Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Παιδιά σαν να εχει πεσει πολυ ησυχια τωρα τελευταια και δεν ακουγεται τιποτα...
λετε να ηταν ολα αυτα παπατζιλικια;
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

EΧει πέσει ησυχία γιατί δεν γράφτηκε τίποτα στα ΜΜΕ τελευταια φίλε katadromeas307. Τώρα όποιος ξέρει κάτι ας μας το πει
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Δε μπορει να ξερει κανεις με ακριβεια τι γινεται, το αν υπαρχει αναφορα στον τυπο δε νομιζω οτι ειναι ενδεικτικο, μη περιμενετε καθε βδομαδα να διαβαζετε για Ε. Φ.[;) ]
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Εγω λεω αν δεν βγει και αυτον τον μηνα να οργανωσουμε κανα ομαδικο γιαουρτομα+βιντεο και ανεβασμα στο youtube σε αυτους που βγαζουν τις παπατζες στο Εθνος Εργασια και παιζουν με τα νευρα μας για να βγαλουν μερικα ευρω με ψεματα. Ενταξει μια φορα το καναν το Μαρτιο αλλα δευτερη παραπαει δεν νομιζετε; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Πλακα πλακα μαζι σου φιλε, οντως θα πεσει πολυ κραξιμο και γιαουρτι σαυτην την εφημεριδα!
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Να σου πω τι γνώμη μου δε νομίζω να το κάνουν για να πουλήσουν 1-2 εφημερίδες παραπάνω.

(δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας που θα πάει να δώσει 2 ευρώ για να διαβάσει ένα άρθρο δυο σειρών και όλα τα κριτήρια που τα ξέρει απ έξω και ανακατωτά, όπου μέχρι να γυρίσει από το περίπτερο θα έχουν δημοσιευτεί στο internet. Ακόμα και αυτός που δεν έχει internet ή κάποιο άλλο τρόπο να ενημερωθεί για το θέμα θα πάει στον περιπτερά απέναντι από το σπίτι του θα ανοίξει την εφημερίδα θα διαβάσει τις 2 σειρές και θα ξανά βάλει την εφημερίδα στο ράφι. Καμία εφημερίδα (μικρή μεγάλη σοβαρή ή μη) δε θα "έπαιζε" με τέτοια άρθρα μόνο και μόνο για να πουλήσει 1-2 εφημερίδες παραπάνω που ίσως τις κοστίσει και περισσότερα το άρθρο (γιατί άλλη μια φορά να ξανά γίνει βλέπω τα γραφεία του έθνους σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο από τις μολότοφ) Εικόνα

Πιστεύω ότι το κάνουν για να μας έχουν στην τσίτα-καβάτζα σε περίπτωση εκλογών... Και αν δε πάνε σε εκλογές την ξανά βάζουν στο συρτάρι. Και δε μπορείς και να τους πεις μετά "μας κοροϊδεύετε παίζεται μαζί μας κλπ (όπως το πρώτο εξάμηνο του 2014) γιατί θα σου πουν "εμείς δεν είπαμε τίποτα για προκήρυξη. " (δε βρίσκω για ποιον άλλο λόγο έχει βουίξει ο τόπος για προκήρυξη και όλα αυτά από ένα άρθρο δυο σειρών του έθνους. Κανείς άλλος. Μόνο το έθνος. Στη ΓΑΔΑ γνωστός μου μου λέει το ίδιο "τίποτα επίσημο μόνο ότι έχει πει το έθνος" άλλη άκρη μου στο ΠΡΟ. ΠΟ. Τα ίδια... Ξαφνικά το sefeaa δε βγάζει λέξη! Και αυτό που απάντησε στον Σύριζα αν παρατηρήσεις "υπερασπίζεται" τον θεσμό! Όχι την πρόσληψη 500 φρουρών!)

Μπόκολης

Δημοσίευση από Μπόκολης »

Καλημέρα παιδιά. Υπομονή θέλει και πίστη, δεν γίνεται να μην δεν πάρει. Είναι θέμα χρόνου.
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Το bloko λέει ότι το θέμα προκήρυξη ξανά μπήκε στο συρτάρι. http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/sto-psygeio-mexri-newteras-h-prokhryksh-gia-toys-500-eidikoys-froyroys.html
Άβαταρ μέλους
ΔΕΑ 314
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕΑ 314 »

Καλα κρασια μαγκες... Μας δουλευουν ομαδικα και παιζουν με τα ονειρα του καθενος.
Άβαταρ μέλους
tsao
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tsao »

http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2014/sto-psugeio-mekhri-neoteras-prokeruxe-gia-tous-500-eidikous-phrourous.html
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από nikytheguy »

Για άλλη μια φορά το γνωστό παραμύθι, το οποίο δεν θα διστάσουν να ξαναπούν λίγο πριν τις εκλογές που όπως φαίνεται μέχρι το Μάρτη θα γίνουν. Και τώρα όπως τότε ένα δημοσίευμα στο Έθνος για να γελαστούν άλλη μια φορά τα άνεργα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Οταν σας ελεγα εγω να νην ενθουσθαζεστε και να κρατατε μικρο καλαθι.

Κραζατε και λεγατε "Μην εισαι αρνητικος και μην γκρεμιζεις τις ελπιδες καποιων"

Δεν εχετε παρει χαμπαρι τπτ μου φαινεται... και μολις σας πεταξουν ενα δολωμα... ορματε σαν τα ψαρια...

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Θα τους παρει και θα τους σηκωσει εκει μεσα στην εφημεριδα ειλικρινα, παιζουν με τα νευρα του κοσμου, αφου ηξεραν οτι δε προκειται να παρει εγκριση η προκυρηξη απο το Υπ. Οικ. Γιατι το ανακοινωνσαν θαθελα ναξερα!
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Εγώ παιδιά δεν βλέπω κάτι συγκεκριμένο από αυτή τη δημοσίευση, λέει απλά το προφανές ότι περιμένουμε πότε θα πει το ναι το υπουργείο οικονομικών. Επίσης λέει ότι οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί. Τώρα θα δείξει απλά περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

Μην χανετε τις ελπιδες σας... το μπλοκο και το καθε μπλοκο ανεβαζει κατι το οποιο ΜΑΛΛΟΝ ακουει... μην τα βαζεται με το εθνος παρακληση... διοτι το 2011 οι προηγουμενοι ειδικοι φρουροι τα βαζανε με την εφημεριδα και στο τελος βγηκαν ολοι λαθος... αν δε πιστευετε σας παρακαλω φιλικα διαβαστε στο φορουμ τη προκυρηξη του 2011 ειδικων φρουρων και θα καταλαβετε και μονοι σας... υπονονη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες