Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εμενα απο το φεκ μου ειπαν οτι αμεσως μπορει να εκδοθει μια προκηρυξη. Δηλαδη μπορει να παει σημερα το βραδυ και αυριο το πρωι να εκδοθει.
ΛΟΚΙ

Δημοσίευση από ΛΟΚΙ »

Ευχαριστώ! Μακάρι να βγει μέχρι τις 20 να προλάβουμε λόγο ηλικίας...
christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από christina94 »

Καλησπέρα είμαι καινούρια εδώΕικόνα αλλά μπαίνω κάθε μέρα στο forum και διαβάζω τα σχολιά σας γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για την προκήρυξη... Εγώ απ όσο ξέρω δεν θα βγει προς το παρόν γιατί απ ότι φαίνεται θα γίνουν εκλογές και είναι απίθανο να την βγάλουν τώρα με όλο αυτό που γίνεται! Έτσι μου είπαν εμένα. Μακάρι βέβαια να μην ισχύει αλλά δεν νομίζω να μου είπαν ψέματαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ88 »

christina94 έγραψε:Καλησπέρα είμαι καινούρια εδώΕικόνα αλλά μπαίνω κάθε μέρα στο forum και διαβάζω τα σχολιά σας γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για την προκήρυξη... Εγώ απ όσο ξέρω δεν θα βγει προς το παρόν γιατί απ ότι φαίνεται θα γίνουν εκλογές και είναι απίθανο να την βγάλουν τώρα με όλο αυτό που γίνεται! Έτσι μου είπαν εμένα. Μακάρι βέβαια να μην ισχύει αλλά δεν νομίζω να μου είπαν ψέματαΕικόνα

Να και ένα προσγειωμένο άτομο εδω μέσα... ΚΕΚΕ πως λέγεσαι όταν ανοίγεις το στόμα σου να προσέχεις τι λες...
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ88 »

keke apa έγραψε:Επ τέλος το μαρτύριο. Την αλλη βδομαδα βγαινει η προκηρυξη διασταυρωμενη πληροφορια 100% εως και τις 17/12 που ειναι η πρωτη ψηφοφορια για ΠτΔ. Ετοιμαστε τα χαρτια και καλη τυχη.

έχεις διαψευστεί άλλες δύο φορές Πρόσεχε τι γράφεις!
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ88 »

IKARUS έγραψε:Παιδάκια! Χαχαχα! Η άλλη έδωσε τον πατέρα της!

Δεν έδωσα κανέναν γιατι δεν με ξερεις! Αυτό όμως θα έπρεπε να το σέβεσαι γιατι σου δίνω πληροφοριες εσενα κλαι στους υπολοιποους συνηποψηφιους μου εγκυρες! Σε αντιθεση με άλλα δυο άτομα εδω μέσα. Γι αυτο να σέβεσαι αυτα που γραφουμε εμεις που οντως διασταυρωνουμε αυτα που λεμε και δεν παιζουμε με τον πονο και την ανεργια κανενος!
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ88 »

Μην κολλας στο ΦΕΚ αλλα στο οτι δεν εχει βγει μεχρι τωρα! Προφανως γνωριζαν την κατασταση απο πριν... Το τρεναρανε οσο μπορουσαν... Μεχρι που εφτασε η καταλληλη στιγμη (προεδρικες και επειτα βουλευτικες) για να μην βγει ποτε! Μην ασχολειστε άλλο. ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ! ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ!
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από keke apa »

Η πληροφορια μου ειναι απο το γραφειο του υπουργου. απο την αρχη ειχα πει τελος νοεμβρη εως 20/12. τωρα δινω 17/12. οπως και να χει μεχρι την παρασκευη 19/12 θα εχουμε προκηρυξη ολα τα αλλα ειναι κακοηθειες για οσους ειναι μικρονοοι και λιγοψυχοι κι εγω του 88 ειμαι κι εγω καιγομαι, δε θα πω, βρειτε αλλη δουλεια χασατε το τρενο σαν αλλα ατομα εδω μεσα απλα.
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

Υπομονη παιδια λιγες μερες, δε χρειαζεται να κατηγορουμε ο ενας τν αλλον, ουτως ή αλλως τα λεγομενα του ΚΕΚΕ συμπιπτουν κ με αλλες πηγες πληροφορησης οτι Το Δεκεμβρη θα εκδοθει η προκ
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από john323 »

Σας τρολάρει ο τύπος το ίδιο κάνει και στους ειδ. Φρουρούς. Προκηρύξεις θα βγουν απο το 2015 και μετά και εφόσον δεν βγει ο σύριζα...
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από keke apa »

john323 έγραψε:Σας τρολάρει ο τύπος το ίδιο κάνει και στους ειδ. Φρουρούς. Προκηρύξεις θα βγουν απο το 2015 και μετά και εφόσον δεν βγει ο σύριζα...

Το μυαλο σου σε τρολαρει. Εγω για Ε. Φ δεν ειπα ποτε οτι θα βγει κατι, για Λ. Φ λεω οτι θα βγει οπου να ναι εδω και μηνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κολλαει πουθενα σε σχεση με τις αναγκες των σωματων, δε θα διαλυθει ενα κρατος επειδη αλλαζει η κυβερνηση εν μια νυκτι. Το 2015 θα βγουν απλα περισσοτερες προκηρυξεις που αφορουν Δευτεροβαθμια εκπαιδευση, φετος η μοναδικη θα ειναι των Λ. Φ.
john323
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από john323 »

Όχι ο συριζα δεν κολλαει πουθενά. Φαίνεται πολύ καθαρά ποσο στηρίζει τα σώματα ασφαλείας με το να βγάζουν αναρχια έξω και να υποστηρίζουν τρομοκράτες... Τι άλλο να σου πω ρε φίλε μάλλον δεν βλέπεις...
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Ναι βεβαια, πολυ ωραια η λογικη του Νεοελληνα... Γιατι η καουρα μας ειναι τα σωματα ασφαλειας και πως θα μπουμε στο δημοσιο γιατι αυτο κανανε πασοκ και νδ... Και οχι να ψηφισουμε κατι αλλο και ας μην μπουμε σε σωμα ασφαλειας ή δημοσιο (βεβαια δεν λεω μπορει και αυτοι να κανουν το ιδιο), αλλα τουλαχιστον να μην εχουμε πλεον δικομματισμο και να δοκιμασουμε κατι αλλο για την χωρα μας και το μελλον μας και ας μην βολευτουμε σαν μοναδα. Αλλα εμας μονο αυτο μας ενδιαφερει. Πως θα βολευτουμε και πως θα φιλησουμε κατουρημενες ποδιες για να ειμαστε ''μονιμοι'' και ας κατεβασουν τον μισθο σε μισθο αθλιοτητας. Αν νομιζεις οτι σαν γενια αυτο μας αξιζει τοτε ναι, ψηφισε τους, και οχι μονο εσυ. Γιατι μας φοβιζουν και μονο αυτο κανουν και τιποτα αλλο για τον συριζα και για τον καθε συριζα... Αλλα μετα μην κλαιγομαστε οτι εχει κατεβει ο μισθος του ιδιωτη σε 8ωρο (10ωρο ειναι παντα) σε 400 ευρω ή του αστυνομικου που με τις οποιες αθλιοτητες στην υπηρεσια του και με τις οποιες ανασφαλειες πληρωνεται με 700 ευρω, αλλα θα λεμε και ευχαριστω, αλλα τουλαχιστον θα ειμαστε μονιμοι. Για τις επομενες 10 μερες. Δεν μας νοιαζει εννοειται τι θα γινει σε 2 χρονια (ενδεικτικα αναφερω τους αριθμους).

σορυ ΔΥΚ για το οφ τοπικ. Αλλα...
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Άβαταρ μέλους
dimitrisbrigadier
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dimitrisbrigadier »

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι θα μας σώσει ο σύριζα... Και δυστυχώς υπάρχουν... Ότι έλεγε το πασοκ το 2009 τα λέει τώρα ο σύριζα... Μερικοί δεν βάλατε μυαλό μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Θα μας σωσει; Χαχα. Οχι. Δεν πιστευω σε κατι συγκεκριμενο. Απλα θελω να δοκιμασω και κατι καινουριο. Δεν με νοιαζει να τον λενε συριζα ή αστερα κωλοπετινιτσας. Αλλα μαλλον δεν το καταλαβαινετε μερικοι. Θελω κατι καινουριο και οχι τα αναμασημενα που μας προσφερουν και εμεις τα τρωμε γιατι δεν εχουμε την κριση να σκεφτουμε μονοι μας... Το δυστυχως πες το σε σενα και σε ολους αυτους που ψηφιζουν τοσο καιρο αυτους που λενε οτι υπαρχει ανακαμψη και τις διαφορες γελοιοτητες... Και σας δινουν ψιχουλα και λετε και ευχαριστω. Και εννοειται οχι στις πολιτικες ακραιοτητες...
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης