Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βρε παιδιά δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ, δεν έχω πει τίποτα μέχρι σήμερα και δεν θα πω ούτε τους επόμενους 2 μήνες, έτσι και αλλιώς τώρα παγώσανε τα πάντα δεν έχει νόημα να ασχολείστε.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Πω πω ρε φιλε κιολας.. αμα πει ο γκρυκ ναι ρε θα βγει ειναι ολοι οκ.. αμα πει δεν νομιζω να βγει πεφτουν σε καταθλιψη ολοι.. λες και ειναι ο δενδιας ο ανθρωπος λεει την γνωμη του και τιποτα αλλο.
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

Παιδια υπομονη. Τι αλλο να κανουμε τωρα.
jimjim
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από jimjim »

Ρωτησα τον γρεεκ λογω εμπειριας. Ο ''πνιγμενος'' απο τα μαλλια του πιανεται (εγω)

Άβαταρ μέλους
Tecto
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Tecto »

Και εγω περιμενω να δουμε τι θα γινει. Αν και μου ειπαν να μην περιμενω πριν τον μαίο.
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο παιδιά να ρωτήσει τι και πως τελικά και μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγεί τώρα πριν το πάσχα ή σε 2 μήνες, δεν μπορούν να μου το πουν με βεβαιότητα γιατί δεν έχουν ακόμα κάτι επίσημο ακόμα στα χέρια τους και αυτό γιατί δεν διευκρινηστεί αυτό με το πάγωμα προσλήψεων ακόμα... Πολύ θετικό για μένα γιατί όταν πήρα τους ίδιους αρχές φλεβάρη μου είπαν ότι αυτά είναι φήμες απο εφημερίδες και δεν είχαν τίποτα στα χέρια του για κάποια προκύρηξη... Θα δούμε... Πάρτε και εσείς τηλέφωνο παιδιά και αν σας πουν κάτι εξτρά πείτε το και σε μας...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

salonika έγραψε:Πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο παιδιά να ρωτήσει τι και πως τελικά και μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγεί τώρα πριν το πάσχα ή σε 2 μήνες, δεν μπορούν να μου το πουν με βεβαιότητα γιατί δεν έχουν ακόμα κάτι επίσημο ακόμα στα χέρια τους και αυτό γιατί δεν διευκρινηστεί αυτό με το πάγωμα προσλήψεων ακόμα... Πολύ θετικό για μένα γιατί όταν πήρα τους ίδιους αρχές φλεβάρη μου είπαν ότι αυτά είναι φήμες απο εφημερίδες και δεν είχαν τίποτα στα χέρια του για κάποια προκύρηξη... Θα δούμε... Πάρτε και εσείς τηλέφωνο παιδιά και αν σας πουν κάτι εξτρά πείτε το και σε μας...
Εμενα απ το ΣΕΦΕΑΑ μου ειπαν οτι το παγωμα ισχυει απο τις 18 Απριλιου (1 μηνα πριν δηλαδη) και οτι η προκηρυξη κατα πασα πιθανοτητα θα βγει πριν το Πασχα...

Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Οπότε υπάρχει ακόμα ελπίδα...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

salonika έγραψε:Οπότε υπάρχει ακόμα ελπίδα...
Ετσι θελω να πιστευω...

Και οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ μου, πριν λιγες μερες συναντηθηκα απο κοντα με καποιον απ το ΣΕΦΕΑΑ και μου ειπε οτι εχει ψηφιστει ηδη η αυξηση οργανικων θεσεων κατα 500 ατομα και η προκηρυξη βρισκετα στο Λογιστηριο του κρατους για ευρεση κονδυλιων. Ο ιδιος ηταν πολυ αισιοδοξος οτι μεχρι το Πασχα, οχι μονο θα εχει βγει η προκηρυξη αλλα θα εχει γινει ηδη η επιλογη των νεων Ειδικων Φρουρων!

Βεβαια δε σου κρυβω οτι περισσοτερο απ ολους εμπιστευομαι τη γνωμη του Greek_Army, ο οποιος δε φαινεται και πολυ αισιοδοξος...

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Cobra88 έγραψε:
salonika έγραψε:Οπότε υπάρχει ακόμα ελπίδα...
Ετσι θελω να πιστευω...

Και οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ μου, πριν λιγες μερες συναντηθηκα απο κοντα με καποιον απ το ΣΕΦΕΑΑ και μου ειπε οτι εχει ψηφιστει ηδη η αυξηση οργανικων θεσεων κατα 500 ατομα και η προκηρυξη βρισκετα στο Λογιστηριο του κρατους για ευρεση κονδυλιων. Ο ιδιος ηταν πολυ αισιοδοξος οτι μεχρι το Πασχα, οχι μονο θα εχει βγει η προκηρυξη αλλα θα εχει γινει ηδη η επιλογη των νεων Ειδικων Φρουρων!

Οτι λένε οι εφημερίδες ακριβώς. Είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία αυτουνού που τα είπε ; Ή αναμασάει κ αυτός αυτα που γράφουν οι εφημερίδες ;
Θελω και μπορώ !
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Οτι λένε οι εφημερίδες ακριβώς. Είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία αυτουνού που τα είπε ; Ή αναμασάει κ αυτός αυτα που γράφουν οι εφημερίδες ;
Αντε να το πω... Ο προεδρος του ΣΕΦΕΑΑ ηταν, ο Βασιλης Ντουμας.

Δε νομιζω να αναμασαει οτι γραφουν οι εφημεριδες...

Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

dea lok πάρε στο αρχιγείο σαν πολίτης όπως πήρα και εγώ και άκου κατι επίσημο και οχι αναμασήματα...
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Εμένα φίλε μου είπαν οτι την εμπλοκή στο θέμα της προκήρυξης την δημιούργησε το ΣΕΦΕΑΑ λόγω των τακτικών μεταθέσεων των φρουρών. Πως και γιατί δε το ξέρω και δε το πολικατάλαβα.

Τι έρωτα έχετε με το τι θα πει ο γκρικ αρμυ. Δε μπορώ να το καταλάβω. Έχει γράψει πουθενα και δε το έχω δει οτι έχει πληροφόρηση ; Η εμπειρία του στο θέμα με τους ΕΦ είναι απο τα 3-4 έτη (δεν ξέρω αν είναι παραπάνω) που παρακολουθεί το θέμα σαν διαχεριιστής. Δεν τον έχω δει να υπαινίσσεται ότι είναι σε θέση να γνωρίζει κάτι παραπάνω.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ε τότε τι να πω... Όπως έγραψα και μένα παλαιότερα ρε φίλε μου δώσαν τρελό άκυρο ότι είναι μόνο φήμες... Εγώ σήμερα πήρα... Μακάρι να παν όλα καλά
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Dea_Lok έγραψε:
Τι έρωτα έχετε με το τι θα πει ο γκρικ αρμυ.
Ο Greek_Army ισχυριζεται οτι το Παγωμα προσληψεων ισχυει απ τις 18 Μαρτιου... Και φαινεται πολυ σιγουρος οτι ισχυει αυτο.

Εγω προσωπικα εμπιστευομαι τη γνωμη του

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης