Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από johnchav »

Περιεργα πολυ τα πραγματα. Και καθυστερουμε πολυ... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

παντως, αν δεν κανω λαθος, ειναι η πρωτη φορα που τοσο καιρο εχουμε καποιο επισημο εγγραφο απτο υπουργειο... Ειναι ζητημα χρονου επομενως...
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παιζει ρολο ο μηανας; δηλαδη εαν ξεκιναει εκπαιδευτικο ετος; Πχ Σεπτεμβριο;

Μπορει αν ειναι και χαζη η ερωτηση απλα μου κανει εντυπωση πως εβγαινε παντα τελος καλοκαιρι με αρχη σεπτεμβρη... Εαν δεν κανω λαθος

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Οχι, δε παιζει ρολο, μη σε απασχολει
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Προσπαθουν να μπλοκαρουν την προκηρυξη καμια 10αρια κακομαθημενα σχολιαροπαιδα... οι περισσοτεροι επιτυχοντες δεν σκεφτονται ετσι διοτι ξερουν πως δεν εχουν να χασουν η να κερδισουν κατι με το να μην βγει η προκηρυξη των φρουρων.. νωριτερα να μπουν στις σχολες ειναι δυσκολο ως ακατορθωτο να γινει κατι τετοιο λογο των δημοσιονομικων προβληματων... εχει παιδια αναμεσα στους επιτυχοντες με λογικη και προσωπικοτητα και μπορουν να καταλαβουν το αυτονοητο.. οσο για τους υπολοιπους συνεχιστε να πολεματε την προκηρυξη... διαρκως θα τρωτε ακυρα...
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι επιτελους εχουμε επισημη τοποθετηση Υπουργου Προ. Πο για το αιτημα της προσληψης και συγκεκριμενα και τον αριθμο. Αρα εχουμε κατι να στηριχτουμε και ξερουμε επιτελους οτι δεν τρωμε παπα και οτι η προκηρυξη ειναι οντως στα σκαρια. Οσον αφορα τις επαναστασεις "του πληκτρολογιου" που κανουν συνδικαλιστες επιτυχοντες κλπ κλπ... δεν νομιζω να ληφθούν υπόψιν. Αναγκη υπαρχει, επισημη τοποθετηση υπαρχει... αρα τι απομενει... λιγη υπομονη... λιγη ακομα!
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ολα να πανε καλα παιδια να βγει η προκ... Και γιατι οχι και για περισσοτερα ατομα !Εικόνα
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

308 έγραψε:Καλησπέρα σας... Θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να πω κάτι είμαι και εγω αστυφύλακας επιτυχών του 2013 και ντρέπομαι για χάρη εκείνου του παιδιού που μπήκε και έγραψε οτι θα προσβάλει την προκυρηξη των ειδικών φρουρών σε περίπτωση που βγει και μακάρι να βγει ισα ισα δεν έχω κανένα θέμα με τα παιδιά επειδή και εγω είχα παει ειδικές δυνάμεις για τα μόρια αλλα τελικα πέρασα με πανελλήνιες... Σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή αυτο το παιδί θα γινει συνάδερφος μου και πραγματικά δεν ξερω τι να πω. απο την στιγμή που το ξέραμε οτι θα μπούμε στην σχολή δυο χρόνια μετά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να περιμένω.
Τετοια ατομα χρειαζεται η αστυνομια σαν εσενα φιλε μου με προσωπικοτητα.. πολυ σωστα τα ειπες.. εισαι ανθρωπος που εχεις δει και αλλα πραγματα... εχεις διαμορφωσει χαρακτηρα... δεν ζεις σε μια ψευτικη γυαλα.. σου ευχομαι πραγματικα να φτασεις πολυ ψηλα και σε επαγγελματικο αλλα και σε προσωπικο επιπεδο..
mpam

Δημοσίευση από mpam »

Παιδια απο 500 θεσεις που ακουγοταν τοσο καιρο εγιναν 474; αν ειναι να βγει θα βγαλει 474;
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

308 έγραψε:Καλησπέρα σας... Θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να πω κάτι είμαι και εγω αστυφύλακας επιτυχών του 2013 και ντρέπομαι για χάρη εκείνου του παιδιού που μπήκε και έγραψε οτι θα προσβάλει την προκυρηξη των ειδικών φρουρών σε περίπτωση που βγει και μακάρι να βγει ισα ισα δεν έχω κανένα θέμα με τα παιδιά επειδή και εγω είχα παει ειδικές δυνάμεις για τα μόρια αλλα τελικα πέρασα με πανελλήνιες... Σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή αυτο το παιδί θα γινει συνάδερφος μου και πραγματικά δεν ξερω τι να πω. Απο την στιγμή που το ξέραμε οτι θα μπούμε στην σχολή δυο χρόνια μετά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να περιμένω.
Mακαρι ολοι οι επιτυχοντες αστυφυλακες να σκεφτοντουσαν σαν εσενα φιλε μου.

Αισιοδοξω οτι η πλειοψηφεια ετσι σκεφτεται και ολα αυτα τα εμετικα σχολια κομπλεξισμου-γραψαρχιδισμου προερχονται απο ενα πολυ μικρο δειγμα εξ αυτων...

Διαβασα πριν λιγο ενα αλλο σχολιο στο μπλοκο ενος επιτυχοντα αστυφυλακα που σε γενικες γραμμες λεει οτι "δεν υπαρχει περιπτωση να μπουμε στις σχολες νωριτερα οτι και να γινει, αλλα σε περιπτωση που βγει προκηρυξη ΕΦ θα την προσβαλλουμε επειδη ειναι αδικια εις βαρος μας"

Μου ανεβηκε η πιεση!

Θελουν να στερησουν ψωμι και ονειρο ζωης σε 474 ατομα,χωρις να κερδισουν τιποτα απολυτως, μονο και μονο επειδη το θεωρουν αδικια εις βαρος τους.

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι θα παρουν τα @@ μου.

Το κακο της υποθεσης ειναι οτι αυριο-μεθαυριο θα ειμαστε συναδελφοι μαυτα τα σκουπιδια.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φιλε μου ΜΗ διαβαζεις τα σχολια στο μπλοκο, ειναι περα για περα ανθυγιεινα. Δυο πραγματα φοβαται ο Θεος, τους επιτυχοντες του 13 και τις φαν των Boys and Noise
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

317ρης έγραψε:Το καλο της υποθεσης ειναι οτι επιτελους εχουμε επισημη τοποθετηση Υπουργου Προ. Πο για το αιτημα της προσληψης και συγκεκριμενα και τον αριθμο. Αρα εχουμε κατι να στηριχτουμε και ξερουμε επιτελους οτι δεν τρωμε παπα και οτι η προκηρυξη ειναι οντως στα σκαρια. Οσον αφορα τις επαναστασεις "του πληκτρολογιου" που κανουν συνδικαλιστες επιτυχοντες κλπ κλπ... Δεν νομιζω να ληφθούν υπόψιν. Αναγκη υπαρχει, επισημη τοποθετηση υπαρχει... Αρα τι απομενει... Λιγη υπομονη... Λιγη ακομα!
Πιανουμε κομποσκοινια και προσευχομαστε πρωι-μεσημερι-βραδυ να πανε ολα καλα.

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα μεχρι μεσα Νοεμβριου να εχει βγει η προκηρυξη.

Και αν δε βγει, οπως μου με ο Δεα2αμαλ σε προσωπικο μηνυμα, με τοσες προσευχες και μετανοιες που εχουμε κανει, τουλαχιστον θα εχουμε ερθει πολυ κοντα στο θεο και θα σωσουμε τις ψυχες μας Εικόνα

john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από john323 »

Έτσι μέχρι Νοέμβριο γιατί μετά καληνύχτα...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

john323 έγραψε:Έτσι μέχρι Νοέμβριο γιατί μετά καληνύχτα...
Οχι απαραιτητα...

Μπορει να βγει και αργοτερα.

Οσο ειναι ο Κικιλιας υπουργος Προ. Πο και κυβερνηση η ΝΔ, υπαρχει ελπιδα να βγει.

Το ζητημα το ξεχναμε ΕΝΤΕΛΩς, ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΔΙΑΠΑΝΤΩΣ μονο εαν αναλαβει ο Αλεξης και η παρεα του. Εικόνα

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αυτο να λεγεται Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες