Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Καλησπερα παιδες δυο τρει παρατηρησεις
ειμαι 1,68... Αρα στην προκ των ειδικων φρουρων ειμαι εκτος. Δεν λεω να παρουν στρουμφακια αλλα οχι και 1,70... Επισης δεν παιζει ρολο αν εισαι 1,80 ή 1.60 με το να εχεις σωματικη δυναμη ή να μπορεις να ριξεις καποιον κατω ή να τον αφοπλισεις και να τον ακινητοποιησεις (μιλαω λογω εμπειριας απο αθλημα) ή να εχεις το μυαλο που θελει ο αστυνομικος, οπως επισης αν εχεις τη θεληση να βγεις εξω για περιπολιες ή ο, τιδηποτε αλλο συνεπαγεται να εισαι σε σωμα ασφαλειας ή να τυχεις ευνοϊκοτερης οντας γυναικα. Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ιδια μεταχειριση.

και κατι τελευταιο. Ρε παιδια εχετε γεμισει 100 σελιδες στο φορουμ αναμασωντας συνεχεια τα ιδια και τα ιδια πραγματα, δημοσιευετε αρθρα τα οποια δεν λενε κατι καινουριο και κραζετε ο ενας τον αλλο. Ελεος. Ειναι κουραστικο
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Να υποθέσω πως οι γυναίκες θα κάνουν συχνότερη την παρουσία τους στην παρέα μας από εδώ και πέρα;
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προσωπικα οχι. Με ενδιαφερει αλλο πραγμα. Ειπα να πω τη γνωμη μου και την παρατηρηση μου. Νομιζω μου επιτρεπεται.

ετσι και αλλιως με τον πιο πανω διαλογο/ξεκατινιασμα δεν νομιζω να χρειαζεται η υπαρξη γυναικων ΕικόναΕικόνα
και γω νομιζα πως μονο οι γυναικες τα κανουν αυτα. Αμαν βρε παιδια
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Οι γνώμες ευπρόσδεκτες, αγαπητή αλλά από παρατηρήσεις είμαστε χορτάτοι όπως κατάλαβες και μόνη σου.
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα της λεξης παρατηρηση... Δεν το ειπα για να προσβαλλω καποιον ουτε για να παρατηρησω τα 10χρονα παιδακια... Η εννοια της λεξης παρατηρηση που χρησιμοποιησα ηταν οτι παρατηρησα κατι και ειπα την γνωμη μου γι αυτο.
αν εχεις προβλημα με τα λεγομενα μου δεν μπορω να κανω κατι. Το θεμα λεει προκηρυξη ειδικων φρουρων δεν λεει αναδημοσιεύσεις, αναμοχλευσεις ειδησεων και προσωπικες επιθεσεις και ουτε καποιος που κανει τον δικηγορο του διαβολου.

καλο βραδυ
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VickyP »

Ο καθένας παιδιά έχει κάτι να πει, κάτι να σχολιάσει κάτι να εκφράσει. Τουλάχιστον ας είναι σχετικό με τον κοινό σκοπό μας. Τα πιο προσωπικού βαθμού σχόλια τα οποία παίρνουν τη μορφή επίπληξης, παρατήρησης ή προσβολής δεν νομίζω πως χωρούν εδώ. Μόνο οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν με τον τρόπο τους την τάξη με παρατηρήσεις, διαγραφές κ. Ο. Κ. Δεν αναφέρομαι σε κάποιον/α προσωπικά για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ. Απλά δεν μπορούμε να τοποθετούμαστε κάπως και εμείς μετά να "πράττουμε αλλιώς. " Καλό βράδυ και από μένα.
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

ηλεκτρα15 έγραψε:Προσωπικα οχι. Με ενδιαφερει αλλο πραγμα. Ειπα να πω τη γνωμη μου και την παρατηρηση μου. Νομιζω μου επιτρεπεται.

ετσι και αλλιως με τον πιο πανω διαλογο/ξεκατινιασμα δεν νομιζω να χρειαζεται η υπαρξη γυναικων ΕικόναΕικόνα
και γω νομιζα πως μονο οι γυναικες τα κανουν αυτα. Αμαν βρε παιδια
Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ευχαριστούμε για την γνώμη, επιπλέον ςου εύχομαι να καταφέρεις αυτό που σε ενδιαφέρει.

(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

maklele έγραψε:Να υποθέσω πως οι γυναίκες θα κάνουν συχνότερη την παρουσία τους στην παρέα μας από εδώ και πέρα;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Κλαίω αλήθεια! ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

βλέπω σβήστηκαν τα προηγούμενα μηνύματα οπότε δεν υπάρχει λόγος να μείνει το δικό μουΕικόνα
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Παραθετω για ακομη μια φορα την απορια μου, με την ελπιδα οτι καποιος θα μου απαντησει. -->Μ' αυτα και μ' εκεινα εχω μπερδευτει τοσο που μου 'ρχεται να πεταξω το pc απο τον 6ο! Ας μου απαντησει καποιος χριστιανος, σε τι δρομο βρισκομαστε για την εκδοση της τιμημενης;(χωρις παρεμβασεις που δεν αφορουν το ακριβες ερωτημα Που θεττω) Θα εκδοθει αραγε ή τσαμπα βρισκομαστε στην αναμονη;

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε: Παραθετω για ακομη μια φορα την απορια μου, με την ελπιδα οτι καποιος θα μου απαντησει.-->Μ' αυτα και μ' εκεινα εχω μπερδευτει τοσο που μου 'ρχεται να πεταξω το pc απο τον 6ο! Ας μου απαντησει καποιος χριστιανος, σε τι δρομο βρισκομαστε για την εκδοση της τιμημενης;(χωρις παρεμβασεις που δεν αφορουν το ακριβες ερωτημα Που θεττω) Θα εκδοθει αραγε ή τσαμπα βρισκομαστε στην αναμονη;

Φιλε μου πιστευεις οτι σε αγνοουμε, ή γνωριζουμε κατι και στο κρυβουμε; Κατ ουσια ο, τι ξερεις ξερουμε, η τελευταια δημοσιευση, αν δινεις βαση σαυτα, ηταν πριν 2 μερες. Υπομονη και για την αλλη βδομαδα που θα μας ερθει η τροικα, και αν υπαρχει κατι θα το μαθουμε
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Ζητω συγγνωμη για την επαναληψη του σχολιου μου. Ευχαριστω 2 ΜΑΛ
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Κρυστάλλινη ήταν η δέσμευση ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις, θα παραμείνουν ο ένας και μοναδικός τρόπος εισαγωγής στις Σχολές της Αστυνομίας, κάθε συζήτηση για το αντίθετο είναι εκ του πονηρού και σύντομα θα αποκατασταθούν όσοι έχουν ήδη πετύχει σε παλαιότερους διαγωνισμούς και περιμένουν την εισαγωγή τους στις Σχολές.

Οχι και δεν αναφερεται...

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

317ρης έγραψε:
Nash έγραψε:ορίστε η ανακοίνωση ολόκληρη να τη διαβάσει όποιος θέλει δεν αναφέρετε πουθενά ότι θα μπαίνουν στην αστυνομία μόνο από πανελλήνιες!

Κρυστάλλινη ήταν η δέσμευση ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις, θα παραμείνουν ο ένας και μοναδικός τρόπος εισαγωγής στις Σχολές της Αστυνομίας, κάθε συζήτηση για το αντίθετο είναι εκ του πονηρού και σύντομα θα αποκατασταθούν όσοι έχουν ήδη πετύχει σε παλαιότερους διαγωνισμούς και περιμένουν την εισαγωγή τους στις Σχολές.

Οχι και δεν αναφερεται...

Στην εισαγωγη στις παραγωγικες σχολες αναφερεται, αρα σιγουρα δεν αφορα τους Ε. Φ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες