Αξιοκρατία στο Διαγωνισμού Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Krios87
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Krios87 »

Αν η καταγγελία γινόταν οσο ο διαγωνισμός ηταν σε εξέλιξη ισως και να τον είχαν ακυρωσει, προσωπικά είμαι επιτυχών, αλλα το ότι βρέθηκαν εκτός άτομα με πολλά μόρια για μένα κάτι σημαίνει. Γνωστός μου, που πήγε σχεδόν απροετοίμαστος στα μαθήματα, έλαβε βαθμούς που αυτός περίμενε.. Ελλας το μεγαλείο σου!
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από mysterio »

mastixas έγραψε:Τερμα το αστείο με τους αμπαλους (με συγχωρειτε αλλά τα έχω πάρει). Όσοι δεν πέρασαν νομίζουν οτι κάποιοι ήθελαν να τους κόψουν εσκεμμένα. Μηπως να αναρωτηθουνε τί μπορεί να πηγε στραβά; Μηπως λέω μήπως απέτυχαν και δεν το παραδέχονται; ΕΛΕΟΣ πια. Σχετικα με τα αθληματα τωρα, γιατι και εκει ακουω για αδικιες, πήγα με προπονήσεις πολλές να δώσω και πέρασα σαν κύριος, δεν ενοιωσα οτι κάποια άγνωστη δυναμη ήθελε να με κόψει με το ζόρι.

+1 mastixas! Μια χαρά τα λές έτσι ακριβώς όπως έγιναν και την ίδια ακριβώς άποψη έχω και εγώ! Το ότι περάσαμε άνετα τα αθλήματα και στρωθήκαμε και διαβάσαμε, δεν καταλάβαμε καλοκαίρι και είχαμε ήδη τις ελπίδες μας όντας ψηλά στον πίνακα των μορίων και καταφέραμε να παραμείνουμε ψηλά και να πετύχουμε λέει πολλά.

Αν το ψάξει το θέμα όσοι ήμασταν ψηλά σε θέσεις βάσει μορίων οι περισσότεροι εκτός απο ελάχιστα άτομα, μπήκαμε τελικά στους επιτυχόντες και μετά τα γραπτά!

Αυτό απο μόνο του λέει πολλά και αποστομώνει τα παπαγαλάκια που ρίχνουν αλλού τις ευθύνες και όχι στον εαυτό τους! Λίγος ρεαλισμός και αυτοκριτική καμιά φορά δεν βλάπτει Εικόνα (και για να μην παρεξηγηθώ δεν γίνομαι επιθετικός προς καμία κατεύθυνση και κανέναν απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ και πάντα φιλικά) Εικόνα

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
alexia

Δημοσίευση από alexia »

Στο χωριό μου λένε.''όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''. Παίζει και να ήταν ο πιο αξιοκρατικός διαγωνισμός που έχει γίνει.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από mysterio »

alexia έγραψε:Στο χωριό μου λένε.''όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''. Παίζει και να ήταν ο πιο αξιοκρατικός διαγωνισμός που έχει γίνει.
Αυτό που λές ακούγεται περισσότερο από όλα όσα αφορούν αυτό το διαγωνισμό! Γιατί και εγώ και όλοι μας ακούγαμε διάφορα όταν ξεκινήσαμε αλλά στα αποτελέσματα μετά τα γραπτά φάνηκε η αξιοκρατία! ΕικόναΕικόνα

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Saiyan »

Φυσικά και υπάρχει αξιοκρατία σε ορισμένες περιπτώσεις, σιγά μη βάλουν το χέρι στην φωτιά για οποιονδήποτε θέτοντας σε κίνδυνο την δουλειά τους. Υπάρχουν άτομα που έχουν μέσον για να βοηθηθούν σε οποιαδήποτε διαδικασία του διαγωνισμού (κατά τη γνώμη μου εκτός της ΑΝΥΕ) οι οποίοι πολλές φορές το δηλώνουν κι όλας. Αυτό δε σημαίνει οτι οι βαθμοί στα γραπτά τους ήταν πλασματικοί, ενδεχομένως όλοι οι επιτυχόντες να έγραψαν καλά. Επειδή όμως αυτά αν γίνονται μένουν κάτω απ'το χαλί, δε μπορείς να μάθεις την αλήθεια, οπότε μένουμε στα ίδια κάθε φορά και σε κάθε προκήρυξη.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες