Η γνώμη σας μετράει

Που πιστεύετε ότι υστερεί το site και τι θα θέλατε να δείτε ακόμη;
Κλειδωμένο

Που υστερεί περισσότερο το site;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τρί Δεκ 09, 2014 6:50 pm

Το περιεχόμενο δεν ανανεώνεται συχνά (site)
11
14%
Η μηχανή αναζήτησης δεν βρίσκει αυτά που θέλω (site)
1
1%
Η μηχανή αναζήτησης δεν βρίσκει αυτά που θέλω (forum)
15
19%
Η σχεδίαση/οργάνωση του site δεν είναι καλή
4
5%
Οι διαχειριστές του φόρουμ δεν κάνουν σωστή δουλειά
44
54%
Το φόρουμ δεν έχει πολλές συζητήσεις
6
7%
 
Σύνολο ψήφων: 81

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δημοσιεύσεις: 179
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 07, 2010 11:03 pm
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνία:

Η γνώμη σας μετράει

Δημοσίευση από VALLGOX »

Ποστ τα οποια δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με το θεμα θα πρεπει να μεταφερονται ή να διαγραφονται. Οι υβριστες ή ατομα που ποσταρουν μονο για να λογομαχησουν ή να προκαλεσουν, θα πρεπει οχι μονον να διαγραφονται τα ποστ τους αλλα να τιμωρουντε με 48ωρη ή και παραπανω αν το συνεχιζουν. Το θεμα δεν πρεπει να κλειδωθει και να την πληρωσουν ετσι ολοι, αυτο και αν ειναι λογοκρισια, μονο οσοι δημιουργουν προβληματα να απομακρινονται.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Δημοσιεύσεις: 11314
Εγγραφή: Τρί Φεβ 03, 2009 11:02 pm
Επικοινωνία:

Η γνώμη σας μετράει

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για να κάνω μία πρώτη τοποθέτηση τα μηνύματα από ανώνυμους χρήστες / μη εγγεγραμμένα μέλη περνάνε από προ-έγκριση / φιλτράρισμα από τους διαχειριστές έτσι και αλλιώς ακριβώς για το λόγο του ότι παλιότερα που δεν είχαμε συμπεριλάβει αυτή την επιλογή αντιμετωπίζαμε καθημερινά άπειρα φαινόμενα spamming, υβριστών και άσχετων μηνυμάτων με αποτέλεσμα να γίνονται μπάχαλο τα περισσότερα θέματα.

Προς το παρών όλοι οι διαχειριστές συμφωνούμε και επικροτούμε το μέτρο αυτό συνεπώς (για να απαντήσω αρχικά στον Nash) το να το καταργήσουμε είναι δύσκολο (τουλάχιστον προς το παρών). Καλώς ή κακώς υπάρχουν χρήστες που για τον Α ή Β λόγο δεν θέλουν να κάνουν εγγραφή και αυτό είναι σεβαστό από εμάς.

Τώρα ως προς τα μηνύματα που λαμβάνουν έγκριση τουλάχιστον από την μεριά μου θέλω να είναι ουσιώδη και μέσα στο θέμα για να πάρουν την έγκριση (ομιλώ για τους ανώνυμους). Μηνύματα με προσβλητικό χαρακτήρα, εριστικού τύπου, τύπου Chat, διαφημίσεις και ούτω καθεξής φυσικά και δεν εγκρίνονται ή αντίστοιχα διαγράφονται (αν πρόκειται για εγγεγραμμένα μέλη).

ΥΓ: Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή / ανταπόκριση και αναμένω ακόμη μεγαλύτερη για να αποκτήσω ολοκληρωμένη / εμπεριστατωμένη άποψη για το τι σκέφτεστε και να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις.

Η γνώμη σας θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψην (όπως γράφει άλλωστε και ο τίτλος του θέματος) Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Δημοσιεύσεις: 393
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 13, 2012 11:13 pm
Επικοινωνία:

Η γνώμη σας μετράει

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Δυκ προς τιμήν σου ακόμα και το οτι ζητάς γνώμες για να βελτιώσεις την ενότητα. Έχω παρατηρήσει οτι συνειδητά κάποιο εκτροχιάζουν τη συζήτηση και προκαλούν τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι πάνω στο άγχος της αναμονής τους, είναι ευερέθιστοι.

Για κάποιους άλλους που έχουν απενεργοποιηθεί και έχουν επανέλθει 2-3 φορές πιστεύω πως ειναι απλα βλάκες και ίσως μη ενδιαφερόμενοι.

Αυτά σε πρωτο χρόνο. Παράπονο απο εσένα προσωπικά νομίζω δεν έχει κανένας.
Θελω και μπορώ !
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Δημοσιεύσεις: 243
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 14, 2014 12:20 am
Επικοινωνία:

Η γνώμη σας μετράει

Δημοσίευση από PANIC »

Με την σειρα μου και εγω θελω να τονισω οτι δεν πρεπει να κλειδωθει το θεμα επειδη καποιοι θελουν εσκεμμενα να δημιουργησουν προβλημα στους υποψηφιους ενδιφερομενους... πρεπει φιλε ΔΥΚ με καποιο τροπο να απομωνοθουν τετοιου ειδους ατομα... να μην παιρνει ολους η μπαλα.. αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη..
ΔΕΑ_2αμαλ
Λοχαγός
Λοχαγός
Δημοσιεύσεις: 469
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 15, 2014 12:52 pm
Επικοινωνία:

Η γνώμη σας μετράει

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Πολυ καλη πρωτοβουλια απο μερους σας DYK, τετοιες κινησεις επιστεγαζουν την εκτιμηση που σας εχουμε ολοι λογω ιδιοτητος, ηλεκτρονικης τε και μη. Εγω θα προτεινα:

1) Εφοσον ειναι εφικτο, να αναλαβει ο DYK την αποκλειστικη διαχειριση του θεματος. Δε νοειται να αναρτωνται μηνυματα τυπου "ποτε θα βγει η προκηρυξη σας χαχαχα" εστω και για ενα δευτερολεπτο. Ειναι απαραδεκτο και προσβλητικο, για τους υποψηφιους, να σκεφτονται καποιοι ετσι, ειναι διπλα απαραδεκτο να υπαρχουν καποιοι που τους επιτρεπουν να αποτυπωνουν τη σκεψη τους. Δε μπορω να σκεφτω λογους για τους οποιους αναρτηθηκε τετοιο μηνυμα, οπως και αλλα απο εγγεγραμμενα μελη της κλασης "θα κανω ο, τι μπορω για να μη βγει η προκηρυξη".

Αυτα εγω τα αντιλαμβανομαι ως απειλες, αλλα επειδη δε μπορω να εχω την απαιτηση να βαλετε μυαλο στον οποιονδηποτε, εχω τουλαχιστον την προσδοκια να τους απομονωνετε. Δεν ειναι ευκολο να μεταφερω την ψυχοσυνθεση του να τελειωνω απ τη δουλεια 5 το απογευμα, να στραγγιζω την κλεψυδρα με προπονησεις, λοιπες εργασιες κλπ, και οταν καθομαι τελικα το βραδυ στον υπολογιστη, να διαβαζω λογυδρια και απειλες απο μειρακια. Βλεπετε ενα μηνυμα, βλεπετε δυο, βλεπετε δεκα, τι αλλο χρειαζεστε για να πεισθειτε πως δεν εχει να προσφερει τπτ στο διαλογο; Οριστικος αποκλεισμος, και ας παει η ελευθερια του λογου να βρει το δικιο της στη Χαγη. Αλλα αυτη ειναι απλως η γνωμη μου.

2) Διαδραστικη και καθετη αξιολογηση των μηνυματων. Βλακειες ολοι γραφουμε απο καιρου εις καιρον, ενεκα και του αγχους και της αγωνιας, αλλα αν καθε φορα που 2-3 ατομα αποφασισουν να σκεφτουν φωναχτα γεμιζουμε μια σελιδα μηνυματων, το νημα θα εξελιχθει σε πλινθοι και κεραμοι, ατακτως ερριμμενοι. Οπως και εχει γινει δλδ. Αμεση διαγραφη ή μεταφορα των ασχετων/ηπια σχετικων μηνυματων.

3) Αξιολογηση των χρηστων. Για μενα, το σημαντικοτερο. Ειναι ηλιου φαεινοτερο πως δεν ενδιαφερονται για την προκηρυξη, ολοι οσοι γραφουν στο θεμα. Πρεπει να γινεται μια σχετικη αξιολογηση των χρηστων και ας μην παραγει απολυτως ασφαλη συμπερασματα. Για να παραδειγματισω με ενα προσφατο περιστατικο: Παλικαρακι που δραστηριοποιειται για καποιους μηνες στο φορουμ, διαχρονικα αρνητικα διακειμενος απεναντι στους φρουρους και στο ενδεχομενο προκηρυξης, αρτι αποτυχείς στις πανελληνιες εξετασεις με στοχο τη σχολη αστυφυλακων, μπαινει στο θεμα των φρουρων και αφηνει εμπρηστικα μηνυματα, υποκρινομενος μαλιστα τον ενδιαφερομενο για την προκηρυξη.

Αν εγω, ο κοινος χρηστης, μπορω με δυο κλικ να δω προηγουμενα μηνυματα και να ανιχνευσω με σχετικη ακριβεια προθεσεις και κινητρα, ειμαι σιγουρος πως ενας διαχειριστης μπορει να κανει πολλα περισσοτερα. Ο χρυσους κανων ειναι πως οποιοσδηποτε δε πιστευει πως θα βγει προκηρυξη, δε προκειται να ασχοληθει σε επιπεδο εγγραφης και συμμετοχης σε φορουμ. Οτιδηποτε αλλο κουβαλαει αρνητισμο, κατα πασα πιθανοτητα κινειται χερι χερι με την κακη προθεση.

Προσωπικα εχω κουραστει παρα πολυ να γυρναω το αλλο μαγουλο σε εριστικοτητες, χαρακτηρισμους και εμπαιγμους. Πολλω δε περισσοτερο στην στειρα προθεση καποιων να τριβελιζουν την ψυχολογια μας. Σε καθρεφτισμα τετοιων συμπεριφορων, εχω δωσει και γω τραχιες απαντησεις κατα καιρους, να με συγχωρουν οσοι τις εισεπραξαν.

Αυτα τα ολιγα, γνωριζω πως οι προτασεις μου εχουν κοστος σε επιπεδο χρονου και κοπου απο σας DYK, οποτε δεν αποτελουν απαιτηση-προφανως, ελπιζω τουλαχιστον να αποτελεσουν τροφη για σκεψη για οσους μετεχουμε στο φορουμ
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 15, 2014 1:17 pm
Επικοινωνία:

Η γνώμη σας μετράει

Δημοσίευση από salonika »

ΔΥΚ προς θεού μην κλειδωθεί το θέμα. Πουθενά δεν ενημερώνομαι όσο σαυτό το φόρουμ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Δημοσιεύσεις: 11314
Εγγραφή: Τρί Φεβ 03, 2009 11:02 pm
Επικοινωνία:

Η γνώμη σας μετράει

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το θέμα δεν πρόκειται να κλειδωθεί, αρκεί να τηρηθούν οι στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας του φόρουμ.

Ήδη έχω κάνει αρκετές φορές τα "στραβά" μάτια με αρκετούς συμμεριζόμενος την αγωνία και το άγχος σας για την έκδοση της προκήρυξης όμως το τελευταίο διάστημα είχε γίνει κυριολεκτικά κατάχρηση / καταπάτηση της ανοχής μου.

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την συμμετοχή σας.

Οι συμβουλές / απόψεις σας θα ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψην σε όλα τα επίπεδα Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης