Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

317ρης έγραψε:Χωρις να θελω να σας αγχωσω... Στους Λιμενοφυλακες το 2011 τα αποτελεσματα απο τα αθληματα ειχαν βγει στις 21:34... Οποτε μην ξαφνιαστειτε αν βγουν παρομοια ωρα...
Το θέμα είναι πως θα πάνε αυτοί που θα είναι στη λίστα για αύριο, από επαρχία και νησιά. Καλή μας τύχη... Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Παντα μας ξεχωριζουν Γυναικες-Αντρες. Και επισης... Η διαδικασια των Ψυχοτενχικων ειναι συντομη... Οποτε αποκλειεται να χριεαστει να παμε 2 μερες (ασχετα που θα ειμαστε οι μισοι απ'οτι ειμασταν στα θληματα) ... Και εφοσον η ανακοινωση λεει Τριτη και Τεταρτη,100% θα ειναι οι γυναικες πρωτες. Γιατι παντα ετσι ειναι. Αυτη την εκτιμηση εκανα εγω, θα δειξει. Στην τελικη γυρναω με τρενο 24ευρουλακια... Ειδωμεν.

Αν ημουν κοπελα, και ημουν σιγουρος οτι ειχα περασει (οπως προανεφερα) θα κατεβαινα απο σημερα αθηνα... Χωρις να περιμενω τους πινακες. Οι μισες ξερουν πως εχουν κοπει... Και απλα περιμενουν το "Θαυμα", οσες ηταν σιγουρες... Ειναι ηδη αθηνα. Ας μην γελιομαστε.
aspa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από aspa »

Βγήκαν!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Χαχα ειμαι γρουσουζης ρε γμτ :P

1ο καλο: νταξει τουλαχιστον δεν χανω την επιστροφή :P

2ο καλο: προλαβαινω το τρενο των 11 :P

Καλη επιτυχια!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πίνακας επιτυχόντων Αγωνισμάτων ΔΥΛΣ 2014

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα,αποκλείονται του διαγωνισμού.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Καλησπέρα κι από μένα... Καλή επιτυχία να έχουμε όσοι συνεχιζουμε. Κόπηκαν 302 στα αθλήματα. Παρ' όλα αυτα, υπάρχουν άτομα τα οποία έχω την υποψία ότι δεν ήρθαν στην κολύμβηση και στα αθλήματα και τα ονόματά τους φιγουράρουν στους επιτυχόντες ξανά. Πάω πάσο αν ήρθαν άλλη στιγμή, πάντως στην κολύμβηση και στα αθλήματα απουσίαζαν. Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει τι συμβαίνει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνεχίζουν στις επόμενες διαδικασίες! Για τους υπόλοιπους να πω απλά να μην στενοχωριέστε και κάθε εμπόδιο για καλό που λέει και ο λαός! Καλή συνέχεια λεβέντες Εικόνα

Εικόνα

aspa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από aspa »

Και λεβέντισσες!
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Diakos »

Έλα ρε ΔΥΚ! Μακάρι... Και του παράχρονου βάτραχος!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

Diakos έγραψε:Έλα ρε ΔΥΚ! Μακάρι... Και του παράχρονου βάτραχος!

Έχεις βάλει (πολύ) ψηλά τον πήχη! Αν πραγματικά το θέλεις τόσο πολύ ξεκίνα προετοιμασία από χθες. Θέλει και λίγη τύχη όμως! Άκου τον παλιό Εικόνα

aspa έγραψε:Και λεβέντισσες!

Βεβαίως δεσποινίς μου. Άλλωστε κακά τα ψέμματα λόγω της φύσης τους αλλά και της σωματοδομής τους οι γυναίκες κατέβαλαν μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρουν σε σχέση με τους άντρες οπότε έχετε κάθε λόγο οι επιτυχούσες Εικόνα

Συγχαρητήρια και σε εσάς λοιπόν!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

Giorgospcline έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα... Καλή επιτυχία να έχουμε όσοι συνεχιζουμε. Κόπηκαν 302 στα αθλήματα. Παρ' όλα αυτα, υπάρχουν άτομα τα οποία έχω την υποψία ότι δεν ήρθαν στην κολύμβηση και στα αθλήματα και τα ονόματά τους φιγουράρουν στους επιτυχόντες ξανά. Πάω πάσο αν ήρθαν άλλη στιγμή, πάντως στην κολύμβηση και στα αθλήματα απουσίαζαν. Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει τι συμβαίνει.

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εν ενεργεία Λιμενοφύλακες.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Όχι δε νομίζω να είναι εν ενεργεία αυτοί οι συγκεκριμένοι που αναφέρομαι. Θα δω αύριο που θα φωνάζουν ονόματα αν θα απουσιάζουν πάλι.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Greek_Army έγραψε:
Giorgospcline έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα... Καλή επιτυχία να έχουμε όσοι συνεχιζουμε. Κόπηκαν 302 στα αθλήματα. Παρ' όλα αυτα, υπάρχουν άτομα τα οποία έχω την υποψία ότι δεν ήρθαν στην κολύμβηση και στα αθλήματα και τα ονόματά τους φιγουράρουν στους επιτυχόντες ξανά. Πάω πάσο αν ήρθαν άλλη στιγμή, πάντως στην κολύμβηση και στα αθλήματα απουσίαζαν. Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει τι συμβαίνει.

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εν ενεργεία Λιμενοφύλακες.

Οι εν ενεργεια ηταν παροντες κανονικα, σε ολες τις διαδικασίες

Εγω παλι ειδα αλλους απο δω μεσα να κοβονται στα αθληματα... Και ομως να ειναι στον πινακα... Ονοματα δεν λεμε...

Και για να σας λυθει η απορια... Περασε και το 4:40... Και το 4:45... Και καποιοι που κοπηκαν στο μηκος... Περασανε και αυτοι... Ετσι γιωργακη; Και το παιζετε ιστορια στα φορουμ για αξιοκρατια και λοιπα...
lokatzou

Δημοσίευση από lokatzou »

Παιδια εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εγινε κλασσικα σφαγη στα κοριτσια και τα αγορακια ισα που τ'αγγιξανε... Ειμαι ς'αυτες που τα καταφεραν αλλα ο ρατσισμος ς'αυτο το θεμα εξακολουθει να υπαρχει... δηλαδη θελετε να μου πειτε πως ολα τα αγορια εκαναν το 1000αρι στο 4:30 και κανενας παραπανω;

Φαινεται ακριβως για τι αξιοκρατεια μιλαμε! Γιατι οπως αναφαρει και ο 317αρης απο πανω επρεπε να χουν παει σπιτι σους καποιοι αλλα συνεχιζουν... Ομως τα κοριτσια πηγαν σπιτι τους...

eirini!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από eirini!! »

Και εγω ειδα ατομα που ειχαν κοπει στα αθληματα και ομως δινουν σημερα... Τι να πω... Δεν θα πω ψεμματα πως δεν στεναχωρηθηκα οταν ειδα οτι κοπηκα και ουτε το ηθελα λιγοτερο... Αλλα τι να πεις. Δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα πλεον... Και κακια δεν προκειτε να δειξω ειχαν την μαγκια και περασαν οπως περασαν και ευχομαι να εχουν καλη συνεχεια!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες