Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 95
Συμφωνούμε φυσικά ότι το βέλτιστο είναι να μπουν και οι δύο κατηγορίες με δίκαιο τρόπο. Όσο για την η απάντηση στο ερώτημα που θέτεις είναι ότι κάποιοι στη χώρα που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση εφαρμόζουν ακόμα και σήμερα το δόγμα του "διαίρει και βασίλευε"
Δυστηχώς...

Εμένα προσωπικά πάντως πιο πολύ μου τη "σπάει" ο GR_marines πχ που επιμένει καταφατικά ότι θα βγει ΣΙΓΟΥΡΑ! Όπως και δήποτε χωρίς να έχει την παραμικρή απόδειξη (τα μου το είπε ο τάδε και ο τούδε δε το σχολιάζω καν, δε πα να στο ειπε και ο ίδιος ο δενδιας) παρά ο άλλος που βγάζει τη χολή του
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Αποδείξεις δεν μπορω να εχω.. Ούτε έγγραφα ούτε τπτ. Ας σου τη σπάω. εγω αυτό ξερω. Ότι θα βγει. Απο εκει και πέρα ας πει οποιος θέλει ότι θέλει. κ ας βρίζει όσο θέλει. Απο τη στιγμή που εγκρίθηκαν οι θέσεις απο το ΣΤΕ τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες. βεβαια το εντός του2014 μπορεί να ναι και το Δεκέμβρη.
Αν ειναι να βγει θα βγει στις εκλογες επανω αν οχι καλες βουλευτικες μετα παντως εγω πιστευω οτι θα την ανακοινωσουν 15 με 20 μαη
ΑΧΙΛΛΕΑΣ έγραψε:Αν ειναι να βγει θα βγει στις εκλογες επανω αν οχι καλες βουλευτικες μετα παντως εγω πιστευω οτι θα την ανακοινωσουν 15 με 20 μαη
και γω ετσι θελω να πιστευω
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/proslhpseis-monimoy-kai-epoxikoy-proswpikoy-sto-dhmosio-alla-oxi-eidikwn-froyrwn-akoma.html
Αν εχει αποφασιστει να παρουν και χρειαζοντα θα τους παρουν... δεν ειναι απαραιτητο ν γινει πριν τις εκλογες
Βασικα μονο το σεφεαα μπορει να μας δωσει μια τεκμηριωμενη απαντηση
Το ΣΕΦΕΑΑ στη σελιδα του στο FB εχει δεχτει σωρεια σχετικων ερωτησεων, δεν εχει δωσει απαντηση.
- zoupis
- Posts in topic: 87
Θα βγει. Αντε με δαυτους μας εχουν τρελανει. Μην ψαρωνεται... Μαιο με ιουνιο κατι θα γινει
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Το ΣΕΦΕΑΑ στη σελιδα του στο FB εχει δεχτει σωρεια σχετικων ερωτησεων, δεν εχει δωσει απαντηση.
το ξερω αλλα καποια στιγμη πρεπει να απαντησει
Απ το ΣΕΦΕΑΑ μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει. μετά τις εκλογές, Ιούνιο λογικά. Γνώμη μου βέβαια είναι ότι αυτή η πληροφορία είναι τόσο σημαντική όσο και μια κλανια καθώς το ΣΕΦΕΑΑ ελεγε και για Φεβρουάριο Μάρτιο πριν το Πάσχα κλπ κλπ...
Θετικο, οχι οτι θα ανοιξουμε και σαμπανια. Πιστευω αν ηταν ανακριβεια το ολο περι προκηρυξης, τουλαχιστον δε θα το τραβουσαν απ τα μαλλιαCobra88 έγραψε: Απ το ΣΕΦΕΑΑ μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει. Μετά τις εκλογές, Ιούνιο λογικά. Γνώμη μου βέβαια είναι ότι αυτή η πληροφορία είναι τόσο σημαντική όσο και μια κλανια καθώς το ΣΕΦΕΑΑ ελεγε και για Φεβρουάριο Μάρτιο πριν το Πάσχα κλπ κλπ...
- zoupis
- Posts in topic: 87
Ναι μετα τις εκλογες και να βγει δεν το κοβω να τους συμφερει γιατι δεν θα παρουν και καμια ψηφο///τωρα δεν ξερω. Μακαρι να βγει μετα τις εκλογες με τους μα που εχουμε μπλεξει///ελεοοςςςς
Μπα... Αν δε βγει πριν τις εκλογες, που δεν το κοβω, δε βγαινει καθολου, μην τους πιστευετε... Σε κανα δυο χρονια μετα στις βουλευτικες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες