Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VALLGOX »

kailas έγραψε:
VALLGOX έγραψε:Ξερει κανεις το '10 απο 2450 στην Α που ειχε φτασει τελικα η βαση του τελευταιου επιλαχων;
Φιλε μου ειχαν κοπει απ'οτι θυμαμαι πανω απο 100 ατομα τωρα που εφτασε η βαση θα σε γελασω

Σωστα υπαρχει και σχετικο νημα εδω στο φορουμ /forum/forum_posts.asp?TID=7587&PN=12

Οποτε αν το '11 εβγαινε για 500 ατομα στην Α η βαση θα ηταν 2530 και με +120 επιλαχοντες μεσο ορο πες θα πηγενε στα 2480 η τελικη βαση.
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

VALLGOX έγραψε:
kailas έγραψε:
VALLGOX έγραψε:Ξερει κανεις το '10 απο 2450 στην Α που ειχε φτασει τελικα η βαση του τελευταιου επιλαχων;
Φιλε μου ειχαν κοπει απ'οτι θυμαμαι πανω απο 100 ατομα τωρα που εφτασε η βαση θα σε γελασω

Σωστα υπαρχει και σχετικο νημα εδω στο φορουμ /forum/forum_posts.asp?TID=7587&PN=12

Οποτε αν το '11 εβγαινε για 500 ατομα στην Α η βαση θα ηταν 2530 και με +120 επιλαχοντες μεσο ορο πες θα πηγενε στα 2480 η τελικη βαση.

απο αυτα που διαβαζω στους επιλαχοντες του 2010 εφτασε ακομα πιο κατω γιατι ενας αναφερει οτι μονο στα ψυχολογικα δεν ειχαν φανερωθει γυρω στα 30 ατομα... Αρα βαλε συν ατομα μετα τους επιλαχοντες... Συν ατομα που κοπηκαν και απο επιλαχοντες και αλλους που δεν ηρθαν... Και η βαση με τους επιλαχοντες η βαση εφτασε στο 2390 περιπου
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

kailas έγραψε:
VALLGOX έγραψε:
kailas έγραψε:

απο αυτα που διαβαζω στους επιλαχοντες του 2010 εφτασε ακομα πιο κατω γιατι ενας αναφερει οτι μονο στα ψυχολογικα δεν ειχαν φανερωθει γυρω στα 30 ατομα... Αρα βαλε συν ατομα μετα τους επιλαχοντες... Συν ατομα που κοπηκαν και απο επιλαχοντες και αλλους που δεν ηρθαν... Και η βαση με τους επιλαχοντες η βαση εφτασε στο 2390 περιπου

Πανω απο 120 δε γραφει να πηραν και πολλους λεμε. Βαση επιλαχωντων +120 για το '11 λεω εγω ποσο θα ηταν και καλα αν εβγαζε για 500 οχι για το '10.
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

VALLGOX έγραψε:Μαγκες με 2800 και 2900 στην Α δεν πατε πουθενα απο 3600 και πανω οποιος εχει μπορει να επλιζει ως επιλαχων!

Τι ειναι τουτοι ρε;Εικόνα

Ξέρω ότι από θέμα μορίων με 2800 ειμαι πολύ καλά. Ένας θεός ξέρει τι περασα για να τα μαζέψω. Αλλά εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα!

- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:
VALLGOX έγραψε:Μαγκες με 2800 και 2900 στην Α δεν πατε πουθενα απο 3600 και πανω οποιος εχει μπορει να επλιζει ως επιλαχων!

Ξέρω ότι από θέμα μορίων με 2800 ειμαι πολύ καλά. Ένας θεός ξέρει τι περασα για να τα μαζέψω. Αλλά εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα!

Αφου ξερεις οτι εισαι καλα τοτε τι ρωτας αν εισαι καλα; Σιγουρια και επιβεαιωση δεν μπορεις να βρεις εδω ετσι κι αλλιως. Τι να πουν και αυτοι που ειναι εδω με 2200 και 2300;
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

VALLGOX έγραψε:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:

Αφου ξερεις οτι εισαι καλα τοτε τι ρωτας αν εισαι καλα; Σιγουρια και επιβεαιωση δεν μπορεις να βρεις εδω ετσι κι αλλιως. Τι να πουν και αυτοι που ειναι εδω με 2200 και 2300;

Δεν θελω να το παιξω εξυπνος, ουτε οτι εχω WOW τα μορια! Ξερω και ξερουμε οτι υπαρχουν αλλοι με πολλα περισσοτερα απο εμενα. Απλως ρωτησα εαν με τα μορια μου ειμαι σε καλο δρομο.

Βεβαια εδω που τα λεμε, οχι οτι αυτοι που εχουν περισσοτερα μορια ειναι καποιοι. Μαγκες ειναι εκεινοι που με οσα μορια κι αν εχουν, θελουν να μπουν στο σωμα γιατι το γουσταρουν και οχι για τα λεφτα. Αυτοι που θελουν τα λεφτα, ακομη και αν εχουν 3 και 5 χιλιαρικα μορια, ευχομαι να μην περασουν ποτε. Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο σεναριο και αν το συνεχισω θα αναψουν τα αιματα και δεν το θελω.

- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Άβαταρ μέλους
Nafpaktos_Marines
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nafpaktos_Marines »

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω, αν θεού θέλοντος και υπ. Οικονομικών επιτρέποντος, βγεί η προκήρυξη σύντομα θα μπορούσα να φέρω βεβαίωση για κατοχή proficiency αν δεν προλάβει να έρθει το πτυχίο; Ευχαριστώ!
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Teras »

Απ' ότι έχω διαβάσει γίνεται να πας βεβαίωση αλλά μετά το πέρας τις προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών θα πρέπει να μέσα σε νομίζω 10 μέρες να υποβάλεις το πτυχίο σου αλλιώς δε θα το δεχτούν.
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από maklele »

5 ημέρες προθεσμια ήταν το 2011. Μετά την λήξη της κανονικής προθεσμίας των αιτήσεων
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Καλησπέρα D.Y.K μια ερώτηση θέλω να κάνω... Το επαλ τι κατηγορία πιάνεται.. Σε ευχαριστώ πολύ!!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Καλησπέρα D.Y.K μια ερώτηση θέλω να κάνω... Το επαλ τι κατηγορία πιάνεται. Σε ευχαριστώ πολύ!

Αν τελειώσεις ΕΠΑΛ Β' θα ανήκεις στην Α κατηγορία, ενώ αν τελειώσεις ΕΠΑΛ Α' θα ανήκεις στην Β' αντίστοιχα.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Οκ σας ευχαριστώ πολυ D.Y.K
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Καλησπέρα παιδια.D.Y.K με 2660 στη Α κατηγορία θα ειμαι μεσα αν και οποτε βγει; Ευχαριστώ..
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Καλησπέρα παιδια.D.Y.K με 2660 στη Α κατηγορία θα ειμαι μεσα αν και οποτε βγει; Ευχαριστώ.

Έχεις καλές πιθανότητες φίλε μου ναι Εικόνα

Άβαταρ μέλους
loxias pz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από loxias pz »

Τι επαλ β κ επαλ α λες Δυκ; Πρωτη φορα τα ακουω αυτο. Αμα καταθεσει απολυτηριο επαλ παει στην α κατηγορια ενω αμα καταθεση πτυχειο επαλ παει στην β κατηγορια. Ετσι ειναι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες