Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

kailas έγραψε:Μην χανετε τις ελπιδες σας... Το μπλοκο και το καθε μπλοκο ανεβαζει κατι το οποιο ΜΑΛΛΟΝ ακουει... Μην τα βαζεται με το εθνος παρακληση... Διοτι το 2011 οι προηγουμενοι ειδικοι φρουροι τα βαζανε με την εφημεριδα και στο τελος βγηκαν ολοι λαθος... Αν δε πιστευετε σας παρακαλω φιλικα διαβαστε στο φορουμ τη προκυρηξη του 2011 ειδικων φρουρων και θα καταλαβετε και μονοι σας... Υπονονη
Σωστά αλλά μην ξεχνάς οτι το Έθνος έλεγε τα ίδια κάθε χρόνο ανα τακτά χρονικά διαστήματα για σωφρονιστικούς και από πέρυσι μέχρι τους πρώτους μήνες του 14 για μπαράζ προσλήψεων με νούμερα σε κάθε φορέα. Εγώ πάντως δεν υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθώ με αυτή την παραπληροφόρηση οι πηγές τους δεν είναι αξιόπιστες με αποτέλεσμα να χάσουν το κύρος τους.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Καλα το μπλοκο δεν ειχε γραψει προ δεκαημερου οτι μετα απο επανειλλημενα αιτηματα του κικιλια, απεδεχθη το οικονομικων την προσληψη, τωρα λεει αλλα; τελος παντων εγω πιστευω οτι απλως εχει βρει τις μαγικες λεξεις για υψηλη επισκεψιμοτητα, βλεπε "ε. φ" και "προκηρυξη". Το αρθρο βασικα λεει οτι μπορει να βρεξει, μπορει και οχι. Κατα τα αλλα, οπως λενε και οι παραπανω, συγκρατημενη αισιοδοξια
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/h-poasy-gia-tis-proslhpseis-twn-eidikwn-froyrwn-toys-epityxontes-kai-toys-dhmotikoys-astynomikoys.html
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Είναι κανένας άλλος πλην εμού Που δεν έβαλε τα κλάματα απο το άθρο του μπλόκο γιατί στην ουσία λέει οτι το αίτημα συντηρείται ; Οτι υπάρχει ;

Κατάλαβε κάποιος άλλος κάτι τέτοιο ή εγώ το βλέπω μισογεμάτο ;
Θελω και μπορώ !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ σαν τρίτο πρόσωπο και μη υποψήφιος σε περίπτωση έκδοσης της προκήρυξης συμμερίζοντας την αγωνία σας και λόγω του ότι υπήρξα και εγώ κάποτε υποψήφιος σε άλλον διαγωνισμό (ευτυχώς με θετική κατάληξη) επικοινώνησα με συγγενικό μου πρόσωπο που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ (ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία) και μου είπε ότι η ηγεσία πιέζει πολύ την κυβέρνηση για να προκηρυχθούν οι θέσεις που αναφέρουν και τα μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς (δηλαδή για 500 ΕΦ). Δεν μου ανέφερε κάτι άλλο καθώς δεν γνώριζε και κάτι παραπάνω, απλώς θεώρησα σωστό να το μοιραστώ μαζί σας. Την καλημέρα μου στα κομμάντος Εικόνα
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

cop29 έγραψε: http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/h-poasy-gia-tis-proslhpseis-twn-eidikwn-froyrwn-toys-epityxontes-kai-toys-dhmotikoys-astynomikoys.html
Οπως εγραψα και σε προηγουμενο μηνυμα, μην αναρωτηθειται τις πταιει
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

D.Y.K έγραψε: Εγώ σαν τρίτο πρόσωπο και μη υποψήφιος σε περίπτωση έκδοσης της προκήρυξης συμμερίζοντας την αγωνία σας και λόγω του ότι υπήρξα και εγώ κάποτε υποψήφιος σε άλλον διαγωνισμό (ευτυχώς με θετική κατάληξη) επικοινώνησα με συγγενικό μου πρόσωπο που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ (ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία) και μου είπε ότι η ηγεσία πιέζει πολύ την κυβέρνηση για να προκηρυχθούν οι θέσεις που αναφέρουν και τα μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς (δηλαδή για 500 ΕΦ). Δεν μου ανέφερε κάτι άλλο καθώς δεν γνώριζε και κάτι παραπάνω, απλώς θεώρησα σωστό να το μοιραστώ μαζί σας. Την καλημέρα μου στα κομμάντος Εικόνα
+1 Σας ευχαριστουμε
Corps Marine

Δημοσίευση από Corps Marine »

Ζητειστε τα αναδρομικά απο τον τζοτζο παιδια, που είχε ενημέρωση και ηταν τόσο σίγουρος!!!
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

D.Y.K έγραψε:Εγώ σαν τρίτο πρόσωπο και μη υποψήφιος σε περίπτωση έκδοσης της προκήρυξης συμμερίζοντας την αγωνία σας και λόγω του ότι υπήρξα και εγώ κάποτε υποψήφιος σε άλλον διαγωνισμό (ευτυχώς με θετική κατάληξη) επικοινώνησα με συγγενικό μου πρόσωπο που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ (ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία) και μου είπε ότι η ηγεσία πιέζει πολύ την κυβέρνηση για να προκηρυχθούν οι θέσεις που αναφέρουν και τα μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς (δηλαδή για 500 ΕΦ). Δεν μου ανέφερε κάτι άλλο καθώς δεν γνώριζε και κάτι παραπάνω, απλώς θεώρησα σωστό να το μοιραστώ μαζί σας. Την καλημέρα μου στα κομμάντος Εικόνα

σευχαριστουμε ρε φιλε μακαρι να τα καταφερουν και να βγει κανονικα μεσα στο μηνα

faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

Nash έγραψε:Εγώ παιδιά δεν βλέπω κάτι συγκεκριμένο από αυτή τη δημοσίευση, λέει απλά το προφανές ότι περιμένουμε πότε θα πει το ναι το υπουργείο οικονομικών. Επίσης λέει ότι οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί. Τώρα θα δείξει απλά περιμένουμε.

Εγώ πάλι βλέπω οτι προσπαθείς να ξεγελάσεις τον εαυτό σου!
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Μάλλον
317!

Δημοσίευση από 317! »

τελείως πρωσοπικη μου γνώμη ειναι πως αν τελικα δεν βγει κατά 95% υπεύθυνοι θα ειναι οι αστυφύλακες και οι διαφοροι συνδικαλιστικοι φορεις τους κ το υπόλοιπο διάφοροι άλλοι παράγοντες.. διαβαζα σε άρθρο πως μονο η ΓΑΔΘ εχει 1000 κενές οργανικές θέσεις για τις οποίες πιέζει αφόρητα το αρχηγείο.. σκεφτειτε λοιπόν τι θα γίνετε σε όλη την Ελλάδα.. επισης ο κικιλιας λέει εδωσε εντολή στους στρατηγούς να δίνουν τα ρεπό στους αστυνομικούς.. η απλή λογική πως ρεπό δεν παίρνεις οταν δεν επαρκεί το προσωπικο.. δεν γίνετε να μην πάρουν ρε παιδιά..
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

317! έγραψε: τελείως πρωσοπικη μου γνώμη ειναι πως αν τελικα δεν βγει κατά 95% υπεύθυνοι θα ειναι οι αστυφύλακες και οι διαφοροι συνδικαλιστικοι φορεις τους κ το υπόλοιπο διάφοροι άλλοι παράγοντες. Διαβαζα σε άρθρο πως μονο η ΓΑΔΘ εχει 1000 κενές οργανικές θέσεις για τις οποίες πιέζει αφόρητα το αρχηγείο. Σκεφτειτε λοιπόν τι θα γίνετε σε όλη την Ελλάδα. Επισης ο κικιλιας λέει εδωσε εντολή στους στρατηγούς να δίνουν τα ρεπό στους αστυνομικούς. Η απλή λογική πως ρεπό δεν παίρνεις οταν δεν επαρκεί το προσωπικο. Δεν γίνετε να μην πάρουν ρε παιδιά.
Παρόλο που δεν χωνεύω κανένα υποψήφιο αστ. Μόνο και μόνο απο τις αναρτήσεις τους, οφείλω να παραδεχτώ οτι το μεγάλο μερίδιο ευθύνης θα το έχουν συνδικαλιστικοι φορεις που πετάγονται απο το πουθενα και λένε τις μπούρδες τους φανατίζοντας τα 18χρονα χωρίς ουσία γιατί απλά δεν τολμούν να τα βάλουν με την κυβέρνηση που τους αδικεί αλλά τους φταίει η προκήρυξη.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

$treetwise έγραψε:
317! έγραψε: τελείως πρωσοπικη μου γνώμη ειναι πως αν τελικα δεν βγει κατά 95% υπεύθυνοι θα ειναι οι αστυφύλακες και οι διαφοροι συνδικαλιστικοι φορεις τους κ το υπόλοιπο διάφοροι άλλοι παράγοντες. Διαβαζα σε άρθρο πως μονο η ΓΑΔΘ εχει 1000 κενές οργανικές θέσεις για τις οποίες πιέζει αφόρητα το αρχηγείο. Σκεφτειτε λοιπόν τι θα γίνετε σε όλη την Ελλάδα. Επισης ο κικιλιας λέει εδωσε εντολή στους στρατηγούς να δίνουν τα ρεπό στους αστυνομικούς. Η απλή λογική πως ρεπό δεν παίρνεις οταν δεν επαρκεί το προσωπικο. Δεν γίνετε να μην πάρουν ρε παιδιά.
Παρόλο που δεν χωνεύω κανένα υποψήφιο αστ. Μόνο και μόνο απο τις αναρτήσεις τους, οφείλω να παραδεχτώ οτι το μεγάλο μερίδιο ευθύνης θα το έχουν συνδικαλιστικοι φορεις που πετάγονται απο το πουθενα και λένε τις μπούρδες τους φανατίζοντας τα 18χρονα χωρίς ουσία γιατί απλά δεν τολμούν να τα βάλουν με την κυβέρνηση που τους αδικεί αλλά τους φταίει η προκήρυξη.

Ρε φιλε πλακα μας κανεις; Οι συνδικαλιστες απο ποιους υποκινουνται; Οι βουλευτες του συριζα; Ή μηπως ξυπνησαν μια μερα και λενε "ας βγαλουμε αχρηστους τους ειδικους φρουρους"; Μπες στο bloko και θα δεις στα σχολια τι πρεσβευουν οι επιτυχοντες. Ή κανε scroll up σαυτο εδω το φορουμ και θα βρεις επιτυχοντες να απειλουν ευθαρσως οτι θα κινηθουν να μπλοκαρουν την προκηρυξη. Ειπαμε εχουν δικιο να θελουν να μπουν στις σχολες το συντομοτερο, αλλα το δικιο τους δε δικαιολογει τις μεθοδους τους
Άβαταρ μέλους
panosP99
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από panosP99 »

D.Y.K έγραψε:Εγώ σαν τρίτο πρόσωπο και μη υποψήφιος σε περίπτωση έκδοσης της προκήρυξης συμμερίζοντας την αγωνία σας και λόγω του ότι υπήρξα και εγώ κάποτε υποψήφιος σε άλλον διαγωνισμό (ευτυχώς με θετική κατάληξη) επικοινώνησα με συγγενικό μου πρόσωπο που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ (ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία) και μου είπε ότι η ηγεσία πιέζει πολύ την κυβέρνηση για να προκηρυχθούν οι θέσεις που αναφέρουν και τα μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς (δηλαδή για 500 ΕΦ). Δεν μου ανέφερε κάτι άλλο καθώς δεν γνώριζε και κάτι παραπάνω, απλώς θεώρησα σωστό να το μοιραστώ μαζί σας. Την καλημέρα μου στα κομμάντος Εικόνα

σε τι σωμα υπηρετεις dyk αν θες απαντας

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 2 επισκέπτες