eirini! έγραψε:Εγώ έδωσα σήμερα αυτό που κάναμε ήταν να χωριστουμε σε 5 γκρουπ νομίζω αν δεν κάνω λάθος και περνούσαμε από τους γιατρούς τους δώσαμε και τις εξετάσεις μας. Ήταν 3 αίθουσες οι πιο πολλοί και χρονοβόρα διαδικασία ήταν η μεγάλη αίθουσα με τους πολλούς γιατρούς όπου γδυθηκαμε μόνο με το κάτω εσώρουχο δηλαδή μείναμε και μας έλεγε ένας ένας γιατρός τι να κάνουμε... Τελειώσαμε κατά τις 1 το μεσημέρι. Δεν ξέρουμε αν περάσαμε η όχι δεν λένε τίποτα και την τρίτη θα πάμε στην ανυε
μπορεις να αναφερεις αν σου ειναι ευκολο τι ζητουσε ο καθε γιατρος;
Είναι πάρα πολλά αυτά που μας ζήτησαν θα σου πω ότι θυμάμαι.. Ορλ και άλλος ένας νομίζω οδοντίατρος μην με δείρετε αν κάνω λάθος, μας ρωτούσε διάφορα και μετά μια μια άνοιξε το στόμα της να δει γλώσσα αμυγδαλες κτλ. Ο οφθαλμίατρος βγάλαμε φακούς επαφής όσοι φορουσαμε και μας έβαλε να διαβάσουμε γράμματα και μέτρησε και τα γυαλιά μας.. Οι πολλοί τώρα γιατροί καμιά δεκαριά πιστεύω ήταν κοιτούσαν τις εξετάσεις μας αρχικά και όσες είδαν κάτι της φώναξαν στο τέλος και ρωτούσαν διάφορα... Σε όλες τώρα ήμασταν σε μια σειρά και ρώτησαν αν ζαλιζομαστε, έχουμε λιποθύμησει, ένας μας ζήτησε το δείκτη του δαχτυλου να κάνουμε κάποιες ασκήσεις άλλος να σηκωθούμε στις μύτες άλλος να σκύψουμε και να αφήσουμε τα χέρια μας χαλαρά... Τι να πω βρε παιδιά δεν θυμάμαι κάτι άλλο απλά δεν είναι κάτι τρομερό απλά η αναμονή όλου αυτού... Καλά αποτελέσματα να χουμε και καλή επιτυχία σε όλους μας!!
Και εγώ στην μύτη αλλά δεν το φορούσα και δεν μου είπαν τίποτα.. Σε τατουάζ μια κοπέλα που είχε στο πωπω της είπαν πως πρέπει να είναι ευπρεπως και σεμνοι οι λιμενικοί τώρα ποιος θα δει το τατουάζ στο ποπο τι να πω
Δεν νομιζω να παιζει ρολο το σκουλαρικι στον αφαλο. Σαφως στο προσωπο καλο ειναι να το βγαλεις αλλα το τι γινεται κατω απτα ρουχα μας δεν τους αφορα σε καμια περιπτωση. Οτι λεει ο Π. Δ τους αφορα.
Καλο θα ηταν να εβγαζες το σκουλαρικι. Και στη μυτη και στον αφαλο. Παντου. Ποτε δεν ξερεις. Ακομα και στο πανω μερος του αυτιου. Μπορει να πεσεις σε κανεναν παραξενο. Βγαλ τα να εισαι ησυχη, ας φαινεται το σημειο.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Βοηθησες πολυ φιλεναδα. Αρα Το τατου παρολο που δεν θα φαινοταν με στολη... το κοβουν οπως καταλαβα με την φραση "Οι λιμενικοι πρεπει να ειναι ευπρεπεις" συμφωνα με τα λεγομενα της ειρηνης. Καλο αυτο γθατι γεμισαμε τατουατζιδες και Swagers...