Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Δε το θυμαμαι αυτο...
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

D.Y.K έγραψε:Φυσικά και τον ρώτησα, αλλά ο άνθρωπος δεν είχε καμία επιπρόσθετη πληροφορία σχετικά με την έκδοση της προκήρυξης.Γι'αυτό και έχει έγραψα νωρίτερα ότι το πράγμα παραμένει ως έχει.

Ευχή μου είναι ωστόσο να υπάρξει άμεσα κάποια θετική εξέλιξη σχετικά με το θέμα σας για να μην σας τρώει η αναμονή, το άγχος και η αβεβαιότητα του μέλλοντος Εικόνα

Να 'σαι καλα φίλε ευχαριστούμε

(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

51 λοκ έγραψε:Καλο παντως θα ειναι να εχουμε ετοιμα τα χαρτια μας για τι ποτε δεν ξερεις θα ηθελα να ρωτησω κατι το χαρτι τυπου α απο την στρατολογια μεχρι 3 μηνες δεν ισχυη ετσι δεν ειναι;

τελευταία φορά που το πήρα (2011) είχε ισχύει για 6 μήνες. Τώρα δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αν ειναι ετσι πρεπει να το ξαναπαρουμε ΑΝ και οποτε βγει η προκ.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Dea_Lok έγραψε:Το 13 κανεις δεν είπε οτι θα βγει. Εκτος αν εννοείς το φιλο σου το Κώστα που είναι ειδικος φρουρος και κάνει σκοπια στη πρεσβεία της Γουαδελουπης

Οχι ηταν ο δικος σου ο υπαστυνομος Μπεκας που μου το ειπε...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Dea_Lok έγραψε:Το 13 κανεις δεν είπε οτι θα βγει. Εκτος αν εννοείς το φιλο σου το Κώστα που είναι ειδικος φρουρος και κάνει σκοπια στη πρεσβεία της Γουαδελουπης

Αγαπημένα μηνύματα από το θέμα της προκήρυξης του 2013.
Optim έγραψε:Η προκήρυξη θα βγει μέσα στο χρονικό διάστημα Αύγουστο - Οκτώβριο 2013... Έχω ένστικτο...

DMS έγραψε:Θα βγει προκυρηξη και σχετικα αμεσα. Μεσα στον Ιουνιο θα το μαθετε.500 ατομα

εκαμ ελλας έγραψε:Το ξερω οτι ακουγονται πολλα απο πολους... Αλλα η πηγη που εχω ειναι αυτη που υπογραφη την εγκριση για το αν θα βγει ή οχι... Μου ειπε οτι θα βγει το καλοκαιρι και οτι μεχρι το τελος του χρονου θα ειμαστε ειδη μεσα στις σχολες... Μου ειπε κατα 99,9 τα εκατο ειναι τελειωμενο... Τωρα δεν μπορω να σας πω παραπανω πραγματα για το τι και πως... Ευχομαι και εγω να βγει, παντως και παλιοτερα οτι μου εχει πει εχει βγει...

Όποιος έχει όρεξη θα βρει και άλλα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Καλα και εσυ το πέθανες. Δε μιλάμε για καταστάσεις παπατζα νιντζα. Μιλάμε για δημοσιέυματα, επ. Ερωτήσεις, ΣΤΕ, αιτήματα στο Διοικητικής, στο ΓΛΚ.
Αυτα μετά το 2011 γίνονται για πρώτη φορα.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

Παιδια καλησπερα... ειχατε αναφερει κατι για την τροικα επειδη ερχεται αυριο.. λετε να εχουμε καποιο νεο λογο της τροικας?
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

pame_pali έγραψε:Καλησπερα και απο μενα. Το ιδιο νομιζω και εγω δε προκειται στο 14 να βγει.
Μην το δενεις και κομπο φιλε... το 14 εχει τρεις μηνες γεματους ακομα να διανυσει... ποτε μην λες ποτε..
317!

Δημοσίευση από 317! »

παιδιά θα μοιραστώ μαζι σας κατι που εμαθα σημερα από φίλο που υπηρετεί σε α. τ της πόλης μου.. μου είπε πως η προκύρηξη ήταν έτοιμη να βγει το Σεπτέμβριο κ πως ακυρώθηκε λογω μη συμφωνίας της αντιπολίτευσης.. κ μου είπε μαλιστα πως ήταν τοσο σίγουρο που τους είχαν ανεθεσει μέχρι κ τα πόστα.. δηλαδη ποιος θα ειναι ο υπεύθυνος των αιτήσεων, για τις υψομετρησεις κλπ κλπ.. δεν μπορώ να ξέρω αν όντως χρειάζεται κ η σύμφωνη γνώμη κ των υπολοιπων κομμάτων για να εκδοθεί, πάντως λόγο να μου πει ψέματα δεν έχει.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εσενα τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βγει; Τις προαλλες πηγα παραγγελια (δουλευω διανομεας) στο γραφειο του υπουργου δημοσιας ταξης και υπαλληλος του που τον ρωτησα μου ειπε ηταν να βγει Αυγουστο αλλα χλωμο το βλεπει τωρα γιατι οντως παγωσε το θεμα, μονο σιγουρο μου ειπε για λιμενικο...
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

317! έγραψε: παιδιά θα μοιραστώ μαζι σας κατι που εμαθα σημερα από φίλο που υπηρετεί σε α. τ της πόλης μου.. μου είπε πως η προκύρηξη ήταν έτοιμη να βγει το Σεπτέμβριο κ πως ακυρώθηκε λογω μη συμφωνίας της αντιπολίτευσης.. κ μου είπε μαλιστα πως ήταν τοσο σίγουρο που τους είχαν ανεθεσει μέχρι κ τα πόστα.. δηλαδη ποιος θα ειναι ο υπεύθυνος των αιτήσεων, για τις υψομετρησεις κλπ κλπ.. δεν μπορώ να ξέρω αν όντως χρειάζεται κ η σύμφωνη γνώμη κ των υπολοιπων κομμάτων για να εκδοθεί, πάντως λόγο να μου πει ψέματα δεν έχει.
Εγω προσωπικα φιλε δεν πιστευω να εχει τοση μεγαλη επιρροη η αντιπολιτευση, ωστε να ακυρωσει μια αποφαση της εκλεγμενης κυβερνησης... παιζει φυσικα τον δικο της ρολο ως προς το κομματι της αντιδρασης αλλα απ την αλλη ειναι σαν να βαζει στην ακρη τα 'θελω'της κυβερνησης και να υλοποιει τα 'θελω'τα δικα της.. τις τελικες αποφασεις καλος η κακος τις παιρνει η κυβερνηση... αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος/οια...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Παιδια ετσι ειναι, μου το πε η 3η ξαδερφη του γκομενου της γραμματεως του Κικιλια, που του πηγαινει τον καφε το πρωι. Γλυκυ βραστο τον πινει
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

pame_pali έγραψε:Εσενα τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βγει; Τις προαλλες πηγα παραγγελια (δουλευω διανομεας) στο γραφειο του υπουργου δημοσιας ταξης και υπαλληλος του που τον ρωτησα μου ειπε ηταν να βγει Αυγουστο αλλα χλωμο το βλεπει τωρα γιατι οντως παγωσε το θεμα, μονο σιγουρο μου ειπε για λιμενικο...
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο φιλε γενικα.. ολα κρεμονται σε μια κλωστη πλεον στην ελλαδα.. απ την αλλη ομως δεν μπορεις να πεις οτι το 14 τελειωσε δεν θα βγει.. ολα ειναι απροβλεπτα εν καιρο οικονομικης κρισης.. και γω με την σειρα μου μπορω να βγαλω ενα σεναριο οτι το 15 δεν θα βγει γιατι μπορει να πεσει η κυβερνηση και να αναλαβει το συριζα που ειναι και κατα του θεσμου των φρουρων... αυτο ομως θα ειναι μια απλη εικασια δικη μου και τιποτα παραπανω.. υπομονη λοιπον και πιστη στον στοχο..
Άβαταρ μέλους
giorgos125
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giorgos125 »

Έτσι όπως είναι τα πράγματα μόνο όταν πάμε σε εκλογές θα την βγάλουν την προκήρυξη κατά την γνώμη μου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες