Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

μαριάννα έγραψε:faber το έχεις ξαναπεί αυτό με τις 30 γυναίκες. Τελείως φιλικά, είσαι υπερβολικός! Σιγά τα όρια... Το παρουσιάζεις λες κ έπρεπε να πιάσουμε ολυμπιακούς χρόνους. Δεν νομίζω ότι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα αυτές που είχαν μια 'άλφα' επαφή με τον αθλητισμό, εκτός αν εσύ τις έχεις τόσο υποτιμημένες.Κ δες το κ αλλιώς, συνολικά πέρασαν 170 ενώ κατ' εσέ έπρεπε να έχουν περάσει 30, οπότε οι υπόλοιπες 140 είχαν μέσον;

[/QUOTκ

κανείς δεν είπε για μέσον, η επιείκεια αρκεί απο τους εξεταστές. Τελοςπάντων, δεν θέλω να ξαναλέω τα ίδια... Άποψη μου ειναι η παραπάνω για άνδρες και γυναίκες...

δηλαδή εσύ δεν είδες επιείκεια απο εξεταστές; Μήπως έδωσες σε άλλον διαγωνισμό;
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από μαριάννα »

Τι να πω... Για να το λες, κ εσύ κ άλλοι εδώ, μπορεί να έχετε δίκιο για το θέμα επιείκειας. Εγώ με τα μάτια μου δεν είδα κάτι ή όντως γινόντουσαν κ έτυχε να μην τα δω, γιατί δεν παρατηρούσα κ πολύ να σου πω την αλήθεια. Αφού παίζουμε στο δικό τους στρατόπεδο με τους δικούς τους κανόνες, δεν είχε νόημα να "ελέγχω" γιατί ακόμα κ να έβλεπα σιγά μην έβρισκα δίκιο.

Υ. Γ. Μας έχει φάει η αναμονή κ η βαρεμάρα γι' αυτό "τρωγόμαστε" εδώ μέσα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Καλημέρα. Πέμπτη ή Παρασκευή θα βγουν. Εικόνα
athina1@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από athina1@ »

Ολοι εσεις οι αντρες που λετε και ξαναλετε για τα αθληματα και οτι επρεπε να κοπουν κοπελες, σας πληροφορω οι αξιωματικοι το μονο που σχολιαζαν συνεχως ειναι το ποσο υψηλο ηταν το επιπεδο στις κοπελες και οτι πηγαν πολυ καλα προετοιμασμενες! Στο γκρουπ μου σχεδον ολες περασαν τα αθληματα! Απλα γκρινιαζετε γιατι θα σας φαει την θεση γυναικα η οποια και θα εχει περασει τα αθληματα και θα εχει πτυχιαρα
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

athina1@ έγραψε:Ολοι εσεις οι αντρες που λετε και ξαναλετε για τα αθληματα και οτι επρεπε να κοπουν κοπελες, σας πληροφορω οι αξιωματικοι το μονο που σχολιαζαν συνεχως ειναι το ποσο υψηλο ηταν το επιπεδο στις κοπελες και οτι πηγαν πολυ καλα προετοιμασμενες! Στο γκρουπ μου σχεδον ολες περασαν τα αθληματα! Απλα γκρινιαζετε γιατι θα σας φαει την θεση γυναικα η οποια και θα εχει περασει τα αθληματα και θα εχει πτυχιαρα

υπηρχε μεγαλη ελαστικοτητα απο την επιτροπη στα αθληματα και αυτο πιστευω το διαπιστωσες και εσυ. Μπορει εσυ να τα περασες κανονικα αλλά οι περισσοτερες πρεπει να ηταν λιγο εκτος οριων. Ειχα 2 φιλες π μου το επιβεβαιωσαν αλλά το ειδα και γω ο ιδιος με αυτες που διναν την επομένη σφαιρα. Συμφωνω κ γω με τον faber οτι επρεπε να περνουσαν λιγοτερες οπως επρεπε να κοβονταν και ορισμενοι αντρες
faber
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

athina1@ έγραψε:Ολοι εσεις οι αντρες που λετε και ξαναλετε για τα αθληματα και οτι επρεπε να κοπουν κοπελες, σας πληροφορω οι αξιωματικοι το μονο που σχολιαζαν συνεχως ειναι το ποσο υψηλο ηταν το επιπεδο στις κοπελες και οτι πηγαν πολυ καλα προετοιμασμενες! Στο γκρουπ μου σχεδον ολες περασαν τα αθληματα! Απλα γκρινιαζετε γιατι θα σας φαει την θεση γυναικα η οποια και θα εχει περασει τα αθληματα και θα εχει πτυχιαρα

εγώ πάλι σε πληροφορώ οτι την επόμενη μέρα απο τα αθλήματα σας, στο γκρουπ μου εκείνος ο συμπαθητικός κύριος με τον μεγάλο βαθμό, που έβγαινε και μας καλημέριζε κάθε μέρα στα γραπτά, με την περίεργη φωνή μας είπε το εξής "καλήμερα παιδία, πάμε σήμερα να τελειώσουμε νωρίς γιατι χθές οι γυναίκες μας πέθαναν...10 το βράδυ φύγαμε απο εδώ"... Ειληκρήνα ήθελα να ξερα πως μπορείς και λες τα παραπάνω, πραγματικά. Λογικά σε άλλο διαγωνισμό θα έδωσες και εσύ! Αντε καλημέρα!
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από μαριάννα »

athina το να θέτεις ως επιχείρημα τα λόγια αυτού του κυρίου (κ άλλων αξιωματικών) που μας μιλούσε είναι τελείως άκυρο! Ο σκοπός του ήταν μόνο να μας εμψυχώσει!Όταν δίναμε εμείς ερχόταν κ μας έλεγε "τι καλό επίπεδο έχετε κ είστε δυνατοί οργανισμοί εσείς οι γυναίκες κ έχετε περισσότερη αντοχή από τους άντρες κ μπλα μπλα μπλα... " Κ την επόμενη μέρα στους άντρες έλεγε τα ίδια πόσο πιο καλοί κ δυνατοί είναι από τις γυναίκες.

Οπότε απλώς παίνευε την κάθε ομάδα για να έχει καλή ψυχολογία κ καλό κλίμα. Κ καλά έκανε κ γι' αυτό ήταν ο πιο συμπαθητικός από όλη τη διαδικασία!

gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gyp4s »

Margarita έγραψε:
emjay έγραψε:+1 στον Διακο... Θα το δειτε και στους τελικους πινακες επιτυχοντων...

Θα περάσουν κι οι αποκλεισμένοι;

Εικόνα

δεν σχολιαζω αλλα το τοσο το κάνουν άλλο τοσο μερικοι...
vd-1989
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από vd-1989 »

Καλημέρα εγώ πηρά στο τηλέφωνο της προκήρυξης σήμερα και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν εντος Οκτώβριου και μπορεί και μέχρι το τέλος. Εσύ Γιώργο είπες για πέμπτη παρασκευή από το τηλέφωνο της προκήρυξης σου το είπαν ;
Υποψηφια89

Δημοσίευση από Υποψηφια89 »

Καλημέρα και απο μένα! Μετά απο πολλές προσπάθειες κατάφερα και εγώ να πιάσω γραμμή και μου είπαν οτι δεν γνωρίζουν πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Τελικά τι ισχύει βρε παιδιά?
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

vd-1989 έγραψε:Καλημέρα εγώ πηρά στο τηλέφωνο της προκήρυξης σήμερα και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν εντος Οκτώβριου και μπορεί και μέχρι το τέλος. Εσύ Γιώργο είπες για πέμπτη παρασκευή από το τηλέφωνο της προκήρυξης σου το είπαν ;
ναι από το τηλέφωνο της προκήρυξης μου είπαν για Πέμπτη-Παρασκευή. και την προηγούμενη βδομάδα που είχα πάρει μου είχαν ξαναπεί ότι θα βγουν αυτή τη βδομάδα.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Vardou »

Αι καλά! ΕικόναΕικόνα
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
vd-1989
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από vd-1989 »

Μήπως σήμερα πηρέ και κανένας άλλος στα τηλεφωνά να διασταυρώσουμε τι είπαν και σε άλλον
Υποψήφια89

Δημοσίευση από Υποψήφια89 »

Γεια σας και απο μένα παιδια! Μετά απο πολλές προσπάθειες κατάφερα να μου απαντήσουν στο τηλέφωνο και μου είπαν οτι δν ξερουν ποτε θα βγουν. Δεν ξερω τι γινεται τελικα. Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο! Υπομονη Εικόνα
ΑΒΓΔ

Δημοσίευση από ΑΒΓΔ »

Ναι, πήρα και εγώ τηλ. Σήμερα και μου παν μέχρι τέλος του μήνα. Επίσης τους ρώτησα αν θα βγουν μαζί με των Αξιωματικών και μου παν Όχι, ότι θα βγουν νωρίτερα.Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες