βγήκε κάτι γιατί πολύ απλά υπήρχε μπλόκο απο μνημόνιο, τι θα κάνουν στο μέλλον είπα εγώ μία νέα κυβέρνηση, και όχι οτι θα πάρει ντε και καλά ΕΠΟΠ, ίσως να αυξήσει θητεία ή και κάτι άλλο... Το σίγουρο είναι πως θα κάνει κάτι διότι δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς ο στρατός... Με 9μηνο και προσλήψεις απο το 2009... Εσύ λές οτι δεν θα βγεί αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ γιατι πολύ απλά δεν ξέρεις... Φιλικά...
Εγώ δεν ξέρω οκ και δεν με απασχολεί και το θέμα του στρατού διότι δουλειά έχω, εσύ κάτσε και στήριξε τις ελπίδες σου για ένα καλύτερο αύριο σε ψεύτικες δικές σου θεωρίες επειδή κατά την άποψη την δική σου και των στρατιωτικών οι ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς ΕΠΟΠ.
Εγώ προσπαθώ να σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα αλλά εσείς την καραμελίτσα σας.
Ο θεσμός των ΕΠΟΠ δημιουργήθηκε καθαρά για ρουσφετιακούς λόγους, το 2009 τελείωσε το έλεγε ο τότε αρχηγός του ΓΕΣ πως ήτανε η τελευταία σειρά που μπαίνει, αν δεν τελείωνε ο θεσμός των ΕΠΟΠ δεν θα έβγαινε ο θεσμός των ΕΕΦΟΠ που απέτυχε και ούτε θα είχανε επαναφέρει τον θεσμό των ΟΒΑ... Έτσι θα λειτουργεί ο στρατός πλέον, θα παίρνουν ΟΒΑ για 3 χρόνια αναλώσιμους και θα καλύπτουν τα κενά, η μονιμοποίηση τελείωσε, μόνο μέσω στρατιωτικών σχολών πλέον και αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλε θα κλείσει τα "περιττά" κατά τη γνώμη του στρατόπεδα θα τα βαφτίσει κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών και end of the story, τώρα εσύ με τα πολλά επιχειρήματα που έχεις κάτσε και περίμενε προκήρυξη για ΕΠΟΠ.
Πρώτα απο όλα φίλε cuervo δουλειά έχω και εγώ όχι μόνο εσύ (δέν ξέρω ποιο πουλάκι σου είπε πως δεν έχω, αλλά οποιο και νάνε σου είπε ψέμματα) ... Δεύτερον δεν είπα κάποια ψεύτικη θεωρία διότι είπα οτι δεν ξέρω τι θα γίνει και υποστηρίζω πώς δεν μπορεί κανένας να ξέρει αυτή την στιγμή (άποψη μου) ...
Εσύ προσπαθείς να μας εξηγήσεις κάποια πράγματα, προβλέποντας το μέλλον; Καλύτερα να μιλάμε με δεδομένα θα έλεγα και με απόψεις...
Όσο αναφορά για τους ΟΒΑ που λές πώς είναι η λύση διαφωνώ επίσης μαζί σου διότι υποστηρίζεις ότι λεφτά για ΟΒΑ στην ουσία θα έχουν και όχι για ΕΠΟΠ παράλογο για εμένα... Φιλικά...
Εσύ προσπαθείς να μας εξηγήσεις κάποια πράγματα, προβλέποντας το μέλλον; Καλύτερα να μιλάμε με δεδομένα θα έλεγα και με απόψεις...
Όσο αναφορά για τους ΟΒΑ που λές πώς είναι η λύση διαφωνώ επίσης μαζί σου διότι υποστηρίζεις ότι λεφτά για ΟΒΑ στην ουσία θα έχουν και όχι για ΕΠΟΠ παράλογο για εμένα... Φιλικά...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Cuervo χωρις παρεξηγηση αλλα δεν φενεται να ξερεις και πολλα. Εγω υπηρετησα στην 2α μαλ και οι μονοι υπαξιωματικοι απο σμυ ηταν 2! Ολοι οι αλλοι ηταν εμθ και εποπ. Μιλαμε για πολλα ατομα. Αν δεν υπηρχαν αυτοι ποιος θα ηταν στην μαλ; Λεω την μαλ γιατι αυτην εζησα. Η μηπως θα στελνουν με το ζορι ατομα χωρις να θελουν; Το αλλο θεμα ειναι στο να κοιταξετε τα επησημα πλανα προσληψεων εποπ και ποσοι υπαρχουν μεχρι στιγμης στον στρατο. Ποιος ειπε για τελευταια προκηρυξη; Το πλανο του στρατου ειναι 2 ακομα μεγαλες προκηρυξεις, με πολλα ατομα δλδ. Οσο για τον τσιπρα, μην ζουμε σε αυταπατες... Αυτος θα βγει, ητε μας αρεσει ητε οχι.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αεροπορε μην γεμηζεις το θεμα με τετοιες ερωτησεις. Στην αεροπορια εισαι, δεν βλεπεις τι κανουν; Ελεος
Εσύ νομίζεις πως επειδή υπηρέτησες στην ΜΑΛ τα είδες όλα, υπηρέτησα δόκιμος σε μονάδα πυροβολικού σε νησί και γνωρίζω πολλά πράγματα μιας και συνεργαζόμασταν στο νησί σε ασκήσεις με την ΜΑΚ με πεζοναύτες, στην ορκωμοσία της τελευταίας σειράς το 2009 το είχε αναφέρει ο αρχηγός του ΓΕΣ "είστε τυχεροί που μπήκατε γιατί είναι η τελευταία σειρά ΕΠΟΠ" τώρα αν γνωρίζεις εσύ καλύτερα που ξέρεις και το πλάνο του στρατού θα φανεί.
Και φυσικά μπορούν άνετα να στέλνουν άτομα χωρίς την θέληση τους, γιατί όσοι πάνε Έβρο τους ρωτάνε; Τι είναι αυτά που γράφεις, σιγά μην τους έχουν βάλει να υπογράψουν που θέλουν να τους στέλνουν
Τέλος πάντων δεν έχω την όρεξη ούτε και την διάθεση να κάτσω να γράψω άλλα, μερικοί δεν θέλετε να καταλάβετε και θα κάτσω να το σεβαστώ, όσοι θέλετε κρατήστε αυτά τα μηνύματα και θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί τα επόμενα χρόνια και πιο πλάνο θα ισχύσει.
Και φυσικά μπορούν άνετα να στέλνουν άτομα χωρίς την θέληση τους, γιατί όσοι πάνε Έβρο τους ρωτάνε; Τι είναι αυτά που γράφεις, σιγά μην τους έχουν βάλει να υπογράψουν που θέλουν να τους στέλνουν

Τέλος πάντων δεν έχω την όρεξη ούτε και την διάθεση να κάτσω να γράψω άλλα, μερικοί δεν θέλετε να καταλάβετε και θα κάτσω να το σεβαστώ, όσοι θέλετε κρατήστε αυτά τα μηνύματα και θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί τα επόμενα χρόνια και πιο πλάνο θα ισχύσει.
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 56
Φιλε cuervo... Καταρχας πλεον πολλα ακουμε και τιποτα δεν γινετε... Εχεις καθισει και εχεις σκεφτει ποσοι ΟΒΑ εχουνε μπει στο συνολο; Ουτε 50 δεν ειναι και με 50 ατομα τα κενα δεν γεμιζουνε... Εγω υπηρετησα στην αεροπορια και ειδα ποσα ητανε τα κενα και που ητανε και μαλιστα η συγκεκριμενη μοναδα λογου το οτι δεν ειχε ατομα εκλεισε... Το αλλο ειναι το οτι ενας σου ειπε οτι ειναι η τελευτεα σειρα ΕΠΟΠ πο μπαινει δεν σημαινει οτι δεν θα βγει και αλλη... Εδω κατηργισαν την δημοτικη αστυνομια και θα την ξανανοιξουνε παλι... Αμα ειναι να ακουμε τον καθενα τι λεει το εχουμε χαμενο το Γουμαρι... Οποιος βγει στην κυβερνηση αυτος θα αποφασισει και το αν θα ξαναβγαλει ΕΠΟΠ ή οχι και οχι επηδη το ειπανε απο το ΓΕΣ...
Cuervo μήν τρελαίνεσαι φίλε απόψεις και μόνο λέμε εδώ, ωραία εγώ το κρατάω το μήνυμα μου, που λέω ότι δεν ξέρω τι θα κάνουν δηλαδή αν θα βγάλουν ή όχι... Εσύ γιατί διαφωνείς μαζί μου; Γιατί δεν πάω μαζί σου να υποστηρίξω οτι δεν θα βγει ούτε μια στο εκατομμύριο; Ε δε μπορώ...
Δεν μπορεις γιατι δεν θελεις, δικο σου το προβλημα θα περιμενεις 3 χρονια να βγει μια προκηρυξη που θα ειναι εφικτη και υλοποιησημη μονο στο μυαλο σου, δεν βλεπεις τι γινεται γενικα στον δημοσιο τομεα; εχει καταργηθει η μονιμοτητα που υπηρχε καμια συμβαση πλεον δεν ειναι αοριστου χρονου, ολες ειναι εργατικου δικαιου και εσυ περιμενε να βγαλει η εκαστοτε κυβερνηση προκηρυξη για εποπ, εδω με το ζορι παιρνουν 400 ατομα μεσω στρατιωτικων σχολων, τσαμπα τα γραφω δεν παιρνετε χαμπαρι λες και ζειτε σε αλλη χωρα.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Δεν σου ειπαμε οτι θα βγει ουτε οτι εχεις αδικο. Δεν ξερω ποσο καιρο εισαι στο φορουμ αλλα εδω πιο παλια ειχε βγει χαρτι επισημο που ελεγε για το πλανο των εποπ. Οσο για το να παει καποιος απο το πεζικο, πυροβολικο κλπ στις ειδικες δυναμεις χωρις να των ρωτησουν δεν γινεται. Αλλο πραγμα ειναι η μεταθεση, μην τα μπερδευεις... Σιγουρα υπαρχει θεμα στο δημοσιο κανεις δεν λεει το αντιθετο, αλλα δες ποσοι εχουν παραιτηθει απο τον στρατο και ποσοι εχουν βγει στην συνταξη. Αναπληρωση δεν πρεπει να γινει; Ητε λεγετε εποπ ητε εφοπ ητε δεν ξερω πως αλλιος... ;
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εγω κατα την γνωνη πιστευω πως αναπληρωσει πρεπει να γινει γιατι τα κενα ειναι μεγαλα... Για παραδειγμα πριν απο 5 χρονια ενας ΕΠΟΠ ή ΕΦΟΠ εκανε το μηνα 4 υπηρεσιες τωρα κανουνε 8 το μηνα και δεν πληρωνοντε παραπανω για αυτες της υπηρεσιες..
Ποιοι εποπ κανουν 8 το μηνα ρε; Μεχρι 5 κανουν, αυτο ειναι το οριο τους.
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Καλα ετσι σου ειπανε... ΕΠΟΠ τωρα που τον ρωτησα και ειναι σε νησι λογο το οτι δεν υπαρχουνε φανταροι και ειναι λιγα τα ατομα τους εχει βαλει ο διοικητης και κανουνε 6-8 το μηνα γιατι περιμενει οπως ειπε και ο διοικητης να μπει η καινουργια σειρα και να πανε ατομα στην μοναδα
Αν δεν υπάρχουν άτομα αναγκαστικά. Σε μας θυμάμαι το καλοκαίρι που δεν υπήρχαν στρατιώτες οι ΕΠΟΠ κάναν και θαλαμοφύλακες.
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εγω οταν ημουνα εκαναν σκοπετα και περιπολα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης