Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
maklele Το μόνο νέο που μου είπαν είναι πως μέχρι 10 σεπτέμβρη θα έχει βγει.
Z'MAK_304 έγραψε:maklele Το μόνο νέο που μου είπαν είναι πως μέχρι 10 σεπτέμβρη θα έχει βγει.
Το θεωρώ πολύ σύντομο
Θελω και μπορώ !
Τωρα που ειναι οι μαγκες που θελανε να ακουσουν την ειδησει απο καποιον επισημα; Η εφημεριδες λενε ψεματα. Η πηγες μας ειναι αναξιοπιστες. Εμεις εθελοτυφλουμε! Και ο υπουργος ψεματα λεει?
Ευχαριστα νέα! Υπαρχει σε βιντεο να το δουμε; Σε ποια εκπομπη μιλησε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Εγώ ακατόρθωτοDea_Lok έγραψε:Z'MAK_304 έγραψε:maklele Το μόνο νέο που μου είπαν είναι πως μέχρι 10 σεπτέμβρη θα έχει βγει.
Το θεωρώ πολύ σύντομο
Η προκύρηξη θα βγεί μέσα στο σεπτέμβριο κατά 99%, το θέτικο ειναι ότι θα βγεί ανεξάρτητα από την ημερομηνία.

skai στην εκπομπη τωρα!mastixas έγραψε:Ευχαριστα νέα! Υπαρχει σε βιντεο να το δουμε; Σε ποια εκπομπη μιλησε;
Το ευχομαστε ολοι αν και μου φαινεται αρκετα αισιοδοξο το σεναριο να βγει μες το σεπτεμβρη.dea 288 έγραψε:Η προκύρηξη θα βγεί μέσα στο σεπτέμβριο κατά 99%, το θέτικο ειναι ότι θα βγεί ανεξάρτητα από την ημερομηνία.
Μπορεις να μας πεις και την πηγη σου;
dea 288 έγραψε:Η προκύρηξη θα βγεί μέσα στο σεπτέμβριο κατά 99%, το θέτικο ειναι ότι θα βγεί ανεξάρτητα από την ημερομηνία.
οχι ρε δεα ειναι Ακατορθωτο μα δεν καταλαβαινεις;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
ρε φιλε τορο εγω δεν ειπα οτι δεν θα βγει, ειπα οτι ειναι ακατορφωτο να βγει μεχρι τις 10 σεπτεμβρη... Μακαρι να βγει και αυριο ολοι αυτο θελουμε εξαλλου να βγει οσο το δυνατων πιο γρηγορα...toro έγραψε:dea 288 έγραψε:Η προκύρηξη θα βγεί μέσα στο σεπτέμβριο κατά 99%, το θέτικο ειναι ότι θα βγεί ανεξάρτητα από την ημερομηνία.
οχι ρε δεα ειναι Ακατορθωτο μα δεν καταλαβαινεις;

Ψαχνω στη σελιδα του σκαι με τις εκπομπες αλλα δεν βρισκω σε ποια ειναι... Μηπως γνωριζει κανεις την ημερομηνια της εκπομπης;
Αν το είπε χτες τότε μπορείς να το δούμε εδώ http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65576
Κοιτάζω και εγώ τώρα.
Κοιτάζω και εγώ τώρα.
Εχω ψαξει 4 εκπομπες αλλα δεν το πετυχα. Οποιος ξερει ας μας πει.
Η εκπομπη λεγεται "Τωρα", στη σημερινη ηταν ο Χρυσοχοιδης, ψαξτε στο webtv του σκαι, θα τη βρειτε
NΑι το λέει στη σημερινή περίπου στο 35-37 λεπτό. Δε λέει όμως πότε κτλ. Απλά λέει ότι ΘΑ. Ελπίζω να γίνει αλλά ακόμα κρατάω μικρό καλάθι (πείτε με άπιστο Θωμά)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Mansterv και 6 επισκέπτες