Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Μακαρι αδερφε... και γω ειμαι αισιοδοξος να σου πω την αληθεια.. αλλα δεν φτανει μονο αυτο.. πρεπει καποια στιγμη να τηρισουν και τα λεγομενα τους.. οχι μονο θα βγει και θα βγει και τσιφος... ετσι οπως το πανε αυτοι θα γινει κυβερνηση το συριζα και θα μεινουμε με την υποσχεση παλι.. τελος παντων..Εικόνα.. υπομονη μαγκες!!!

gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gyp4s »

Απο το να περιμενετε να βγει η προκηρυξη τοσο καιρο, οσοι ειστε ανεργοι ή αεργοι ψαξτε να βρειτε μια δουλεια μεχρι τοτε
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Εννοειτε οτι δουλευουμε οι περισσοτεροι τουλαχιστον φιλε.. αμα περιμεναμε την προκυρηξη να μας σωσει θα χαμε λιμοκτονησει τωρα...
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gyp4s »

Ναι γιατι ακουω πολλα γυρω μου, δεν πηγαινε προσωπικα σε καποιον
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

317ρης έγραψε:Πιαστε δουλειά κύριοι... Μην κρεμεστε απο την προκηρυξη... Οταν με το καλο βγει παραιτηστε... Οσοι αρνηθηκατε δουλειες λογω της "υποτιθεμενης" εκδοσης της προκηρυξης... Τι να πω... Η πολυ η σιγουρια σας εφαγε. Αυτα. Φιλικα πάντα.
Ειμαι υπαλληλος σε μια εταιρια.

Εργαζομαι σκληρα και ειμαι σχετικα καλα αμοιβομενος για τα δεδομενα της εποχης.

Η επαγγελματικη ευκαιρια που ανεφερα, προεκυψε στα πλαισια της δουλειας μου και απο απλος υπαλληλος, τωρα εχω την ευκαιρια να γινω συνεταιρος. Φυσικα αυτο απαιτει Κεφαλαιο και γι αυτο βρισκομαι σε τοσο δυσκολη θεση.

Τελος παντων, δεν αφορουν κανεναν αυτα που λεω και ξεφυγα απ το θεμα, απλα ηθελα να μοιραστω τον "καημο" μου.

Εχω λιγο καιρο ακομα, ελπιζω να εχουμε εξελιξεις συντομα.

Οσο για την προκηρυξη, ενω πριν εβλεπα το ποτηρι μισογεματο, τωρα δυστυχως το βλεπω μισοαδειο.

Ολα ειναι εναντιον μας ***** το.

Υπομονη, τι να πω...

Και το γεγονος οτι το Αρχηγειο και ο Κικιλιας ζητουν προσληψεις, δε λεει κατι...

Οι πολιτικοι ψοφανε για προσληψεις. Εαν μπορουσαν θα εβαζαν ολη την Ελλαδα στο δημοσιο.

Ετσι φτιαχνουν το "στρατο" τους απο πιστους και αιωνιους ψηφοφορους.(στη δικη μου περιπτωση φυσικα δεν ισχυει αυτο, αλλα δυστυχως σε γενικες γραμμες ετσι εχουν τα πραγματα... )

Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν παιζουν λεφτα και οι προσληψεις δεν ειναι στο χερι τους.

Κακα τα ψεμματα, γνωμη μου ειναι οτι η Τροικα θα δωσει το ΟΚ μονο εαν ασκησει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιεση ο ιδιος ο Σαμαρας και αυτο θα γινει μονο σε περιπτωση εκλογων. Και φυσικα το ΟΚ θα το δωσουν για ψηφοθηρικους λογους καθως τρεμουν στην ιδεα να δουν τον Αλεξη πρωθυπουργο.

Στα @@ τους η δημοσια, αλλα και η εθνικη μας ασφαλεια...

Εδω ρε στη μοναδα μου στο στρατο, ζητιανευαμε κολλες Α4!(γελαει ο κοσμος... ) απο λοχο σε λοχο, δεν υπηρχε σαλιο, οι ειδικοι φρουροι θα τους νοιαξουν;

Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

$treetwise έγραψε:
kailas έγραψε:Μην χανετε τις ελπιδες σας... Το μπλοκο και το καθε μπλοκο ανεβαζει κατι το οποιο ΜΑΛΛΟΝ ακουει... Μην τα βαζεται με το εθνος παρακληση... Διοτι το 2011 οι προηγουμενοι ειδικοι φρουροι τα βαζανε με την εφημεριδα και στο τελος βγηκαν ολοι λαθος... Αν δε πιστευετε σας παρακαλω φιλικα διαβαστε στο φορουμ τη προκυρηξη του 2011 ειδικων φρουρων και θα καταλαβετε και μονοι σας... Υπονονη
Σωστά αλλά μην ξεχνάς οτι το Έθνος έλεγε τα ίδια κάθε χρόνο ανα τακτά χρονικά διαστήματα για σωφρονιστικούς και από πέρυσι μέχρι τους πρώτους μήνες του 14 για μπαράζ προσλήψεων με νούμερα σε κάθε φορέα. Εγώ πάντως δεν υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθώ με αυτή την παραπληροφόρηση οι πηγές τους δεν είναι αξιόπιστες με αποτέλεσμα να χάσουν το κύρος τους.

οι σωφρονιστικοι που αναφερεις εχουν καλυφθει και απο ατομα τα οποια ηταν φυλακες σε πανεπηστημια με λιγα λογια ηταν του δημοσιου για να σε κανω να καταλαβεις και επειδη θα τους απολυανε τους βαλανε σε φυλακες... Αυτο δεν εχει αναφερθει πουθενα σωστα; Και ουτε προκειτε... Και εγω το ξερω επειδη Συγγενης μου Ηταν σε αυτη τη θεση και μπηκε τωρα στις φυλακες...
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

GiannisK έγραψε: Ρε κολλητε τι δε βγαινει ενας ο χρυσοχοιδης βγηκε και ειπε οτι θα παρουν τελος!

;Άρθρο 52. Σύσταση θέσεων ειδικών φρουρών για τη φύλαξη σταθμών και εγκαταστάσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α. Ε.
    ;

;

;

;

Συνιστώνται τριάντα πέντε (35) θέσεις ειδικών φρουρών για τη φύλαξη και προστασία των σταθμών, των εγκαταστάσεων και των αμαξοστοιχιών της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α. Ε. », η οποία αναλαμβάνει τις δαπάνες πρόσληψης, εκπαίδευσης, εξοπλισμού, μισθοδοσίας, ασφάλισης και αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλη σχετική δαπάνη που προκύπτει από την εκτέλεση του ως άνω έργου. Με σύμβαση που καταρτίζεται μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α. Ε. » καθορίζονται το ύψος και η διαδικασία απόδοσης στο Δημόσιο από την εταιρεία των σχετικών δαπανών.

;Άρθρο 53. Σύσταση θέσεων ειδικών φρουρών για τη φύλαξη σταθμών και εγκαταστάσεων της ΣΤΑΣΥ Α. Ε.
    ;

;

;

;

Συνιστώνται τριάντα (30) θέσεις ειδικών φρουρών για τη φύλαξη των σταθμών και εγκαταστάσεων του δικτύου της «ΣΤΑΣΥ Α. Ε. », οι οποίες προστίθενται στις προβλεπόμενες από τις διατάξεις του δεύτερου εδαφίου της παρ.3 του άρθρου 1 του ν.2838/2000 (Α' 179) και ο συνολικός αριθμός αυτών ορίζεται σε εκατόν τριάντα (130). Η ανωτέρω εταιρία αναλαμβάνει τις δαπάνες πρόσληψης, εκπαίδευσης, εξοπλισμού, μισθοδοσίας, ασφάλισης και αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλη σχετική δαπάνη που προκύπτει από την εκτέλεση του ως άνω έργου. Με σύμβαση που καταρτίζεται μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της εταιρίας «ΣΤΑΣΥ Α. Ε. » καθορίζονται το ύψος και η διαδικασία απόδοσης από την εταιρία των σχετικών δαπανών.

confused

Δημοσίευση από confused »

+50 εφ για τον οασα αλλά πότεΕικόνα
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Το χειρότερο είναι ότι μερικοί περιμένετε την προκήρυξη για καθαρά επαγγελματικη αποκατάσταση πραγματικά με θλίβει γιαυτό η αστυνομία χρόνια τώρα πάει κατά διαόλου, και σίγουρα οι μισοί και παραπάνω από τους επιτυχόντες των πανελληνίων είναι τέτοια άτομα, η αστυνομία είναι λειτουργημα όχι επάγγελμα ! Είναι τρόπος ζωής
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Φιλε Κωστα εγειρεις πολυ ωραιο θεμα για συζητηση. Η αποψη οτι οι υπηρετουντες σε στρατο και σωματα ασφαλειας πρεπει να κατεχουν συγκεκριμενη συλλογιστικη γυρω απ την ιδεα της υπηρεσιας ΚΑΙ (για πολλους) του εθνους δεν ειναι καινουρια. Αυτη ηταν και η αποστολη της συλλογης πολυ προσωπικων πληροφοριων, απο κρατικους φορεις, για στελεχη και στρατευμενους επι επταετιας, που τωρα βεβαια ονομαζεται φακελωμα και επιτελειται απ το facebook και τα προηγμενα κιν τηλεφωνα. Ειμαι και εγω της αποψης οτι οι ενστολοι πρεπει να διαπνεονται απο αγαπη για την υπηρεσια προς την πατριδα και τον πολιτη και οχι απο επιθυμια να ευεργετησουν τον τραπεζικο λογαριασμο τους με παγιο εισοδημα. Ομως το να ελπιζει ή να προσδοκα κανεις, οτι εις εξ αυτων που γινονται αστυνομικοι/στρατιωτικοι ειναι ιδεαλιστης και ρομαντικος ειναι, δυστυχως, ουτοπικο. Την ιδια κουβεντα ειχα φερει στο τραπεζι της συζητησης με 2 στελεχη της ΕΚΑΜ, εναν υπαστυνομο και εναν ειδικο φρουρο, με τα οποια ειχα το προνομιο της συνεκπαιδευσης στο ΣΒΕΑ. Τους ρωτησα αν γινεται ιδεολογικη αξιολογηση των επιδοξων στελεχων που διερχονται το σχολειο της ΕΚΑΜ καθοτι η μοναδα ειναι ο εντεταλμενος ταγος που μαχεται εναντια στη τρομοκρατια, η οποια με τη σειρα της ειναι βιαιη εκφραση, παντα, πολυ ακραιων πολιτικων πεποιθησεων. Η απαντηση τους ηταν πως οχι μονο δε γινεται, αλλα ηταν και πεπεισμενοι πως ΔΕ χρειαζεται. Καλως ή κακως κανεις δε θα σε ρωτησει ΓΙΑΤΙ κανεις τη δουλεια σου, αρκει να την κανεις καλα [;) ]
Μπόκολης

Δημοσίευση από Μπόκολης »

Καλημέρα παλικάρια! Τι θα γίνει τελικά με την προκήρυξη; Τα μελλοντικά αστυφυλακάκια χαλάνε την πιάτσα δυστυχώς, και ακόμη στολή δεν έχουν βάλει τα σκασμένα.
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Αποτι φαινεται, μας δουλευουν ομαδικως! Μια λενε οτι θα βγει, μια λενε οτι παγωσε, αυτο γινετε συνεχεια κεμεις κρεμομαστε απο μια λεξη τους, οι γελοιοι! Καλο 2015 τωρα!
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

DAV01 έγραψε:Αποτι φαινεται, μας δουλευουν ομαδικως! Μια λενε οτι θα βγει, μια λενε οτι παγωσε, αυτο γινετε συνεχεια κεμεις κρεμομαστε απο μια λεξη τους, οι γελοιοι! Καλο 2015 τωρα!

φιλε μου εχεις δικιο και καταλαβαινω την αγωνια ολων σας... Και εμενα οι πληροφοριες μου λενε οτι θα βγει μαζι με την προκυρηξη των λιμενοφυλακων ή ακομα πιο πιθανο να βγει το 15' και συγκεκριμενα το λενε γιατι υπαρχει πιθανοτητα για εκλογες οπως ξερετε οι πιο πολλοι... Μακαροι να βγει νωριτερα για ολους σας και ειδικα για τους 86αρηδες! Υπομονη και εχει ο θεος!

faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

Εεεε ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο και θα το γράψω τελικάφτάνει αυτή η κλάψα και η λύπηση για τους 86άρηδες! Φτάνει. Σε κάθε σελίδα τουλάχιστον 5 μυνήματα κλαίνε, παρηγορούν, λυπούνται τους 86αρηδε... Και αυτοί οι ίδιοι αν βγεί προκ. Και είναι εκτός, θα παρακαλάν στα αθλήματα να κοπούν άτομα για να μπουν. Λιγο ρεαλισμός ρε παιδιά, υπάρχει ανταγωνισμός, λίγη πραγματικότητα δεν βλάπτει, δεν είμαστε εδώ μέσα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Κρίμα στους 86άρηδες, κρίμα στα παιδιά που έχουν δώσει λεφτά για πτυχία... Κρίμα κρίμα... Φτάνει η κλάψα και η μίρλα! Προς θεού, δεν παρακαλάω να κοπεί κανείς, το μόνο που λέω είναι... "όπως έρθουν τα πράγματα... " καλημέρα!
faber
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

faber έγραψε:Εεεε ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο και θα το γράψω τελικάφτάνει αυτή η κλάψα και η λύπηση για τους 86άρηδες! Φτάνει. Σε κάθε σελίδα τουλάχιστον 5 μυνήματα κλαίνε, παρηγορούν, λυπούνται τους 86αρηδε... Και αυτοί οι ίδιοι αν βγεί προκ. Και είναι εκτός, θα παρακαλάν στα αθλήματα να κοπούν άτομα για να μπουν. Λιγο ρεαλισμός ρε παιδιά, υπάρχει ανταγωνισμός, λίγη πραγματικότητα δεν βλάπτει, δεν είμαστε εδώ μέσα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Κρίμα στους 86άρηδες, κρίμα στα παιδιά που έχουν δώσει λεφτά για πτυχία... Κρίμα κρίμα... Φτάνει η κλάψα και η μίρλα! Προς θεού, δεν παρακαλάω να κοπεί κανείς, το μόνο που λέω είναι... "όπως έρθουν τα πράγματα... " καλημέρα!

με την ίδια λογική, κρίμα και για τους 85άρηδες πέρσι... Μπορείτε ελεύθερα να βρίστε ελεύθερα οι 86άρηδες... Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες