Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
GiannisKrhth έγραψε:Ρε παιδια οι πολυτεκνοι δεν παιρνουν μόρια;
Μόρια στις μέχρι πρότινος προκηρύξεις δεν έπαιρνες, απλά ως Πολύτεκνος συμμετείχες και διαγωνιζόσουν σε ποσοστό επί τοις εκατό μαζί με άλλους υποψήφιους Πολύτεκνους.
Σου παραθέτω το απόσπασμα της προκήρυξης του 2011 για να καταλάβεις.
α) Ποσοστό 10% του συνόλου των προκηρυχθέντων θέσεων, δηλ. Είκοσι οχτώ (28) θέσεις
καταλαμβάνονται από τις ακόλουθες (ευεργετούμενες) κατηγορίες υποψηφίων, σύμφωνα με τη
σειρά επιτυχίας τους στο διαγωνισμό και ανεξαρτήτως ειδικοτήτων/κατηγοριών:
αα) Πολύτεκνους και τα τέκνα τους.
ββ) Τα τέκνα των αναπήρων και θυμάτων πολέμου, καθώς και των αναπήρων ή
θυμάτων ειρηνικής περιόδου του προσωπικού του Λ. Σ. που είναι στην ενέργεια ή
έχει συνταξιοδοτηθεί για το λόγο αυτόν.
γγ) Τα τέκνα των αναγνωρισμένων ως αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης,
σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Καλησπέρα παιδιά.. Έχω απολυτήριο 13.1 εχω τελείωσε ειδικες δυνάμεις δεκανεας.. δεν εχω ecdl όμως. Προλαβαίνω να το βγαλω.
μεχρι ποτε πρεπει να καταθεσουμε τα χαρτια οι υποψήφιοι;
Αγγλικά εχεισ?
Καλημερα παιδια εχω τελειωσει λοκ εχω απολυτηριο 15 και αγγλικα kai ecdl εχω ελπιδες; πιστευεται σε αυτη τη κατηγιρια θα γινουν πολλες αιτησεις;
Καλημέρα DYK.. Εγω που εχω ολα τα χαρτιά αλλα δεν εχω ειδικες δυναμης απο γενικο λυκειο μπορώ να κανω τα χαρτια μου; Ευχαριστώ και καλημερα!!
Δεν εχει βγει ακομα η προκηρυξη.ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 13.1 εχω τελείωσε ειδικες δυνάμεις δεκανεας. Δεν εχω ecdl όμως.Προλαβαίνω να το βγαλω.
Τηλεφωνησα σημερα ομως στο τμημα εκπαιδευσης του Υπ. Ναυτιλιας και μου ειπαν οτι απο τη στιγμη που βγηκε η αποφαση, απο μερα σε μερα θα βγει και η προκηρυξη.
Συνηθως το χρονικο οριο καταθεσης δικαιολογητικων ειναι 1 μηνας περιπου.
ΥΓ Πρεπει να εχεις και πτυχιο ξενης γλωσσας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Τασος έγραψε:Καλημέρα DYK. Εγω που εχω ολα τα χαρτιά αλλα δεν εχω ειδικες δυναμης απο γενικο λυκειο μπορώ να κανω τα χαρτια μου; Ευχαριστώ και καλημερα!
Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση θα πρέπει να έχεις κάνει είτε την θητεία σου στις Ειδικές Δυνάμεις, είτε να ανήκεις στην κατηγορία των ΑΕΝ από ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ οπότε αν δεν ανήκεις σε αυτές τις δύο κατηγορίες τότε δυστυχώς δεν μπορείς να συμμετάσχεις όχι.
mpam έγραψε:Καλημερα παιδια εχω τελειωσει λοκ εχω απολυτηριο 15 και αγγλικα kai ecdl εχω ελπιδες; Πιστευεται σε αυτη τη κατηγιρια θα γινουν πολλες αιτησεις;
Αιτήσεις θα γίνουν πολλές ναι.
Ωστόσο μέχρι να βγουν οι τελικοί πίνακες θα θεωρήσουμε ότι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι έχουν ελπίδες.
Καλησπέρα, είμαι απο Θεσσαλονίκη και πήγα σήμερα να ζητήσω πιστοποιητικό τύπου Α' και δεν μου έδωσαν με τη δικαιολογία οτι περιμένουν μια απόφαση; Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 24
Ναι σε εμενα. Μου ειχαν πει οτι αυτα μπορει να τα κοιτανε κατευθειαν απο μονοι οταν εχει να κανει με προκηρυξη.
Αλεξ έγραψε:Καλησπέρα, είμαι απο Θεσσαλονίκη και πήγα σήμερα να ζητήσω πιστοποιητικό τύπου Α' και δεν μου έδωσαν με τη δικαιολογία οτι περιμένουν μια απόφαση; Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό;
Δεν το χρειάζεσαι στην κατάθεση των δικαιολογητικών πλέον όπως παλιά.
Όπως πολύ σωστά γράφει ο Μήτσος από πάνω το τσεκάρουν ενδουπηρεσιακά από μόνοι τους.
Το 2009 ειχαν λαβει μερος 350 χωρις αγγλικα και υπολογιστες... Και το 2011 ειχαν κανει περιπου 200 ατομα... Μιλαω παντα γι ειδικες δυναμεις... Αρα και τωρα πιστευω οτι θα γινουν κατω απο 250... Με ορια 26 χρονια, υπολογιστες, αγγλικα... Καθως επισεις παραβολα, γραπτες εξετασεις κτλπ...
Εγώ είχα βγάλει πιστοποιητικό τύπου Α το φεβρουάριο. Πάλι καλά δηλαδ από ότι βλέπω.(αν και πλέον δε λέγετε τύπου Α αλλά τεσπα)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Για που τν βλέπετε την βάση παιδια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες