Βάσεις - μόρια Αστυφυλάκων (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nikytheguy »

TΟ οτι μας δουλευουν ειναι γεγονος. Προδοτες και πουλημενοι ειναι.
Καλη επιτυχια στο μηχανογραφικο σου!
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ένα φορουμ δεν είναι αξιοπιστη πηγη. Ξαφνικα οοι πηγατε στις 16.000. Τα μορια δεν είναι στραγαλια... Καποιος ειπε πριν ότι τα θεματα τοθ αοθ ηταν γελοια... Καμια σχεση. Αν δεν ελυνες το 4ο που ηταν δυσκολο πηγαινες απευθειας 15... Κ πιο κατω... Επισης ειπαν ότι τ θεματα θεωρητικης ηταν γελοια... Εγω π ειχα θεωρητικη μπορω να πω πως ιστορια λατινικα ηταν πολύ δυσκολα. Οποτε οι ασχετοι ας κρατανε το στομα τους κλειστο... Κ ηεια τη μειωση στους 183... Το 2011 ηταν 1300 κ το 2012 500... Μεγαλυτερο ποσοστο μειωσης... Και πηγε 15.879... Τωρα μικροτερο αναλογικα ποσοστο μειωσης εισακτέων με μιροτερη ζητηση από περυσι... Οι περισσοτεροι είναι 14.000-15.000 για αστυνομια... Ας σταματησουν τη προπαγανδα μερικοι κομπλεξικοι...
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν απευθύνεσαι σε κάποιον είναι να το κάνεις ευθέως χωρίς να κρύβεσαι πίσω απο γενικότητες. Για να τα πάρουμε με τη σειρά.
Το συγκεκριμένο φορουμ είναι απο τα πλέον αξιόπιστα καθώς γίνεται μελετημένη αξιολόγηση των δεδομένων και σε κάθε περίπτωση που αυτό δε συμβαίνει επεμβαίνουν οι διαχειριστές για διόρθωση των ψευδών στοιχείων, άλλωστε αν δεν το θεωρείς αξιόπιστο τι δουλειά έχεις εδώ μέσα ; Τα μόρια κανείς δεν είπε οτι είναι στραγάλια ούτε οτι τα θέματα ήταν γελοία. Οι επιδόσεις όμως των μαθητών φέτος σε σχέση με πέρυσι είναι σαφώς καλύτερες. Μια μελέτη των στατιστικών στην ιστοσελίδα του υπουργείου με τη προϋπόθεση οτι είσαι σε θέση να διαβάζεις θα σε πείσει.
Όσο για την αριθμητική του ***** που κάνεις συγκρίνοτας την πτώση του αριθμού των εισακτέων του 11 με του 12 και του 13 με φέτος είναι για γέλοια, για το πολύ απλό λόγο ότι απο το 250 μεχρι το 1 πολλές βαθμολογίες συνωστίζονται σε ψηλά επίπεδα σπρώχνοντας τη βάση προς τα πάνω.
Η μικρότερη ζήτηση που υπάρχει είναι ανασταλτικός παράγοντας για την άνοδο της βάσης αλλά οχι αρκετός για να τη κρατήσει στο 14 -15 που ενδεχομένως ονειρεύεσαι. Το τελευταίο που θέλω είναι να προπαγνδίσω
και να ασχοληθώ με άτομα που πάνω στο πανικό τους Υβρίζουν ακριβώς επειδή οι ίδιοι απο κόμπλεξ δεν μπορούν να χωνέψουν τη πραγματικότητα.
καποιος

Δημοσίευση από καποιος »

-20% Δηλωσαν αοθ και υπαρχει ειδη μικρη ζητηση για στυνομια δεν θα υπαρχει εκτοξευση βασεων
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Δεν αναφερθηκα σε εσενα προσωπικα... Οποτε μην αρπαζεσαι γτ μπορω αν θελω κι εγω να αρπαχτω... Δεν εκανα θπολογισμο του *****... ***** είναι μαλλον όλα αυτά που γραφνται εδώ μεσα... Γτ στην ουδια κανεις δεν ξερει τιποτα. Περυσι ο κουτρουμπελης επεσε 500 μορια εκτος στην εκτιμηση του... Και θα τη βρουμε εμεις... ; ας σοβαρευτούμε λιγο... Δεν αμφισβητω τιποτα. Αλλα δεν πιστευω κ το τι λεει ο καθενας... Οσο για τη πραγματικοτηατα που λες ζω εξω από αυτην. Η πραγματικοτητα θα φανει την ημερα των βασεων... Δεν εισαι εσυ αυτος που θα κρινει... Και σε πληροφορω ότι ο αριθμος των υποψηφιων με 17.000-16.000 δεν είναι με γαλος για αστυφυλακων...
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Επισης φιλε μην με ειρωνεύεσαι γτ εγω δεν εκανα τιποτα τετοιο. Δεν με νοιαζει ποσο θα παει η βαση. Γτ εγς εχω 15.100 κ είμαι πολύτεκνος. Οποτε θα περασω όπως κ να εχει... Αρα δεν νομιζω να είμαι κομπλεξικος όπως ισχυρίζεσαι... Αλλα αποκλειεται ο τελευταίος να εχει 16.000 μορια. Μην τρελαθούμε...
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Το σχόλιό μου ήταν απάντηση στο αρχικό σου σχόλιο και δεν εμπεριέχει καμιά δόση ειρωνείας αντιθέτως το δικό σου ήταν υβριστικό. Όσο για το οτι δεν απευθύνθηκες σε μένα δε το σχολιάζω.
Όσο για τη βάση των πολυτέκνων αυτή θα είναι λίγο παρακάτω απο της γενικής ειδικά φέτος με τόσο μικρό αριθμό θέσεων. Και με 15100 δεν θα ήμουν και τόσο βέβαιος στης θέση σου.
Ας περιμένουμε να δούμε ποιός θα διαψευστεί και ποιός θα βγεί αληθινός.
Ομως επειδή σαν διαγωνιζόμενος επιθυμώ να περάσω εγώ και βέβαια όλοι όσοι πραγματικά το θέλουν και αγαπούν το σώμα -αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτούς- εύχομαι να διαψευστώ εγώ.
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από alexakis7 »

Τρωγεστε σαν τα κοκορια παιδια. Ακομα δεν εχουν κλεισει τα μηχανογραφικα και ολοι (μαζι με μενα) κανουμε εκτιμησεις. Εχει κανεις ιδεα ποσοι τελικα δηλωσαν στα Μ. Δ. Τις αστυνομικες σχολες; Οχι! Ή ποσοι τελικα θα κανουν αιτηση στα α. Τ. ποσοι θα κοπουν στα πκε. Πιστευω προσωπικα πως εχουμε δρομο ακομα για να κανουμε εκτιμησεις στις βασεις. Αυτη την στιγμη πιστευω πως εχουμε πολυ λιγα στοιχεια στα χερια μας... Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και να μπουνε αυτοι που πραγματικα το θελουν :)
~312 λελε~
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Εγω μαγκες ειμαι στα 15.930 και θελω να πιστευω οτι εστω και τελευταιος θα εισαχθω... Κανονικα θα επρεπε να αναμενουμε βασεις στο θεο αλλα βλεπω πολλους να εχουν ξενερωσει με τα δυο χρονια αναμονης καθως θεωρουν οτι δεν αξιζει... Για παραδειγμα δυο φιλοι μου απο Θεσ/νικη εβαλαν στο μηχανογραφικο πρωτα ΛΟΧΡΗ στο ΠΑΝ. ΜΑΚ και μετα αστυφυλακων. Οπως φενεται παντως το καλοκαιρι θα ειναι γεματο αγωνια και ολα θα φανουν οταν μαθουμε τις βασεις.
megatixos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από megatixos »

Με 15627 πιστεύετε μπαίνω αστυφυλάκων; Γνώμες!
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δυσκολο φιλε ειναι ελαχιστες οι θεσεις.Εικόνα
ΕΛΛΗΝΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝΑΣ »

Γεια σας φιλοι με 16750 για αστυφυλακων;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΛΛΗΝΑΣ έγραψε:Γεια σας φιλοι με 16750 για αστυφυλακων;

Συγκεντρώνεις πολλές πιθανότητες ναι.

ΕΛΛΗΝ

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝ »

Καλησπέρα. Με 17.240 μπαίνω Αστυφυλάκων?
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από alexakis7 »

Αν δεν μπεις και εσυ φιλε με τετοιο βαθμο ποιοι θα μπουνε; Μετα πανε τα παιδια που θελουν ιατρικη να το γυρισουν και αυτοι για αστυνομια στο τελος
~312 λελε~
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες