Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Αλήθεια για τους ομοφυλοφιλους τι εχετε να πειτε; συμφωνειτε με τν γαμο αναμεσα αυτων νομιμα στην Ελλαδα; Εχετε μιλησει με καποιον ομοφυλοφιλο;
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jrhellas »

Μαγδαλένα έγραψε:Αλήθεια για τους ομοφυλοφιλους τι εχετε να πειτε; συμφωνειτε με τν γαμο αναμεσα αυτων νομιμα στην Ελλαδα; Εχετε μιλησει με καποιον ομοφυλοφιλο;
Μαγδαλενα η δικη μου αποψη ειναι η εξης:

ΔΕν με νοιαζει ουτε με ενοχλει καθολου ο γαμος μεταξυ ομοφυλοφιλων. Καθολου. Ειτε γαμος ειναι ειτε καποιο αλλου ειδους "συμφωνο" δεν με βρισκει καθολου αντιθετο. Το τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του και με ποιον θελει να περασει την ζωη του ειναι προσωπικη του επιλογη κατα συνεπεια ας εχει καποιο τροπο "κατοχυρωσης" (κληρονομιες κλπ).

Αυτο που με φοβιζει ειναι να μην γινει προδρομος για επιτραπουν μετα οι υιοθεσιεςΕικόνα

Και σε αυτο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.

Ειπαμε: Το να ζεις ρε φιλε με τον Μητσο ειναι δικαιωμα σου αναμφισβητητο.

Το να λεει ομως αυριο ο γυιος σου (η η κορη σου) στο σχολειο, ο μπαμπας μου ειναι ο Μητσος και η μαμα μου ειναι ο Φωντας... εεε μην τρελαθουμε Εικόνα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Μαγδαλένα

Jrhellas έγραψε:
Μαγδαλένα έγραψε:Αλήθεια για τους ομοφυλοφιλους τι εχετε να πειτε; συμφωνειτε με τν γαμο αναμεσα αυτων νομιμα στην Ελλαδα; Εχετε μιλησει με καποιον ομοφυλοφιλο;
Μαγδαλενα η δικη μου αποψη ειναι η εξης:

ΔΕν με νοιαζει ουτε με ενοχλει καθολου ο γαμος μεταξυ ομοφυλοφιλων. Καθολου. Ειτε γαμος ειναι ειτε καποιο αλλου ειδους "συμφωνο" δεν με βρισκει καθολου αντιθετο. Το τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του και με ποιον θελει να περασει την ζωη του ειναι προσωπικη του επιλογη κατα συνεπεια ας εχει καποιο τροπο "κατοχυρωσης" (κληρονομιες κλπ).

Αυτο που με φοβιζει ειναι να μην γινει προδρομος για επιτραπουν μετα οι υιοθεσιεςΕικόνα

Και σε αυτο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.

Ειπαμε: Το να ζεις ρε φιλε με τον Μητσο ειναι δικαιωμα σου αναμφισβητητο.

Το να λεει ομως αυριο ο γυιος σου (η η κορη σου) στο σχολειο, ο μπαμπας μου ειναι ο Μητσος και η μαμα μου ειναι ο Φωντας... εεε μην τρελαθουμε Εικόνα

θα συμφωνησω με την αποψη σου... Οταν με ρωτανε κατι τετοιο αυτο λεω κ εγω... Αλλα αν το παρεις απο αλλη οπτικη γωνια... Δηλαδη, τα παιδια χρειαζονται αγαπη πανω απο ολα... Αν καποιοι μπορουν να το παρεχουν αυτο συν ολα συνεπαγονται στις "αρμοδιοτητες"ενος γονεα δεν ειναι προτιμωτερο να μπει σε οικογενεια παρα σε καποιο ορφανοτροφειο; Η σπιτικη θαλπωρη δεν συγκρινεται με τιποτα... Αν σκεφτεις κ μονο τα παιδια του τριτου κοσμου π δεν εχουν να φανε... Θα δεις οτι αυτο με το αν ειναι 2 μαναδες,2πατεραδες, δεν εχει καμια σημασια...
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jrhellas »

Συμπαθα με βρε Μαγδαλενα αλλα ΔΕΝ συμφωνω.

Δεν θεωρω οικογενεια τον μπαμπα Μητσο και την μαμα Φωντα. Δεν νομιζω οτι αυτο δινει αγωγη και θαλπωρη. Ενας ανθρωπος κατα την ταπεινη μου αποψη (αγορι η κοριτσι) θελει και εχει αναγκη και τα δυο προτυπα. Και την μανα και τον πατερα.

Η απωλεια ενος (θανατος η και χωρισμος) ξεπερνιεται... Η υπαρξη της μαμας Φωντα η του μπαμπα Μαριας νομιζω ομως οχι.

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

"Γάμος"ομοφυλοφίλων; Οξύμορο.

Συμβίωση είναι το ορθότερον. Αν και δεν το πολύεγκρίνω.

Και αυτό που μου κάνει εντύπωση, και το εχω δεί πολλές φορές, είναι ότι οι άνδρες ομοφυλόφιλοι συνήθως μεγαλώνουν κορίτσια και οι λεσβίες αγόρια.

Δεν είναι βέβαια κανόνας.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Marina2 »

Ηταν οτι πιο πετυχημενο αυτο με τον μπαμπα Μητσο και την μαμα Φωντα γιατι δειχνει ακριβως την πολυ περιεργη και αντιφατική κατασταση που θα επικρατησει στο μυαλο ενος παιδιου απο την στιγμη που θα αρχισει να καταλαβαινει 2 πραγματα. Ποιον θα πει μαμα τον Φωντα; Μπαμπα τον Μητσο (οκ)... Αλλα με τι ιδιαιτεροτητες θα ειναι προικισμενος αυτος; Γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με τους ομοφιλόφιλους αλλα ειμαι εντελώς αντιθετη και στο λεγομενο "γαμο" τους και στο να παιρνουν παιδακια και να θελουν να τα ιοθετουν. Αν ενα παιδάκι δεν εχει τον μπαμπα ή τη μαμα θα ειναι οντως μισο... Αν ουσιαστικα δεν εχει και τους δυο, τι θα είναι;
MIRAGE

Δημοσίευση από MIRAGE »

Εγώ συμφωνώ στην ύπαρξη ενός συμφώνου που θα έχει ισχύ γάμου. Οι ομοφυλόφιλοι μπρούν να κανονίσουν έτσι τα κληρονομικά τους κτλ αλλά άλλο να κανονίζεις κληρονομικά, να κάνεις ότι θέλεις στο κρεβάτι σου κτλ και άλλο να λες ότι η ομοφυλοφιλία είναι άκρως φυσιολογική και υιοθετώ και παιδάκια... Ε μην τρελλαθούμε τώρα! Είπαμε... Κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου, στη δουλειά να σε αξιολογούν αντικειμενικά χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τα προσωπικά σου, να μην σε χλευάζουν στο δρόμο... Σωστόν... Ορθόν... Αλλά όχι ρε φίλε να υιοθετήσεις και παιδί και να θες οι ομοφυλόφιλοι να μπαίνουν στις ένοπλες δυνάμεις (το άκουσα από έναν γκέυ στον Τριανταφυλλοπουλο). Δηλ πχ εγω που έχω δηλώσει πεζοναύτης και σπουδάζω και πάω πρώτα ο θεός Φαντάρος και γίνει για κακιά μου τύχη πόλεμος και έχω αξιωματικό "αααντρα" και μου πει "ευ 'οπλουουου λόοογχηη" τι θα κάνω; Θα γελάσω; Θα του βάλω τη λόγχη ευ όπλου (με πιάνετε τι εννοω χαχα); Και μέχρι να γελάσω Θα με έχουν καθαρίσει τα μεμέτια! Θα είναι αυτός ηγήτορας; Ε μην τρελλαθούμε τώρα!!!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ετσι ειναι ρε παιδια, εχουν κάθε δικαιωμα να κάνουν οτι θέλουν, να δειχνουν ή οχι την ιδιαιτεροτητα τους αλλα οχι να πάνε και στο σταρτό... Αυτοι θα εχουν το μυαλο τους αλλου και οχι στο οπλο...
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Antonis21 »

Γενικως δεν τους γουσταρω, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη. Απο κει και περα, δεν εχω κανενα προβλημα. Ο καθενας οτι θελει κανει στη ζωη του και καλα κανει. Το θεμα με την νομιμοποιηση της συμβιωσης με βρισκει συμφωνο, για νομικους λογους. Απλα με την λεξη "γαμο", παραδοσιακα εχουμε συνηθησει να εννουμε αλλα πραγματα...
Επισης και το θεμα των παιδιων με βρισκει καθετο, συμφωνω μαζι σας.

Τωρα ο mirage εθεσε ενα καλο ερωτημα... Πανω σε αυτο εχω να πω 2 πραγματα. Προφανως ο φιλος μας μιλαει εδω για τους ομοφυλοφυλους τους οποιους εχουν θυληπρεπη συμπεριφορα, που ειναι και η συντριπτικη πλειοψηφια των ομοφυλοφυλων. Τι γινεται ομως με καποιον ο οποιος ειναι ομοφυλοφυλος και συμπεριφερεται σαν Σταλονε; Γιατι υπαρχουν και αυτοι... Τι προτεινεις mirage σε αυτην την περιπτωση;
Καθως υπαρχουν και θυληπρεπεις ανδρες χωρις να ειναι ομοφυλοφυλοι, οι οποιοι μαλιστα παρεξηγουνται καθημερινα απο τους υπολοιπους. Για μενα καποιος θυληπρεπης ομοφυλοφυλος αξιωματικος, δεν μου ειναι χειροτερος απο εναν ηλιθιο αξιωματικο, η απο εναν με γενικα ασχημη συμπεριφορα που μπορει να μη τον κανει αξιο ηγητορα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ετσι ειναι αντωνη μου, συμφωνώ απόλυτα μαζι σου γιαυτο και το γαμος το εχω σε εισαγωγικα... Οσο για το στρατο , εχω μια αποψη, ωστοσο εσεις που ειστε και αντρες ξερεται καλύτερα τι παιζει μέσα στο στρατό και μπορειτε να εκφέρεται μία καλύτερη γνώμη σιγουρα από αυτην που εκφραζω εγω...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Τελειο...
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sauraki....4 »

σαν Αν8ρωπος... Κανεις οτι σου παρεχει το δικαιωμα τις προσωπικης σου ζωης... Απτη στιγμη που δεν ενοχλουν... Δεν μας ενοχλει εξισου... Οσο αφορα την υιοθεσια παιδιων Οκ Αποτελει αντιφαση το 8εματακη γιατι απτη μια το παιδι αυτο μπορει να ειναι και ακομα πιο ευελικτο και Εξυπνο και εξισου αγα8ο με ενα διπλανο που ζει σε μια 'κανονικη' οικογενεια οπως και το αντιθετο μπορει ολο αυτο να γυρισει μπουμερντ στη ζωη του παιδιου... ΚΑΙ ΟΣΟ αφορα το 8εμα του στρατου και κατα ποσο ανηκουν εκει η οχι εχω να πω το εξης : ΕΙΝΑΙ γνωστος ο αν8τωποκεντρικος χαρακτηρας που αρχιζει και υιοθετει ο θεσμος... (με σκοπο τελος παντων τη καλυτερη αν8ρωπινη πορεια Του κα8ενος) αλλα ως ενα σημειο... Αυτο σημαινει Οτι Οποισδηποτε ειναι στελεχος των ενοπλων δυναμεων σε οποιοδηποτε χωρο ειδικοτητα κτλ. Που συμβαλει αμεσα στα 'εσωτερικα' δεδομενα του κρατους αυτου... το μονο που απαιτω εγω ειναι να ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ η προσωπικη ζωη ειναι κουμαντο κα8ενος Αλλα οταν επηρεαζεις τον συναν8ρωπο σου μεσα απο μια τετοια δουλεια τοτε οφειλεις το λιγοτερο να εισαι επαγγελαματιας σε αυτο που σου αρμοζει... εκει που αρχιζει ο στρατος συγκεκριμενα... Τελειωνουν ολα τα αλλα... (κλεμενο Εικόνα ) Αυτα απο μενα

Μαγδαλένα

@yandr εσυ μ ανοιξες καινουριο θεμα; Απ'οτι θυμαμαι το χα στο θεμα: Ρατσισμός... @ρε παιδια η πλειοφηφια λεει οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στην ζωη του αλλα οχι να υιοθετησουν κ παιδια... Εχετε σκεφτει Ενα παιδι δεν εχει καν να φαει στην Αφρική; Συγκρινεται λιγο τις 2 καταστασεις...

δεν ξερω... Μ φαινεται αδιανοητο να μην εχει ενα παιδι να φαει κ ν προτιμουν καποιοι να πεθανει απο το να ζησει με ομοφιλοφιλους...

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Δηλαδή και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν 2 προβληματικά παιδακι... Ουτε ειναι υγιές ενα παιδάκι που ζει (οσο ζησει) στη στέρηση, την πεινα και την αρρωστια αλλά ουτε ειναι υγειές και ενα παιδάκι που ζει με ομοφυλόφιλους διοτι θα βλέπει γνώμη μου λανθασμένα πρότυπα και θα αναπτύξει και αυτό θέλει δε θέλει λάθως σεξουαλική προσωπικότητα. Βεβαια για τα παιδάκια στην αφρική μπορούνε τα πλούσια κρατη εκτος από τη βοήθεια που στέλνουν να τους φτιαξουν και κανένα νοσοκομείο, σχολειο, γενικότερα κάποια ιδρυματα που να μπορουν να στηρίξουν αυτά τα παιδάκια και να τα φροντίσουν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης