Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Dea_idea »

Τωρα γιναμε μητερες τερεζες και κανουμε ο ενας στον αλλον παρηγορια;
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Εντάξει ρε αδερφέ δεν θα πεθάνουμε κιόλας είπαμε...
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Dea_idea έγραψε:Τωρα γιναμε μητερες τερεζες και κανουμε ο ενας στον αλλον παρηγορια;

ισχυει. Τωρα συμπαραστεκομαστε ο ενας στον αλλον... Αλλα μολις βγει η προκυηρξη, θα κανει ο καθενας ταδυνατα δυνατα για να μπει και μην τον ειδατε μετα. Αλλα ετσι παει. Ολοι το (συνεφερον) μας, δυστυχώς

Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Dea_idea »

DAV01 έγραψε:
Dea_idea έγραψε:Τωρα γιναμε μητερες τερεζες και κανουμε ο ενας στον αλλον παρηγορια;

ισχυει. Τωρα συμπαραστεκομαστε ο ενας στον αλλον... Αλλα μολις βγει η προκυηρξη, θα κανει ο καθενας ταδυνατα δυνατα για να μπει και μην τον ειδατε μετα. Αλλα ετσι παει. Ολοι το (συνεφερον) μας, δυστυχώς

με το που θα βγει αδερφε το τι βυσμα θα πεσει, τι κακια -του στυλ εγω και οχι αυτος- θα πεσει τι δε σε ξερω δε με ξερεις κλπ, δε θα αναγνωριζει ο τορο (πχ) τον νικηγκαι και ο δεαιδεα τον μεκλελε...

Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Καλά ολα αυτά.. Για το βισμα δεν ξέρω.. Δεν περνάει κάτι τετοιο ακόμη και μπάρμπα πλανητάρχη να εχεις!
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Καλά ολα αυτά. Για το βισμα δεν ξέρω. Δεν περνάει κάτι τετοιο ακόμη και μπάρμπα πλανητάρχη να εχεις!

κανενας δε ξερει φιλε μου για το βυσμα αν ισχυει ή οχι. Γιατι πολυ απλα αν υπαρχει δε φαινεται και ουτε θα φανει!
Άβαταρ μέλους
ΔΕΑ-ΕΔ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΔΕΑ-ΕΔ »

Of Topic αλλα: Δεν προκειται για συμπαρασταση ουτε για μαριες τερεζες ουτε για οσιους παταπιους η δεν ξερω και εγω τι! Για αντρικη αλληλεγγυη προκειται, και οσον αφορα το οταν το οποτε και το αν βγει προσωπικα δεν θα κανω τιποτα παραπανω απο το να καταθεσω τα χαρτια μου! Δεν κανω επιδειξη αλλα στα 3100 μορια δεν βρησκω λογο ανησυχιας! Πιθανολογω οτι αυτο το με πατης σε πατω θα γινει σε κατωτερες μοριοδοτησης και λιγο με απασχολει. Τα ρουσφετια εχουν τελειωσει τα μορια ειναι μορια, αν καποιος εχει τον προεδρο της δημοκρατιας ΜΟΝΟ η τον σαμαρα ΜΟΝΟ μαγκια του οποιος δεν εχει, και δεν εχει και Μορια μπορει να κοπει (ολοι απο Ειδικες δυναμεις ειμαστε μην προσβληθειτε) σκληρο μεν η αληθεια δε! Και κατα βαθος το 90% των υποψηφιων θα ηθελε να υπηρχε διαφανεια σε ολο αυτο! Οποιος γραφει θα παταμε ο ενας τον αλλον και δεν θα υπαρχει τιποτα μετα κλπ, με ΑΡΝΗΤΙΚΗ προδιαθεση μαλλον προετιμαζει το εδαφος για το πως θα πραξει και προφανως ανηκει στο 10%!

Φιλικα! Καλημερα!

Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

kailas έγραψε:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Καλά ολα αυτά. Για το βισμα δεν ξέρω. Δεν περνάει κάτι τετοιο ακόμη και μπάρμπα πλανητάρχη να εχεις!

κανενας δε ξερει φιλε μου για το βυσμα αν ισχυει ή οχι. Γιατι πολυ απλα αν υπαρχει δε φαινεται και ουτε θα φανει!
Δεν θα το λεγα. Τα μόρια θα φαίνονται σε αναλυτικο πίνακα

- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:
kailas έγραψε:

Δεν θα το λεγα. Τα μόρια θα φαίνονται σε αναλυτικο πίνακα

εχεις δικιο φιλε μου τα μορια φαινονται... Οντως ειναι μεσο ασεπ δεν αντιλεγω... Μετα ομως γιατι δεν βγαινουν οι επιτυχοντες σε πινακα οπως αλλες προκηρυξεις του ασεπ; Δε σημαινει ομως επειδη το λεω εγω ισχυει... Απλα μια σκεψη κανουμε
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ισως γιατι οι επιτυχοντες ειναι σχεδον αστυνομικοι και πρεπει να τηρουν χαμηλο προφιλ; Για τους ιδιους λογους που οι δοκιμοι της σχολης αξιωματικων αστυνομιας δεν κυκλοφορουν ποτε με στολη, εν αντιθεσει με τους ευελπιδες και τους ικαρους. Η αστυνομια εχει θεσμικους εχθρους. Οσο για τα μορια τι να κανουν φιλε καιλα; να δωσουν στη μουλα proficiency σε καποιον και στο πρωτο ξεσκαρταρισμα να βρεθει; δυσκολο
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από DAV01 »

Οντως ετσι ειναι, και να υπαρχει βισμα δε θα φανει, αλλα ταπεινη μου αποψη πιστευω οτι υπαρχει, τελοσπαντων ομως αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα. Τωρα οπως φαινεται, ή θα βγει μαζι με τους λιμενοφυλακες, ή θα μπουνε και οι επιτυχοντες μαζι με τους φρουρους, καποιο λογο θαχουν που το τρεναρουν. Ας βγει μονο και βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

DAV01 έγραψε:Οντως ετσι ειναι, και να υπαρχει βισμα δε θα φανει, αλλα ταπεινη μου αποψη πιστευω οτι υπαρχει, τελοσπαντων ομως αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα. Τωρα οπως φαινεται, ή θα βγει μαζι με τους λιμενοφυλακες, ή θα μπουνε και οι επιτυχοντες μαζι με τους φρουρους, καποιο λογο θαχουν που το τρεναρουν. Ας βγει μονο και βλεπουμε.

οντως ετσι ειναι φιλε μου... Απλα το θεμα βυσματος αςς το αφησουμε... Απο φιλο μου στην γαδα, μεγαλος σε ηλικια και χρονια οπως καταλαβαινετε στην ελ. Ας μου ειπε οτι εχει π[αγωσει οντως το θεμα αλλα θα βγει σιγουρα... Δε τιθεται θεμα... Μια οι συνταξιοδοτησεις που αρχισαν παλι τωρα, μια οι μεταθεσεις εκτος, μια οι αιτησεις για να πανε πολλα ατομα στις φυλακες δομοκου απο αθηνα παντα θα ειναι μεγαλη η ελλειψη... Δεν φταινε οι τσακωμοι με τους αστυφυλακες για τη προκ... Ισα ισα που και αυτοι οι ανωτεροι ευχονται να παρουν ειδικους φρουρους γιατι θελουν μεγαλη ενισχυση στο σωμα... Οπως μου ειπε και ο ιδιος ειδικοι φρουροι και αστυφυλακες ειναι το ιδιο γιατι και οι δυο παλευουν καθε μερα... Τωρα αν καποιοι ειναι ανεγκεφαλοι θα το βρουν μπροστα τους...
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από DAV01 »

kailas έγραψε:
DAV01 έγραψε:Οντως ετσι ειναι, και να υπαρχει βισμα δε θα φανει, αλλα ταπεινη μου αποψη πιστευω οτι υπαρχει, τελοσπαντων ομως αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα. Τωρα οπως φαινεται, ή θα βγει μαζι με τους λιμενοφυλακες, ή θα μπουνε και οι επιτυχοντες μαζι με τους φρουρους, καποιο λογο θαχουν που το τρεναρουν. Ας βγει μονο και βλεπουμε.

οντως ετσι ειναι φιλε μου... Απλα το θεμα βυσματος αςς το αφησουμε... Απο φιλο μου στην γαδα, μεγαλος σε ηλικια και χρονια οπως καταλαβαινετε στην ελ. Ας μου ειπε οτι εχει π[αγωσει οντως το θεμα αλλα θα βγει σιγουρα... Δε τιθεται θεμα... Μια οι συνταξιοδοτησεις που αρχισαν παλι τωρα, μια οι μεταθεσεις εκτος, μια οι αιτησεις για να πανε πολλα ατομα στις φυλακες δομοκου απο αθηνα παντα θα ειναι μεγαλη η ελλειψη... Δεν φταινε οι τσακωμοι με τους αστυφυλακες για τη προκ... Ισα ισα που και αυτοι οι ανωτεροι ευχονται να παρουν ειδικους φρουρους γιατι θελουν μεγαλη ενισχυση στο σωμα... Οπως μου ειπε και ο ιδιος ειδικοι φρουροι και αστυφυλακες ειναι το ιδιο γιατι και οι δυο παλευουν καθε μερα... Τωρα αν καποιοι ειναι ανεγκεφαλοι θα το βρουν μπροστα τους...

Ας βγει μονο να κανουμε τα χαρτια μας και οτι γινει ας γινει στην τελικη, αλαλ βλεπεις ο περισσοτερος κοσμος κυνηγαει να γινει ειδικος φουρος για δικους του λογους, ειτε γτ το γουσταρει πολυ, ειτε γτ θελει ναχει εναν σιγουρο μισθο καθε μηνα. Αυτος που το θελει παρα πολυ θα το κυνηγησει μεχρι τελους. Αρκει να το αξιζει μονο, καποια στιγμη θα βγει... Καααποια στιγμη ομως, αλλα ειναι τοση μεγαλη η ελλειψη προσωπικου οπως ειπες που δε ξερω αν θα φτασουν 500 φρουροι μονο.
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Λοιπον καποιοι εδω περα πρεπει να συνερθουν λιγο μπαινεις στο φορουμ για να δεις καποιο θετικο νεο κ βλεπεις θεμα... Εκλογες βισματα το μακρι κ το κοντο του καθενως δυκ σε παρακαλω υπαρχουν καποια ατομα που μπαινουν Εδω για πληροφοριες για την προκ κ οχι για το ποιο κομα προηγητε στις εκλογες κ αλλα τετοια σε παρακαλω μην εγκαταλειπεται το θεμα εδω σε ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από DAV01 »

Πωπω δηλαδη, αυτο που πεταγεται ο καθενας για να μας επαναφερει στην ταξη, διοτι ενοχλειτε που βλεπει κατι αλλο εκτος απο αυτο που θα ηθελε να δει, κατανταει εν μερει ενοχλητικο. Δηλαδη ρε φιλε μου απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιο νεο για την προκυρηξη και ειμαστε ολοι εν αναμονη, τι θαθελατε να γραψουμε, απτη στιγμη που δεν υπαρχει κατι να πουμε; Ή δε θελετε να μη μιλαμε καθολου για να μη γεμιζουμε σελιδες; Ενταξει τι αλλο να πω...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης