Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

Μην απογοητευεστε ρε. Ακομα υπαρχουν ελπιδες μεχρι τις εκλογες. Υπομονη
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Εγώ απο αυτά που ξέρω, γιατί στα 2 χρόνια που περιμένω έχω φροντίσει και έχω βρει πηγές πληροφόρησης, το θέμα έχει πάει για το καλοκαίρι.
Θελω και μπορώ !
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GR_marines »

Αν παει για μετα τις εκλογες δυσκολεύει πολυ το πραγμα... δυστυχώς...@Dea_Lok τι σειρά εισαι?
ΔΕΚΑΝΕΑΣ (ΚΔ)

Δημοσίευση από ΔΕΚΑΝΕΑΣ (ΚΔ) »

Παιδια απ οτι φαινεται το πραγμα παει για καλοκαιρι φιλαρακια μου που ειναι ειδικοι φρουροι αυτο λενε! και αν οχι το καλοκαιρι μεσα στο σεπτεμβριο... τι να πω εχω και εγω απογοητευτει οπως ολοι σας φανταζομαι! μακαρι να βγει και να καταφερουμε πραγματικα να μπουμε οσοι απο εμας κριθουν αξιοι και το θελουμε πραγματικα... ευχομαι καλη τυχη σε ολυς σας!
Σταθης

Δημοσίευση από Σταθης »

Δυστυχώς δύσκολα θα βγεί κάτι φέτος, ίσως του χρόνου
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

Παιδια η φαση παει για 2015 ξεκαθαρα! Το "πεταξαν" απο τωρα για να τσιμπισουν τα ψηφαλακια τους, θα μας το παν απο μηνα σε μηνα και τελικα θα βγει το 15 για να μην μπορουν να τους ζαλισουν τα @@@ και οι μαναδες, μπαμπαδες, θειες κτλ απο τους αστυφυλακες που περιμενουν! Αποψη μου!
Άβαταρ μέλους
observer
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από observer »

faber έγραψε:Παιδια η φαση παει για 2015 ξεκαθαρα! Το "πεταξαν" απο τωρα για να τσιμπισουν τα ψηφαλακια τους, θα μας το παν απο μηνα σε μηνα και τελικα θα βγει το 15 για να μην μπορουν να τους ζαλισουν τα @@@ και οι μαναδες, μπαμπαδες, θειες κτλ απο τους αστυφυλακες που περιμενουν! Αποψη μου!
Δεν υπαρχει θεμα ζαλισματος. Ειναι θεμα στοιχειωδους λογικης, ταξης και ηθικης οταν 580 ανθρωποι εχουν επιτυχει απο το 2013, και αλλοι τοσοι που θα επιτυχουν το 2014, και τους λενε οτι η εκπαιδευση σας θα αρχισει το 2015, λογω συμφωνιας με την τροικα για παγωμα προσληψεων ενστολων στο ΠΡΟ. ΠΟ για τα ετη 2013 και 2014 δεν γινεται το ιδιο υπουργειο να προχωρησει στην προσληψη οποιουδηποτε αλλου πριν το 2015 η την αποροφηση των ηδη επιτυχοντων. Τα εχουμε πει αυτα απο την ιανουαριο που Σ. Ε. Φ. Φ. ΕΑ και ΕΘΝΟΣ εταζαν (τρομαρα τους) αμεσες (εντος φλεβαρη και μετα εντος μαρτη) προσληψεις. Μονο ορισμενοι δεν τα βλεπουν αυτα, καποιοι που λεγαν οτι σιγουρα θα βγει τον φλεβαρη, μετα τον μαρτη, μετα τον απριλη και τωρα λενε για καλοκαιρι. Παντοτε σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Ναι ομως και εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι οι 500 ειδικοι φρουροι θεωρουνται 5 ετης και δεν ειναι μονιμοι... Οι τροικα ειπε για μονιμους... Τωρα γνωμη σου ειναι και ισως ισχυει αλλα βλεπω οτι μερικοι σε καθυστερησεις που γινονται σαν να γουσταρεται. Και η λογικη η κανονικη ειναι να ειχε παρει ειδη ξεχωρα τι λενε η τροικα... Και αστυφυλακες και ειδικους... Γιατι δεν υπαρχει ουτε ενα ατομο... Αλλα αυτους που διαλεξαμε να μας κυβερνανε ας τα λουστουμε... Καλα μας κανουν... Και οι αστυφυλακες που κανουν το ντορο ολο και απο την σχολη να βγουν απορο τι θα κανουν... Τελοσπαντων...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Προφανως και γουσταρουν καποιοι εμμονικοι να μη βγει, παντως αν το να φανε 500 ατομα ψωμι ερεθιζει τα ηθικα σας αισθητηρια ειναι ευτυχες για μενα που δεν βγαινει η προκηρυξη τελικα και ο νοων νοειτο. Υπομονη παντως ρε παιδια και μην περιμενετε εξελιξεις απο ωρα σε ωρα
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Εχει καταντησει μια βλακεια ολο αυτο. Δεν σεβονται τιποτα... Το μονο που ξερουν ειναι να παιζουν με τα νευρα μας... Ελεος 500 ατομα ειναι και κατατταλα εχει πλεονασμα... Ελπιζω να αλλαξει κατι και να βγει πριν τις σκλογες και ας λενεν οτι θελουν με δαυτους
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

observer έγραψε:
faber έγραψε:Παιδια η φαση παει για 2015 ξεκαθαρα! Το "πεταξαν" απο τωρα για να τσιμπισουν τα ψηφαλακια τους, θα μας το παν απο μηνα σε μηνα και τελικα θα βγει το 15 για να μην μπορουν να τους ζαλισουν τα @@@ και οι μαναδες, μπαμπαδες, θειες κτλ απο τους αστυφυλακες που περιμενουν! Αποψη μου!
Δεν υπαρχει θεμα ζαλισματος. Ειναι θεμα στοιχειωδους λογικης, ταξης και ηθικης οταν 580 ανθρωποι εχουν επιτυχει απο το 2013, και αλλοι τοσοι που θα επιτυχουν το 2014, και τους λενε οτι η εκπαιδευση σας θα αρχισει το 2015, λογω συμφωνιας με την τροικα για παγωμα προσληψεων ενστολων στο ΠΡΟ. ΠΟ για τα ετη 2013 και 2014 δεν γινεται το ιδιο υπουργειο να προχωρησει στην προσληψη οποιουδηποτε αλλου πριν το 2015 η την αποροφηση των ηδη επιτυχοντων. Τα εχουμε πει αυτα απο την ιανουαριο που Σ. Ε. Φ. Φ. ΕΑ και ΕΘΝΟΣ εταζαν (τρομαρα τους) αμεσες (εντος φλεβαρη και μετα εντος μαρτη) προσληψεις. Μονο ορισμενοι δεν τα βλεπουν αυτα, καποιοι που λεγαν οτι σιγουρα θα βγει τον φλεβαρη, μετα τον μαρτη, μετα τον απριλη και τωρα λενε για καλοκαιρι. Παντοτε σιγουρα.

Εμείς οι κάποιοι μεγάλε που τα λέγαμε αυτά οτι θα βγεί το Μάρτη δε τα διαβάζαμε απο τις εφημερίδες ούτε απο το ΣΕΦΕΑΑ ούτε απο το πολιτκό γραφείο του Σκορδοπούτσογλου. Εαν απευθύνεσαι σε μένα.

Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
dartanikos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από dartanikos »

Τίποτα μάγκες μας δουλεύουν. Εγώ παραιτούμε απ΄το ψάξιμο. Να παν να γα...
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GR_marines »

Χαλαρώστε όλοι! Με τα νευρα μας θα παίξουν πολλοί. Η προκυρηξη θα βγει. Κ όχι του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Προφανως και γουσταρουν καποιοι εμμονικοι να μη βγει, παντως αν το να φανε 500 ατομα ψωμι ερεθιζει τα ηθικα σας αισθητηρια ειναι ευτυχες για μενα που δεν βγαινει η προκηρυξη τελικα και ο νοων νοειτο. Υπομονη παντως ρε παιδια και μην περιμενετε εξελιξεις απο ωρα σε ωρα
Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει εμμονή και εξηγούμαι: Είναι αντιφατικό όταν κάποιοι που έχουν πετύχει ήδη να τους έχει στο περίμενε για λόγους που όλοι ξέρουμε (οικονομικούς - μνημονιακούς) και να μπουν πρώτα κάποιοι άλλοι που θα συμμετέχουν σε μεταγενέστερο διαγωνισμό. Ειδικά όταν μιλάμε ότι προορίζονται σχεδόν για την ίδια δουλειά (οι ειδικοί φρουροί αλλά και πάρα πολλοί αστυφύλακες είναι στο δρόμο μάχιμοι όπως και επίσης και μετά τη μονιμοποίηση τους οι Ε. Φ. Γίνονται αστυφύλακες). Το ζήτημα είναι ηθικό και δε νομίζω ότι υπάρχει κακία. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη ως εξωτερικός παρατηρητής των πραγμάτων Εικόνα
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

expedition έγραψε:
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Προφανως και γουσταρουν καποιοι εμμονικοι να μη βγει, παντως αν το να φανε 500 ατομα ψωμι ερεθιζει τα ηθικα σας αισθητηρια ειναι ευτυχες για μενα που δεν βγαινει η προκηρυξη τελικα και ο νοων νοειτο. Υπομονη παντως ρε παιδια και μην περιμενετε εξελιξεις απο ωρα σε ωρα
Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει εμμονή και εξηγούμαι: Είναι αντιφατικό όταν κάποιοι που έχουν πετύχει ήδη να τους έχει στο περίμενε για λόγους που όλοι ξέρουμε (οικονομικούς - μνημονιακούς) και να μπουν πρώτα κάποιοι άλλοι που θα συμμετέχουν σε μεταγενέστερο διαγωνισμό. Ειδικά όταν μιλάμε ότι προορίζονται σχεδόν για την ίδια δουλειά (οι ειδικοί φρουροί αλλά και πάρα πολλοί αστυφύλακες είναι στο δρόμο μάχιμοι όπως και επίσης και μετά τη μονιμοποίηση τους οι Ε. Φ. Γίνονται αστυφύλακες). Το ζήτημα είναι ηθικό και δε νομίζω ότι υπάρχει κακία. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη ως εξωτερικός παρατηρητής των πραγμάτων Εικόνα
Χαιρομαι πολυ που λες πως δεν υπαρχει κακια, γιατι καποιες παρεμβασεις μονο σε τετοιο ψυχογραφημα μπορουν να παραπεμψουν, ειδικα οταν γινονται αναιτια. Σχετικα με Ε. Φ και αστυφυλακες, πολλοι πεφτουν στην παγιδα να σκεφτουν: Μα γιατι να παρουν Ε. Φ ενω υπαρχουν σε εκκρεμοτητα επιτυχοντες απο πανελληνιες εξετασεις; Το σωστο ερωτημα ομως ειναι γιατι να μη παρουν και φρουρους, ΚΑΙ να προχωρησουν τα παιδια που πετυχαν στην εκπαιδευση τους; Δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να πιστευει πως το οικονομικο εκτοπισμα που απαιτειται για την προσληψη 500 φρουρων, εκτρεπει τοσο πολυ τον κρατικο προυπολογισμο, ωστε να προκαλει κωλυμα στην εκπαιδευση των νεων αστυφυλακων. Απλως εχει κατσει ετσι η φαση ωστε στο Ελλαδισταν να αναλωνομαστε για αλλη μια φορα στο "ποιος την εχει μεγαλυτερη", και μας επεισαν να επικεντρωθουμε στο γιατι αυτοι και οχι εμεις. Φιλικα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες