Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 21
Καλησπέρα, εμένα ο καρδιολόγος μου δεν μου έγραψε στη γνωμάτευση ότι μπορώ να συμμετέχω σε αθλητικές δοκιμασίες... Απλά έγραψε διάφορα πράγματα αναλυτικά που δεν τα καταλαβαίνω... Έχει γίνει και με άλλον αυτό; Θα υπάρχει πρόβλημα;
Giorgospcline έγραψε:Καλησπέρα, εμένα ο καρδιολόγος μου δεν μου έγραψε στη γνωμάτευση ότι μπορώ να συμμετέχω σε αθλητικές δοκιμασίες... Απλά έγραψε διάφορα πράγματα αναλυτικά που δεν τα καταλαβαίνω... Έχει γίνει και με άλλον αυτό; Θα υπάρχει πρόβλημα;
τι σου ειπε; Δεν τον ρωτησες τι λεει; Πανω στις εξετασεις τι λεει η γνωματευση;
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Λέει κάτι άκυρα δεν καταλαβαινω.:ατελής αποκλεισμός, χωρίς ακροαστικά ευρήματα, ΔΕ σκέλους, φλεβ ρυθμός.. Αυτά... Καλά ούτε φωτογραφία ήθελε να βάλουμε, αλλά δε με πειράζει αυτό... Απλά σκέφτομαι μήπως θα έχω πρόβλημα με αυτό που δεν έγραψε για τα αθλήματα
Giorgospcline έγραψε:Λέει κάτι άκυρα δεν καταλαβαινω.:ατελής αποκλεισμός, χωρίς ακροαστικά ευρήματα, ΔΕ σκέλους, φλεβ ρυθμός.. Αυτά... Καλά ούτε φωτογραφία ήθελε να βάλουμε, αλλά δε με πειράζει αυτό... Απλά σκέφτομαι μήπως θα έχω πρόβλημα με αυτό που δεν έγραψε για τα αθλήματα
δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα. Αυτο που εχεις παρατηρειται σε πολλες υγιεις καρδιες. Μην ανησυχεις. Αφου ειναι και χωρις ακροαστικα εισαι μια χαρα. Απλα αν μπορεσεις πανε σε καποιον αλλο καρδιολογο και πες του να σε βαλει οτι μπορεις να συμμετασχεις σε αγωνισματα μην πεσεις σε κανεναν αναποδο. Και επειδη δεν ξερεις τι ειναι αυτο που εχεις να μην μπορεις να μιλησεις.
και εγω εχω προπτωση μητροειδους και με δεχτηκαν στα τεφαα που εκει δεν εχει ουτε μεσον να βαλεις να περασεις τις ιατρικες εξετασεις ουτε τιποτα.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Χαχαχα.Sorry αλλά ειλικρινά είναι λίγο αστεία αυτά που λέτε. Βάρη στο γυμναστήριο κάνω μόνο, είχα κάνει 4 μέρες σερί και την προηγούμενη μέρα ήμουν μεχρι τις 10 το βράδυ στο gym και 7 το πρωί της επομένης έδωσα αίμα. Ιδέα δεν είχα περί στοιχείων του οργανισμού που αυξάνονται μετά απο γυμναστική, μέχρι που πήρα τα αποτελέσματα και γω και άρχισα να ψάχνω στο web γιατί είναι ψηλά αυτό και Χαμηλά το άλλο. Μετά απο βάρη και γυμναστική σκληρή είναι φυσιολογικό να ανέβει η κρεατινίνη κινάση. Πρέπει να μην κάνεις βάρη 4-5 μέρες για να έρθει σε νορμάλ επίπεδα.
Όσο για τα αναβολικά που λέει ο faber, φίλε ειμαι ο τύπος που δεν παίρνει και δεν έχει πάρει ούτε πρωτεϊνη στη ζωή του, όχι κρεατίνη που είπες που είναι καρκινογόνα κι'ολας και δεν το συζητάμε κάν. Πρώτον τα θεωρώ χημικά σκεβάσματα και αυτά (πρωτεϊνες) και δεύτερον, δεν βγαίνω οικονομικά γιάυτα τα bullshits :P Οπότε διέγραψέ το απο το μυαλό σου όπως το έβαλες. Φιλικά πάντα ;)
Πιστεύω πάντως πως ο γιατρός δεν θα μου πεί κάτι. Το όριο ειναι
Όσο για τα αναβολικά που λέει ο faber, φίλε ειμαι ο τύπος που δεν παίρνει και δεν έχει πάρει ούτε πρωτεϊνη στη ζωή του, όχι κρεατίνη που είπες που είναι καρκινογόνα κι'ολας και δεν το συζητάμε κάν. Πρώτον τα θεωρώ χημικά σκεβάσματα και αυτά (πρωτεϊνες) και δεύτερον, δεν βγαίνω οικονομικά γιάυτα τα bullshits :P Οπότε διέγραψέ το απο το μυαλό σου όπως το έβαλες. Φιλικά πάντα ;)
Πιστεύω πάντως πως ο γιατρός δεν θα μου πεί κάτι. Το όριο ειναι
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Σ' ευχαριστώ ηλέκτρα. Τώρα το έψαξα στο ίντερνετ και όντως βρήκα ότι δεν είναι κάτι, όμως μάλλον θα πάω και σε άλλο καρδιολόγο, γιατί δε θέλω να το γράφει αυτό στη γνωμάτευση.
Giorgospcline έγραψε:Σ' ευχαριστώ ηλέκτρα. Τώρα το έψαξα στο ίντερνετ και όντως βρήκα ότι δεν είναι κάτι, όμως μάλλον θα πάω και σε άλλο καρδιολόγο, γιατί δε θέλω να το γράφει αυτό στη γνωμάτευση.
παρακαλω. Μμμ... Λιγο δυσκολο να μην το δει καποιος στο ηλεκτροκαρδιογραφημα. Απλα να σου λεει οτι μπορεις να λαβεις μερος στα αθληματα και οτι δεν εχεις κανενα προβλημα
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Αφου λεει οτι εισαι υγιης και τετοια δεν πιστεύω να εχεις θεμα. Αν οι τιμες ειναι φυσιολογικες τοτε ολα ενταξει. Απλα τσεκαρε να εχει την σφραγιδα του ο γιατρος.
317ρης έγραψε:Αφου λεει οτι εισαι υγιης και τετοια δεν πιστεύω να εχεις θεμα. Αν οι τιμες ειναι φυσιολογικες τοτε ολα ενταξει. Απλα τσεκαρε να εχει την σφραγιδα του ο γιατρος.
αν εννοεις για την κιναση που λεει πιο πανω, τα βαρη την ανεβαζουν αρκετα την τιμη περα των φυσιολογικων οριων.
αν λες για το ηλεκτρομυοκαρδιογραφημα δεν υπαρχουν τιμες σε αυτο που εχει, υπαρχει ο βαθμος που το εχεις.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Παιδιά πρεπει οι φωτογραφίες να έχουν σφραγίδα πανω τους; Η δεν τους νοιάζει; γιατι ο καρδιολόγος δεν μου εβαλε καν φωτο (λεω να την συραψω μονη μου θα ειμαι οκ; )
Παιδια εμενα που κανω επισης βαρη ειναι ολα κομπλε. Ρε συ πανε να το δεις ξανα μην εγινε κατα λαθος. Εγω κανω και βαρη και ελευθερη παλη και πυγμαχια και μαλιστα ειναι ολα οκ.
Rambo έγραψε:Παιδια εμενα που κανω επισης βαρη ειναι ολα κομπλε. Ρε συ πανε να το δεις ξανα μην εγινε κατα λαθος. Εγω κανω και βαρη και ελευθερη παλη και πυγμαχια και μαλιστα ειναι ολα οκ.
Φίλε νορμάλ είναι όλα.. Δεν εχω κάτι, όλες οι τιμές φυσιολογικές είναι. Απλα η κρεατινινη κιναση ειναι λιγο αυξημενη λογω γυμναστικής.. Εσύ απ'οσο φαίνεται, μαλλον δεν κάνεις και πολλά στο gym που πας :-P Φιλε εχω διαβάσει 100 άρθρα σχετικά με αυτό και είναι οκ.. Αλήθεια, στις εξετάσεις που κάνετε, την κρεατινίνη κινάση σας την βγάζουν ; Ρωταω γτ πηγα με παλιο παραπεμπτικο στο ΙΚΑ και ειχε και αλλες εξετάσεις μέσα που έπρεπε να κάνω..
Δημήτρης έγραψε:Rambo έγραψε:Παιδια εμενα που κανω επισης βαρη ειναι ολα κομπλε. Ρε συ πανε να το δεις ξανα μην εγινε κατα λαθος. Εγω κανω και βαρη και ελευθερη παλη και πυγμαχια και μαλιστα ειναι ολα οκ.
Φίλε νορμάλ είναι όλα. Δεν εχω κάτι, όλες οι τιμές φυσιολογικές είναι. Απλα η κρεατινινη κιναση ειναι λιγο αυξημενη λογω γυμναστικής. Εσύ απ'οσο φαίνεται, μαλλον δεν κάνεις και πολλά στο gym που πας :-P Φιλε εχω διαβάσει 100 άρθρα σχετικά με αυτό και είναι οκ. Αλήθεια, στις εξετάσεις που κάνετε, την κρεατινίνη κινάση σας την βγάζουν ; Ρωταω γτ πηγα με παλιο παραπεμπτικο στο ΙΚΑ και ειχε και αλλες εξετάσεις μέσα που έπρεπε να κάνω.
η κιναση ανεβαινει οταν κανεις υπερβολικη προπονηση με υπερβολικα βαρη για πολλες μερες. Κυριως γινεται για body building ή/και για αρση βαρων... Αλλα φιλε δημητρη αν δεν κανεις αυτα τα αθληματα μην κανεις ασκησεις με τοσα βαρη γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι παιρνεις και διαφορα σκευασματα, δεν θελω να αναλυσω τα περι αυτου του θεματος αλλα σε γενικες γραμμες γινεσαι πιο αδυναμος και οχι πιο δυνατος.. Αν εισαι στα πλαισια των φυσιολογικων τιμων τοτε δεν χρειαζεται να το συζηταμε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
κρεατινινη ζητά η προκηρυξη και ετσι το γραφει και στις εξετασεις... Οχι κρεατινινη κινασηΔημήτρης έγραψε: Φίλε νορμάλ είναι όλα. Δεν εχω κάτι, όλες οι τιμές φυσιολογικές είναι. Απλα η κρεατινινη κιναση ειναι λιγο αυξημενη λογω γυμναστικής. Εσύ απ'οσο φαίνεται, μαλλον δεν κάνεις και πολλά στο gym που πας :-P Φιλε εχω διαβάσει 100 άρθρα σχετικά με αυτό και είναι οκ. Αλήθεια, στις εξετάσεις που κάνετε, την κρεατινίνη κινάση σας την βγάζουν ; Ρωταω γτ πηγα με παλιο παραπεμπτικο στο ΙΚΑ και ειχε και αλλες εξετάσεις μέσα που έπρεπε να κάνω.
τωρα αν ειναι το ιδιο δεν γνωριζω... Αλλά δεν νομιζω, γιατί η κρεατινινη-σκέτο :P έχει αλλες τιμες αναφορας απο αυτες που ανέφερες!
ηλεκτρα15 έγραψε:Δημήτρης έγραψε:Rambo έγραψε:Παιδια εμενα που κανω επισης βαρη ειναι ολα κομπλε. Ρε συ πανε να το δεις ξανα μην εγινε κατα λαθος. Εγω κανω και βαρη και ελευθερη παλη και πυγμαχια και μαλιστα ειναι ολα οκ.
Φίλε νορμάλ είναι όλα. Δεν εχω κάτι, όλες οι τιμές φυσιολογικές είναι. Απλα η κρεατινινη κιναση ειναι λιγο αυξημενη λογω γυμναστικής. Εσύ απ'οσο φαίνεται, μαλλον δεν κάνεις και πολλά στο gym που πας :-P Φιλε εχω διαβάσει 100 άρθρα σχετικά με αυτό και είναι οκ. Αλήθεια, στις εξετάσεις που κάνετε, την κρεατινίνη κινάση σας την βγάζουν ; Ρωταω γτ πηγα με παλιο παραπεμπτικο στο ΙΚΑ και ειχε και αλλες εξετάσεις μέσα που έπρεπε να κάνω.
η κιναση ανεβαινει οταν κανεις υπερβολικη προπονηση με υπερβολικα βαρη για πολλες μερες. Κυριως γινεται για body building ή/και για αρση βαρων... Αλλα φιλε δημητρη αν δεν κανεις αυτα τα αθληματα μην κανεις ασκησεις με τοσα βαρη γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι παιρνεις και διαφορα σκευασματα, δεν θελω να αναλυσω τα περι αυτου του θεματος αλλα σε γενικες γραμμες γινεσαι πιο αδυναμος και οχι πιο δυνατος.. Αν εισαι στα πλαισια των φυσιολογικων τιμων τοτε δεν χρειαζεται να το συζηταμε
Ηλέκτρα καλημέρα,
Είναι ακριβώς όπως τα είπες.. πλην του ότι σίγουρα κάτι παίρνω ;-)
Όντως οπως ειπα και γω από πριν η κινάση κρεατινίνη ανεβαίνει μετά απο σκληρή προπόνηση και βάρη οπως είναι λογικό.. Ειδικά άμα εχεις κάνει βάρη 5 φορες τη βδομάδα κάθε μέρα και πας την επομένη μέρα να δώσεις αίμα, ε όπως καταλαβαινεις το σώμα δεν έχει έρθει στα φυσιολογικά του επιπεδα και άρα κάτι θα βρεις εκτός φυσιολογικων πλαισίων. Κάνω γυμναστική με βάρη κάθε μέρα, είτε πόδια είτε το υπόλοιπο σώμα και είναι φυσιολογικό πιστεύω.. Θα δω τι θα πει και ο γιατρος σήμερα αλλά δεν πιστεύω να εχω θέμα αλλιως θα πρέπει να ξανακάνω εξετάσεις και θα πρέπει να κοψω τα βαρη μια βδομάδα πριν δώσω αίμα για να ηρεμήσει και το σώμα μου.
Τωρα το ότι δεν παίρνω απολύτως τπτ δεν μπορώ να στο αποδείξω και να στο βάλω στο μυαλό σου απο δω μέσα.. Υπάρχουν και οι φυσιολογικοι και νορμάλ νοητικά άνθρωποι εκεί έξω πάντως , πίστεψέ με.. Ειδάλλως, θα ήταν χαρά μου να γυμναστουμε παρεα για κανα μήνα :-P
Αυτά, φιλικά πάντα!!Have a nice day :-)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες