Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

317ρης έγραψε:
cop29 έγραψε:Ελα για να μη μαλωνετε

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/35521/anagki-gia-nees-proslipseis-sofronistikon-kai-astynomikon

Εχω δεκαδες τετοια αρθρα να σου παραθεσω... απο Ιανουαριο μηνα μεχρι σμρ... και;

Δεν είπα κάτι ρε φιλε απλα υπαρχουν αναγκες προσληψεων. Τώρα αν οι αστυνομικοι που λέει είναι ε. φ. η' σπουδαστες δεν το γνωρίζω

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Δεν μίλησα για κατι συγκεκριμενο ουτε εγω... η αναγκη που λες και εσυ, υπαρχει μηνες τωρα... αλλα απο πραξεις τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Με το δημόσιο έχεις να κάνεις. Ειδικά τη σήμερον ημέρα αυτά τα θέματα κυλάνε ακόμα πιο αργά. Δεν είναι τοστ σε κυλικείο.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Το θέμα δεν ειναι αν κυλανε αργα ή γρηγορα... αλλα το αν κυλανε...
ΕΦΕΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ »

Καλησπέρα παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum προσπαθώντας να ενημερωθώ με κάποιο τρόπο αν και οι δίκες μου πληροφορίες δεν διαφέρουν με των περισσοτέρων εδώ μέσα ότι κόπια Στιγμή μέχρι το τέλος του 14 θα έχει βγει η προκήρυξη, ο λόγος που γράφω όμως είναι άλλος, διαπίστωσα εδώ μέσα κάτι το όποιο και φοβόμουν πολύ καιρό ότι μερικοί 'εν δύναμη ' αστυνομικοί που έχουν δώσει και έχουν πετυχοι στις πανελλήνιες κράζουν και δεν γουστάρουν με τίποτα τα παιδιά που θέλουμε να μπούμε ως ειδικοί φρουροί και όπως είπα μερικοί όχι όλοι , μα καλά δεν έχετε την στοιχειώδη λογική ότι οι ειδικοί φρουροί είναι εισος και οι μόνοι που αξίζουν σήμερα; Γιατί; Γνωστοί οι λόγοι, πήγαν στρατό έμαθαν τα βασικά για τα όπλα όχι μόνο να τα χαζεύουν αλλά και πώς να κινούνται με ένα όπλο στα χεριά και όχι μόνο να τα κρατούν έχουν Άλου είδους εκπαίδευση γιατί; Γιατί οι περισσότεροι είναι από ειδικές δύναμης. Σταματήστε να κράζετε ο ένας τον άλλο μόνο κακό κάνετε και εγώ πανελλήνιες έδωσα αλλά προσπαθώ να μπω στο επάγγελμα που αγαπώ με όποιο τρόπο γίνεται δεχτείτε το ότι κάποιοι έχουν καλύτεροι εκπαίδευση από σας και αξίζουν περισσότερο και μην κράζετε κανένα συγγνώμη αν τα λέω λίγο χύμα αλλά έτσι νιώθω.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

ΕΦΕΔΡΟΣ έγραψε: Καλησπέρα παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum προσπαθώντας να ενημερωθώ με κάποιο τρόπο αν και οι δίκες μου πληροφορίες δεν διαφέρουν με των περισσοτέρων εδώ μέσα ότι κόπια Στιγμή μέχρι το τέλος του 14 θα έχει βγει η προκήρυξη, ο λόγος που γράφω όμως είναι άλλος, διαπίστωσα εδώ μέσα κάτι το όποιο και φοβόμουν πολύ καιρό ότι μερικοί 'εν δύναμη ' αστυνομικοί που έχουν δώσει και έχουν πετυχοι στις πανελλήνιες κράζουν και δεν γουστάρουν με τίποτα τα παιδιά που θέλουμε να μπούμε ως ειδικοί φρουροί και όπως είπα μερικοί όχι όλοι, μα καλά δεν έχετε την στοιχειώδη λογική ότι οι ειδικοί φρουροί είναι εισος και οι μόνοι που αξίζουν σήμερα; Γιατί; Γνωστοί οι λόγοι, πήγαν στρατό έμαθαν τα βασικά για τα όπλα όχι μόνο να τα χαζεύουν αλλά και πώς να κινούνται με ένα όπλο στα χεριά και όχι μόνο να τα κρατούν έχουν Άλου είδους εκπαίδευση γιατί; Γιατί οι περισσότεροι είναι από ειδικές δύναμης. Σταματήστε να κράζετε ο ένας τον άλλο μόνο κακό κάνετε και εγώ πανελλήνιες έδωσα αλλά προσπαθώ να μπω στο επάγγελμα που αγαπώ με όποιο τρόπο γίνεται δεχτείτε το ότι κάποιοι έχουν καλύτεροι εκπαίδευση από σας και αξίζουν περισσότερο και μην κράζετε κανένα συγγνώμη αν τα λέω λίγο χύμα αλλά έτσι νιώθω.

Χαχα φιλε μου μην ανοιγεις τετοια συζητηση γιατι δε θα εξαντληθει ποτε, εξαλλου μην περιμενεις απο αυτους στους οποιους αναφερεσαι να εκτιμουν το θεμα στρατος, αφου πολλοι κινηθηκαν και για να τον αποφυγουν
Όποιος προτρέπει τους επιτυχόντες να μπουν στρατό είναι το λιγότερο εκτός τόπου και χρόνου...
Ολοι χρειαζονται, απο τους αξιωματικους, μεχρι τους επιτελικους υπαξιωματικους και τους ειδικους φρουρους και καλο θα ηταν να υπαρχει συμπνοια, αλλα παλι αυτη απουσιαζει απ το γονιδιο μας απο αρχαιοτατων χρονων. Φιλικα
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Γεια σε όλους. Για να λέμε την αλήθεια το θέμα προκήρυξη αναβλήθηκε επ αόριστον. Αν ποτέ είχε πέσει στο τραπέζι της κυβέρνησης. Τώρα με αυτά που διαβάζω ότι θα υπάρχουν νέα έως το τέλος του έτους δεν ξέρω. Πάντως μετά το καλοκαίρι δεν νομίζω να αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Σαμαρά. Όσο μπορούμε λοιπόν υπομονή και αισιοδοξία αν και μόνο με αυτά δεν βγαίνει προκήρυξη
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Αυτο ειναι γεγονος, επι της ουσιας κανεις δε γνωριζει τι γινεται και τι μελλει γενεσθαι, παντως τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα και ο οριζοντας δε δειχνει να καθαριζει συντομα
DEA (EM)
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DEA (EM) »

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα κοιτάω το forum γενικά αλλά δεν γράφω συχνά. Τα πράγματα για προκήρυξη ειδικών φρουρών η αλήθεια είναι ότι είναι κομμάτι χλωμά γιατί δεν ακούγεται τίποτα και πάμε για Αύγουστο μήνα που σημαίνει ότι αν φύγει ο Αύγουστος μετά μην περιμένετε Σεπτέμβρη, πηγαίνοντας για χειμώνα να βγει προκήρυξη. Το θεωρώ δύσκολο. Μετά θα κοιτάμε για το '15 που και εκεί θα ελπίζουμε, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία από ότι λένε.

Μην κοιτάτε τι γράφουν οι εφημερίδες και να ξέρετε ποτέ μην βασίζεστε σε λεγόμενα ακόμα και αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ. Γιατί πολύ απλά και αυτοί δεν ξέρουν τίποτα και ότι ακούνε τριγύρω λένε άμα τους ρωτήσεις. Και αυτό το λέω γιατί μου έχει τύχει στο παρελθόν και ο συγκεκριμένος που ήταν και υψηλόβαθμος μου έλεγε ότι αναμένεται και να κοιτάς τις εφημερίδες. Δηλάδη σπουδαία πράγματα... Τώρα και ο Κικίλιας τι να σου κάνει και αυτός. Δύσκολοι οι καιροί για προσλήψεις στο δημόσιο και κυρίως για σώματα ασφαλείας και ειδικούς φρουρούς ειδικότερα. Μιας και βγήκε προκήρυξη λιμενικού εγώ έκανα τα χαρτιά μου και θα δείξει γιατί είμαι και εγώ άνεργος, τι θα γίνει, γιατί και εκεί χαμός αλλά και πολύ λίγες οι θέσεις.

Και όχι ότι το γουστάρω και τρελά το λιμενικό, προτιμώ να μπω 1000 φορές ειδικός φρουρός και πάντα αυτό ήθελα, αλλά αφού δεν κινείται τίποτα, είναι μια δουλειά και αυτή με τόση ανεργεία που υπάρχει και που άμα μπω στο φινάλε δεν με χάλασε κιόλας. Αλλά και επειδή εγώ για ειδικός φρουρός ενδιαφέρομαι η αλήθεια είναι από ότι ακούω και επειδή ξέρω και άτομα από την αστυνομία, δεν ξέρουν τίποτα και για προκήρυξη πολύ δύσκολα για το κοντινό μέλλον. Ο μόνος που ξέρει είναι μόνο ο Κικίλιας και μετά ο Μητσοτάκης. Όλοι οι άλλοι ότι και να λένε...
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Την τριτη που περασε εφυγε απο την ζωη ο Κ. Στεφανου ο γ. Γ. Του διοικητικης μεταρυθμισης χτες ηταν η κηδεια του στια 12, ο ανθρωπος αυτος ηταν που επαιρνε την ''προσληψη" απο τον υφισταμενο του στο υπουργειο γενικο διευθυντη προσληψεων τον Κ. Σπηλιωτοπουλο και αν την προσληψη την ενεκρινε ο στεφανου πηγαινε στον πεμπτο οροφο (μητσοτακης) και επαιρνε κατα 99% εγκριση και αυτο γιατι ο μητσοτακης στον στεφανου ειχε τυφλη εμπιστοσυνη. Στην κηδεια του επιασα και μιλησα στην Κ. Σχοινα γραμματεας του μητσοτακη και την ρωτησα καποια πραγματα, ο στεφανου θα αντικατασταθει με εναν προσωρινο off the record και μετα θα γινει η αντικατασταση η κανονικη, ποσο καιρο θα παρει για να γινει αυτο δεν ξερει ουτε ο μητσοτακης, το συμπερασμα ειναι οτι ωσπου να γινει αυτη η αντικατασταση που δεν θα ειναι μεσα στον αυγουστο, δεν θα προχωρησει καποια διαδικασια. Αυτα εμαθα χτες.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Ολα αναπδα πανε!
Άβαταρ μέλους
marine505
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από marine505 »

Και για ποιον ακριβως λογο εσβησες το μυνημα θα μου πεις;
giwrgos

Δημοσίευση από giwrgos »

Καλησπερα παιδια. Μη χανεται τις ελπιδες και το ονειρο σας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

marine505 έγραψε:Και για ποιον ακριβως λογο εσβησες το μυνημα θα μου πεις;

Μας τα έχετε κάνει μπάλες με τους δημοτικούς αστυνομικούς, η ονομασία του θέματος είναι "Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί" άμα δεν μπορείς να το καταλάβεις την επόμενη φορά θα απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός, φτάνει πια, μας ζαλίσατε.
lazaros

Δημοσίευση από lazaros »

Λοιπόν αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όλοι είστε κοματοσκυλα και έχετε μέσο στο φουλ. Ένα θα σας πω όλοι θέλετε να ακούτε ότι θέλουν τα αυτιά σας όπως όλοι οι Έλληνες. Ακούτε την κάθε βλακια που γράφουν λες και δεν βλέπετε ότι δεν θα βγει προκ. Τουλάχιστον φέτος. Αυτά τα γράφω επειδή δεν μου αρέσει να παίζουν με τα όνειρα χιλιαδων παιδιών. Εντελώς φιλικά ένας ειδικός φρουρός.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες