Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Για να μην γεμιζουμε σελιδες τσαμπα χωρις καμια ουσια θα πω αυτο μονο.. αν θελουν την βγαζουν και αυριο το πρωι που λεει ο λογος... δεν ακουν ουτε επιτυχοντες ουτε συνδικαλιστες ουτε τιποτα... απλα περιμενουν την καταλληλη στιγμη για να παιξουν το τελευταιο τους χαρτι με καποιες προκυρηξεις... οταν θα ερθουν σε αδιεξοδο ολα τα εμποδια θα εξαφανιστουν μονο μιας και φυσικα θα βρουν και την τροικα συμφωνη ξαφνικα.. αυτα!!!
Άβαταρ μέλους
Nafpaktos_Marines
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nafpaktos_Marines »

Καλησπέρα από ένα νέο μέλος και καλή υπομονή σε όλους που αναμένουν την προκύρηξη!
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

Πραγματικα ΑΗΔΙΑ εχει καταντησει η υποθεση, τετοιο καψωνι ουτε στους ΟΥΚαδες δεν παιζει να κανουν... ΑΙΣΧΟΣ!

Τη μια βδομαδα "ερχεται" προκηρυξη, την αλλη "φευγει", την αλλη "ειναι θεμα ημερων" και την παρααλλη μπαινει σε ψυγεια και καταψυξεις.

Παιδες προτεινω να ξεθαψουμε φουμο, αρβυλα, στολες και πρασινα μπερε και να παμε να ανατιναξουμε πρωτα απ ολα το κτηριο της ΕΜΕΤΙΚΗΣ εφημεριδας Εθνος μαζι με ολους τους γλοιωδεις δημοσιογραφισκους της και μετα ολα τα υπουργεια.

Δεν γινεται να παιζουν ετσι με τα νευρα και τα ονειρα τοσων ανθρωπων.

Εντομεταξυ μου εχει προκυψει μια παρα πολυ καλη επαγγελματικη ευκαιρια (η οποια βεβαια απαιτει επενδυση κεφαλαιου) και πρεπει να παρω την αποφαση συντομα και εχω χασει τον υπνο μου.

Και δεν ειμαι μονο εγω σαυτη τη φαση και αλλα παιδια θελουν να συνεχισουν με δουλειες, σπουδες, μεταπτυχιακα κλπ κλπ...

Αι στο διαολο να πουμε με τα πουσταρια που μπλεξαμε

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

Εχουμε και τα *****α τους επιτυχοντες να μας τα κανουν τσουρεκια για να μπουν λιγους μηνες νωριτερα.Εγω ας μπω Ειδικος Φρουρος τωρα και ας με προσλαβουν και το 2020 δε με νοιαζει

Αρκει να ξερω οτι καποια στιγμη θα μπω στο σωμα και θα γινει το ονειρο μου πραγματικοτητα.

Και χουν βαλει και τους γιωταδες τους συνδικαλιστες τους (που εχουν μπει ΟΛΟΙ αυτοι με ενα τενεκε λαδι ειναι γνωστο τοις πασι αυτο) να απαξιωνουν τον θεσμο των ΕΦ και να αμφισβητουν την αξιοκρατεια στη διαδικασια των προσληψεων (που ειναι αδιαμφισβητητη και οποιος λεει το αντιθετο πλαναται πλανην οικτρα) κλπ κλπ

Και επισης εχουν βαλει και τους ΠΡΟΔΟΤΕς, τους Πακιστανολαγνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ να μας τα πρηζουν και αυτοι! Πραγματικα ετριβα τα ματια μου οταν ειδα την επιστολη...

Τελος παντων.

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η προκηρυξη θα βγει ως δια μαγειας λιγο πριν τις εκλογες (οποτε γινουν), αλλα η προσληψη των Ειδικων Φρουρων θα γινει μετα το 16 οπου θα εχουν μπει στις σχολες πρωτα οι επιτυχοντες του 13 και του 14.

Ετσι θα μεινουν ολοι ευχαριστημενοι.

Για το αν εχει ελλειψεις η αστυνομια, ειμαι αρκετα σιγουρος οτι δεν τους καιγεται καρφι.

TSIK

Δημοσίευση από TSIK »

Παιδια ολα δειχνουν οτι η προκυρηξη ειναι το τελευταιο χαρτι πριν τις εκλογες. Αλλα το θεμα ειναι ποτε θα γινουν εκλογες; εσεις τι πιστευεται;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Τα ειπε ολα ο κομπρα δεν υπαρχει κατι αλλο, υπομονη παντως και βλεπουμε, δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο αλλωστε. Λογικα θα υπαρξει και απαντηση στην ερωτηση του συριζα στο εγγυς μελλον
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Απο μηνα σε μηνα παμε. Εμεις που ειμαστε στο οριο ηλικιακα μετραμε αντιστροφα! Παντως απο τις κολοφυλαδες τετοια κοροιδια δεν την περιμενα, παρακολουθω χρονια τον θεσμο ποτε μα ποτε δεν εχει γινει αυτο που γινεται εφετος! Και η υπομονη μας και τα νευρα μας ειναι σε οριακο σημειο!
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

Cobra88 +100000000000000000000000000000000000
babis20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από babis20 »

Το έθνος αν θυμάστε από το 2013 έβγαζε προκήρυξη για λιμενοφύλακες κάθε μήνα.Υ. Γ ακόμα δεν έχει βγει...

$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

babis20 έγραψε:Το έθνος αν θυμάστε από το 2013 έβγαζε προκήρυξη για λιμενοφύλακες κάθε μήνα.Υ. Γ ακόμα δεν έχει βγει...

Για σωφρονιστικούς έβγαζε απο το 2011 εώς το 13. Ακόμα την περιμένω απο τότε.

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Ισχυει οτι αρκετοι απο εμας χανουμε επαγγελμ. Ευκαιριες μονο κμνο για να περιμενουμε τις προκυρηξεις, Ειναι τεραστιο το ρισκο και μεγαλο σπασιμο νευρων! Να περιμενεις για την προκυρηξη δλδ και να μην πιανεις δουλεια, εξαιτιας της, κιοτν δε βγαινει η προκυρηξη οπως ειχε ανακοινωθει τοτε Καταριεσαι τη στιγμη που αρνηθηκες τη δουλεια σου. Μπαινεις και στο τρυπακι να σκεφτεσαι κιαν εγω δεχτω την δουλεια και βγει η προκυρηξη μετα απο λιγο; Πως θα φυγω αν εχω συμβαση; Ελεος που καταντησαμε δλδ!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Πιαστε δουλειά κύριοι... Μην κρεμεστε απο την προκηρυξη... Οταν με το καλο βγει παραιτηστε... Οσοι αρνηθηκατε δουλειες λογω της "υποτιθεμενης" εκδοσης της προκηρυξης... τι να πω... η πολυ η σιγουρια σας εφαγε. Αυτα. Φιλικα πάντα.
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Εγώ από τη δικιά μου μεριά θεωρώ σημαντικότερο από κάθε δημοσίευμα τη δήλωση που είχε κάνει ο Χρυσοχοϊκής Στο ΣΚΑΙ ότι θα γίνουν προσλήψεις ειδικών Φρουρών για τις συγκοινωνίες. Τώρα ότι άλλο έχει γραφτεί στις εφημερίδες ή στα blog αν και έχουν την αξία τους τα θεωρώ λιγότερο σημαντικά. Από την άλλη μεριά είναι το μόνο επίσημο στόμα που έχει μιλήσει δημόσια για αυτό το θέμα από την αρχή του χρόνου αν θυμάμαι καλα.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Το ωραιο ειναι οτι απο τον φεβρουαριο μας εχουν ζαλισει οτι η προκυρηξη ειναι υπο εκδοση και δεν βγαινει ενας εστω υπευθυνος απ το υπουργειο προστασιας του πολιτη να πει...'παιδια δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα'... θα την αντεξουμε την πικρη αληθεια δεν θα ναι και πρωτη φορα.. αλλα οχι να μας δουλευουν ψηλο γαζι κατι ***** με γραβατα... κριμα για τα παιδια που ειναι η τελευταια τους χρονια και εχουν προσπαθησει για την συγκεκριμενη προκυρηξη.. ελπιζω να πιασει τοπο ο κοπος σας κομμαντα.. οσο για τα κλαπσιαρικα τους επιτυχοντες, αυτη την μειοψηφια που τους φταινε οι φρουροι.. ευχομαι να βαλουν πολλα γαλονια στα πουκαμισα τους.. αν σκεφτονται απο τωρα ετσι καταλαβα.. ο θανατος μου η ζωη σου..
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

Ρε κολλητε τι δε βγαινει ενας ο χρυσοχοιδης βγηκε και ειπε οτι θα παρουν τελος!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες