Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Καλημερα ΔΕΑ_ΜΑΛ.. και σε ολο το φορουμ. Τι να κανω; Οπως καταλαβαινεις ψαχνω κ διαβαζω τα παντα. Φροντιζω να ενημερωνομαι για την πολυποθητη προκυρηξη.. κ να ενημερωνω κ σας παραλληλα. Ελπιζω να μη σας αποθαρρυνα αδερφια μου.
Καλα κανεις, το ιδιο κανω και γω. Μην αποθαρρυνεστε, γιατι εκει αποσκοπουν, οι οιωνοι ειναι καλυτεροι απο ποτε και ελπιζω να συνεχισουν ετσι μεχρι τελους
Καλα ενταξει μην εισαι και υπερβολικος δε πηραμε το γιουρο χεεχχεπροσωπικα πιστευω θα περασουμε τις 200 σελιδες.:P
pame_pali έγραψε:Καλα ενταξει μην εισαι και υπερβολικος δε πηραμε το γιουρο χεεχχεπροσωπικα πιστευω θα περασουμε τις 200 σελιδες.:P
Αν ειναι να περασουμε τις 200 τοτε εχουμε πολυ καιρο μπροστα μας... :P
Συνεχιστε να γραφετε μπουρδες επομενως για να τις φτασουμε γρηγοροτερα :P (δεν απευθυνομαι σε ολους)
Πλακα Πλακα Το Φορουμ Κανει Δουλεια, Εχεις Να Πεις Τν Πονο Σου Τουλαχιστν Με Καποιον Που Συμπασχει Και Εκτος Αυτου, Μαθαινεις Και Πραγματα
Χαχα μη σακουσει o Greek μονο που στρωνει την ψυχαναλυτικη κλινη 

Ελα ρε σιγα αν περασουμε τις 130κατι σελιδες του 2011 αντιστοιχα να ανχωνεσαι.
Το υπουργειο οικονομικων δεν λεεο οχι στην προσληψη παιδια... τα οικονομικα της χωρας μας τα διαχειριζεται η τροικα... οπως η τροικα πριν καποιους μηνες εδωσε το οκ για την προσληψη των πυροσβεστων ετσι θα κανει και με τους φρουρους... αρα περιμενουμε την αποφαση της τροικας ενολιγης μεσω του υπουργειου οικονομικων
Υπομονη να δουμε μηπως εχουμε καποιο νεο μεσα στο δεκαπενθημερο

Εχεις καποια πηγη αδερφε; ολο απο αναμονη στην αναμονη παμε.
Εχεις καποια πηγη αδερφε; ολο απο αναμονη στην αναμονη παμε.
[/QUOTEΦιλε μου μιλησα με ατομο εμπιστο πουεχω στη γαδα και μου ειπα αυτο... εγω σκεφτομαι το αλλο... η τροικα αν θυμαστε ειχε πει για παγωμα προσληψεων για τα ετη 2013και 2014 μεσω παννεληνιων αλλα και μεσω ασεπ.. αντιδραση υπηρχε απο τα σωματια σιγουρα... αρα θα δουμε τι θα πει η τροικα.. μονο ετσι..
[/QUOTEΦιλε μου μιλησα με ατομο εμπιστο πουεχω στη γαδα και μου ειπα αυτο... εγω σκεφτομαι το αλλο... η τροικα αν θυμαστε ειχε πει για παγωμα προσληψεων για τα ετη 2013και 2014 μεσω παννεληνιων αλλα και μεσω ασεπ.. αντιδραση υπηρχε απο τα σωματια σιγουρα... αρα θα δουμε τι θα πει η τροικα.. μονο ετσι..
Εκπναιει το 14 ομως επρεπε να παρουν 1,000 ατομα φετος μιας κ δεν πηραν και το 2012!
Μεσα σε αυτο το μηνα λογικα κλεινει και ο προυπολογισμος του 2014... Αρα και να βγει θα επιβαρρυνει σιγουρα του 2015... Η τροικα μπορει να κανει τα στραβα ματια για τη προκηρυξη οπως ελεγε ενα αρθρο και να ζητησει μετα απο τη καθωστε κυβερνηση να αναλαβει τις ευθυνες της... Οι εκλογες οπως λενε ακουγονται πριν το καλοκαιρι αρα ισως να ειναι και αληθεια. Αρα η προκηρυξη μαλλον θα ειναι και προεκλογικη! Αυτο με τα 1000 ατομα πως το εβγαλες; Δηλαδη που το στηριζεις; Επειδη δεν πηρε ατομα τα δυο χρονια 12' κ 13';
Εκλογες δεν γινονται παιδια. Ο Σαμαρας το ειπε ξεκαθαρα. Οι εκλογες θα γινουν κανονικα το 2016. Δε πα να χτυπα το κωλο του ο Τσιπρας.
Δεν ειναι στο χερι του σαμαρα αδερφε!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες