Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dimitris mak

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ξεχασα να σας πω οτι οπου ναναι θα διοξουν αναγκαστηκα ατομα που ειχαν μπει το 1979 και ειναι ακομα στην αστυνομια. Αυτο και ειναι λιγο θετικο γιατι φευγει και αλλο ενστολο με οπλα προσωπικο.
AVgr2
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από AVgr2 »

Και μενα φιλε μου κολλησε το προφιλ δε μπορουσα να μπω καθολου... :(
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

dimitris mak έγραψε:.GREEK παρακληση κατι εγινε με τον κωδικο μου και δεν μπορω να μπω. Αν μπορεις κανε κατι. Ευχαριστω.

Δεν μπορώ να συνδεθώ
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Την πεμπτη 24 του μηνα θα συναντηθω με μητσοτακη και θα του κανω ερωτηση για την προκηρυξη των ε. Φ αν θα εγκρινει κονδυλι εφοσον του το ζητησει το δημοσιας τα ξεως, οτι μου πει θα το μεταφερω εδω. Αυτοι που πιστευουν οτι αυτα που λεω δεν ισχυουν οπως κατι DEA-LOK KAI AVGR ας μην τα λαβουν υποψιν τους, εχουν καλυτερες πληροφοριες αυτοι...
AVgr2
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AVgr2 »

Μπα οχι... Πας δε πας το ιδιο μου κανει. Και εγω τις προαλλες πηγα σε καποιον στη γαδα τον αντιστοιχο του ταξιαρχου στον στρατο και μου λεει εφοσον δε πηραν Μαρτιο δε παιζει. Για φετος καλυφθηκε με τους δημοτικους το θεματακι... Μπηκαν στα μουλωχτα και κανεις δε αντεδρασε...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

corps marine έγραψε: Την πεμπτη 24 του μηνα θα συναντηθω με μητσοτακη και θα του κανω ερωτηση για την προκηρυξη των ε. Φ αν θα εγκρινει κονδυλι εφοσον του το ζητησει το δημοσιας τα ξεως, οτι μου πει θα το μεταφερω εδω. Αυτοι που πιστευουν οτι αυτα που λεω δεν ισχυουν οπως κατι DEA-LOK KAI AVGR ας μην τα λαβουν υποψιν τους, εχουν καλυτερες πληροφοριες αυτοι...
Στην πυροσβεστικη δεν εισαι, τι τρωγεσαι με τους φρουρους; Ή εισαι και εσυ καλοθελιτης οπως observer/expedition και θελεις να μας ξυπνησεις; Δε σου τα μαθαν καλα στο 505 μου φαινεται
AVgr2 έγραψε: Μπα οχι... Πας δε πας το ιδιο μου κανει. Και εγω τις προαλλες πηγα σε καποιον στη γαδα τον αντιστοιχο του ταξιαρχου στον στρατο και μου λεει εφοσον δε πηραν Μαρτιο δε παιζει. Για φετος καλυφθηκε με τους δημοτικους το θεματακι... Μπηκαν στα μουλωχτα και κανεις δε αντεδρασε...
Ο αντιστοιχος του ταξιαρχου στο στρατο, ταξιαρχος λεγεται και στην αστυνομια. Ονομα εχει;
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

AVgr2 έγραψε:Μπα οχι... Πας δε πας το ιδιο μου κανει. Και εγω τις προαλλες πηγα σε καποιον στη γαδα τον αντιστοιχο του ταξιαρχου στον στρατο και μου λεει εφοσον δε πηραν Μαρτιο δε παιζει. Για φετος καλυφθηκε με τους δημοτικους το θεματακι... Μπηκαν στα μουλωχτα και κανεις δε αντεδρασε...
Αν συγκρινεις το επιπεδο πληροφορησης απο αυτον που κανει κουμαντο στο δημοσιο με εναν επιχειρησιακο παραγοντα της ατυνομιας ο οποιος ειναι πιονι του πρωτου, καταλαβαινω τι πληροφορηση εχετε... Να παρακαλας να πανε για εκλογες τον οκτωμβρη μονο ετσι θα βγαλουν προκηρυξη. Ο αξιωματικος που πηγες στα ειπε καλως εχοντας ενημερωθει απο πιο πανω, αλλα οταν εγω τα ελεγα βαση πληροφοριων μεσα απο το υπουργειο εσυ και ο dea lok λεγατε οτι λεω οτι θελω και οτι δεν ξερω τι μου γινετε και οτι λεω παραμυθια. Ο μητσοτακης ειναι φιλος με τον κικιλια αν θελει να βγαλει προκηρυξη θα βγαλει, τους δοκιμους πυροσβεστες τους εναπομειναντες 500 αυτος μας εβαλε μεσα σε μιση μερα εβγαλε φεκ κατανομης και μετα καπακια τηλ στον κικιλια ο ιδιος για πιεση, οποτε το αν αξιζει η οχι αν πρεπει να παω το ξερω καλυτερα απο σενα.

Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

DEA MAL πιστεψε με αν ησουν που ενδιαφεροσουν μονο εσυ καρφι δεν θα μου καιγοταν και ουτε θα ξανα εγραφα, επειδη καταλαβαινω απο αυτα που λες ποσο κομπλεξικος εισαι, απο κει και περα ομως υπαρχουν και παιδια που θελουν να ξερουν τι παιζει με την προκηρυξη. Ειτε ειμαι καλοθελητης η οτι αλλο λες αυτο δεν εχει σημασια, σημασια εχει αν αυτα που λεω εχουν υποσταση. Και επειδη αυτα που λεω εχουν υποσταση καλυτερα ακου τα και μην το παιζεις πονηριδης, γιατι εσυ δεν εχεις ιδεα τι γινεται στο δημοσιο αυτη την περιοδο και πετας μπαρουφες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα παρακαλέσω η συζήτηση / διάλογος να παραμείνει σε κόσμια επίπεδα για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Χαρακτηρισμοί καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Να μην τα λέμε συνέχεια. Σας ευχαριστώ
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

corps marine έγραψε: DEA MAL πιστεψε με αν ησουν που ενδιαφεροσουν μονο εσυ καρφι δεν θα μου καιγοταν και ουτε θα ξανα εγραφα, επειδη καταλαβαινω απο αυτα που λες ποσο κομπλεξικος εισαι, απο κει και περα ομως υπαρχουν και παιδια που θελουν να ξερουν τι παιζει με την προκηρυξη. Ειτε ειμαι καλοθελητης η οτι αλλο λες αυτο δεν εχει σημασια, σημασια εχει αν αυτα που λεω εχουν υποσταση. Και επειδη αυτα που λεω εχουν υποσταση καλυτερα ακου τα και μην το παιζεις πονηριδης, γιατι εσυ δεν εχεις ιδεα τι γινεται στο δημοσιο αυτη την περιοδο και πετας μπαρουφες.
Τωρα γιατι βριζεις και χανεις την ψυχραιμια σου; Δωσε μου ενα λογο για να δωσω βαση σε αυτα που λες και να μην τα αγνοησω. Γιατι το οτι ξυπνησες το πρωι με την ουρανια αποστολη να ενημερωσεις αυτους που ενδιαφερονται για την προκηρυξη προσωπικα δε με πειθει.
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γελάω δεν χάνω την ψυχραιμία μου. Περιμενε να βγάλει προκυρηξη εσυ, αυτα που λεω ειναι βλακείες επειδη το πρωι οπως λεει ηρθε κατι απο ψηλά.. χαχαχα. ετοιμασε και τα χαρτια σου απο τωρα.
AVgr2
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AVgr2 »

Ναι οντως με ουρανια επιστολη... καλα συγνωμη κιολας που δε τα ξερω πως λεγοντε μαλωστε με κιολας... Ταξιαρχος η ταξιαστυνομος κλπ...

να βρεθεις φιλε μου να δουμε πως θα σου το πουνε... Δεχοντε και πολιτες πια να συζητανε τα θεματα του κρατους; Μπραβο...

AVgr2
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AVgr2 »

Και οχι δεν ετυχε να δω ονομα του δε φορουσε το σακακι μεσα στο γραφειο... Τοχε στη καρεκλα και απλα θυμηθηκα την ιεραρχια απο το στρατο αι το ανεφερα απλα...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

corps marine έγραψε: Γελάω δεν χάνω την ψυχραιμία μου. Περιμενε να βγάλει προκυρηξη εσυ, αυτα που λεω ειναι βλακείες επειδη το πρωι οπως λεει ηρθε κατι απο ψηλά. Χαχαχα. Ετοιμασε και τα χαρτια σου απο τωρα.
Εμ δεν εισαι ο μονος που γελαει. Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση παντως, πες στο μητσοτακη να πει στον κικιλια για 2000 φρουρους. Κολλητοι ειναι, δε μπορει θα τον ακουσει
AVgr2 έγραψε: Και οχι δεν ετυχε να δω ονομα του δε φορουσε το σακακι μεσα στο γραφειο... Τοχε στη καρεκλα και απλα θυμηθηκα την ιεραρχια απο το στρατο αι το ανεφερα απλα...
Καλως πραττεις και ενημερωνεις φιλε, δε σε μαλωσε κανεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

AVgr2 συνεχίζεις να γράφεις λες και είναι Chat εδώ μέσα παρότι σου έχουν γίνει συστάσεις τόσες φορές. Ειλικρινά σου μιλάω ήταν το τελευταίο μήνυμα που διέγραψα δικό σου τέτοιου τύπου. "Χαχαχα, πάρε τόσους,5000 φρουρούς κλπ" δεν είναι αποδεκτά. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν και κανόνες. ΑΝ μπορείς και θες τους αποδέχεσαι αλλιώς βγάλε με από τον κόπο μόνος σου φίλε ειλικρινά. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες