Ο δενδιας δεν εβγαλε προκηρυξη ειδικων φρουρων και οι δικοι σου ποσως με ενδιαφερει τι λενε, ζουν με ψευδαισθησεις.epopdiopos έγραψε:ρε μια χαρα παω κατσε ν ακουσεις τι λενε οι δικοι μου που εχουν 5 χρονια να δουν νεο κ μετα μ λες!cuervo έγραψε:Δεν πας καλα ετσι;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Πρώτον δεν τα παράτησα Μετά την τριετία μου με διώξανε το ήξερα από την αρχή που μπήκα οβα αυτό! Δεύτερων εγώ δεν θέλω ναυτάκι να γίνω θέλω να πηδώ με το αλεξίπτωτο! Εποπ θα μπω σίγουρα έχω μόρια αρκετά συν ότι ήμουνα οβα οπότε είμαι μέσα όταν βγει με το καλό τρίτων θα πάω ειδικές δυνάμεις πάλι οπότε είμαι μέσα γιατί πόση νομίζεις θα δηλώσουν; Λίγοι το ξέρω... Όσο το έχω ένα λοχία σου λέω ότι δεν έχω μόνο έναν λοχία! Και ο αδερφός μου είναι κομάντο. Ναυτάκι δεν πιάνεις μια μπροστά του! Και όσο για τα λεφτά ούτε ο αδερφός μου μπήκε για τα λεφτά ούτε εγώ θα μπω για τα λεφτά και με 500 ευρώ εποπαρος στς ειδικές δυνάμεις πάω πετώντας! Και άσε πόσο επερνες το 10-11 ο αδερφός μου τα παίρνει ακόμα και σήμερα! Και όσο για το εξωτερικό δν θα μπω στν στρατό για να κάνω ταξιδάκια σαν κ εσένα και τέλος πάντων μην συγκρίνεις ειδικές δυνάμεις με το ναυτικό γιατί έχουμε κομάντα από τν μια ναυτακια από τν άλλη! Σε εσάς μόνο τους ουκάδες παραδέχομαι αυτά είναι κομάντα οι υπόληποι είστε ναυτακια που παίζετε ταβλάκι γιατί δεν έχετε τ άλλο να κάνετε... Όλα αυτά φιλικά! Και μην σπάζεσαι με τα κομάντα γιατί αν σπάζεσαι να κοπείς φίλε μου! Όλοι οι άντρες γεννήθηκαν ίσοι μετά κάποιοι έγιναν καταδρομείς!

epopdiopos καλησπέρα φίλε μου... Ο κύριος πρώην οβα μελ. Εποπ σου μίλησε σε πολύ καλό ύφος αν εξαιρέσω το οτι είπε οτι τα ξύνετε όλοι εκεί μέσα φυσικά και δεν μπορεί να γενικεύει κάτι τέτοιο... Κατά τα άλλα είπε την άποψη του για τους εποπ και τις ειδικές δυνάμεις... Εσύ που αποκαλείς με δείγματα κόμπλεξ τους ΟΒΑ ώς > Το θεωρείς νορμάλ;
έτσι υποτιμητικά Να το λες; Εσένα θα σου άρεσε αν το 2011-2012 σας διώχνεται πριν Την 7ετία και σε αποκαλούσε κάποιος υποτιμητικά απολυμένο ΔΕΚΑΝΈΑ; Δε νομίζω... Και φαντάζομαι δεν είχε το βύσμα Σου η την τύχη σου πιθανών για να μην μπήκε τοτε... (τύχη για κάποιους Άτυχος για άλλους βέβαια.)
* (και για να ξέρεις 2008 με 2011 Έπαιρναν Οι ΟΒΑ 960 καθαρά και όχι 500 που λές εσύ και ποιο πρίν κοντά στα 700 κολλητός μου ηταν και το ξέρω 101%)
καλό βράδυ και πολύ φιλικά !
έτσι υποτιμητικά Να το λες; Εσένα θα σου άρεσε αν το 2011-2012 σας διώχνεται πριν Την 7ετία και σε αποκαλούσε κάποιος υποτιμητικά απολυμένο ΔΕΚΑΝΈΑ; Δε νομίζω... Και φαντάζομαι δεν είχε το βύσμα Σου η την τύχη σου πιθανών για να μην μπήκε τοτε... (τύχη για κάποιους Άτυχος για άλλους βέβαια.)
* (και για να ξέρεις 2008 με 2011 Έπαιρναν Οι ΟΒΑ 960 καθαρά και όχι 500 που λές εσύ και ποιο πρίν κοντά στα 700 κολλητός μου ηταν και το ξέρω 101%)
καλό βράδυ και πολύ φιλικά !
epopdiopos χαλάρωσε αδερφέ.
Κουβέντα κάνουμε και ο καθένας εκφράζει την άποψη του την οποία θέλετε δεν θέλετε όταν είναι σε ήπιο / ήρεμο / φιλικό τόνο θα την σέβεστε με βάση και τους κανονισμούς και την πολιτική του forum τους οποίους αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας.
Ξαναλέω μην χαλάσουμε την ζαχαρένια μας χρονιάρες μέρες που είναι.
Φιλικά και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Κουβέντα κάνουμε και ο καθένας εκφράζει την άποψη του την οποία θέλετε δεν θέλετε όταν είναι σε ήπιο / ήρεμο / φιλικό τόνο θα την σέβεστε με βάση και τους κανονισμούς και την πολιτική του forum τους οποίους αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας.
Ξαναλέω μην χαλάσουμε την ζαχαρένια μας χρονιάρες μέρες που είναι.
Φιλικά και Χρόνια Πολλά σε όλους!
πρώην οβα μελ. Εποπ έγραψε:Καλησπέρα έχω αδερφό εποπ λοχία Στις ειδικές δυνάμεις τον ρώτησα αν έχει ακουστεί κάτι μου είπε θα ρωτήσει στην στρατολογία μέσα και θα μου πει! Μου είπε ότι ακούγετε έξω πολύ και έχει μια λογική όπως μου είπε η 8 σειρά εποπ βαριά σε 2 χρόνια γίνονται λοχίες και μετά θα μείνουν χωρίς δεκανεις οπότε πρέπει να πάρει εποπ το 15 για να γίνουν δεκανεις το 16 μετά από ένα χρόνο γίνεσε δεκανέας! Επίσης για όσους δεν το ξέρουν και θέλουν να μπουν εποπ τον πρώτο χρόνο πάει το σκοπετο σύνεφο Μπορεί και το δεύτερο χρόνο το λέω γιατί πολύ θα μπουν και μετά θα ξενερώσουν και θα φύγουν οπότε είναι κρίμα να φάνε θέσεις σε άτομα που το γουστάρουν τεσπα! Επίσης άνοιξε καινούριος λόχος στους πεζοναύτες και ζητάει 150-200 στελέχοι οι περισσότεροι θα είναι εποπ οπότε 100-130 άτομα εποπ θα φύγουν από τς μονάδες τους οπότε αυτόματα έχουμε κενά οπότε μυρίζει προκήρυξη εποπ το 15! Βέβαια κρατάμε όλοι μικρό καλάθι όσοι ενδιαφερόμαστε να μπούμε εποπ! Πάντως έχουμε πολλά θετικά με το μέρος μας για να βγει προκήρυξη! Και κάτι άλλο εποπ μόνο στς ειδικές δυνάμεις αξίζει όσοι το έχουν ψάξει και ξέρουν θα καταλάβουν και γυναίκες θα μπουν μετρημένες στα δάχτυλα το γνωρίζετε πιστεύω και αυτό;
Στέκει αυτό μου τους δεκανείς. Εκτός και αν το πάρουν απόφαση ότι δε θα χουν δεκανείς, δεν ξέρω πόσο απαραίτητο είναι να υπάρχουν. Ελπίζω πάντως να βγει κάτι.
Φίλε μου χωρίς δεκανείς δν έχει νόημα αν ξέρεις έστω και λίγο τ παίζει μέσα θα ξέρεις ότι όλα τα κάνουν οι δεκανεις τ εννοώ; Οι δεκανεις χρεώνονται αποθηκες ιματισμού οπλισμού και τα λοιπά βέβαια και αξιωματικοί χρεώνονται δν λέω... Θέσεις μέσα στο διοικητήριο πάνε και δεκανεις Επόπτες και τέτοια μπαίνουν δεκανεις όργανα μπαίνουν δεκανεις ανθυπασπιστες μοίρας μπαίνουν δεκανεις δεκανέας μπαίνει και όταν κάνει τς αλλαγές στς σκοπιές ο γνωστός δεκανέας αλλαγής και σε πολλά αλλά! Τεσπα με απλά λόγια οι εποπ παίζουν μεγάλο ρόλο και ειδικά οι δεκανεις αφού είναι οι ποιο νέοι! Γτ όταν γίνονται λοχίες και έχουν δέκα χρόνια στν στρατό όπως λέγανε και στν μονάδα μου κοιταααα μυρωδιά ο παππούς=λοχίας! Και μιλάω μόνο για τς ειδικές δυνάμεις γιατί εκεί υπηρέτησα σαν στρατιώτης και σν οβα αυτά που είδα είναι ότι οι εποπ κάνουν όλοι τν δουλειά δεν λέω και όλοι οι άλλοι μν παρεξηγηθώ αλλά οι εποπ τα κάνουν όλα! Και θα πω και κάτι που μου λέγανε συνάδελφοι τότε εποπ ότι χωρίς εμάς δεν πάνε πουθενά και ισχύει! Δεν χρειάζεται να μου το επιβεβαιωση κανένας το είδα μόνος μου! Πάρε επίσης τς επαγγελματικές μονάδες Ζ- Ε. Τ. Α Έχει και από σμυ και αξιωματικούς αλλά φουλ εποπ! Δεν γίνεται να μν πάρει εποπ πρέπει να πάρει εκτός και αν θέλουν να μν έχουμε στρατό! Αφού υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και όπως είπα οι τελευταία σειρά γίνονται λοχίες σε 2 χρόνια βαριά οπότε λέμε αν πάρει εποπ το 15 το 16 γίνεσαι δεκανέας επίσημα τν βαθμό θα τν πάρεις αρχές 17 τότε που θα γίνονται λοχίες οι 8η σειρά! Και σίγουρα άλλο εποπ άλλο ειδικοί φρουροί ποιο πιθανό είναι να πάρει εποπ παρά ειδικούς φρουρούς απαντάω για τν φίλο που είπε ότι ο δένδιας δεν πήρε ειδικούς φρουρούς ο ειδικός φρουρός μένει ειδικός φρουρός επίσης εκεί έχει και τν σχολή αστυφυλάκων οπότε μπορείς να καταλάβεις! Ενώ στν στρατό δεν βγάζει καμία σχολή δεκανεις μόνο με προκήρηξη εποπ γίνεσαι δεκανέας! Όπως και δεν μπορείς να έχεις σε ένας στρατό μόνο λοχίες και να μν έχεις δεκανεις δεν γίνονται αυτά! Επίσης καλή χρόνια σε όλους!
Αμα δεν γνωριζεις μην γραφεις, οι ειδικοι φρουροι φυσικα και παιρνουν βαθμους.
Φίλε Μου εντελώς φιλικά εσένα περίμενα να μου πεις ότι παίρνουν βαθμούς σ 7 χρόνια η 5 γίνονται αστυφύλακες αλλά αστυφύλακες βγάζει και η σχολή αστυφυλάκων! Ενώ δεκανεις δν βγάζει καμία σχολή μόνο εποπ! Και να ξέρεις σε εσάς το πράγμα χάλασε με τους δημοτικούς αστυνόμους γιατί πολύ απλά τς πήρε στν ελας και έκλεισε τα κενά που θα έκλεινε με τς 500 θέσεις τν ειδικών φρουρών που θα έπερνε αφού πήρε 1.500 δημοτικούς τόσους ξέρω! Και δεν είναι τα ίδια στρατός αστυνομία γ αυτό είπα ποιο πιθανό να πάρει εποπ παρά ειδικούς φρουρούς που μου φαίνεται επιστημονική φαντασία να πάρει ειδικούς φρουρούς πλέων! Και ένα άλλο όταν εσύ θα περιμένεις 7 χρόνια να γίνεις αστυφυλακας εγώ θα κοντεύω να γίνω λοχίας! Ότι κατάλαβες κατάλαβες... 

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Η αληθεια ειναι οτι οι μοναδες ειδικων δυναμεων κατα 90% αποτελουντε απο εποπ. Στα αλεξιπτωτα ημουν και εγω και δεν εχω καμια επαφη με τα αλλα σωματα αλλα δεν γινεται να τους ακυρονουμε ετσι. Δηλαδη οι πεζικαριοι εποπ που ειναι στον εβρο και μπορει να μην ειναι απο εκει, τι να πουνε; Οι εποπ που ειναι στο ναυτικο και κανουν ταξιδια, τι να πουνε; Για τους εποπ στην αεροπορια το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι εχουν πολλες σκοπιες-υπηρεσιες αλλα αυτο γινεται σε ολα τα στελεχη λογο ατομων. Δεν ειναι μονο το τι κανει ο καθενας στην υπηρεσια του αλλα και αλλες συνθηκες. Εγω δεν θα ξαναγυρναγα σε μοναδα ειδικων δυναμεων για τον λογο του οτι το επιπεδο των ατομων σε τετοιες μοναδες ειναι χαμηλο. Επισης τα ατομα που πηγαινουν εκει ειναι ψεμα οτι πηγαινουν γιατι αγαπανε πιο πολυ την πατριδα απο τους υπολοιπους. Ο λογος ειναι οι συντηρησεις, τα επιδοματα και το οτι περνουν πιο νωρις συνταξη, καποιοι το κανουν και για να ειναι στον τοπο τους η για να ερθουν στην αθηνα. Να λεμε και μερικες αληθειες...
Δημήτρη ότι είπες δν ισχύει τίποτα δν έχω όρεξη τώρα να σου εξηγήσω ένα θα σου πω με αυτά που λς καταλαβαίνω αμέσως τ στρατιώτης ήσουνα! Όσο για το επίπεδο δν είσαι ο κατάλληλος για να τς κρίνει! Ρίξε μια μάτια και στα αλλά σώματα και μετά έλα ξαναπές μου για το επίπεδο η δν συμφέρει; Τεσπα δεκτή η γνώμη σου έχεις απόλυτα δίκιο για τα λεφτά τα κάνουν όλα και εγώ όταν ήμουνα οβα για τα λεφτά τα έκανε όλα και για τα πολλά τα παρά πολλά επιδόματα που παίρναμε τότε παίρνουν τώρα! Και φυσικά έχεις ακόμα ποιο δίκιο ολοι οι εποπ αθήνα έρχονται και όλοι στν τόπο τς είναι! Πάντως πως έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα μέσα σε 9μήνες περίεργο μου φαίνεται εκτός και έκανες 12μηνο τότε αλλάζει!
μπράβο τα βρήκες όλα !

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Δεν το παιζω ξερολας και για το ποσο καλος στρατιωτης ημουν το ξερουν οι σειρες μου, δεν θα με κρινεις εσυ. Οσο για το πως ξερω για ποιους λογους πηγαινουν οι εποπ στις ειδικες, το συμπερασμα το εβγαλα γιατι η πλοιοψηφια των εποπ που μιλησα οσο ημουν στον στρατο μου ελεγε αυτα που ειπα παραπανω εκτος και αν ντρεποντε για τα πιστευω τους. Επιδοματα για ακησης περνουν, κανονικα δεν θα επρεπε γιατι η ασκηση ειναι μεσα στο προγραμμα της καθε μοναδας ειδικων δυναμεων, συντηρησεις επισης περνουν, γιατι να περνουν οταν η μοναδα ειναι αλεξιπτωτιστων; Οταν καποιος επιλεγει να ειναι σε τετοια μοναδα δεν θα επρεπε να εχει τετοια εξτρα γιατι ειναι επιλογη του να παει εκει. Τωρα για το οτι περνουν πιο νωρις συνταξη ειναι κατανοητο, ετσι κι αλλιος γινονται παραπανω κρατησεις απο τον μυσθο τους για αυτο τον λογο. Οσο για το επιπεδο των ατομων και φυσικα μπορω να εχω αποψη, κανεις δεν μπορει να πει αν ειμαι ο καταλληλος η οχι. Το επιπεδο σαν ανθρωποι στο ναυτικο και την αεροπορια ειναι πολυ πιο υψηλο απο τον στρατο ξηρας και συγκεκριμενα τις ειδικες δυναμεις. Δεν μιλαω για τα αθληματα και την παπατζα που υπαρχει στις ειδικες δυναμεις. Ο καθε ενας εδω μεσα μπορει να εχει την αποψη του και να μοιραζεται τα βιοματα του. Στα αλεξιπτωτα ημουν και αθληματα περασα και αλματα εκανα και ολες τις ασκησης πηγα. Οι εποπ στον ανταρτη ετρωγαν σουβλακια απο κοντινο χωριο και στην ταβερνα του χωριου και εμεις 2 κονσερβες την ημερα. Οι εποπ στην επιθεωρηση πριν την 50αρα δεν ειχαν καταλληλα συμπληρωμενο μπερκιν και γινονταν ρεζιλι στον συνταγματαρχη που ειχε ερθει για επιθεωρηση απο το γες. Οι εποπ αδειαζαν το μπερκιν πριν ξεκεινησει η 50αρα και σπαζονταν κιολας. Μην τους θεοποιουμε τους εποπ που ειναι στις ειδικες δυναμεις, ελεος! Εχω κι αλλα να πω για το τι εκαναν αλλα βαριεμαι πραγματικα να ασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα, γιατι απο οτι βλεπω υπαρχουν πολυ κολημενα ατομα εδω μεσα. Ολοι αγαπαμε την πατριδα μας, υπηρετησα για εκεινη σε οσο πιο μαχημη μοναδα γινοταν αλλα να λεμε και αληθειες, πραγματα που ισχυουν. Μην κοροιδευομαστε εδω μεσα. Κλεινοντας θα ηθελα να σου πω οτι το εσυ θελεις να πας γιατι το γουσταρεις να εισαι σε τετοια μοναδα δεν σημαινει οτι ολοι σκεφτονται σαν και εσενα, ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Αυτο ομως δεν σημαινει κιολας οτι ολοι οι αλλοι σε ναυτικο και αεροπορια ειναι αχρηστοι.
Παιδιά ξεφύγατε, το θέμα μας είναι αν υπάρχει πιθανότητα να έχουμε προκήρυξη το 2015 ... Το τι κάνατε στον στρατό ο καθένας δεν νομίζω να ενδιαφέρει κάποιον από εδώ μέσα... Φιλικά...
Γιώργο έχεις δίκιο φίλε ξεφύγαμε! Λοιπόν σήμερα μίλησα με δικά μου άτομα μου είπαν το κλασικό ακούγεται ότι θα πάρουν εποπ το 15 επίσης μου είπαν ειδικά ο ένας που έχει θείο ταξίαρχο... Εποπ είναι ο φίλος μου με τν θείο τν ταξίαρχο ότι θα πάρει σίγουρα βέβαια μου είπε και αλλά τα οποία για δικούς μου λόγους δεν θέλω να τα πω ακόμα γιατί αν τα πω και δν ισχύουν μετά θα λέτε ότι σας λέω ***** θα τα σιγουρέψω και θα σας πω! Αυτό που μου είπε με σιγουριά έχει εκδοθεί ΚΥΑ για τς προσλήψεις τώρα δν μπορώ να ξέρω αν ισχύει έτσι μου είπε έτσι σας λέω επίσης μου είπε ποτέ περίπου θα βγουν! Μακάρι να ισχύουν και να μην λένε *****! Ο δημητράκης συνεχίζει βλέπω δημήτρη αγόρι μου μπες και εσύ εποπ ειδικές δυνάμεις να παίρνεις τα επιδόματα και τς συντηρήσεις γιατί Βλέπω ότι σπάζεσαι και φυσικά και πρέπει να έχει έξτρα δν ταλαιπωρείς εσύ το σώμα σου με τς ασκήσεις και τα σχολεία αλλά οι εποπ και όλοι οι άλλοι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάθε κυβέρνηση και να τς δίνει έξτρα! Το μπέργκιν δεν το φοράνε για 5μήνες και μετά φεύγουν το φοράνε για μ ζωή... Ξέρεις τ καταπόνηση έχει η μέση; Αλλά τ κάθομαι και σου λέω πρόλαβες και τα είδες και εσύ σε μια θητεία 9μηνών!
Πρωην οβα δεν ξέρω για τα άλλα φίλε που λές οτι σου λένε αλλά όσο αναφορά το πότε θα βγούνε που σου είπε είναι το λιγότερο άκυρο μπορώ να πω διότι εδώ δεν ξέρουμε ποιος θα μας κυβερνά θα ξέρουμε πότε θα βγούνε κιόλας από τώρα;(κάνε ένα μοντάζ και εσύ όταν ποστάρεις :P (πάντα φιλικά)
Φίλε γιώργο αν έχει εκδοθεί κυα είδει μην σε νοιάζει ποιος θα κυβερνά! Αν έχει εκδοθεί οποία κυβέρνηση και αν βγει θα πρέπει να τς βγάλει! Μου είπαν πράγματα τα οποία στέκουν και αν όντως έχει εκδοθεί κυα ξέρουν και τς ημερομηνίες που θα εκδοθούν όλες είναι κοντά πρως το καλοκαίρι πάντως! Βέβαια συμφωνώ μπορεί να είναι και μεγάλο άκυρο αλλά αυτά μου είπαν αυτά λέω! Επίσης μου είπαν έχει εκδοθεί Κυα από το καλοκαίρι του 14 για το 15 γ αυτό και δεν πείρε τς 1000 οβα που ήταν να πάρει το καλοκαίρι του 14! Έχουμε και λέμε όλα αυτά με τς δεκανεις που γίνονται λοχίες άλλοι σε 1 χρόνο άλλοι σ 2 χρόνια και έχουμε και το άλλο προσλήψεις ανά 5 χρόνια 10 τελευταία προσληψει εποπ 15 νέες προσλήψεις εποπ και πολλά αλλά τα οποία στέκουν! Ο καιρός θα δείξει ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε σίγουρα! Πάντως αν θες να ψάξεις το θέμα όλα στέκουν εύχομαι να ισχύουν φυσικά όπως εσύ! Και καλά κανείς και κρατάς μικρό καλάθι και εγώ μικρό καλάθι κρατάω τώρα θα δούμε στν πορεία αν ισχύουν όλα αυτά που μου έχουν πει!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες