Αξιοκρατία στο Διαγωνισμού Λιμενικού 2014
Δεν υπάρχουν σχόλια. Τα πράγματα ήταν απλά και δίκαια! Οι ΑΕΝ που έγραψαν πάνω από 200 ήταν σίγουρο ότι θα'ναι μέσα. Οι ΑΕΙ κ ΤΕΙ που είχαν ήδη μια "αξιοπρεπή" θέση στον αρχικό πίνακα, όσοι διάβασαν, κράτησαν τη θέση τους και μπήκαν.
μαριάννα έγραψε:Δεν υπάρχουν σχόλια. Τα πράγματα ήταν απλά και δίκαια! Οι ΑΕΝ που έγραψαν πάνω από 200 ήταν σίγουρο ότι θα'ναι μέσα. Οι ΑΕΙ κ ΤΕΙ που είχαν ήδη μια "αξιοπρεπή" θέση στον αρχικό πίνακα, όσοι διάβασαν, κράτησαν τη θέση τους και μπήκαν.
+1000
- ira4u
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Όλα ήταν αντικειμενικά κατά την άποψή μου έκτος από ένα πράγμα: Ένας που είχε τελειώσει μια δύσκολη σχολή και είχε βαθμό πτυχίου στο 6μιση αδικήθηκε επειδή μπήκε στην ίδια κατηγορία Α. Ε. Ι. Με κάποιον που είχε μεγάλο βαθμό πτυχίου εξαιτίας της ευκολίας της σχολής του. Όλοι ανεξαιρέτως γνωρίζουμε ποιές είναι οι "εύκολες" σχολές που είχαν οι απόφοιτοι βαθμούς πτυχίων 8 κ 9! Δεν θέλω να κατονομάσω απο διακριτικότητα! Γενικά ήταν πραγματικά αξιοκρατικός και αντικειμενικός διαγωνισμός!
Δέν ήταν καθόλου αξιοκρατικά. Θα το δείτε.
Αυτη η πριμοδοτηση-εισαγωγη πολυτεκνων εχει καταντησει σκετη αηδια! Ειδη εχει κριθει αντισυνταγματικη η εισαγωγη τους στις παραγωγικες στρατιωτικες σχολες μεσω των πανελληνιων αν δεν κανω λαθος απο το ΣτΕ φετος... Κριμα για τα παιδια των ΑΕΙ που με τρελα μορια δεν καταφεραν να πετυχουν... Και οι 11 θεσεις πολυτεκνων καλυφθηκαν απο αυτη την κατηγορια και αφησαν εκτος τους υπολοιπους! Αν και πτυχιουχος Α. ΤΕΙ αυτο ειναι κυριως το σημειο οπου ενισταμαι...
Τι εννοείς θα το δούμε; Πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές?
Για τον φιλο πιο πάνω ππυ λεει για δυσκολα ευκολα αει... φιλε μου εμενα αυτα μου ακουγονται αηδιες, συγνωμη κιολας. Θεωρεις τη φαρμακευτικη ευκολη; Αν ναι εισαι βαθια νυχτωμενος. Και ομως 8. κατι βαθμος πτυχιου. Ακομα και μαθηματικο να ηταν ο αλλος κατω απο 7 απλα δε διαβαζε. Αποψη μου αλλα εμενε μου βγαινε ο κλς στι διαβασμα ακομα καιοταν εσεις κανατε διακοπες. Εγω κυριακη του πασχα τελευταιπ 6μηνο ημουν στο εργαστηριο να βοηθαω μεταπτυχιακους για να ςχω αποτελεσματα στην εργασια κ ειχα συμφοιτητες που τρωγανε αρνακι κ πηγαν για καφε. Και τους χαλασε το 6
Μια χαρα απο αξιοκρατια :D
-
- Στρατηγός
Diakos έγραψε:Δέν ήταν καθόλου αξιοκρατικά. Θα το δείτε.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα βαφτίζει βύσματα, συνέχισε εσύ να λες για "φωτογραφική " προκήρυξη για ήδη πιασμένες θέσεις κτλπ... Ούτε στους επιλαχόντες δεν θα είσαι και σου φταίνε τα βύσματα, σπατάλησες τις δυνάμεις σου προς λάθος κατευθύνσεις, όταν μερικοί είχαμε τονίσει μερικά πράγματα εσύ μας έλεγες πως μένεις Πειραιά και τα αυτιά σου ακούν πολλά, ε αυτά σε έφαγαν.
Συμφωνώ και επαυξάνω τα παραπάνω! Τα αποτελέσματα αυτό έδειξαν εν τέλει και αυτό θεωρώ πως είναι και το δικαιότερο όλων! Όπως και στα γραπτά εγώ προσωπικά τις βαθμολογίες που περίμενα αυτές και πήρα σχεδόν σε όλα τα μαθήματα! Οπότε είναι δώρων άδωρον να υπάρχει δυσπιστία τελικά για την αξιοκρατία του διαγωνισμού! Και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όποιοι είχαμε διαβάσει ξέραμε πάνω κάτω τι βαθμούς να περιμένουμε και γιαυτό δικαιωθήκαμε από το αποτέλεσμα! Όπως αντίστοιχα και αυτοί που δεν ήταν καλά διαβασμένοι βέβαια ήξεραν περίπου τι να περιμένουν!μαριάννα έγραψε:Δεν υπάρχουν σχόλια. Τα πράγματα ήταν απλά και δίκαια! Οι ΑΕΝ που έγραψαν πάνω από 200 ήταν σίγουρο ότι θα'ναι μέσα. Οι ΑΕΙ κ ΤΕΙ που είχαν ήδη μια "αξιοπρεπή" θέση στον αρχικό πίνακα, όσοι διάβασαν, κράτησαν τη θέση τους και μπήκαν.
Αυτά! Καλή μας σταδιοδρομία κύριοι συνάδελφοι και σε όσους δεν τα κατάφεραν, να μην το βάζουν ποτέ κάτω, για όλους έχει ο Θεός!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Εγς δεν εχω παραπονο, οι βαθμολογιες ηταν και παραπανω :D
- ira4u
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Φίλε Κοσμά δες πιο καθαρά τί γράφω και μετά απάντησε τόσο ειρωνικά... Κανένας δεν ονόμασε σχολές και μιλάω όσο πιο ευγενικά μπορώ! Μην επιτίθεσαι αν δεν διαβάζεις καλά! Είσαι και από Φαρμακευτική! Το "εύκολή" ή "δύσκολη" σχολή πήγαινε όχι για Φαρμακευτική ή Μαθηματικό όπως εσύ ανέφερες... Εγώ μίλησα γενικα! Πάντως αξιοκρατικός ο διαγωνισμός και πραγματικά συγχαρητήρια γιατί τόσα χρόνια ήταν παρεξηγημένο το Σώμα που όλοι έλεγαν για βύσματα!
Φίλε greek army είμαι στους επιλαχόντες και σε καλή θέση. Αυτό περίμενα εξ' αρχής να σου πω την αλήθεια, γιατί μου στέρησαν όπως σε πολλούς άλλους 500 μόρια απο ξένη γλώσσα παρ' όλο που προσκόμισα τα σωστά δικαιολογητικά. Στα γραπτά με αδίκησαν σε 2 μαθήματα και ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος γνωρίζοντας τί έγραψα. Δέν έχεις λόγο να είσαι επιθετικός απέναντί μου γιατί γράφω την άποψή μου δημοκρατικά. Τώρα το να σου πώ απο ποιόν άκουσα τί είναι δώρον άδωρον για σένα μιάς και δέν είσαι στο υπουργείο νομίζω. Να σου δώσω ένα tip πάντως. Με το που βγήκαν τα αποτελέσματα οι 2 ακριβώς κάτω απο τον υπουργό ξηλώθηκαν. Σου κάνει αυτό ή θα ήθελες να μπώ σε λεπτομέρειες; Θα δείξει απο τον αριθμό των ενστάσεων. Καλή σταδιοδρομία πάντως στα παιδιά που πέρασαν. Και όσοι αποτύχατε να ξέρετε καμμία προσπάθεια δέν πάει χαμένη άν κοπιάσατε.
Nikos_pro έγραψε:Αυτη η πριμοδοτηση-εισαγωγη πολυτεκνων εχει καταντησει σκετη αηδια! Ειδη εχει κριθει αντισυνταγματικη η εισαγωγη τους στις παραγωγικες στρατιωτικες σχολες μεσω των πανελληνιων αν δεν κανω λαθος απο το ΣτΕ φετος... Κριμα για τα παιδια των ΑΕΙ που με τρελα μορια δεν καταφεραν να πετυχουν... Και οι 11 θεσεις πολυτεκνων καλυφθηκαν απο αυτη την κατηγορια και αφησαν εκτος τους υπολοιπους! Αν και πτυχιουχος Α. ΤΕΙ αυτο ειναι κυριως το σημειο οπου ενισταμαι...
Παιδιά, οι πολυτεκνοι μας πειραξαν τωρα; Σε καθε προκηρυξη τα ίδια και τα ιδια. Η γενικη κατηγορια ζηταει περισσοτερα ατομα, οι πολυτεκνοι ειναι παντα λιγοτεροι, και επιπλεον αυτοι παιζουνε μεταξυ τους. Καποιες οικογενειες βοηθανε στο δημογραφικο προβλημα του τοπου μας και ζοριζονται να τα βγαλουν περα οταν καποιοι αλλοι κανουν ζωαρα με το χαρτζιλικι του πατερα μεχρι να τελειωσουν τη σχολη. Και εξ'αλλου δε πριμοδοτουνται, απλα παιζουνε μπαλα μεταξυ τους.
Οσον αφορα στην προκηρυξη και το θεμα του topic εφοσον δεν ειναι κανενας μας βαθμολογητης ή εξεταστης δε μπορει με βεβαιοτητα να μιλησει για αξιοκρατια επειδη οσοι ειχαν καλο πτυχιο μπηκανε, μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος. Ο, τι έγινε έγινε και κανεις δε μπορει ευκολα να αποδειξει κατι, μονο να εικάζει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης