Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

δεα εδ έγραψε: Η προκυρηξη θα βγει οταν τοποθετηθουν τα ατομα στις φυλακες δομοκου και μην λετε οτι να ναι ο καθενας εδω μεσα οσοι δεν ξερετε και δεν εχετε μεγαλες ακρες ας μην το ανοιγετε το στοματακι σας μαγκες δηθεν κομαντος (εξεραιση οι αλεξιπτωτιστες για το δηθεν) αιντε παιδακια...
Δεα ΕΔ παιδάκι να πεις τον πατέρα σου. Αιντε ορισμένοι που αρέσκονται να κρίνουν γενικεύοντας. Έλεος με τον κάθε έναν που σαν GUEST και πίσω από ένα ΜΑΛ ΣΧΑΛ και ΔΕΑ 504 που επινοεί πεταει την μαλακιά του.
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

maklele έγραψε:
δεα εδ έγραψε: Η προκυρηξη θα βγει οταν τοποθετηθουν τα ατομα στις φυλακες δομοκου και μην λετε οτι να ναι ο καθενας εδω μεσα οσοι δεν ξερετε και δεν εχετε μεγαλες ακρες ας μην το ανοιγετε το στοματακι σας μαγκες δηθεν κομαντος (εξεραιση οι αλεξιπτωτιστες για το δηθεν) αιντε παιδακια...
Δεα ΕΔ παιδάκι να πεις τον πατέρα σου. Αιντε ορισμένοι που αρέσκονται να κρίνουν γενικεύοντας. Έλεος με τον κάθε έναν που σαν GUEST και πίσω από ένα ΜΑΛ ΣΧΑΛ και ΔΕΑ 504 που επινοεί πεταει την μαλακιά του.
Καλά σου λέει γιοτά. Κάποιοι κάναμε όλες τις ασκήσεις και δν μπήκαμε σε γραφεία ή ΚΨΜ και τσιμπήσαμε τα πάντα μέχρι να απολυθούμε. Το ότι δεν κάναμε άλμα δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τα α@@ να το κάνουμε, απλά πήγαμε σε ορεινούς και αμφίβιους καταδρομείς...
Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Και εγώ λέω να σταματήσει αυτό το show... Το ποιος πήγε που και τι έκανε δεν νοιάζει ΚΑΝΕΝΑ εδώ... Έλεος πια
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Ηρεμα παιδια παρακολουθει και ο ΔΥΚ
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VickyP »

Όλοι αυτοί οι guests πώς εμφανίστηκαν ξαφνικά; παλιότερα αραιά και που έμπαινε κανένας αστυφύλακας στην καλύτερη των περιπτώσεων ώστε να μας τσιγκλήσει λίγο και καλά... πλέον σαν πολλοί guests δεν μαζεύτηκαν; όποιος θέλει ας κάνει account χωρίς κάποιο φόβο.. ειδάλλως τα τυπάκια που σπάνε πλακίτσα να πάνε λίγο να ξεκουραστούν.
αλεξανδος

Δημοσίευση από αλεξανδος »

Αδερφε ενα απολυτηριο περνουμε στη ζωη μας... Οχι οποτε μας συμφερει εκτος αν δεν ειχες.

Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

αλεξανδος έγραψε:Αδερφε ενα απολυτηριο περνουμε στη ζωη μας... Οχι οποτε μας συμφερει εκτος αν δεν ειχες.

το ξέρω. Μόνο που εγώ είχα απολυτήριο TEE (B κατηγορία) και έτσι μπορούσα να ΞΑΝΑ πάω σχολειό (επα. Λ. Ή ενιαίο) και να βγάλω απολυτήριο Λυκείου (Α κατηγορία.) να σου δώσω να καταλάβεις το χαρτί από το ΤΕΕ που έχω είναι ακριβώς ίδιο με το ΠΤΥΧΙΟ του επα. Λ. Μόνο που στο επαλ πήρα και πτυχίο ειδικότητας (μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στη B κατηγορια) ΚΑΙ απολυτήριο λυκείου που ΔΕΝ έπαιρνες τοτε στο ΤΕΕ (ισάξιο με ενιαίου λυκείου και μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην A κατηγορια.) αν σε ενδιέφερε πραγματικά η προκήρυξη θα το ήξερες είδη. Εκτός αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που λένε "ααα κάτσε να κάνω τα χαρτιά μου να γίνω ειδικός φρουρός! Δημόσιο, μονιμότητα, εξουσία, παπατζα nija κλπ κλπ κλπ"...

Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δ έγραψε:Ζ μπράβο σου... Πάμε πάλι κι εσύ ξανά πήγες σχολείο να φανταστώ; Συγνώμη που μερικοί ξέραμε από τα 15 τ θέλουμε και τ πρέπει να κάνουμε για να μπούμε! Και δεν αποφασίσαμε Στα 26-27-28 να μπούμε συγνώμη έτσι!18 μετά το σχολείο εθελοντής ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστής 19 απολύθηκα έβγαλα όλα τα διπλώματα 20 πρς 21 έσκασε η προκήρυξη και έκανα το όνειρο πραγματικότητα συγνώμη έτσι που ήξερα από μικρός τ ήθελα! Και αφήστε του 9-10-11 και πριν το 8 είχανε βγει πριν το 8 θα ήσασταν περίπου 22-21 εκεί τότε άνετα θα μπαίνατε αλλά τη έγινε τότε; Μύκονο το καλοκαίρι και αράχωβα το χειμώνα; Συγνώμη έτσι που μερικοί ξέραμε από μικρά παιδιά τ θέλουμε να γίνουμε! Η αλήθεια μερικές φορές είναι πικρή!

φίλε συγγνώμη αλλά αν μπορούσα θα διάβαζα να μπω και από τα 18 μου αστυφυλάκων. Αλλά βλέπεις οι γονείς μου δε μου τα είχαν όλα έτοιμα στο πιάτο ούτε με χαϊδεύανε ούτε με είχανε στη θερμοκοιτίδα μέχρι τα 25 μου "μη πάθει κάτι το παιδί" και έτσι χρειάστηκε να πάρω τι ζωή στα χέρια μου και να δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία οπότε δεν ήμουν και τελείως φίλος με το σχολειό! Αλλά αλήθεια τώρα εσύ που ήξερες από μικρός τι ήθελες να κανείς στη ζωή σου και είχες και τι δυνατότητα. Πες μου το όνειρο σου ήταν να γίνεις ειδικός φρουρός; Γιατί δε μπέικες αστυφυλάκων; Δε γνωρίζω κανέναν που να έχει συνειδητοποιήσει από μικρή ηλικία ότι θέλει να γίνει στρατιωτικός και να έχει ως όνειρο να μπει ΕΠ. ΟΠ...

Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα μελή εδώ μέσα και από τους διαχειριστές που στα 2 τελευταία post μου ξέφυγα από το θέμα... Και μια θερμή παράκληση προς "αλέξανδρος", "Δ" και λοιποί guest. Φτιάξτε λογαριασμό δε κοστίζει κάτι.2 λεπτά υπόθεση είναι και ένα e-mail... Θα μπορούσαμε να συζητάμε με μηνύματα τα "άσχετα" θέματα και να μη κάνουμε μπάχαλο αυτό εδώ.
Δ

Δημοσίευση από Δ »

Φίλε ούτε εμένα μου τα είχανε έτοιμα... Από μικρός δούλευα στα χωράφια του πατέρα Μου αν ξέρεις από αγροτική ζωή-δουλειά θα καταλάβεις τεσπα δεν σας ενδιαφέρει κιόλας! Το όνειρο μου ήταν να γίνω αστυνομικός όμως με είχανε δασκαλέψει και αφού δεν ήμουνα καλώς μαθητής πήγα επαλ έβγαλα 14 απολυτήριο χωρίς ιδιέταιρο διάβασμα μετά εθελοντής ειδικές δυνάμεις απολύθηκα όλα τα διπλώματα οδήγησης αυτά που δίνου μόρια και μπήκα χαλαρά κιόλας! Όμως με είχα δασκαλέψει και ήξερα από μικρός τ πρέπει να κάνω για να γίνω αστυνομικός...

Η αστυφυλάκων ήτανε άπιαστο όνειρο για μένα αφού δεν ήμουνα καλώς μαθητής τεσπα με τα πολλά έγινα αστυνομικός! Συγνώμη έτσι! Και δεν χρειάζεται να φτιάξω προφίλ απλά δεν θα ξανασχοληθώ με υποψήφιους... Καλή επιτυχία όταν και αν βγει!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Δε βγηκε η προκήρυξη και αρχισε η πικρια και η χολη μεταξυ υποψηφιων και ενστολων... Κριμα.
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Εγω ξαναλεω, το θεμα θεωρείται ληξαν! Τα νευρα μας τα εχουν κανει κουρελια. Δεν υπαρχει λογος να πιστευουμε κανεναν και τιποτα απο εδω και περα, Ουτε διοιηκητες, ουτε σεφεαα, ουτε τπτ. Και μην αρχισετε να λετε καποιοι οτι παμε παλι για το 1ο τριμηνο του 2015, γιατι πλεον αυτα καταντουν γελοια, ταχουμε φαει στη μαπα. Αυτη η αναμονη ειναι το χειριστο ολων! Δεν αντεχεται πλεον! Μη περιμενετε τζαμπα!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Σε λίγο θα πεταχτεί και η αννίτα, ντροπή σας... Μέχρι και οι διαχειριστές βαρέθηκαν να σβήνουν κατινό-μηνύματα. Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ 90' ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ... Σταματήστε λοιπόν αυτό το σίριαλ, συνεχίστε να κάνετε ο, τι κάνετε "γιατί δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος χαραμοφάης εδω, αυτοί ούτε forum δεν ξέρουν να διαβάζουν" και ΑΝ βγει ποτέ και έχουμε την υγεία μας θα δούμε.
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

DAV01 έγραψε: Εγω ξαναλεω, το θεμα θεωρείται ληξαν! Τα νευρα μας τα εχουν κανει κουρελια. Δεν υπαρχει λογος να πιστευουμε κανεναν και τιποτα απο εδω και περα, Ουτε διοιηκητες, ουτε σεφεαα, ουτε τπτ. Και μην αρχισετε να λετε καποιοι οτι παμε παλι για το 1ο τριμηνο του 2015, γιατι πλεον αυτα καταντουν γελοια, ταχουμε φαει στη μαπα. Αυτη η αναμονη ειναι το χειριστο ολων! Δεν αντεχεται πλεον! Μη περιμενετε τζαμπα!
Γιατι ρε φιλαρακι θεωρητε ληξαν; Που το ξερεις εσυ;
Άβαταρ μέλους
vaska
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από vaska »

Ανθλγος έγραψε:
DAV01 έγραψε: Εγω ξαναλεω, το θεμα θεωρείται ληξαν! Τα νευρα μας τα εχουν κανει κουρελια. Δεν υπαρχει λογος να πιστευουμε κανεναν και τιποτα απο εδω και περα, Ουτε διοιηκητες, ουτε σεφεαα, ουτε τπτ. Και μην αρχισετε να λετε καποιοι οτι παμε παλι για το 1ο τριμηνο του 2015, γιατι πλεον αυτα καταντουν γελοια, ταχουμε φαει στη μαπα. Αυτη η αναμονη ειναι το χειριστο ολων! Δεν αντεχεται πλεον! Μη περιμενετε τζαμπα!
Γιατι ρε φιλαρακι θεωρητε ληξαν; Που το ξερεις εσυ;

γιατι ειναι κρυφο-υποψηφιος αστυφυλακας και σπαζεται

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες