Nikos_pro έγραψε:Η προτελευταια μου χρονια φετος για Ε. Φ και πολυ φοβαμαι πως με 2680 στην Α' κατηγορια θα ειμαι καμια εκατοσταρια θεσεις επιλαχων! Το λεω με καθε επιφυλαξη αλλα χωρις προκυρηξη τα τελευταια 2μισι χρονια αυτο λεει η λογικη μου...
Θα έπρεπε να σε αγχώνει περισσότερο το γεγονός ότι φέτος είναι η προτελευταία σου χρονιά παρά τα μόρια που έχεις
Παιδες επειδη εχω φαει μεγαλη ηττα πριν 2 χρονια στην προκυρηξη υπαξ. Λιμενικου και εμεινα για 2 θεσεις εκτος διορισμου... τα θεωρω ολα πιθανα! Δεν με φοβιζει τοσο το γεγονος οτι ειμαι 27 οσο το οτι οι βασεις θα ανεβουν στα υψη και με τρελες ισοβαθμιες! Με τις φουρνιες εφεδρων, ειδικοδυναμιτων και τσολιαδων που εχουν βγει τα τελευταια χρονια εκτιμω βαση 2730-2780. Φιλικα παντα!!
Τα μόρια του είναι καλά κατά την γνώμη μου (μιλάμε πάντα αν και όποτε βγει πάντα για 500).Από εκεί και πέρα καλά κάνει και ρωτάει ο φίλος ώστε να πάρει γνώμες.
Αυτή άλλωστε είναι και η λογική αλλά και ο σκοπός του forum.
Nikos_pro έγραψε:Παιδες επειδη εχω φαει μεγαλη ηττα πριν 2 χρονια στην προκυρηξη υπαξ. Λιμενικου και εμεινα για 2 θεσεις εκτος διορισμου... Τα θεωρω ολα πιθανα! Δεν με φοβιζει τοσο το γεγονος οτι ειμαι 27 οσο το οτι οι βασεις θα ανεβουν στα υψη και με τρελες ισοβαθμιες! Με τις φουρνιες εφεδρων, ειδικοδυναμιτων και τσολιαδων που εχουν βγει τα τελευταια χρονια εκτιμω βαση 2730-2780. Φιλικα παντα!
Μακαρι να μπορουσα ΔΥΚ! Εκει οριακα θα ηθελα ακομη 50-100 αλλα δεν ανεβαινουν!2680 τα εχω χωρις ειδικες δυναμεις και χωρις πολυτεκνειες... ο στρατος με πηγε πισω στις περισσοτερες προκυρηξεις που εχουν βγει απο το 2011 και μετα. Η αμαθια πληρωνεται...
Αυτα φιλε δυστυχως πληρωνουν πολλα παιδια και ενας φιλος μου που ψαχνετε για προκυρηξη αλλα οταν ηταν να παει στον στρατο εψαχνε βυσματα να παει στην Αεροπορια και κοντα στο σπιτι του και γενικα για να περασει ζαχαρη στην θητεια του. Εχει 2480 Κ διαβαζει να παρει προφισενσι
Ζαχαρη θητεια δεν εκανα φιλε εγω προσωπικα. Το περισσοτερο διαστημα εβρο και κομοτηνη το περασα και δεν εχω καμια σχεση με βορεια Ελλαδα. Απλα εκεινο το διαστημα ειχα αλλα σχεδια επαγγελματικα. Βρισκομασταν σε αρχικα σταδια της κρισης και με πολυ λιγοτερη ανεργια αποτι τωρα. Τεσπα ας βγει η προκυρηξη και βλεπουμε!
Ευχαριστω φιλε ΔΥΚ! Και σε σενα τα καλυτερα ευχομαι! Καλη επιτυχια!
Υπηρετησα στην κυπρο στην 35μκ στο τελος της θητειας μου οσοι δεν ειχαν φυλακες πηραν ενα χαρτι που γραφει (βεβαιωση εργασιακης εμπειριας οπλιτων θητειας) και γραφει οτι παρειχα υπηρεσιες φυλαξης ευπαθων εγκαταστασεων και περιοχων για 90 μερες... Γνωριζει κανεις αμα μπορω το χαρτι αυτο να το χρησιμοποιησω ως εξτρα μορια σε προκηρυξη ειδικων φρουρων η ακομα και για σωφρονιστικους υπαλληλους; Αμα γνωριζει κανεις ας ενημερωση
διαμαντης έγραψε:Υπηρετησα στην κυπρο στην 35μκ στο τελος της θητειας μου οσοι δεν ειχαν φυλακες πηραν ενα χαρτι που γραφει (βεβαιωση εργασιακης εμπειριας οπλιτων θητειας) και γραφει οτι παρειχα υπηρεσιες φυλαξης ευπαθων εγκαταστασεων και περιοχων για 90 μερες... Γνωριζει κανεις αμα μπορω το χαρτι αυτο να το χρησιμοποιησω ως εξτρα μορια σε προκηρυξη ειδικων φρουρων η ακομα και για σωφρονιστικους υπαλληλους; Αμα γνωριζει κανεις ας ενημερωση