Ιατρικές, Υγειονομικές Εξετάσεις (2015)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
irineos.t
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από irineos.t »

Παιδιά καλησπέρα, θα πάω Γ' Λυκείου το Σεπτέμβρη και ενδοαφέρομαι για τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΑΣ ιατρικό κυρίως) και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα νοσήματα που αποκλείουν κάποιο από τα ΑΣΕΙ. Βασικά έχω 4 μοίρες σκολίωση και μια πολύ μικρη υδροκήλη (αποτέλεσμα μιας επέμβασης κιρσοκήλης που έκανα πριν λίγους μήνες). Επικοινώνησα με το τμήμα επιλογής της ΣΣΑΣ και μου είπαν πως στην προκύρηξη για το 2013-2014 εφαρμοστηκε το Π. Δ του 2002 ενώ στην προκύρηξη του 2014-2015 το Π. Δ. του 2014 για τη σωματική ικανότητα των στρατεύσιμων το οποίο με απόφαση του υπουργείου δεν εφαρμόστηκε. Στο Π. Δ. του 2002 αναφέρει τη σκολίωση και υδροκήλη ενώ στο Π. Δ. του 2014 όχι. Θέλω να ρωτήσω αν θεωρείτε πως θα έχω πρόβλημα και αν ξέρετε σε ποιο Προεδρικό Διάταγμα θα βασιστεί η προκύρηξη για εισαγωγή στα ΑΣΕΙ/ΑΣΣΥ για το 2015-2016. Ευχαριστώ.

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Terminator »

Αυτό δεν γίνεται να το μαντέψει το forum καθώς είναι στη κρίση του εκάστοτε υπουργού ποιο προεδρικό διάταγμα θα εφαρμοστεί
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πλέον εφαρμόζεται το ΠΔ 11/2014 (ΦΕΚ 17 Α΄/27-1-2014) .
Περαστικός

Δημοσίευση από Περαστικός »

Πόσο κρατάει ενα προεδρικό διάταγμα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μέχρι να φύγει ο Ερμής από την Παρθένο.

Μα τι κάθεστε και ρωτάτε ήμαρτον.
Μεσσιας

Δημοσίευση από Μεσσιας »

Καλησπερα, εχω λιγο λιπος στο συκωτι, θα εχω προβλημα στις ιατρικες εξετασεις η μεσα στη σχολη;
Μεσσιας

Δημοσίευση από Μεσσιας »

Κανεις απαντηση; Γινονται εξετασεις για να βρεθει λιπος στο συκωτι και αν ναι, μπορουν να με κοψουν για αυτο;
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Μεσσιας έγραψε:Κανεις απαντηση; Γινονται εξετασεις για να βρεθει λιπος στο συκωτι και αν ναι, μπορουν να με κοψουν για αυτο;

καλησπερα. Ξερεις για πιο λογο εχεις διηθηση λιπους στο συκωτι;
αφου κανουν γενικη αιματος θα δουν τις τρανσαμινασες σου αυξημενες. Αρα απο κει και μετα υπαρχει θεμα γιατι δεν θα ξερουν σε ποιο λογο οφειλεται.
εχεις κανει γενικη αιματος; Απο που ξερεις οτι εχεις λιπος στο συκωτι; Υπερηχος;

and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Μεσσιας

Δημοσίευση από Μεσσιας »

Εκανα και οι τρανσαμινασες ειναι σε κανονικα επιπεδα. Το ξερω απο υπερηχο που εκανα και ειναι πολυ μικρο το προβλημα αποτι μου ειπαν, απλα το εχω.
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Μεσσιας έγραψε:Εκανα και οι τρανσαμινασες ειναι σε κανονικα επιπεδα. Το ξερω απο υπερηχο που εκανα και ειναι πολυ μικρο το προβλημα αποτι μου ειπαν, απλα το εχω.

αν φαινεται μονο στον υπερηχο δεν νομιζω να εχεις θεμα. Απλα κανε την παπια.Εικόνα
απο κει και περα αφου το προβλημα σου ειναι μικρο να φανταστω οτι κανεις ειδικη διαιτα και δεν εισαι παχυσαρκος ή αλκοολικος;(σορυ που το ρωταω ετσι αλλα παιζει ρολο.)
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Μεσσιας

Δημοσίευση από Μεσσιας »

Οχι δεν ειμαι και το προσεχω. Απλα δε μπορω να κανω κατι για να φυγει οποτε θα ειναι εκει.
Ευχαριστω πολυ.
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Razorakos15 »

συμφονα με τον ενδεικτικο πινακα κυριοτερων νοσηματων και σωματικων ατελειων που αποκλειουν τους υποψηφιους απο τις αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες 2014, θα εχεις προβλημα μονο σε περιπτοση που εχεις σκολιωση μετριου βαθμου και πανω.(με συγχωρεις αλλα δεν γνωριζω ποιος ειναι ο μετριος βαθμος).Δεν γνωριζω αν θα ισχυει το ιδιο και φετος.

Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Terminator »

Μέχρι 20 μοίρες είναι ήπια σκολίωση απο 20-40 μοίρες είναι μέτρια σκολίωση και απο 40 μοίρες και πάνω ειναι βαριά σκολίωση.
ethnos183
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από ethnos183 »

Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο FORUM θα ηθελα να ρωτησω αν εχω κανει εγχειρηση χιαστου θα εχω προβλημα με τις υγειονομικες εξετασεις γιατι φετος δινω πανελληνιες και θελω να δηλωσω στρατιωτικες σχολες
Άβαταρ μέλους
Cadet_59
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Cadet_59 »

ethnos183 έγραψε:Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο FORUM θα ηθελα να ρωτησω αν εχω κανει εγχειρηση χιαστου θα εχω προβλημα με τις υγειονομικες εξετασεις γιατι φετος δινω πανελληνιες και θελω να δηλωσω στρατιωτικες σχολες
Ρίξε μια ματιά στην περσινή προκήρυξη (σελ.24). Πάνω κάτω τα ίδια θα ισχύουν και φέτος...
"Res,non verba!"
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης