Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Παλευουμε 921 ατομα*** (σορρυ για τα απανοτα σχολια, ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να καμω επεξεργασια μηνυματος)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Κοντός ψαλμός αλληλούια. Ας γινει οτι ειναι να γινει. Ολοι να μπούμε θέλουμε.. Ουφ ;)
Μην το συνεχίσετε. Έχετε κουράσει ήδη και δεν είναι κανένας υποψήφιος αλλά ούτε και εμείς υποχρεωμένοι να διαβάζουμε την οποιαδήποτε αψιμαχία. Αν θέλετε να το συνεχίσετε υπάρχουν και τα ΠΜ!
Αν έχετε να πείτε κάτι ουσιαστικό περί των αθλημάτων έχει καλώς αλλιώς θα αρχίσω να διαγράφω από εδώ και στο εξής τέτοιου είδους μηνύματα.
Αν έχετε να πείτε κάτι ουσιαστικό περί των αθλημάτων έχει καλώς αλλιώς θα αρχίσω να διαγράφω από εδώ και στο εξής τέτοιου είδους μηνύματα.
Καλα τα λες κυρα κουλα οποίος εύχεται να κοπεί ο άλλος πέφτουν οι κατάρες πάνω του. κ εγω θελω να κεράσω αλλα δεν ευχομαι να κόπου οι άλλοι λεω να περάσουν όσοι αξίζουν. οταν έρχεσαι κάτι το παθαινεις εσυ! ελεος τι άνθρωποι υπαρχουν
- 317ρης
- Λοχαγός
Καλως ηρθες συο πραγματικο κοσμο.
Τα λεμε στα αποτελεσματα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Ρε μα@@@ ξεκολάτε λιγο... Και εσύ "pn" αυτό που είπες τώρα κακία είναι αν το πάμε έτσι! Ανταγωνισμός παιδία, πως σε ένα "ατομικό" άθλημα ο αθλητής τρέχει για να βγεί πρώτος και θέλει να "κόψει" τους άλλους γιατί ΜΟΝΟ ένας θα είναι ο πρώτος... Το ίδιο και εδώ. Απλά αυτό που κάνει ο 317ρης είναι οτι λέει την αλήθεια χύμα και ώμα γιαύτο τρελένεστε μερικοί... Αλλά αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. Αυτά και απο εμένα αν μου επιτρέπεται να κρίνω την διαμάχη σας. Λήξτε το όμως. Φιλικά
- 317ρης
- Λοχαγός
"Καλη αποτυχια"
- 317ρης
- Λοχαγός
Νταξει τεπσα δεν το συνεχιζω. Ας κοιταξει ο καθενας την παρτη του και να δωσει το 100% των δυνατοτητων του. Και οτι μελει γενεσθαι.
Εγω ποτε δεν ήμουν ετσι να χαίρομαι με την αποτυχία του αλλου το σωστό ειναι να βλέπεις τον στόχο σου. γι αυτο ολα μ πανε καλα (καλός βαθμός πτυχίου γλώσσες καλα μόρια)οποίος ειναι με άσχημο χαρακτήρα τα φέρνει ετσι η ζωη που αποτυγχάνει. ενω ο ταπεινός επιβιώνει κ τον εκτιμούν όλοι. γι αυτο είπα τα λεμε στα αποτελεσματα.
-
Εγω ποτε δεν ήμουν ετσι να χαίρομαι με την αποτυχία του αλλου το σωστό ειναι να βλέπεις τον στόχο σου. Γι αυτο ολα μ πανε καλα (καλός βαθμός πτυχίου γλώσσες καλα μόρια) οποίος ειναι με άσχημο χαρακτήρα τα φέρνει ετσι η ζωη που αποτυγχάνει. Ενω ο ταπεινός επιβιώνει κ τον εκτιμούν όλοι. Γι αυτο είπα τα λεμε στα αποτελεσματα.[/QUOTτι
τι κατηγορία εισαι "pn"; Να ξέρω αν είναι να παρακαλάω να κοπείς η όχι...
... Αν θες απαντάς.
τι κατηγορία εισαι "pn"; Να ξέρω αν είναι να παρακαλάω να κοπείς η όχι...

ΤΕΙ και μεσα στους 50 μεχρι στιγμής
Κανε προσευχή να κοπω αλλα πρόσεξε μην πέσουν πάνω σου οι κατάρες!!! χααχα αχαχ
-
\Pn έγραψε:Κανε προσευχή να κοπω αλλα πρόσεξε μην πέσουν πάνω σου οι κατάρες! Χααχα αχαχ
και εγω απο τει ειμαι αλλα αρκετες θέσεις πίσω σου... Οχι δεν θα κάνω καμια προσευχή, οτι ειναι να γίνει ας γίνει... Μπραβο πάντως. Έχεις καλές "βάσεις" μέχρι τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους.
Μηπως ξερει κανεις ποσες ωρες περιπου θα διαρκεσουν τα αθληματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες