Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Εντάξει λάθος. Αυτη η διαταγή.
μαριάννα έγραψε:Υπάρχει περίπτωση αυτό το ΦΕΚ της επιτροπής να βγήκε ΤΥΠΙΚΑ κ ο έλεγχος των δικαιολογητικών να έχει ήδη ολοκληρωθεί;(Αφού εδώ κ ένα μήνα έχουμε το αποτέλεσμα διαγραφής ενός επιτυχόντα). Όπως κ το ΦΕΚ κατάταξης των 9 τεχνικών αξιωματικών, που βγήκε αφού ήταν ήδη στη σχολή.
Δε μπορεί κανείς να το ξέρει αν όντως έχουν ολοκληρωθεί. Η όλη διαδικασία δεν κρατάει πολύ, απλά πέφτει Μεγάλη Εβδομάδα και σίγουρα κάποιοι θα έχουν στον νου τους περισσότερο τον οβελία παρά την διασταύρωση στοιχείων και τον έλεγχο νομιμότητας και εγκυρότητας των δικαιολογητικών. Συν το οτι περιμένουν και την απάντηση απο το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τους επιλαχόντες που θέλουν να προσλάβουν.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Η απόφαση που βγήκε χθες γράφει ξεκάθαρα ότι η διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών Θα πάρει 10 εργάσιμες μέρες για τους υπαξιωματικούς και 5 για τους σημαιοφόρους. Επομένως λογικά μετά το Πάσχα θα μας καλέσουν. Δε νομίζω να υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση λόγω επιλαχόντων. Αν ήταν θα καθυστερούσαν τον έλεγχο των δικαιολογητικών μέχρι να βγει η απόφαση του νομικού συμβουλίου. Αλλά δεν το έκαναν. Σιγά-σιγά να ετοιμαζόμαστε λοιπόν γιατί κάτι μου λέει ότι θα μπούμε πολύ σύντομα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Εχω την εντυπωση και απο ολες περιπτωσεις οτι η αποφαση του Νομικου Συμβουλιου δεν επηρεαζει την καταταξη των επιτυχοντων. Μπορει αν επιτρεψει και την καταταξη τν επιλαχοντων, αυτη να γινει αργοτερα σε αλλη σειρα ή σε διαφορετικο χρονο. Βεβαια αυτο εξαρταται και απο τις αποφασεις του υπουργου και του αρχηγου.
Ο έλεγχος της εγκυρότητας των δικαιολογητικών ΜΟΝΟ των επιτυχόντων έχει ολοκληρωθεί (σε πρώτη φάση) εδώ και αρκετό καιρό.Και επειδή αρκετοί μου στέλνετε ΠΜ και με ρωτάτε σχετικά με το τι θα γίνει με τους επιλαχόντες έχω να σας πω ότι ΜΗΝ δένετε τίποτα κόμπο και ΜΗΝ έχετε τίποτα σίγουρο.
Ελλείψεις υπάρχουν, διάθεση για να πάρει περισσότερους όπως δείχνει η κυβέρνηση υπάρχει, αλλά θα πρέπει να περάσει και από εγκρίσεις συν κάποιες άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες η όλη υπόθεση.
Επίσης (και αυτό είναι δική μου άποψη) μπορεί αυτοί να ζητάνε πχ 80 επιλαχόντες για να καλύψουν κάποια κενά και τελικά να πάρουν έγκριση για 20 ή για 10 το πολύ.
Όσοι είστε επιλαχόντες καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και να έχετε στο μυαλό σας το σενάριο της αρνητικής εξέλιξης ώστε η χαρά να είναι διπλή σε περίπτωση που τελικά πάνε όλα καλά.
Όσο για κάποιον που ρώτησε το αν θα έχετε νεότερα αυτό το μήνα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμη. Πιστεύω όμως ότι μετά το Πάσχα οι εξελίξεις θα τρέξουν σχετικά με το θέμα σας.
Καλημέρες νέοπες!
Ελλείψεις υπάρχουν, διάθεση για να πάρει περισσότερους όπως δείχνει η κυβέρνηση υπάρχει, αλλά θα πρέπει να περάσει και από εγκρίσεις συν κάποιες άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες η όλη υπόθεση.
Επίσης (και αυτό είναι δική μου άποψη) μπορεί αυτοί να ζητάνε πχ 80 επιλαχόντες για να καλύψουν κάποια κενά και τελικά να πάρουν έγκριση για 20 ή για 10 το πολύ.
Όσοι είστε επιλαχόντες καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και να έχετε στο μυαλό σας το σενάριο της αρνητικής εξέλιξης ώστε η χαρά να είναι διπλή σε περίπτωση που τελικά πάνε όλα καλά.
Όσο για κάποιον που ρώτησε το αν θα έχετε νεότερα αυτό το μήνα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμη. Πιστεύω όμως ότι μετά το Πάσχα οι εξελίξεις θα τρέξουν σχετικά με το θέμα σας.
Καλημέρες νέοπες!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
ΔΥΚ σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση. Σημαινει πολλα να εχεις να ελπιζεις οτι θα ληξει συντομα η αναμονη αυτη!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα σας !
Ανήκω στον πίνακα των επιλαχόντων Υπαξιωματικών του Λιμενικού. Ήθελα να ρωτήσω κάτι, σχετικά με τα όσα λέει το Δελτίο Τύπου για τους 83 επιλαχόντες που ίσως προσληφθούν, εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Όταν αναφέρεται, λοιπόν, ότι "αποστέλλεται αίτημα στο Ν. Σ. Κ. Για δυνατότητα πρόσληψης 83 επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών έτους 2014 οι οποίοι έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους" , Εννοεί, προφανώς, ότι θα ληφθεί υπόψιν ο Μέσος όρος βαθμολογίας των γραπτών εξετάσεων των υποψηφίων συγκρινόμενος με τον τελευταίο βαθμολογικά επιτυχόντα. Αν ισχύσει αυτό, σημαίνει ότι θα προσληφθούν οι 83 υποψήφιοι με τους υψηλότερους μέσους όρους βαθμολογικά, Οι οποίοι θα ανήκουν ς' έναν Ενιαίο πίνακα (Α. Ε. Ι &Τ. Ε. Ι. Μαζί) ή θα βάλουν ακαδημαϊκή ποσόστωση, όπως στην προκήρυξη, δηλαδή από τους 83 συνολικά θα πάρουν ένα ποσοστό υποψηφίων από Α. Ε. Ι. Και ένα από Τ. Ε. Ι. Η αλήθεια είναι ότι δεν διευκρινίζονται λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου και πολλοί από εμάς Κάνουμε διάφορες εικασίες. Ωστόσο, όλα αυτά λέγονται με κάθε επιφύλαξη, καθώς δε γνωρίζουμε τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ανήκω στον πίνακα των επιλαχόντων Υπαξιωματικών του Λιμενικού. Ήθελα να ρωτήσω κάτι, σχετικά με τα όσα λέει το Δελτίο Τύπου για τους 83 επιλαχόντες που ίσως προσληφθούν, εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Όταν αναφέρεται, λοιπόν, ότι "αποστέλλεται αίτημα στο Ν. Σ. Κ. Για δυνατότητα πρόσληψης 83 επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών έτους 2014 οι οποίοι έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους" , Εννοεί, προφανώς, ότι θα ληφθεί υπόψιν ο Μέσος όρος βαθμολογίας των γραπτών εξετάσεων των υποψηφίων συγκρινόμενος με τον τελευταίο βαθμολογικά επιτυχόντα. Αν ισχύσει αυτό, σημαίνει ότι θα προσληφθούν οι 83 υποψήφιοι με τους υψηλότερους μέσους όρους βαθμολογικά, Οι οποίοι θα ανήκουν ς' έναν Ενιαίο πίνακα (Α. Ε. Ι &Τ. Ε. Ι. Μαζί) ή θα βάλουν ακαδημαϊκή ποσόστωση, όπως στην προκήρυξη, δηλαδή από τους 83 συνολικά θα πάρουν ένα ποσοστό υποψηφίων από Α. Ε. Ι. Και ένα από Τ. Ε. Ι. Η αλήθεια είναι ότι δεν διευκρινίζονται λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου και πολλοί από εμάς Κάνουμε διάφορες εικασίες. Ωστόσο, όλα αυτά λέγονται με κάθε επιφύλαξη, καθώς δε γνωρίζουμε τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες και να έχουν υπομονή !
http://www.hcg.gr/node/9258
Καλησπέρα και από εμένα! Διαβάζοντας προσεκτικά αυτή την ανακοίνωση της 30.12.2014 οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι πέραν του σταδίου του αυτεπάγγελτου ελεγχου των δικαιολογητικών απατείται και η έκδοση απόφασης κατανομής του Υπουργείου Εσωτερικών. Οπότε το λέω, όχι για να πανικοβάλλω, αλλά για να το έχουμε όλοι υπόψη μας προκαταβολικά ότι θα χρειαστεί περαιτέρω χρόνος αναμονής.
Καλησπέρα και από εμένα! Διαβάζοντας προσεκτικά αυτή την ανακοίνωση της 30.12.2014 οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι πέραν του σταδίου του αυτεπάγγελτου ελεγχου των δικαιολογητικών απατείται και η έκδοση απόφασης κατανομής του Υπουργείου Εσωτερικών. Οπότε το λέω, όχι για να πανικοβάλλω, αλλά για να το έχουμε όλοι υπόψη μας προκαταβολικά ότι θα χρειαστεί περαιτέρω χρόνος αναμονής.
http://www.hcg.gr/node/9844. Είναι η ορκωμοσία των Τεχνικών αξιωματικών που μπήκαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Το λογικό είναι μισούς από ΑΕΙ και μισούς από ΤΕΙ αλλά δεν το λέει αυτό ξεκάθαρα! Άσε να δούμε όμως πόσους θα πάρουν τελικά και βλέπουμε γιατί άλλοι λένε ότι θα πάρουν σίγουρα πρώτα αυτούς που είχαν υποβάλει ενστάσεις και μετά θα μοιράσουν τις υπόλοιπες θέσεις... Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Giorgospcline έγραψε:Η απόφαση που βγήκε χθες γράφει ξεκάθαρα ότι η διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών Θα πάρει 10 εργάσιμες μέρες για τους υπαξιωματικούς και 5 για τους σημαιοφόρους. Επομένως λογικά μετά το Πάσχα θα μας καλέσουν. Δε νομίζω να υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση λόγω επιλαχόντων. Αν ήταν θα καθυστερούσαν τον έλεγχο των δικαιολογητικών μέχρι να βγει η απόφαση του νομικού συμβουλίου. Αλλά δεν το έκαναν. Σιγά-σιγά να ετοιμαζόμαστε λοιπόν γιατί κάτι μου λέει ότι θα μπούμε πολύ σύντομα.
cuervo έγραψε: Μετά το Πάσχα βγαίνει το ΦΕΚ κατάταξης και Μάιο γίνεται η κατάταξη.
Giorgospcline έγραψε:Σταμάτα να λες πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες τόσους μήνες. Δεν είσαι καν επιτυχών, δεν είσαι ούτε στο λιμενικό. Που είναι αυτοί που έλεγαν για κατάταξη Φεβρουάριο και μετά Μάρτιο; Ξέρουμε που είναι γιατί είστε τα ίδια άτομα που προσπαθείτε να μας εμποδίσετε να κάνουμε κάτι πέρα από υπομονή και αναμονή. Οι επιλαχόντες έχουν πάει σε εφετεία, σε ΣΤΕ κι εμείς κάνουμε υπομονή. Θεωρώ ότι κάνουμε λάθος. Ο χρόνος που περνάει είναι εις βάρος μας και κρίμα που δεν το καταλαβαίνετε.cuervo έγραψε:Αν επίσημη πηγή ειναι να παρω τηλ σε υπουργεία, αρχηγεία κτλπ όχι, απλα το τέλος έφτασε, υπομονή 3 βδομάδες!
Mία συγνώμη την οφείλεις και γνωρίζεις πολύ καλά πως αν δεν υπήρχαν οι εκλογές θα είχε προχωρήσει η διαδικασία πολύ νωρίτερα, τώρα αυτά για τα ΣΤΕ και τα εφετεία όπως βλέπεις δεν νομίζω να έχουν και τόση αξία, τώρα το αν είμαι επιτυχών ή όχι δεν έχω λόγο να σου το αποδείξω, μερικοί εδώ μέσα από την αρχή του διαγωνισμού και πριν καν βγουν τα αποτελέσματα ήσασταν αρνητικοί και κακοπροαίρετοι Και συνεχίζεται στο ίδιο τέμπο.
ρούλα έγραψε:Το λογικό είναι μισούς από ΑΕΙ και μισούς από ΤΕΙ αλλά δεν το λέει αυτό ξεκάθαρα! Άσε να δούμε όμως πόσους θα πάρουν τελικά και βλέπουμε γιατί άλλοι λένε ότι θα πάρουν σίγουρα πρώτα αυτούς που είχαν υποβάλει ενστάσεις και μετά θα μοιράσουν τις υπόλοιπες θέσεις... Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Το μόνο που ισχύει είναι πως αν δεν δώσει το ΟΚ το ο Αρχηγός του Σώματος και έπειτα το Υπουργείο Οικονομικών το Ν. Σ. Κ ότι και να λέει πάει στα σκουπίδια, μην κάνετε όνειρα από τώρα, να είστε σε επαφή με το θέμα αλλά μην πετάτε στα σύννεφα ότι είναι να γίνει είτε με θετική είτε με αρνητική κατάληξη θα πάρει καιρό!
ρούλα έγραψε:Το λογικό είναι μισούς από ΑΕΙ και μισούς από ΤΕΙ αλλά δεν το λέει αυτό ξεκάθαρα! Άσε να δούμε όμως πόσους θα πάρουν τελικά και βλέπουμε γιατί άλλοι λένε ότι θα πάρουν σίγουρα πρώτα αυτούς που είχαν υποβάλει ενστάσεις και μετά θα μοιράσουν τις υπόλοιπες θέσεις... Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Εφόσον δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία απο επίσημη πηγή θεωρώ οτι αυτοί οι επιπλέον 83 που λογικά θα ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες θα μπούνε αυτούσιοι και ως επιπλέον άτομα σε κάθε μία απο τις κατηγορίες στις οποίες ανήκουν. Δε πιστεύω οτι έχει να κάνει με ποσόστωση καθώς η μόνη πληροφορία γι αυτούς ειναι οτι έχουν υψηλότερη βαθμολογία απο τους επιτυχόντες, οπότε γνώμη μου είναι οτι η κατηγορία είναι αδιάφορη στη συγκεκριμένη περίπτωση.(ελπίζω τουλάχιστον)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες